Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Boksas

Atsakyti Sekti temą
twitter.com/barstoolspor...atus/1578383071413403652

Manau sita tema labiausiai atitinka sitam video klipui 😄
Registravosi: 2022/10/07 Žinučių: 6 Padėkų: 14
Cituoti
0
Del, Maslobojevo jokiu abejoniu del pergales,o del Egidijaus K. yra nežymiu niuansu,bet šiaip abu turi eiti
Registravosi: 1970/01/01 Žinučių: 247 Padėkų: 1993 Tel.: LT
Cituoti
0
regimantaspa rašė:

Del, Maslobojevo jokiu abejoniu del pergales,o del Egidijaus K. yra nežymiu niuansu,bet šiaip abu turi eiti

Manau kiek kitaip Moslobojav pralaimės Egidijus žodžiu vienaip ar kitaip užtikrintai laimės .
Registravosi: 2022/03/31 Žinučių: 9 Tel.: LT
Cituoti
0
Kaip be kliurku… išėjimo daina
Registravosi: 2008/12/17 Žinučių: 205
Cituoti
0
Sieras čempionas! Jeee)
Registravosi: 1970/01/01 Žinučių: 247 Padėkų: 1993 Tel.: LT
Cituoti
3
E. Stanionio ir V. Ortizo kova dar kartą yra nukeliama

Skaityti daugiau: sportnews.lt/naujienos/k...Q35xqp8VtlWNtBVjaMWYwEoE
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
2
Oficialu: V. Ortizas ir E. Stanionis kovos liepos mėnesį

embeded-image

Vergilas Ortizas jaunesnysis (19-0, 19 nokautų) ir Eimantas Stanionis (14-0, 9 nokautai) susitarė dėl naujos kovos datos.

Balandį turėję kovoti sportininkai dabar į ringą žengs liepos 8 dieną. 

Boksininkai į ringą turėjo žengti balandžio 29 dieną Teksase, Dalase. Tuomet Vergilas Ortizas pasitraukė iš kovos dėl pavojingos kepenų ligos, su kuria amerikietis yra susidūręs jau ne vienerius metus.

„Palangoje prieš didelius darbus ir tikiuosi, kad 3 kartas bus lemtingas ir po 15 mėnesių pertraukos vėl būsiu bokso ringe! Sutartys pasirašytos, viskas oficialu!“, – savo facebook paskyroje džiaugėsi Eimantas Stanionis.

Lietuvis bandys apginti pusvidutinės svorio kategorijos reguliarųjį pasaulio čempiono diržą. Tai bus viena iš laukiamiausių kovų šioje svorio kategorijoje šiais metais.

Skaityti daugiau: sportnews.lt/naujienos/k...nis-kovos-liepos-menesi/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
4
Rekomenduoju turintiems GO3

Geriausio Lietuvos boksininko kelias į planetos viršūnę – Go3 dokumentikoje „Stanionis. Gyvenimo kova“

Vienas didžiausių Lietuvos sporto šviesulių, boksininkas Eimantas Stanionis, ruošiasi nenumaldomai artėjančiai kovai, kurioje lietuvis gins pernai iškovotą pasaulio čempiono titulą, su amerikiečiu Vergilu Ortizu.

embeded-image

Geriausio šalies boksininko istorija pasakojama naujajame Go3 televizijos šešių dalių dokumentiniame cikle „Stanionis. Gyvenimo kova“. Pirmosios dvi serijos – jau prieinamos per Go3, o ateinančius du pirmadienius pasirodys dar po du dokumentikos epizodus.

„Krepšinio liga sergančioje šalyje lengva užmiršti, kad turime herojų ir kitose sporto šakose. Šį kartą pristatome Eimantą Stanionį, kylančią bokso superžvaigždę“, – teigia Go3 programų direktorius Justinas Docka.

„Buvau labai užsispyręs vaikas ir norėjau kažką sau įrodyti. Tiesiog gyvenau boksu, čia buvo mano gyvenimas nuo pat vaikystės. Žiūrėdavau kovas, treniruotes, šnekėdavau vien apie boksą, tai mane vedė. Turiu discipliną – manęs nereikia stumti kovoti ar treniruotis, viską pats padarydavau, iš šono nieko nereikia sakyti“, – apie nuo pat mažens užgimusią meilę koviniam sportui dokumentikoje pasakojo 28-erių boksininkas.

Po mažiau nei dviejų savaičių, liepos 8 dieną, lietuvis stos į ringą San Antonijuje (JAV), kur jo oponentas bus 25-erių amerikietis V. Ortizas.

Kova jau buvo nukelta du kartus – iš pradžių ji turėjo vykti kovo mėnesį, o vėliau balandį, tačiau abiejų sportininkų sveikatos problemos nulėmė, kad žūtbūtinę dvikovą lietuvis pasitiks be profesionalaus bokso praleidęs jau daugiau nei metus – 2022-ųjų balandį jis tapo planetos čempionu WBA pusvidutinio svorio kategorijoje.

Dokumentikoje atskleidžiama daugybė kasdienio pasiruošimo artėjančiam iššūkiui detalių, o pasakojimas pradedamas nuo Eimanto posūkio iš mėgėjų į profesionalų ringą.

Lūžiu sportininko karjeroje tapo 2016-ųjų Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės. Tuomet vos 21-erių lietuvis pirmoje kovoje įveikė kiną Liu Wei. Visgi kelias link medalio baigėsi po to, kai abejotiną sprendimą priėmę teisėjai antrosios kovos nugalėtoju paskelbė uzbekistanietį Šachramą Gijasovą, vėliau pasidabinusį sidabru.

„Verkėm abudu“, – sako Eimanto treneris Lietuvoje Vidas Bružas, tąkart Brazilijoje buvęs šalia savo auklėtinio.

Po skaudžios nesėkmės jis nepalūžo – priešingai, pralaimėjimas suteikė naują impulsą boksininko siekiams. Eimantas nusprendė žengti į profesionalų ringą, o treniruotis jis persikėlė į JAV vakarų pakrantės didmiestį Los Andželą.

Naujausiais lietuvio namais tapo kontrastinga aplinka – išsvajotasis Holivudas, kuriame netrūksta ne tik prabangos ar pasauliniu žvaigždžių, bet ir benamiais užtvindytų gatvių ar ginklais besišvaistančių nusikaltėlių.

Angelų mieste, kur didžiulės konkurencijos nepabūgę žmonės siekia įgyvendinti ambicijas, savųjų svajonių vaikosi ir Lietuvą garsinantis kovotojas, kurį šiame kelyje iš visos širdies palaiko artimiausi žmonės – mama Aistė ir sužadėtinė Emilija.

Lietuvis prakaitą lieja toje pačioje salėje ir prižiūrimas tų pačių trenerių, kurie treniravo legendinį Filipinų boksininką Manny Pacquiao. Tai – Freddie Roachas ir Marvinas Somodio.

„Pirmą kartą jį pamatęs nemaniau, kad jis – kovotojas, nes jis čia atvyko pats ir atrodė kaip mažas pasiklydęs berniukas“, – pirmą pažintį su lietuviu prisimena M. Somodio.

„Jau pirmajame sparinge jis parodė, kad yra labai stiprus, – apie greitai išgaravusį pirmą įspūdį kalbėjo treneris. – Jis atrodė, lyg jau būtų kovojęs 20 profesionalių kovų. Jis toks geras. Iškart tapo aišku, kad anksčiau ar vėliau jis taps pasaulio čempionu.“
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
Apmaudu, trečią kartą kova yra nukeliama....

Vergil Ortiz Jr. has been forced to withdraw from Saturday’s bout with Eimantas Stanionis ahead of Friday’s weigh-in, sources tell
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
Po 14 mėnesių pertraukos į ringą grįžęs E.Kavaliauskas ilgai neužtruko ir privertė J.Marruffo kampą nutraukti dvikovą

embeded-image

Vienas geriausių visų laikų Lietuvos profesionalių boksininkų Egidijus Kavaliauskas (24-2-1, 19 nokautų) penktadienio rytą Lietuvos laiku stojo į pirmą kovą po 14 mėnesių pertraukos ir jau trečiajame raunde techniniu nokautu įveikė 32-ejų metų meksikietį Jose Marruffo (14-13-2, 2 nokautai). |

E.Kavaliauskas ilgą laiką kaudavosi pusvidutiniame svoryje, kur limitas yra 147 svarai (66,68 kg), tačiau kova su J.Marruffo vyko aukštesnėje svorio kategorijoje, todėl ir E.Kavaliausko svoris buvo didžiausias nuo pat 2017 m.

Lietuvis šioje kovoje turėjo tiek ūgio (175 cm prieš 168 cm), tiek ištiestų rankų ilgio (180 cm prieš 173 cm) pranašumą. E.Kavaliauskas savo varžovą į nokdaunus pasiuntė tiek antrajame, tiek ir trečiajame raunduose.

Antrajame raunde likus kovoti 50 sekundžių E.Kavaliauskas po kombinacijos dešine ranka pasiuntė varžovą į nokdauną. Likus 25 sekundėms kovotojai netyčia susitrenkė galvomis, bet po trumpos E.Kavaliausko apžiūros kova buvo tęsiama.

Likus minutei iki trečiojo raundo pabaigos tuo pačiu dešinės rankos smūgiu privertė sukluptu varžovą ir nieko nelaukęs J.Marruffo kampas nutraukė dvikovą.



E.Kavaliauskas neseniai WBC reitinge dėl neaktyvumo prarado 6-ą vietą. Lietuviui būtinai reikėjo grįžti į ringą, norint, kad jį vėl reitinguotų didžiosios bokso organizacijos. 35-erių E.Kavaliauskas pastarąjį kartą kovėsi 2022 m. spalio 8 d., kai per 10 raundų vienbalsiu teisėjų sprendimu nugalėjo Mykalą Foxą. J.Marruffo pastarąją kovą turėjo šių metų liepą, kai nokautu pralaimėjo Cainui Sandovaliui.

Dar prieš kovą E.Kavaliauskas teigė, jog kovoti turėjo kur kas anksčiau, tačiau pastarieji metai nesiklostė taip, kaip norėtųsi.

„Šie metai buvo sunkūs. Turėjau suplanuotą kovą prieš vieną iš elitinių varžovų, tačiau ta kova buvo nukelta keletą kartų ir galiausiai net neįvyko“, - atskleidė lietuvis.

E.Kavaliauskas taip pat teigė, jog gauti aukšto lygio varžovą jam yra sunku.

„Aš tikrai esu dešimtuke. Problema ta, kad nė vienas varžovas iš to dešimtuko nenori kautis prieš mane. Tikiuosi, kad 2024 m. man bus geri ir aš gausiu reikšmingas kovas“, - sakė E.Kavaliauskas.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
8
Mike Tyson prieš Jake Paul. Liepos 20d. tiesiogiai per Netflix platformą.

embeded-image
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
6
Puikios žinios: E. Stanionis artimiausiu metu vėl žengs į ringą

embeded-image

Bokso pasaulyje – puikios žinios Eimantui Stanioniui bei jo gerbėjams.

Skelbiama, kad E. Stanionis (14-0, 9 nokautai) gegužės 4 dieną po daugiau nei 2 metų pertraukos vėl žengs į ringą. Jis kovos su 37-erių venesueliečiu Gabrieliu Maestre (6-0-1, 5 nokautai).

Kova vyks Las Vegase. Ji bus prieš pagrindinę to vakaro kovą – Saulio „Canelo“ Alvarezo akistatą su Jamie Munguia.

E. Stanioniui ši kova gali be galo daug reikšti karjeroje. Tai bus paskutinėje jo kova su dabartiniu agentu, po kurios, realu, įvyks atsisveikinimas. Nuo šiol kaunietis galės viską perimti į savo rankas.

Be to, boksininkas iš Lietuvos vėl galės sugrįžti į stipriausių reitingus bei į rinką. Jeigu kova su Venesuelos sportininku pasibaigtų pergalingai, tuomet gali laukti ir kovos dėl geriausių diržų.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
7