Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

UEFA: Europos lyga 2011/12

Atsakyti Sekti temą
Taigi šiandien bus pilna varžybų Europos lygoje 2012, iš kurių tikrai galima nesunkiai pasipelnyti, todėl dalinamės informacija ir bandome išpešti kažką gero.

Futbolo prognozės
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 1518 Padėkų: 901 Tel.: LT
Cituoti
0
Tikrai būtų įdomu sužinoti daugiau info, jei kas tokios turit. Mano spėjimas kad šiauliai gali sulygiuot, o sūduva turėtų laimėt, tačiau čia tik mano spėjimai. Būtų gerai sužinoti ką nors konkretesnio 😁
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 16
Cituoti
0
O kaip vyksta atranka? 2 zaidimai? 1 namuose, kitas sveciuose ? ar kaip?
Registravosi: 2011/11/10 Žinučių: 108 Padėkų: 49
Cituoti
0
1st round in qualification in League Europa between Baku from Azarbejian and Mura from Slovenija.
Baku is a very solid team with many good players. They have a big ambitions in the Europe, so they want to spent as many time in this competition.
Mura is team with many financial problems, which lead them to problems with squad. Many players left the club, actualy they didn"t know to the end, which players will travel to the Baku. Now they are withouth some important players like: Drakovi?(best goalscorer), Majer, Kouter and Lotri?. Also their coach Šimun?a left them.
On the top of all, their administration made a mistake and send the team to the wrong airport in to the Zagreb, instead in Ljubljana. That costs the team extra 200 km on the hot sunny day.
On the one side we have one ambition team with some good players like: Junior, Popkhadze, Verpakovski, Kovacevic, Horvat, Koke,... and on the other small team with many problems.
Also the owner of Baku is a rich man, who promise a big bonuses for the players for advance in each round.
The matches in Murska Sobota are very hard, so Baku must make a safe advantage for the away match.
Registravosi: 2011/06/22 Žinučių: 51
Cituoti
0
Pasidalinsiu futbolo statymais, gal bent forume kažkiek seksis 😄
Jagodina - Ordabasy under [email protected]
Kodėl? Jagodin taip serbijoje užlipo gana aukštai anais metais, bet jau tarpsezonyje prarasti 3 iš 4 pagrindinių žaidėjų, bet jiems sezonas dar neprasidėjęs, ir esant dideliams karščiui gali jaustis fitneso trūkumas. Aišku kaip ir daugelis serbų komandų, jauna komanda, kuri savo lygoje aname sezone smarkiai underino, o žinant tai, kad jiems tai bus 1 europinė kvala, tai ir jaudulys bus, todėl čia jie tikrai nėra tokie favoritai, kokie kofai yra. Svečiai visų pirma lošia sezoną, kuris jau įpusėjęs, todėl fitneso atžvilgiu jie geresni, kovojama dėl 1 vietų, kas parodo, kad komanda stipri, turi užseniečių, tai varžybos išvykoje, ir tikrai jei nepuls akis išdege, šiaip tai čia valuse yra jų nepralaimėjimas, o pliusinė, kurios kofas dėja nukastas iš viso idealu 😁
FC Baku- Mura 1f-1.5 1.90 10/10
nu čia geriausias bent man dienos statymas, žiūrėsime, kas gausis. Baku čia keliauja kaip taurės laimėtojai. Sudėtis sakyčiau labai pajėgi, pilna pajėgių užseniečių, Juninho, cesnauskis, Verpakovskis , Park ir t.t, lygoje nenusisekė kažkiek, bet užtat paimta taurė. Draugiškose ruoštasi rimtai, nugalėti kaip tik ta pati Mura 4-0. Namie reikia imti, ir kuo daugiau todėl bus atakuojama, ir su tokiu potencialu mušama bus ne vienas, be to oras bus palankesnis jiems, nes azerbaidžiane karšta, ir tokiu metu tai bus didžiulis pranašumas. Mura nieko nepasakysi, gana netikėtai užėmė 3 vietą, tai keik atmenu galima sakyuti dukterinis Maribor klubas. Bet komanda kie skaičiau krečia didelės finansinės bėdos, be to komanda turėjo didžiulių bėdų su atvykimu, kai dėl vizų bėdų atvyko tik šiandien naktį, todėl nei treniruočių nepadarė, nei spaudos konfernecijos nesurengė, dar ten bėdos yra dėl to, kad žaidėjai iš viso sakė nevyks jei vadovai neatsistatydins, bet atrodo tai vadovas padarys, ir jie atvyko, vienu žodžiu pas svečius bėdos didžiulės tiek klubo viduje, tiek žaidime, ir manau užtikrintai ims namai.
Elfsborg-Floriana [email protected]
Nu čia tiek lygių skirtumas akivaizdus, tiek nereikia užmiršti, kad jei neklystu lošia Elfsborg ant dirbtinės dangos. Šiap pas švedus traumų jokių, visi pasiruošę, nebent neaišku dėl Isziaki. Bet dėl ko imu tokį statymą, nes pas Florianą po sezono išėjo visi užseniečiai pagrindiniai, ir liko tiktais jaunimas , kuris ten anksčiau nelošdavo, todėl tok kofas , kai kiti laiko vos po 1.38 ir dar mažiau man labai tinka
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 1518 Padėkų: 901 Tel.: LT
Cituoti
0
Šaunuolis, kad pasiūlei kažką, svarbiausia su argumentais, o ne tiesiog sukūrei temą 😁 Aš tai iš šio turnyro esu pasimokęs, kad jame statyt negalima, nebent labai jau sugebi aukštus kofus gaudyt, tai čia pats tas tam 😁
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Betass, gal rytojui gali ką nors mestelt, nes man iš pirmo žvilgsnio neblogai žiūrisi Baku 02, bet kofas labai menkas
Registravosi: 2011/12/27 Žinučių: 99
Cituoti
0
Suduvos ir Siauliu pergales. Ir sedi ramus.
Registravosi: 2010/12/01 Žinučių: 1397 Padėkų: 44
Cituoti
0
Nu gal yra iš ko nors kokių argumentuotų minčių iš EL, nors dėl argumentuotų minčiu labai abejoju, bet gal atsiras ekspertų, kurie norės padiskutuoti šiandienių mačų klausimais?
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 1518 Padėkų: 901 Tel.: LT
Cituoti
0