Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Ispanija: La Liga

Atsakyti Sekti temą
HardAxe rašė:

Beldzia Reala be jokio gedos jausmo....

Sezono pradžioj maniau, kad Real nesusilpnėjo, bet pasirodo kitaip 😔
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Tai gal čia labiau kiti klubai sustiprėjo,nes kažkaip nelogiška būtų,kad vienas Kristina eilę metų žaisdavo o kiti tik jam plodavo bėgiodami iš paskos : )
Registravosi: 2014/06/21 Žinučių: 432 Padėkų: 18 Tel.: LT
Cituoti
0
Ispanijos La Liga: Real Madrid - Sevilla apžvalga

embeded-image

Šeštadienį vakare Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse įvyks itin intriguojančios rungtynės tarp dviejų turnyrinės lentelės kaimynių – Madrido „Real“ ir „Sevilla“ komandų.

Karališkasis klubas varžovus priima savo stadione, tačiau šį sezoną „Santiago Bernabeu“ stadiono sienos nėra pačios maloniausios – sirgaliai dėl prastų rezultatų nušvilpinėja tam tikrus žaidėjus ir itin pasyviai vaikšto į rungtynes.

Visa apžvalga - statymai.com/apzvalgos/i...drid-sevilla-statistika/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
2
Noriu paklaust besidominčių. Sausio 30d atsakomasis Copa Del Rey matchas tarp Barcelonos ir Sevilijos, kaip tik tuo metu būsiu Ispanijoj, bet keista yra tai, kad bilietai į šias rungtynes kainuoja žymiai pigiau nei į betkurias kitas La Ligos varžybas. Barcelona nelabai kreipia dėmesio į taurę ar kokios čia priežastys? Ačiū už atsakymą.
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
werave rašė:

Noriu paklaust besidominčių. Sausio 30d atsakomasis Copa Del Rey matchas tarp Barcelonos ir Sevilijos, kaip tik tuo metu būsiu Ispanijoj, bet keista yra tai, kad bilietai į šias rungtynes kainuoja žymiai pigiau nei į betkurias kitas La Ligos varžybas. Barcelona nelabai kreipia dėmesio į taurę ar kokios čia priežastys? Ačiū už atsakymą.

Tai cia visada taurese yra. Patciam teko lankytis Cup , kai zaide Chelsea v Arsenal finale Wembley , tai bilietas kainavo 59£ , o kai zaidzia namie Chelsea su Arsenal bilietu be 99£ maziausiai nerasi.
Registravosi: 2017/11/14 Žinučių: 390 Padėkų: 121 Tel.: GB
Cituoti
0
Yra gal zmoniu kurie state o6.0 kortas Levante - Getafe varzybose ? parodytos 7 kortos, ar ir jum statymas padarytas void ?
Registravosi: 2017/09/10 Žinučių: 112 Padėkų: 264
Cituoti
0
"La Liga" pirmenybių rungtynės nuo kito sezono bus žaidžiamos tik savaitgaliais

embeded-image

Ispanijos futbolo pirmenybių rungtynės nebebus žaidžiamos pirmadieniais. Apie tai pranešė šalies futbolo federacijos prezidentas Luisas Rubialesas.

Socialiniame tinkle apie tai parašęs L. Rubialesas patikino, kad ši nuostata įsigalios nuo kito sezono pradžios: „Daugiau jokio futbolo pirmadieniais. Dabar nuo naujojo sezono rungtynės vyks tik savaitgaliais.“

Jis dar ir pridėjo: „Sirgaliai yra svarbesni už pinigus.“

Vasario pradžioje Ispanijos futbolo federacija susidūrė su sirgalių ir klubų protestais, kad čempionato kovos vyksta pirmadieniais.

Ta proga protestavę futbolo aistruoliai pirko net mažiau bilietų į varžybas. Pirmenybėse tik Madrido „Real“ ir „Barcelona“ nėra žaidę savo rungtynių penktadienį ar pirmadienį – kitos likusios 18 komandų tai darė ne vieną kartą.

Apie pirmadienio mačų nereikalingumą federacijai kalbėjo ir Futbolo žaidėjų asociacijos vedlys Davidas Aganzo: „Pripažinkite – žaisti pirmadienio vakarą yra nenormalu.“
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
2
Oficialu: Z. Zidane'as po mažiau nei metų grįžta į Madrido "Real"

embeded-image

Madrido "Real" klube pirmadienio vakarą įvyko laukti pokyčiai – iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas Santiago Solari, o jo vietą užėmė į klubą po mažiau nei metų grįžęs Zinedine'as Zidane'as.

Ispanijos žiniasklaidoje po pietų pradėjo mirgėti pranešimai, kad šiandien vakare Madrido "Real" praneš apie S. Solari atleidimą ir naują trenerį.

Oficialiame pranešime skelbiama, kad S. Solari liks klube ir greičiausiai vėl vadovaus "Castilla" komandai, kai tuo metu Z. Zidane'as perims pirmos komandos vairą bent iki 2022 metų.

46-erių metų strategas "Real" klubą paliko praėjusią vasarą. Jis buvo siejamas su tokiais klubais kaip "Manchester United" ir Turino "Juventus".

Madride tiek komandos, tiek ir visų sirgalių mylimas Z. Zidane'as per 2,5 metų "Real" klube iškovojo devynis trofėjus, įskaitant ir tris Čempionų lygos taures iš eilės.

Z. Zidane'as jau rytoj pradės dirbti kartu su komanda.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
3
D. Costai sezonas baigėsi: puolėjui skirta aštuonių rungtynių diskvalifikacija

embeded-image

Diego Costai stipriai atsirūgo vietoje nenulaikytas liežuvis – savaitgalį teisėją šlykščiais išsireiškimas užplūdęs Madrido "Atletico" puolėjas sulaukė aštuonių rungtynių diskvalifikacijos.

Ispanijos futbolo federacija nuodugniai išnagrinėjo D. Costos žodžius rungtynėse su "Barcelona" ir šiandien jam paskelbė galimai griežčiausią nuobaudą.

Keturių rungtynių diskvalifikaciją futbolininkas gavo už žodžius teisėjui, kitas keturias – už tai, kad po raudonos kortelės griebė arbitrui už rankos. Prie visa to žaidėjas turi sumokėti 6 tūkst. eurų baudą.

D. Costa pagrindiniam aikštės teisėjui Gilui Manzano rungtynių metų dukart tėškė: "Aš ši*au ant tavo kal*s motinos."

30-metis futbolininkas šį sezoną daugiau nebežais – "Atletico" ekipai lieka tik septynerios rungtynės "La Liga" pirmenybėse.

Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
2
"El Clasico": penki svarbiausi klausimai

embeded-image

Didysis šio sezono laukimas Ispanijos pirmenybėse baigėsi – jau šį vakarą ginklus tarpusavyje surems du didžiausi planetos klubai: "Barcelona" ir Madrido "Real".

Šis "El Clasico" išsiskiria tuo, kad abi komandos šį sezoną žygiuoja koja kojon: po 17 turų tiek "Barcelona", tiek "Real" turi po 35 taškus, todėl po šių rungtynių viena iš komandų turės galimybę įsitvirtinti lyderio pozicijoje.

Šių komandų akistata "La Liga" pirmenybės turėjo įvykti gerokai anksčiau – spalio mėnesio pabaigoje. Visgi problemos šalies viduje nulėmė tai, kad klubai sutiko atidėti rungtynes vėlesniam laikotarpiui.

Ispanijoje ir, žinoma, pačioje Katalonijoje komandų saugumo klausimas yra bene aktualiausia tema. Tuo mažiau rūpinasi pačios komandos, kurių visas dėmesys krypsta tik į įvykius aikštėje.

Ispanijos dienraštis "Marca" prieš artėjančias rungtynes iškėlė penkis opiausius klausimus:
________________________________________

Ar Fedei Valverde bus patikėta asmeninė gynyba prieš Messi?

Casemiro, sekmadienį praleidęs rungtynes su "Valencia", pasiruošęs grįžti į atraminio saugo poziciją. Tai suteiks laisvės šį sezoną fantastiškai žaidžiančiam Federico Valverde, kuris įprastai rungtyniauja greta saugo iš Brazilijos.

Vienintelis nežinomasis yra tai, kokią rolę urugvajiečiui yra numatęs Zinedine'as Zidane'as. "Marca" spėja, kad 21-erių metų futbolininkui gali būti patikėta asmeninė gynyba prieš geriausią ir labiausiai nenuspėjamą planetos futbolininką Lionelį Messi.

Tokių veiksmų Z. Zidane'as ėmėsi ir anksčiau savo karjeroje, kai asmeninę gynybą patikėjo Mateo Kovačičiui. Kroatas tvarkėsi gana neblogai, tačiau taip pat nebuvo išvengta klaidos, kainavusios įvartį.
F. Valverde šiuo metu yra įgavęs didžiulį Z. Zidane'ą pasitikėjimą, todėl pastarasis neturėtų bijoti jam patikėti svarbių užduočių aikštėje.

Kuri komanda daugiau laiko kontroliuos kamuolį?

Kiekvienas "El Clasico" baigdavosi tuo, kad "Barcelona" turėjo didesnį kontrolės procentą nei "Real". Šio sezono statistika rodo, kad ta pati istorija gali pasikartoti ir šiose rungtynėse.

"Barcelona" "La Liga" pirmenybėse vidutiniškai su kamuoliu praleidžia 64,1 proc., kai Madrido "Real" kamuolio kontrolė siekia 58,5 proc.

Visgi "Barcelona" jau seniai nebėra ta komanda, kuriai kamuolio kontrolė aikštės viduryje yra esminis faktorius. Be to, Madrido komanda pastaruoju metu pradėjo žaisti su keturiais saugais, kas leido ilgiau laiko praleisti su kamuoliu bei užfiksuoti gana sėkmingus rezultatus.

Kokio žaidimo galime tikėtis iš vidurio gynėjų?

Sergio Ramosas ir Gerardas Pique dviejų "El Clasico" barikadų puses atstovauja jau daugiau nei dešimtmetį. Nepaisant to, kad abu žaidėjai yra gynybos lyderiai savo komandose, kritikos tiek vienas, tiek kitas neišvengia.

Abiejų gynėjų žaidimas kiekvieną kartą yra stebimas po didinamuoju stiklu, kaip ir jų porininkų. Klaidos tokiose rungtynėse yra ypač brangios, ir abu gynėjai tai puikiai supranta.

Kur kas dauigau problemų gynyboje šį sezoną turi "Barcelona" – per 16 rungtynių praleista 20 įvarčių, kai "Real" kamuolį iš savo vartų traukė tik 12 kartų.

Kurie žaidėjai "laužys" gynybos linijas?

Abu treneriai neabejotinai bus paruošę taktinių gudrybių ir stengsis nustebinti vienas kitą.

Strategai turėtų į rungtynes įlieti tokius žaidėjus kaip Antoine'ą Griezmanną ir Isco, kurie gali įnešti chaoso į varžovų gynybą ir suteikti stabilumo savo komandai.

Griezmannas gali pridaryti nemažai problemų dešiniajame krašte, kuriame itin atidžiai turės žaisti Dani Carvajalis su Casemiro. Prancūzas yra ypač pavojingas "laužant" gynybos linijas.

Su panašiomis užduotimis turėtų susidurti ir Isco, kuris bandys apsunkinti Frenkie de Jongo ir Sergio Busquetso gyvenimą aikštėje.

Ar sulauksime netikėtų herojų?

Šiame "El Clasico" galime išvysti net tris žaidėjus, kurie bus komandų veidai kitame dešimtmetyje. Tai – Ansu Fati, Rodrygo ir Vinicius Junioras.

"Marca" mano, kad nė vienas iš trijų žaidėjų nepasirodys startinėje sudėtyje, tačiau gali tapti netikėtais herojais antroje rungtynių pusėje.

Daugiausiai šansų tapti tokiu herojumi turi Rodrygo, kuris paskutiniu metu aplamai tapo pagrindinės sudėties žaidėju.
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
4
Gražus spektaklis
Registravosi: 2012/03/15 Žinučių: 2356 Padėkų: 2
Cituoti
0
Oficialu: „La Liga“ nuo birželio 8 dienos galės atnaujinti sezoną

embeded-image

Ispanijos futbolo gerbėjams – žiupsnis gerų naujienų. Šalies vyriausybė patvirtino, kad pirmeiji du šalies futbolo divizionai galės būti atnaujinti nuo birželio 8 dienos.

Apie tai spaudos konferencijoje prasitarė Ispanijos premjeras Pedro Sanchezas.

Nuo vasaros Ispanijoje dar labiau švelnės karantino sąlygos, todėl nebelieka jokių kliūčių „La Liga“ pirmenybių sugrįžimui.

Pirmosios rungtynės greičiausiai įvyks birželio 12-ąją. Kaip anksčiau skelbė Ispanijos spauda, penktadienio vakarą norima surengti Sevilijos komandų susidūrimą.

Iki „La Liga“ pirmenybių pabaigos komandoms lieka žaisti 11 rungtynių.

Kovoje dėl titulo pirmauja „Barcelona“, tačiau jiems ant kulnų mina Madrido „Real“, turintis 2 taškų deficitą.

eurofootball.lt/futbolo-...i-nuo-birzelio-8-dienos/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
5
Oficialu: L. Messi palieka “Barcelona“

eurofootball.lt/futbolo-...messi-palieka-barcelona/
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
3
Barcelonos tvarkaraštis prieš El Clasico 🙄

embeded-image
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6250 Tel.: LT
Cituoti
3