Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Australian Open 2025

Atsakyti Sekti temą
Kaunas rašė:

Tai yra man dar viena mįslė. Kaip jis sugeba šitaip stipriai padavinėti, nebūdamas pagal kūno sudėjimą atletu. 🙄
Tikrai kortuose yra didesnių "kačiokų" už Sinner'į.
Tiesa, italo ūgis savo daro (1,92 m.), bet raumenų tai - visai kukliai (77 kg.).

Tiesiog tavo zinios sitoje vietoje yra labai menkos ir tu susidares esi vaizdini, jog tie kas turi stiprius backhandus, forhandus, servus turi buti kazkokie monstrai, raumenu kalnai.
Registravosi: 2011/07/22 Žinučių: 1110 Tel.: GB
Cituoti
1
Kaunas rašė:

Tai yra man dar viena mįslė. Kaip jis sugeba šitaip stipriai padavinėti, nebūdamas pagal kūno sudėjimą atletu. 🙄
Tikrai kortuose yra didesnių "kačiokų" už Sinner'į.
Tiesa, italo ūgis savo daro (1,92 m.), bet raumenų tai - visai kukliai (77 kg.).

Kamuolio skriejimo smugis nelabai priklauso kiek mases tavo kune. viskas priklauso nuo technikos. servo metu kaiptik turi rakete laikyti lengvai ir pagrinde naudoti riesa smugiui isgauti. Smugiai ralio metu daug priklauso nuo koju padeties, bei taip pat techniko rieso.. sulenktos kojos zemas balansas, zingsnis i prieki smugio metu, kuno svorio centro nesimas i prieki.. viskas technikoje, raumenu tenise nereik. reik proto
Registravosi: 2010/05/06 Žinučių: 589 Padėkų: 32
Cituoti
2
Na, dabar man jau aiškėja situacija. Dėkui, kad atsakei. 😉

"Mano laikais" vieną stipriausių padavimų turėjo Andy Roddick (1,88 m., 88 kg.).
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 993 Padėkų: 966 Tel.: LT
Cituoti
0
Kaunas rašė:

Na, dabar man jau aiškėja situacija. Dėkui, kad atsakei. 😉

"Mano laikais" vieną stipriausių padavimų turėjo Andy Roddick (1,88 m., 88 kg.).

Vistiek aukštas žaidėjas turi didelį pranašumą servuodamas.
Registravosi: 2015/01/06 Žinučių: 1568 Tel.: GB
Cituoti
1
sport advisor rašė:

Vistiek aukštas žaidėjas turi didelį pranašumą servuodamas.

Žinoma. Fizikos dėsniai galioja ir tenise. 😉 Kuo ilgesnis svertas, tuo didesnė keliamoji jėga (šiuo atveju - smogiamoji jėga).

Pamenu, John Isner (2,08 m., 108 kg.) kirsdavo vieną eisą po kito. 😎
Cituoti
0
Jo bet jis pasake taip lyg kiti zaidejai ture to nezinotu tik Sinneris. Visi ta daro aukstame lygyje ten, bet kazkas vistiek auksciau, pasakysiu paprasciau Sinneris tiesiog turi daugiau laiko pasiruosti smugiui nei pvz sian Zverevas. Jei pvz Zverevas galetu kiekviena savo smugi islupti is patogios padeties tai visai kitaip viskas butu. Bet judejimas korte, kordinacija ir pn daro didziuli skirtuma tarp siu zaideju. Del to ir gali musti taip stipriai Sinneriukas nes dazniau buna patogiose situacijose. O technika ir pn, tai visi turi ten auksciausiame lygyje dalykus 😈
Cituoti
1
Beje tik primenu, kad siais metais bus sprendimas del Sinnerio teigiamo dopingo testo. Plius pamenu ji nuo seniai nebudavo jis baisus monstras ant tu forehandu, backhandu ir pn. Bet kazkuriuo metu suzverejo tiesiog.(Kinda naturalu, nes suvyriskejo vistiek, nebe vaikas ir pn) O teigiamas testas buvo butent del raumenu mases augimo hormono 😄 apskritai ten labai idomi istorija.
Cituoti
1
Jakyl rašė:

Jo bet jis pasake taip lyg kiti zaidejai ture to nezinotu tik Sinneris. Visi ta daro aukstame lygyje ten, bet kazkas vistiek auksciau, pasakysiu paprasciau Sinneris tiesiog turi daugiau laiko pasiruosti smugiui nei pvz sian Zverevas. Jei pvz Zverevas galetu kiekviena savo smugi islupti is patogios padeties tai visai kitaip viskas butu. Bet judejimas korte, kordinacija ir pn daro didziuli skirtuma tarp siu zaideju. Del to ir gali musti taip stipriai Sinneriukas nes dazniau buna patogiose situacijose. O technika ir pn, tai visi turi ten auksciausiame lygyje dalykus 😈

Genialumas tame ir yra, kad sugebama padaryti tai, ko kiti nepajėgia. 😎

Dėkui už nuomonę. 😉
Cituoti
0
Jakyl rašė:

Beje tik primenu, kad siais metais bus sprendimas del Sinnerio teigiamo dopingo testo. Plius pamenu ji nuo seniai nebudavo jis baisus monstras ant tu forehandu, backhandu ir pn. Bet kazkuriuo metu suzverejo tiesiog.(Kinda naturalu, nes suvyriskejo vistiek, nebe vaikas ir pn) O teigiamas testas buvo butent del raumenu mases augimo hormono 😄 apskritai ten labai idomi istorija.

Lauksime istorijos tęsinio. Nesinorėtų, kad kada nors išlįstų kokia nors yla iš maišo (teigiami dopingo testai ar panašiai). 😐
Cituoti
0