Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lietuva: A lyga

Atsakyti Sekti temą
A lygos draugystė su "Sportradar" nutrūko

Pasaulinė sporto rungtynių stebėjimo agentūra „Sportradar“ nepratęsė Lietuvos futbolo klubų gerbėjų dvejus metus keiktos sutarties su A lyga.

embeded-image

„Faktai yra tokie: sutartis su „Sportradar“ yra nepratęsiama, pradėjome kalbėtis su alternatyviais tiekėjais, mūsų prioritetas – A lyga savaitgaliais“, - kalbėjo Lietuvos futbolo klubų asociacijos „A lyga“ valdybos pirmininkas Rytis Davidovičius.

"Sportradar" yra pasaulinė sporto rungtynių stebėjimo agentūra, kuri renka ir analizuoja sporto duomenis. Ji teikia paslaugas lažybų bendrovėms, nacionalinėms ir tarptautinėms sporto federacijoms bei žiniasklaidai.

2016 metais pasirašyta ir nuo 2017 iki šių metų pabaigos galiosianti sutartis su „Sportradar“ atnešė į A lygos kasą 250 tūkst. eurų.

A lyga už tai įsipareigojo filmuoti ir tiesiogiai transliuoti visas savo pirmenybių rungtynes.

Tačiau didelė dalis A lygoje besilankančių futbolo gerbėjų tą sutartį keikia jau antrus metus. Mat pagal ją „Sportradar“ turėjo galimybę kištis į pirmenybių tvarkaraščio sudarymą. Bendradarbiaudama su lažybų bendrovėmis agentūra reikalavo, kad kuo daugiau mačų vyktų darbo dienomis agentūros siūlomu laiku, kadangi taip yra naudingiau "Sportradar" partnerėms.

Aistruoliams, o ypač tiems, kurie keliauja ir komandų rungtynes išvykose, tai sudarė papildomų nepatogumų, jie ne kartą prieš sutartį protestavo tribūnose.

Tai galėjo tęsti dar dvejus metus, tačiau „Sportradar“ nusprendė bendradarbiavimą su A lyga baigti.

„Turėjome sutartį pagal formulę 2+2. Partneriai iki šių metų rugpjūčio mėnesio turėjo informuoti apie sprendimą. „Sportradar“ turėjo vienašališką teisę pratęsti arba nepratęsti sutartį. Jie pranešė, kad sutarties jie nepratęsia. Ir todėl mes dabar pradėjome labai aktyviai ieškoti partnerių 2019 metams. Šiems metams galioja susitarimas su „Sportradar“ – sako R. Davidovičius.

Ar „Sportradar“ motyvavo, dėl ko nepratęsia sutarties?

Mes su jais bendravome, bet tikslios priežasties mums nenurodė. Atsakė trumpai, kad atsisako. Rugsėjį žadame susitikti su vadybininku, kuris prižiūrėjo mūsų sutartį ir to paklausime.

Sakėte, pradėjote ieškoti naujų partnerių?..

Mes suformavome pakvietimą teikti pasiūlymus ir jau netgi kalbėjomės su potencialiais partneriais.

Ką įsipareigotų A lyga?

Mes patys partneriams galime siūlyti tai, ką mes turime. Mūsų produktas - 112 filmuotų rungtynių (jeigu išsilaikys toks pats A lygos formatas).

Agentūra „Sportradar“ reikalavo žaisti jai parankiu laiku. Galima sakyti - sudarinėjo A lygos tvarkaraštį.

Ne, „Sportradar“ tvarakaraščio nesudarinėjo. Tiesiog sutartyje buvo punktai, kad mes gauname pinigus, o jie gali reikalauti organizuoti rungtynes tam tikromis dienomis ar tam tikru laiku. Sklando kalbos, kad jie reikalauja, mes nieko negalime padaryt. Ne, tai buvo mūsų pasirinkimas: žaisti jų nurodytu laiku ir gauti už tai pinigus, arba daryti taip, kaip norime mes ir pinigų negauti. Taip, gali būt, kad toks tvarkaraštis buvo nepatogus, bet sutartyje buvo parašyta taip: „žaisite darbo dieną 18 valandą, gausite pinigus. Nežaisite – negausite.“

Ar jūsų naujieji partneriai turės tokią pačią įtaką tvarkaraščio datoms ir laikams?

Mūsų prioritetas pasirenkant partnerius suteikiamas transliacijų kainai, partnerio patikimumui ir galimybei laisviau elgtis su tvarkaraščiu.

Dabar kol kas mes metame meškeres kuo plačiau – sakom: esame tokie ir tokie, duokit mums žinią iki tos ir tos dienos. Ar jums įdomu? Jei taip, sėdam ir kalbamės toliau. Tada išklausysim, ką jūs siūlot mums? Fiksuoti jūsų reikalavimai ar ne fiksuoti? Jeigu fiksuoti – tai kada pageidaujat? Tada susirenkam ir lygos valdyboje sprendžiam kurį parnerį pasirinkti.

Mes patys norime kuo daugiau rungtynių žaisti savaitgaliais. Tas ir žiūrovams patogiau, ir mažiau netvarkos būtų su tuo savaitės viduriu, ir mažiau išbalansuotų tvarkaraštį Europos turnyrai. Todėl savaitgaliai būtų iš viso idealu ir toks yra mūsų noras. Bet kokia bus realybė, pamatysim.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Stumbro koficientas nuo 1.2 kyla iki 1.7 beveik, Jonavos nuo 9 krenta iki 4. Įdomu kaip čia bus 😄
Registravosi: 2018/03/04 Žinučių: 25 Padėkų: 63
Cituoti
0
Kasparbets rašė:

Stumbro koficientas nuo 1.2 kyla iki 1.7 beveik, Jonavos nuo 9 krenta iki 4. Įdomu kaip čia bus 😄

Kas čia neaiškaus? Iš esmės lygios komandos susitinka, ir nepaimt Double chance už 4 ar 3.4 Jonavos būtų šventvagystė.
Registravosi: 2018/07/27 Žinučių: 444
Cituoti
0
Vakar baigėsi A lyga.
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
4
Apie burtų traukimo ceremoniją (žiūrėti nuo 26:30):

Kas jau kas, bet Lietuvos futbolo šulai vis sugeba nustebinti 😄
Registravosi: 2014/10/03 Žinučių: 493 Padėkų: 170 Tel.: LT
Cituoti
0
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Iš "Stumbro" atimta UEFA licencija, "Kauno Žalgiriui" – šansas varžytis Europos lygoje


embeded-image

Lietuvos futbolo federacija (LFF) informuoja, jog LFF Licencijavimo komitetas birželio 17 d. svarstė Kauno „Stumbro“ UEFA licencijos galiojimo klausimą.

Dėl privalomų kriterijų pažeidimo ir finansinės situacijos, kuri neleistų klubui dalyvauti UEFA varžybose, „Stumbro“ UEFA licencija buvo atšaukta.

„Šiandien turėjome posėdį, kur svarstėme sudėtingą „Stumbro“ klubo situaciją, kuri pastaraisiais mėnesiais tapo nekontroliuojama. Deja, teko konstatuoti, jog klubas nėra pasiruošęs žaisti jau greitai prasidėsiančiose UEFA Europos lygos atrankos varžybose. Lietuvos futbolo federacijos siekis yra išnaudoti visą keturių vietų kvotą šiais metais rengiamuose UEFA klubiniuose turnyruose. Kitas klubas, turintis UEFA licenciją, yra „Kauno Žalgiris“, todėl bandysime padaryti viską, jog jis užimtų „Stumbro“ vietą Europos lygos atrankoje“, - komentavo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Artimiausiu metu taip pat bus priimti galutiniai sprendimai dėl „Stumbro“ A lygos ir I licencijų galiojimo.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Kas laimės (pagrindinis laikas)
Palanga - Riteriai

Easy? Ar Palanga gali kabintis dabartinėje situacijoje? Gal kas stebi atidžiau?
Registravosi: 2010/01/04 Žinučių: 56 Padėkų: 5
Cituoti
1
A lygos startui artėjant: svarbiausios klubų komplektacijos naujienos

embeded-image

Nenumaldomai artėjant naujajam Lietuvos futbolo A lygos sezonui, jūsų dėmesiui pateikiame naują rubriką, kurioje kiekvieną savaitę čempionato sirgaliai bus supažindami su svarbiausiomis komandų komplektacijos naujienomis.

Debiutiniame laidos „A lyga: kas ir kur?“ epizode pristatomi pirmieji praėjusiame sezone A lygoje rungtyniavusių komandų komplektacijos ėjimai.

Abu A lygos favoritai prieš sezoną pristatė naujus vairininkus – šalies čempionu po trejų metų pertraukos tapęs Vilniaus „Žalgiris“ sudrebino šalies futbolo padangę pasikviesdamas buvusį ilgametį Marijampolės „Sūduvos“ vedlį Vladimirą Čeburiną, savo ruožtu, marijampoliečių žaidimui ateinančiame sezone vadovaus strategas iš Ispanijos Victoras Basadre.

Sostinės klubas atsisveikino su ne vienu svarbiu futbolininku, tarp kurių – olandas Donovanas Slijngardas, vidurio saugų duetas Modestas Vorobjovas bei Domantas Šimkus, taip pat į Lietuvą negrįš į savo gimtąsias šalis išvykę Liviu Antalis ir Andrija Kaludžerovičius.

Pirmą kartą istorijoje A lygos medalius užsikabinę „Kauno Žalgirio“ futbolininkai bei taurės laimėtojas „Panevėžys“ išlaikė didelę dalį praėjusio sezono sudėčių.

Pirmuosius sudėties formavimo darbus pradėjo ir Gargždų „Banga“ bei Vilniaus „Riteriai“, o plačiau susipažinti su kiekviena komanda galite video įraše žemiau.



Tuo tarpu klubai, kurie siekia A lygos licencijų, kol kas daugiausia pratęsia sutartis su savo buvusiais geriausiais žaidėjais, o ryškesnius naujus narius jau pristatė Kauno „Hegelmann Litauen“ ir Kėdainių „Nevėžis“.

Kauniečių ekipos vyriausiuoju treneriu tapo Andrius Skerla, o pirmaisiais naujokais – iš „Sūduvos“ persikėlęs vartininkas Ignas Plūkas, saugas iš Nigerijos Gavi Thompsonas ir jo tautietis puolėjas Omokhafe Thomasas.

Tuo metu Kėdainių komanda sukirto rankomis su buvusiu „Bangos“ puolėju Juliumi Kasparavičiumi.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
2
Dešimtąja A lygos komanda tapo Alytaus DFK „Dainava“

embeded-image

Pirmadienio vakarą posėdžiavo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Nepaprastų atvejų komitetas. Pagrindinė posėdžio tema – dešimtosios ateinančio A lygos sezono komandos patvirtinimas.

Primename, kad vasario 18 dieną posėdžiavusio LFF Vykdomojo komiteto (VK) sprendimu buvo patvirtintos 9 A lygos komandos, o dešimtoji vieta turėjo atitekti FK „Jonava“ arba Alytaus DFK „Dainava“ komandai.

Nuo pat posėdžio iki galutinio sprendimo priėmimo vyko intensyvūs pokalbiai su abiejų klubų vadovais ir miestų merais, taip pat buvo išklausyta ir A lygos klubų pozicija, siekiant rasti geriausią sprendimą. 

Pirmadienio vakarą vyko Nepaprastų atvejų komiteto posėdis, o antradienį komiteto nariai balsavo. Po balsavimo paaiškėjo, jog kitame A lygos sezone startuos Alytaus DFK „Dainava“.

Alytaus klubas A lygoje paskutinį sykį žaidė 2014-aisiais.

„Labai daug bendravome tiek su „Dainavos“, tiek su „Jonavos“  klubų vadovais,  taip pat su abiejų miestų merais, kad labai atsakingai įsivertintume situaciją. Sprendimas buvo labai sunkus, tačiau šiai dienai jis pasirodė teisingesnis,“ – kalbėjo LFF prezidentas bei Nepaprastų atvejų komiteto pirmininkas Tomas Danilevičius.

A lygoje rungtyniausiančiam Alytaus klubui, vadovaujantis LFF Varžybų nuostatų 38 str., bus skirta 3 taškų atėmimo sankcija.

Pagal šių metų sausio 28 dienos Vykdomajame komitete patvirtintas LFF 2021 m. finansines klubų skatinimo taisykles, Alytaus klubui bus skiriama 10 tūkstančių eurų COVID-19 fondo išmoka, kuri jiems atiteko už gautą LFF I lygos licenciją.

Klubui taip pat bus kompensuotos visos teisėjavimo išlaidos, o 2021 metų sezono solidarumo lėšos bus skiriamos tuo atveju, jei „Dainava“ be išimčių įveiks 2022 metų sezono licencijavimo procedūrą ir įgis atitinkamo lygmens licenciją.

A lygos sezonas startuoja pirmą kovo savaitgalį. 

Skaityti daugiau: eurofootball.lt/futbolo-...apo-alytaus-dfk-dainava/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Generaliniu A lygos rėmėju tampa „Optibet“, pradedama partnerystė su TV3 žiniasklaidos grupe

embeded-image

Kovo 5-ąją startuoja naujas A lygos sezonas, kuriame futbolo sirgaliai išvys ir ne vieną naujovę.

Nuo šio sezono prie čempionato organizavimo tiesiogiai prisidės ir Lietuvos futbolo federacija (LFF), kuri savais resursais bei ištekliais prisidės prie varžybų organizavimo, vykdymo bei lygos žinomumo didinimo.

„Džiaugiamės dideliais pokyčiais artėjančiame sezone – tiek dėl naujojo generalinio rėmėjo, tiek dėl naujų žiniasklaidos partnerių.

Tikimės, jog suvieniję jėgas bei turėdami nemažą profesionalų komandą galėsime Lietuvos futbolo bendruomenei pateikti kokybišką ir gerą produktą“, – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Generaliniu čempionato rėmėju tampa lažybų bendrovė „Optibet“

Generaliniu naujojo sezono A lygos rėmėju tampa lažybų bendrovė „Optibet“, tad nuo ateinančio sezono čempionatas persivadina į „Optibet A lyga“.

Susitarimas reiškia, jog A lyga pirmą kartą nuo 2016-ųjų sezono turės generalinį rėmėją.

„Optibet visose Baltijos šalyse veikia vadovaudamiesi tais pačiais principais, tarp kurių – ir aktyvus bendradarbiavimas su sporto organizacijomis: įvairių sporto šakų komandomis, rinktinėmis, lygomis. Ne išimtis yra ir Lietuva.

Lietuvos futbolo federacija, mums pradėjus dirbti Lietuvoje, buvo pirmieji mūsų partneriai sporto srityje, sėkmingai dirbame kartu jau antrus metus. Kadangi metai toli gražu nebuvo eiliniai, iš labai arti turėjome galimybę stebėti ne tik įprastą darbą, bet ir greitas reakcijas keičiantis situacijai, gebėjimą prisitaikyti prie labai nepalankių aplinkybių ir toliau siekti rezultatų. Per šį laiką įgavome daug pasitikėjimo federacija ir žmonėmis, kurie dirba jos vardu.

Taigi, kai išgirdome naujieną, kad LFF jungiasi prie A Lygos, iškart buvo aišku, kad lyga gaus galingą pastiprinimą tiek organizacine prasme, tiek idėjine. Mūsų kompanija tiki, kad sporto augimui verslo pagalba yra būtina sąlyga, tad, matydami galimybę, stipriname savo indėlį į Lietuvos futbolą.

Futbolas pasaulyje yra didžiausias sportas, tačiau dėl daugybės įvairių aplinkybių Lietuvoje jam dar reikia auginti populiarumą ir stiprinti pozicijas sporto sirgalių širdyse. Optibet Lietuvoje yra sąlyginai jaunas prekės ženklas, dedame daug pastangų, kad taptume žinoma bendrove ir įsitvirtintume rinkoje. Taigi, mus su lyga vienija tas pats tikslas – didelis noras augti.

Šie metai lygai daugeliu prasmių yra pokyčio metai, mes norime būti to pokyčio dalimi ir augti kartu“, – komentavo „Optibet“ prekės ženklo vadovė Lietuvoje Greta Žudytė.

Rungtynių transliacijos keliasi į TV3 žiniasklaidos kanalus

Nuo ateinančio sezono A lyga taip pat grįžta į televizijos ekranus – buvo pasiektas susitarimas su TV3 žiniasklaidos grupe, kurios kanalais internete ir televizijoje bus transliuojami visi būsimo čempionato susitikimai.

Centrines kiekvieno turo rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 kanalas, tad kiekvieną penktadienį 18 valandą šalies futbolo sirgaliai bus kviečiami įsijungti TV6 kanalą, kur bus rodomos centrinės turo rungtynės.

Visi kiti mačai bus tiesiogiai rodomi portale TV3.lt bei TV3 PLAY platformoje.

„Futbolas yra komandinis žaidimas. Mes buriamės į komandą kartu su Lietuvos futbolo federacija, A lyga ir geriausiais audiovizualinės medžiagos kūrėjais į puolimo taktiką – laikas parodyti žmonėms, kad Lietuvos klubinis futbolas yra įdomus ir užtikrinti, kad jis būtų prieinamas visiems. Mūsų darbo patirtis su sporto transliacijomis ir turimų media platformų kiekis leis sporto aistruoliams patogiai stebėti rungtynes visur ir visada – ir televizijoje, ir interneto platformose. Be to, toks multiplatformiškumas ypač naudingas esamiems ir būsimiems A lygos rėmėjams. Neabejojame, kad šis komandinis darbas duos puikių rezultatų visiems, nes tik dirbant ir kuriant galima sukurti vertę, o ne kritikuojant. Mes renkamės kurti“, – sakė TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas.

Pasak. A. Rimo, galima pastebėti, jog susidomėjimas lietuvišku futbolu tikrai auga ir sulaukia vis daugiau žiūrovų dėmesio

„Jau kurį laiką užsimezgusi mūsų draugystė su Lietuvos futbolo federacija džiugina ne tik mus, bet ir mūsų žiūrovus. Tiek mūsų transliuotos Hegelmann LFF taurės kovos, tiek Lietuvos futbolo geriausiųjų rinkimai visuose mūsų kanaluose sulaukė didelio susidomėjimo ir aktyvaus žiūrovų įsitraukimo. Tad esame nusiteikę ir toliau parūpinti sporto entuziastams įdomaus turinio. Mūsų tikslas – užtikrinti ne tik įdomias kovas, bet ir aukštos kokybės, techniškai pažangias rungtynių transliacijas, teikiančias džiaugsmą žiūrovams“, – sakė A. Rimas.

Naująjį „Optibet A lygos“ sezoną jau kovo 5-ąją (penktadienį) atidarys Vilniaus „Žalgirio“ bei Vilniaus „Riterių“ susitikimas, kurį nuo 18 valandos galėsite tiesiogiai stebėti TV6 kanalu.

Pokyčiai ir A lygos valdymo struktūroje

Pokyčių taip pat yra ir pačioje lygos valdymo struktūroje.

Lietuvos futbolo klubų A lygos Neeilinio visuotinio asociacijos narių susirinkimo metu vienbalsiai buvo paskirta nauja „Optibet A lygos“ direktorė – ja tapo Meda Piečytė.

Darbo grupę sudarys LFF Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovai ir darbuotojai bei „Optibet A lygos“ darbuotojai. M. Piečytė taip pat vadovaus Administravimo departamentui, Dalius Matvejevas – Gamybos departamentui, Aušrinė Sakalauskaitė – Komercijos ir plėtros departamentui, o Kęstutis Karpavičius – Finansų departamentui.

Glaudus bendradarbiavimas vyks tiek su LFF Rinkodaros ir komunikacijos departamentu, tiek su LFF Varžybų ir licencijavimo departamentu.

„Optibet A lygos“ komanda yra atvira pasiūlymams ir futbolo profesionalams. Esant galimybėms, ieškosime papildomų resursų, kurie mums padės kurti vertingą produktą.

„Esame labai patenkinti glaudesniu bendradarbiavimu su Lietuvos futbolo federacija ir džiaugiamės, kad prie mūsų prisijungė naujasis generalinis rėmėjas „Optibet“, o rungtynės bus matomos TV6 kanalu.

Naujasis sezonas kelia mums daug įdomių ir atsakingų iššūkių, tačiau su tokia komanda sieksime kurti rėmėjams, sirgaliams ir futbolo bendruomenei patrauklesnį produktą, sukelsiantį dar daugiau teigiamų emocijų“, – teigė A lygos prezidentas Janas Nevoina.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
0
Mindaugas Čepas: A lygos čempionato dalyvių apžvalga, galimi scenarijai ir prognozės

Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
1
Bomba A lygoje: „Dainava“ susigrąžino P. Golubicką

embeded-image

Vienas talentingiausių šalies futbolininkų Paulius Golubickas grįžta į Alytaus DFK „Dainavą“.

21-erių saugas šiuo metu priklauso Kroatijos aukščiausioje lygoje žaidžiančiai „Goricos“ komandai, Alytuje P. Golubickas rungtyniaus nuomos pagrindais.

Futbolininkas karjerą pradėjo „Dainavos“ akademijoje. Atkreipęs futbolo skautų dėmesį jis persikėlė į Angliją, kur tobulėjo „Yeovil“ klube.

Į DFK „Dainavą“ P. Golubickas grįžo 2018–ųjų metų vasarą ir iš karto tapo tvirtu komandos lyderiu LFF I lygos pirmenybėse. Kitame sezone jaunasis Lietuvos futbolo talentas buvo skolinamas Marijampolės „Sūduvai“. Kertiniu marijampoliečių žaidėju tapęs saugas svariai prisidėjo prie „Sūduvos“ iškovoto A lygos titulo bei istorinio žygio Europos lygos atrankos turnyre. Tais pačiais metais P. Golubickas debiutavo ir Lietuvos nacionalinėje rinktinėje.

Toks žaidėjo pasirodymas neliko nepastebėtas ir užsienio klubų. 2020 metų sezone žaidėjas buvo skolinamas kroatų „Goricai“, o vėliau ir parduotas.

eurofootball.lt/futbolo-...susigrazino-p-golubicka/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
3
Yra kuo pasigrožėti ir A lygoje 😁



Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
7
Kur lff taure galima pasitatyt su daugiau over pasirinkimu ? radaug tik 7bet, bet visiskai netenkina...
Registravosi: 2011/11/02 Žinučių: 640 Padėkų: 131 Tel.: LT
Cituoti
1
Bomba: Keisuke Honda turėtų papildyti Marijampolės „Sūduvą“

embeded-image

Japonijos futbolo legenda Keisuke Honda turėtų persikelti į Marijampolės „Sūduvą“, skelbia 15min žurnalistas Mantas Krasnickas. 

Pats japonas 15.30 val. Lietuvos laiku savo Youtube kanale darys tiesioginę transliaciją, kur paskelbs, kas bus jo artimiausia karjeros stotelė. Beveik nėra abejonių, kad tai bus Marijampolės „Sūduva“.

Per savo karjerą K. Honda turėjo labai gerų sezonų „AC Milan“ bei CSKA gretose. Saugas per 4 sezonus su Milano klubu „Serie A“ pirmenybėse sužaidė 79 rungtynes per kurias 10 įvarčių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. 

Su CSKA japonas 2013/14 metų sezone žaidė Čempionų lygoje, kur K. Honda tikrai gerai pasirodė, įmušė 2 įvarčius atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei vėliau atkreipė „AC Milan“ dėmesį. 

Paskutinis K. Hondos klubas buvo Brazilijoje „Botafogo RJ“. Taip pat japonas vadovavo ir Kambodžos nacionalinei rinktinei net 3 metus, o šiais metais pasitraukė iš šių pareigų. 
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6251 Tel.: LT
Cituoti
5
Benzema rašė:

Bomba: Keisuke Honda turėtų papildyti Marijampolės „Sūduvą“

embeded-image

Japonijos futbolo legenda Keisuke Honda turėtų persikelti į Marijampolės „Sūduvą“, skelbia 15min žurnalistas Mantas Krasnickas. 

Pats japonas 15.30 val. Lietuvos laiku savo Youtube kanale darys tiesioginę transliaciją, kur paskelbs, kas bus jo artimiausia karjeros stotelė. Beveik nėra abejonių, kad tai bus Marijampolės „Sūduva“.

Per savo karjerą K. Honda turėjo labai gerų sezonų „AC Milan“ bei CSKA gretose. Saugas per 4 sezonus su Milano klubu „Serie A“ pirmenybėse sužaidė 79 rungtynes per kurias 10 įvarčių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. 

Su CSKA japonas 2013/14 metų sezone žaidė Čempionų lygoje, kur K. Honda tikrai gerai pasirodė, įmušė 2 įvarčius atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei vėliau atkreipė „AC Milan“ dėmesį. 

Paskutinis K. Hondos klubas buvo Brazilijoje „Botafogo RJ“. Taip pat japonas vadovavo ir Kambodžos nacionalinei rinktinei net 3 metus, o šiais metais pasitraukė iš šių pareigų. 

Jau papildė!
Oficialiai Marijampolėje pristatytas K. Honda: „Žinau, kad Lietuvą turi daug gražių, senų pastatų“
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
1
Oficialu! Po dviejų galingų šiais metais BOMBŲ nesunaikinama A lyga vis dar egzistuoja!
Registravosi: 2018/12/06 Žinučių: 19 Padėkų: 1
Cituoti
2
Matchbox rašė:

Oficialu! Po dviejų galingų šiais metais BOMBŲ nesunaikinama A lyga vis dar egzistuoja!

Ypač dabar kai turim Japonijos nindzę, mums niekas nebebaisu 😉
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7330 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Kodel taures varzybos Vilniaus Zalgiris-Kauno Zalgiris, praeita savaite, nei Olybet, nei Tonybet, nedejo situ varzybu i pasiula? negi bookai zinojo, kad lygiosios gali buti ?
Registravosi: 2011/11/10 Žinučių: 108 Padėkų: 49
Cituoti
2