Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

UEFA: Čempionų lyga 2011/12

Atsakyti Sekti temą
Čempionų lyga 2011/12
„Lyon“ (Prancūzija) – „Apoel“ (Kipras)
„Napoli“ (Italija) – „Chelsea“ (Anglija)
„Milan“ (Italija) – „Arsenal“ (Anglija)
„Basel“ (Šveicarija) – „Bayern“ (Vokietija)
„Bayer“ (Vokietija) – „Barcelona“ (Ispanija)
CSKA (Rusija) – „Real“ (Ispanija)
„Zenit“ (Rusija) – „Benfica“ (Portugalija)
„Marseille“ (Prancūzija) – „Inter“ (Italija)

Futbolo prognozės
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 3199 Padėkų: 4
Cituoti
0
Eis sios:
Napolis
Bayern
Marseille.
Registravosi: 2012/01/09 Žinučių: 8
Cituoti
0
Na Marseille manau turetu bent jau Interi iveikti. Interio forma labai jau prasta. Ir jei jau sugeba pries visokius Cesena klubus pralaimynet ir dar namu aiksteje, tai nezinau ka jie ir gales parodyti pirmose rungtynese isvykoje pries Prancuzus..
Registravosi: 2011/08/06 Žinučių: 954
Cituoti
0
Mano tokia nuomone. Nors Napoli ir nebedemonstruoja gero zaidimo tokio kaip sezono pradzioje ar isibegejus sezonui, kai eliminavo is CL Man city, taciau Chelsea tuo labiau geresnio zaidimo nerodo. Aisku, daug kas sakys del to - jog Drogba buvo isvykes. Taciau ir tas pats drogba jau yra senukas, o chelsis jau nebedaro tokiu stebuklu kaip anksciau.
Bayern. Nors Bayern ir neteko Schweinsteigerio, taciau isigyjo ne kiek maziau talentinga Shaqiri. Manau Baselio namu sienos neturetu sukliudyti Bayern'ui zengti toliau.
O del Marseille, tai Inter siomis dienomis yra tragiskas, ju zaidimo kokybe labai suprastejusi ir kritusi. Pralostos rungtynes Seria A autsaideriams namie. Todel siose varzybose matau Marseille pergale, kovos lengvos nesitikiu, bet su tokiu Inter zaidimu tai jiems CL nera ka veikti...
Nieko neskatinu pasitiketi, tiesiog tai mano subjektyvi nuomone.
Registravosi: 2012/01/09 Žinučių: 8
Cituoti
0
Ką manot apie tokį tapetuką:
Barca win
Lyon win
arsenal score
benfica score / benfica 02

Ir jūsų norėčiau paklausti dėl paskutinio varianto kas geriau, ar portugalų įvartis ar 02 prieš zenitą?
Ačiū
Registravosi: 2011/12/27 Žinučių: 99
Cituoti
0
Tie tapetai fulioj slidus, siaip viskas gal neblogai atrodo isskyrus paskutini. As galvoju apie barca bayer over 2,5 abieju. Barca si sez maziau 3 neimuse, bet ir komandos ten tokios, aisku, buvo. Is barcos galima tiketis maziausiai 2 bankiu, gal net 3, o is bayer 1 imanomas varinatas.
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 3
Cituoti
0
Na visi puikiai zinom, kad barca isvykose dreba. Nors ir pats Guardiola teige, jog pagrindini demesi barca skiria CL, vistiek nemanau kad ji eis toli, nes jos zaidimo kreive taip pat kritusi zemyn. Messi nebeziba, nebera ir barcos. Ispanijoj barca paleido Reala i prieki ant 10 tasku, ko pasekoje ir matosi barcos zaidimas, dabar ji duobej.
Na o jeigu jau apie overius, tai geriau imti AC Milan - Arsenal, CSKA - Real..
Registravosi: 2012/01/09 Žinučių: 8
Cituoti
0
Bet barca dabar bus suzeistas zveris. Cia matau 2 variantus: arba ir toliau ais beviltiskai, arba sunesios bayeri. Be to bayeris namie imusa bent po ivarti. Tik neaisku ar barca ginsis kaip moka, ar kaip paskutiniu metu.. Daug kalustuku zodziu..
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 3
Cituoti
0
Del marselio ir intero cia labai slidu. . Marselis aisku dabar nuostabia forma demonstruoja po sunkaus starto, o interui vel krize, taciau interas yra interas. Turbut geriausias variantas pirmoms varzyboms 10
Registravosi: 2011/06/22 Žinučių: 51
Cituoti
0
Interas yra interas.. Tragiska sezono pradzia, gili duobe, is kurios lyg ir jau buvo issikapste, dabar kiek matau jie vel krenta atgal i ta pati mesla. Senuku komanda. O marseille forma nebloga + namu zole gal kiek paspyres Marseille'i kovai pries svecius is Italijos.
Registravosi: 2012/01/09 Žinučių: 8
Cituoti
0
Grisiu prie barcos. Galvoju ir apie toki varianta, kad tiesiog mest 100lt ant ju pergales. Patarkit, kas nusimano gerai futbole 😁 tiesiog turetu pykti visa ant bayer isliet, pries osasuna pagrindas nezaide juk.
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 3
Cituoti
0
AS III Rašė:

Ką manot apie tokį tapetuką:
Barca win
Lyon win
arsenal score
benfica score / benfica 02

Ir jūsų norėčiau paklausti dėl paskutinio varianto kas geriau, ar portugalų įvartis ar 02 prieš zenitą?
Ačiū


Apie prancuzus ir besunku kazka nuspeti lyga gana neprognazuojama kaip ir pacios komandos gana bankuotai zaidzia, pralaimejimas namie pries Cean komanda su pagrindiniu vienuoliktuku apgailetina, Apoel manau viena tikrai sugebes iridenti, komanda turi nemazai uzsienieciu komandoje, tie patis brazilai portugalai gan techniski, komanda grupeje sugebejusi palikti uz nugaru tokias komandas kaip Zenit Porto Shakhtar Donetsk, kai buvo laikoma grupes prasciausia komanda ir uzims paskutine vieta o kas nutiko, su Lyonu manau kiek rizikinga, taciau tikrai nebandau atkalbeti taves nuo ju tiesiog isdesciau savo nuomone...
Registravosi: 2011/02/03 Žinučių: 68
Cituoti
0
Pakomentuokit ir išreikškit savo nuomonę, tikslas, kad tapetas būtų kuo užtikrintesnis.

1) CSKA - Real (2). Visų pirma, rusai nežaidžia nuo gruodžio mėnesio, jiems labai trūksta žaidybinės praktikos ir susižaidimo, nes vien dirbti treniruotėse nėra tas pats kas kiekvieną savaitę žaisti rungtynes. O Realas šiuo metu visus šluoja nuo savo kelio ir manau, kad iš Maskvos jau norės grįžti su aiškesne situacija, kad Santiago Bern. liktų tik formalumai.

2) Napoli - Chelsea (Šeimininkai įmuš įvartį). Napoli šiuo metu mušą įvarčius, paskutinėse penkiose yra įmušę bent po golą, ČLc taip pat kiekvienose įmušdavo + žaidžia namie, o Chelsea ginyba, pripažinkim nėra tobula.

3) Marseille - Inter (10). Interis šiuo metu giliausiam šūde, kokiį tik įmanoma sugalvot, o marselis pagavęs visai neprastą formą, pagrindfiniai žaidėjai žaidžia + namų aikštė suteiks šiokio tokio pasitikėjimo ir motyvacijos.

Ačiū už nuomonę. 😉
Registravosi: 2011/12/27 Žinučių: 99
Cituoti
0
1 - CSKA nuo gruodzio menesio nezaidzia? Tavo ziniai rusai nuo gruodzio menesio yra suzaide 6 draugiskas rungtynes.tai negalima sakyt kad visiskai nera prasizaide. Ir seip manau, jog jie itemtai treniruojas. 😁

2 - Na napoli gal ir imus ivarti, bet nenuvertinkit taip chelsea 😁 Kad gavo pries everton lygoje, ir kad FA Cup taurej suzaide lygiosioms su birmingham, tai dar nereiskia jog jie tragiski. 😉 Jug ir barcelona gavo pries vos ne silpniausia osasuna komanda lygoje, taip kad.. 😉

3 - Cia vel manau bus staigmena. 😉

Isvada: jei negaila pinigeliu, dek savo toki tapeta. 😉
Registravosi: 2011/08/10 Žinučių: 571
Cituoti
0
Super Napoli, ispudinga atmosfera stadione. Puikus zaidimas, Chelsea sulauzymas kurie praktiskai net neturejo vilciu siame mace, o ir sioje serijoje as jiems sansu matau labai labai jau minimaliai siuo atveju. Gal ir drastiskai pasakysiu, taciau mano nuomone Londone liko tik formalumai.
Registravosi: 2012/02/19 Žinučių: 5
Cituoti
0
Labai jau niezti nagai paimti Inter dnb. Kofas toks neblogas uzkeltas.
Registravosi: 2012/02/19 Žinučių: 5
Cituoti
0
Is vis nenuspejama ta cempionu lyga,dazniausiai underius 2,5 dedu pastoviai ir dazniausiai sueina. 😁
Registravosi: 2011/10/18 Žinučių: 23 Tel.: LT
Cituoti
0
Is vis nenuspejama ta cempionu lyga,dazniausiai underius 2,5 dedu pastoviai ir dazniausiai sueina.

Konkreciau galetum? Tarp ko ir kada tie underiai yra sueje?
Registravosi: 2008/03/06 Žinučių: 1
Cituoti
0
Čempionų lyga: „Apoel“ sukūrė dar vieną sensaciją ir po 11 metrų baudinių serijos iškopė į ketvirtfinalį
Registravosi: 2012/03/02 Žinučių: 25
Cituoti
0
Na tai jau tikrai sensacija ,bet seip stebint lyono zaidima pastaruoju metu , tai man toks varijantas irgi buvo realus 😄
Registravosi: 2012/01/25 Žinučių: 8
Cituoti
0