Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

eSporto diskusijos

Atsakyti Sekti temą
Pats niko yra sakes kad sis zaidejas bus top 10 zaideju in world. Neeiliniai sugebejimai.
Registravosi: 2017/12/27 Žinučių: 577 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
Kas gali paaiškinti, kas vyksta su TOP komandomis, jokio stabilumo ir atrodo pasimetusios
Registravosi: 2019/11/14 Žinučių: 43 Padėkų: 10
Cituoti
0
No name rašė:

Kas gali paaiškinti, kas vyksta su TOP komandomis, jokio stabilumo ir atrodo pasimetusios

Online lošia, ne visos komandos kartu vienoje vietoje taip pat(t.y. žaidėjai atskirai iš namų yra), pingai skiriasi, sunkiau komunikuot + dabar galima sakyti bent jau cse pasiektas aukščiausias lygis ir visos komandos/žaidėjai labai lygūs, tad bet kas gali nugalėti bet ką, ypač dabar kai viskas vyksta online.
Registravosi: 2016/10/20 Žinučių: 56 Padėkų: 66 Tel.: LT
Cituoti
1
hawkbets.com/posts/newbe...ve-sent-records-to-valve , gal kam idomu kaip viskas tesiasi.
Registravosi: 2013/10/28 Žinučių: 497 Padėkų: 1397
Cituoti
0
Registravosi: 2018/02/28 Žinučių: 297 Padėkų: 45 Tel.: LT
Cituoti
1
Liquid have announced the signing of Jason "⁠moses⁠" O'Toole as their new head coach:

youtube.com/watch?v=sDS4hw6JCDc
Registravosi: 2013/10/03 Žinučių: 326 Padėkų: 20 Tel.: LT
Cituoti
0
Na bet vis tiek jau iš top komandų akiračio neiškris panašu, net jeigu ir neturės komandos. Juolab chrisJ bei karrigan jau po 30 metų, kažin kiek dar jie žais.

hltv.org/news/30092/mous...o-six-players-with-bymas
Registravosi: 2018/02/28 Žinučių: 297 Padėkų: 45 Tel.: LT
Cituoti
0
Ze Pug Godz vs Triumph CS:GO apie 12 pergalių atlošta antrame mape sako comeback panašiau į fiksą gerai, kad nestatau ant esporto
Registravosi: 2012/04/13 Žinučių: 158 Tel.: LT
Cituoti
0
Lietuvos rinktinės kapitonas – legendiniame Atėnų „Panathinaikos“

embeded-image

Lietuvos “NBA 2K” žaidimo bendruomenė savo atstovą turės ir žinomame Eurolygos klube – prie Atėnų “Panathinaikos” esporto komandos antradienį oficialiai prisijungė Ignas Vaitiekus.

I.Vaitiekus yra vienas talentingiausių “NBA 2K” žaidėjų ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos regione. Panevėžietis su komandomis dažnai dalyvauja tarptautiniuose turnyruose, o metų pradžioje vykusiame Europos “ESL NBA Global Championship” užėmė trečią vietą.

Šią vasarą “Professxr-“ tapo ir pirmą kartą suburtos Lietuvos elektroninio krepšinio rinktinės kapitonu bei su ja rungtyniavo pirmajame “FIBA Esports Open 2020” turnyre.

Prieš oficialiai prisijungiant prie “Panathinaikos”, lietuvis savo įgūdžius organizacijai demonstravo uždarose treniruotėse ir draugiškuose mačuose.

“Labai džiaugiuosi, jog gavau galimybę prisijungti prie tokios organizacijos kaip “Panathinaikos”, – kalbėjo I.Vaitiekus. – Tai įprasmina ilgą laiką, skirtą treniruotėms ir tobulėjimui. Tikiuosi padėti komandai siekti aukščiausių rezultatų vietiniame ir tarptautiniame fronte“.

I.Vaitiekui atstovaujančios agentūros „GRIND Esports” valdybos nario Edgaro Abromavičiaus teigimu, lietuvio perėjimas į “Panathinaikos” gali tapti elektroninio sporto proveržiu Lietuvoje.

„Šiandienos Igno prisijungimas prie Atėnų klubo – visos Lietuvos esporto bendruomenės įvertinimas. Džiaugiamės puikiu bendradarbiavimu su „Panathinaikos“ esporto padaliniu ir tikime, kad tai bus ne paskutinis lietuvis, įsiliejęs į top Europos klubų sudėtį “, – teigė E. Abromvičius

“Professxr-“ su “Panathinaikos” marškinėliais galima tikėtis pamatyti jau lapkričio mėnesio turnyruose.

basket.lt/krepsinio-nauj...ame-atenu-panathinaikos/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
Kvapą atimančios sumos: už kompiuterinio žaidimo transliaciją – trečdalis milijono dolerių

embeded-image

Kompiuterinių žaidimų bendruomenėje ne paslaptis, jog garsiausi transliuotojai uždirba įspūdingas sumas, tačiau „World of Warcraft“ žaidėjas „Asmongold“ neseniai pasidalijo tikrais įvairių pasiūlymų skaičiais.

Pagrindiniai „Twitch“ ar „Youtube“ transliuotojai neretai gauna pasiūlymų pareklamuoti naujus žaidimus, kurių kūrėjai tikisi iš to sulaukti padidėjusios auditorijos. Nors dažniausiu atveju tokių sandorių sumos nėra atskleidžiamos, „Asmongold“ padėjo susidaryti aiškesnį vaizdą, kai pasidalijo savo neseniai gautu pasiūlymu.

„Nesakysiu, koks konkrečiai tai žaidimas, tačiau neseniai gavau pasiūlymą žaisti žaidimą visą dieną už daugiau nei 300 tūkst. dolerių“, – įspūdingu pasiūlymu pasidalijo „World of Warcraft“ veidas.



Vienam fanui paklausus, ar jis priėmė šį pasiūlymą, „Asmongold“ atsakė, kad vis dar svarsto apie tai ir galbūt dar priims.

Tai ne pirmas kartas, kai „Asmongold“ pasidalija pinigine transliacijų išraiška. Šių metų pradžioje žaidėjas taip pat atskleidė, kad už kitą reklaminę transliaciją sulaukė 200 tūkst. dolerių pasiūlymo.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
2
„McLaren“ pilotui nuo šiol priklauso E-Sporto komanda

embeded-image

„McLaren“ pilotas Lando Norrisas savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje paskelbė apie įkuriamą nuosavą E-Sporto komandą, pavadinimu „Quadrant“. Naujausiais L. Norriso komandos draugais turėtų tapti keletas gerai šio sporto aistruoliams žinomų žaidėjų, transliuojančių savo pasirodymus internetu, o ilgalaikėje perspektyvoje komanda turėtų varžytis ne tik virtualiose lenktynėse. 

Dėl pasaulį sukausčiusios COVID-19 pandemijos atidėjus F-1 sezono pradžią, virtualios lenktynės sulaukė kur kas didesnio dėmesio nei iki tol, o L. Norrisas tapo vienu iš pirmaujančių tarp besivaržančių šioje E-Sporto šakoje.

„Quadrant“ yra tai, ko aš norėjau imtis ilgą laiką. Karantinas viską pagreitino, dėl atsiradusio laisvo laiko galėjau daugiau savo pasirodymų transliuoti ir tai kas kartą vis labiau mane įtraukdavo“, - sakė pilotas. 

Įkūręs savo E-Sporto komandą, britas seka savo varžovo F-1, „Haas“ lenktynininko Romaino Grosjeano, pėdomis. Prancūzas dar balandžio mėnesį pristatė savo E-Sporto komandą „R8G Sim Racing“. Nors R. Grosjeano komanda yra orientuota tik į varžymąsi virtualiose lenktynėse, L. Norrisas sako, kad nori sukurti komandą, kuri varžytųsi visose E-Sporto kategorijose. 

„Mes pradedame nuo mažos komandos, bet turiu svajonę šią komandą išplėsti ir varžytis visose E-Sporto šakose - ne tik lenktynėse. Nors kol kas lenktynėms bus skiriamas didžiausias dėmesys, tikiuosi, kad išsiplėsime į kitas E-Sporto ir žaidimų kategorijas,“ - pridūrė lenktynininkas. 

L. Norrisas visada laikė save virtualių žaidimų aistruoliu, o jo auditorija, stebinti tiesiogines transliacijas „Twitch“ platformos paskyroje, per karantino laikotarpį išaugo nuo 185 tūkst. iki daugiau nei 600 tūkst. sekėjų. 

Britas, kartu su kitais F-1 lenktynininkais, dalyvavo virtualių lenktynių, vadinamų „Not The GP“, serijoje. Šių lenktynių serijos organizatoriaus „Veloce Esports“ bendraįkūrėjas Jamie MacLaurinas prisijungė prie L. Norriso pristatant naująją komandą ir sakė, kad didžiausias dėmesys bus skiriamas siekiant padėti L. Norrisui plėtoti savo komandą ir gerinti jos pasirodymą.

„Lando, kurį matote F-1 trasoje ir Lando, už jos ribų, nėra labai skirtingi. Ši nauja F-1 lenktynininkų karta, kurios lyderiais galima būtų laikyti ir patį L. Norrisą ir kitus jaunuosius pilotus, pavyzdžiui George'ą Russellą, yra tokie žmonės, su kuriais susipažinę labai gerai sutartumėte. Lando tiesioginės transliacijos iš savo miegamojo, leidžia gerbėjams jausti artimesnį ryšį su juo, dėl kiekvienam labai gerai pažįstamos ir įprastos supančios aplinkos“, - sakė J. MacLaurinas.



f-1.lt/mclaren-pilotui-n...rto-komanda-video-n43415
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
1
Kazkas naujo pas antana bus? 😁 laukiam fixinimo ant stavkiu

A. Guoga sukūrė virtualią F-1 komandą

Skaityti daugiau: f-1.lt/a-guoga-sukure-virtualia-f-1-komanda-n43466
Registravosi: 2017/07/25 Žinučių: 221 Tel.: LT
Cituoti
2
Registravosi: 2013/10/28 Žinučių: 497 Padėkų: 1397
Cituoti
6
Gal yra kur nors statyt už cs go 2020 top 1 žaidėją?
Registravosi: 2018/04/14 Žinučių: 20 Padėkų: 75 Tel.: LT
Cituoti
0
1MORET1ME rašė:

Gal yra kur nors statyt už cs go 2020 top 1 žaidėją?

Bet365 visada būdavo, galbūt dar neidejo
Registravosi: 2015/08/08 Žinučių: 558 Padėkų: 36 Tel.: LT
Cituoti
0
Registravosi: 2013/10/28 Žinučių: 497 Padėkų: 1397
Cituoti
1
OroBalionas rašė:

hltv.org/news/31037/esic...ed-offences-in-australia pravale biski

Reik susisiekt, po metų gal vėl kai kurie bandys užkalt ))
Registravosi: 2016/10/20 Žinučių: 56 Padėkų: 66 Tel.: LT
Cituoti
1
CS:GO žaidimo peilį pavogusiam čekui gresia 8-eri metai kalėjimo

embeded-image

„Counter-Strike: Global Offensive“ žaidimo peilį pavogęs žaidėjas pirmadienį atsidūrė Čekijos žiniasklaidos dėmesio centre.

Teigiama, jog reto CS:GO peilio savininkas su vagimi sudarė 1400 dolerių sandorį, tačiau pirmasis gavo ne visą sumą.

„Savininkas gavo maždaug 190 dolerių depozitą, o likusią dalį vagis turėjo sumokėti susitikus. Tačiau iki šiol nukentėjusysis pilnos sumos taip ir nesulaukė“, – kalbėjo Pilseno miesto policijos atstovė Veronika Hokrova.

Policijos atstovė taip pat atskleidė, jog už internetines vagystes nusikaltėliams

Čekijoje gresia aštuoneri metai kalėjimo. Iki šiol su panašiais atvejais Čekijos policija dar nebuvo susidūrusi.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Čekijoje visiškai neadekvatus srokai pažistamui teko sedeti tai pasakojo kad už paprastas vagystes iš parduotuviu tarkim del maisto prekiu būna duoda 2-3metus, už rimtesnius gali 20-30metu jei ten mašinos vagystes ar namu, bet ten čekam normalu, sake atejo vienas laimingas čekas is teismo patenkintas, nes gavo 17metu vietoje 25 kuriu tikejosi.. 😁
Registravosi: 2013/04/11 Žinučių: 610
Cituoti
1
Neadekvatu yra vogt kažką ir tikėtis būt nenubaustam.
Registravosi: 2015/07/14 Žinučių: 183 Tel.: LT
Cituoti
4