Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lietuva: LKL

Atsakyti Sekti temą
embeded-image

NUTRŪKUSI „ŽALGIRIO“ SERIJA – TARP ILGIAUSIŲ LYGOJE

„Bet kurioje lygoje laimėti 16 iš eilės yra fantastika“, – po nutrūkusios pergalių serijos „Betsafe–LKL“ čempionate pareiškė Šarūnas Jasikevičius.

Kauno „Žalgirio“ treneris pasveikino savo žaidėjus, kurie sezoną pradėjo 16 pergalių paeiliui – šią seriją sekmadienį nutraukė Panevėžio „Lietkabelis“ – 83:72.

Nors 16 paeiliui per vieną sezoną iškovotų pergalių – įspūdingas pasiekimas, jis nepatenka tarp 10 ilgiausių serijų LKL istorijoje.

embeded-image

LKL.lt siūlo pažvelgti į ilgiausias pergalių serijas 27-tą sezoną skaičiuojančioje lygos istorijoje.

Ilgiausia pergalių per vieną sezoną serija užfiksuota šio amžiaus pradžioje ir šis rekordas priklauso tuometiniam Vilniaus „Lietuvos rytui“.

2001-2002 m. sezone „Lietuvos rytas“ laimėjo 31 rungtynes paeiliui ir yra vienintelė komanda LKL istorijoje, per vieną sezoną iš eilės laimėjusi tris dešimtis rungtynių.

Antra ilgiausia serija – 29 pergalės paeiliui – priklauso „Žalgiriui“ ir pasiektas 2010-2011 m. sezone.

Trečia ilgiausia serija – 28 pergalės iš eilės – iškovotos 2000-2001 m. sezone ir šią seriją užfiksavo „Lietuvos rytas“.

Istorinis yra 1998-1999 m. sezonas, kai čempionu tapęs „Žalgiris“ nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. Vis dėlto tą sezoną „Žalgiriui“ buvo sudarytos išskirtinės sąlygos žaisti tik du ratus, tad per sezoną kauniečiai rungtyniavo tik 25 kartus šalies čempionate.

16 pergalių iš eilės per vieną sezoną yra septyniolikta ilgiausia serija LKL istorijoje.

Vis dėlto skaičiuojant pergales iš eilės nedalijant jų į atskirus sezonus, sekmadienį nutrūkusi „Žalgirio“ serija buvo aštunta ilgiausia LKL istorijoje.

„Žalgiris“ be nesėkmių „Betsafe–LKL“ žygiavo 250 dienų – pralaimėję praėjusį pavasarį, jie sezoną baigė 12 pergalių iš eilės, šį sezoną pradėjo su 16 pergalių paeiliui ir iš viso nugalėjo 28 rungtynėse iš eilės.

Ilgiausia serija priklauso „Žalgiriui“ ir fiksuota 1998-1999 m. – tuomet 18 mėnesių be pralaimėjimų šalies čempionate žygiavę kauniečiai pasiekė 38 pergales paeiliui.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
NUTRAUKIAMAS „BETSAFE–LKL“ ČEMPIONATAS, NUGALĖTOJU SKELBIAMAS „ŽALGIRIS“

embeded-image

Penktadienį posėdžiavusi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdyba priėmė sprendimą laikytis būtiniausių saugumo reikalavimų ir imtis visų atsargumo priemonių siekiant stabdyti COVID-19 viruso plitimą šalyje.

Pasaulinė sveikatos organizacija paskelbė pasaulinę naujojo koronaviruso pandemiją. LKL valdybos sprendimu, dėl nenugalimų jėgų (force majeure) aplinkybių 2019–2020 m. „Betsafe–LKL“ čempionatas nutraukiamas ir galutinė komandų rikiuotė skelbiama pagal rezultatus po 24-ojo pirmenybių reguliariojo sezono turo.

27-ojo čempionato nugalėtoju skelbiamas Kauno „Žalgiris“, vicečempionu – Vilniaus „Rytas“, trečiosios vietos laimėtoju – Panevėžio „Lietkabelis“.

LKL valdyba vienbalsiai priėmė sprendimą po sezono nevykdyti LKL nuostatų 13.2. punkto. Tai reiškia, kad paskutinę vietą čempionate užėmęs Kėdainių „Nevėžis“ nepraranda vietos dalyvauti kito sezono „Betsafe–LKL“ čempionate.

LKL tikisi sirgalių, sporto bendruomenės, klubų ir lygos partnerių supratimo ir palaikymo. Toks sprendimas neabejotinai turės ilgalaikių finansinių pasekmių tiek klubams, tiek lygai. Tačiau sveikata ir gyvybė yra pamatinės žmonių vertybės, todėl LKL bendruomenė priėmė sprendimą, kuris būtų saugiausias krepšininkams, personalui ir visuomenei.

LKL valdybą sudaro 12 narių: Paulius Motiejūnas (Kauno „Žalgiris“), Darius Gudelis (posėdyje jį pakeitė Rolandas Jarutis, Vilniaus „Rytas“), Sigitas Ambrazevičius (Klaipėdos „Neptūnas“), Alvydas Bieliauskas (Panevėžio „Lietkabelis“), Rimantas Endrijaitis (Pasvalio „Pieno žvaigždės“), Žydrūnas Urbonas (Utenos „Juventus“), Olegas Smirnovas (posėdyje pakeitė Adomas Kubilius, Prienų „CBet“), Tomas Pačėsas (posėdyje jį pakeitė Andrius Būdvytis, Alytaus „Sintek–Dzūkija“), Mindaugas Arlauskas (Kėdainių „Nevėžis“), Artūras Nacickas („Šiauliai“), Remigijus Milašius (LKL prezidentas) bei Romualdas Brazauskas (LKL generalinis direktorius).

basket.lt/krepsinio-nauj...oju-skelbiamas-zalgiris/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Manau, Juventusas, Neptunas bei Lietkabelis turetu buti nusivylia tokiu sprendimu. Su sekmes pagalba, galejo visi manau likti 2 vietoje is siu komandu.
Registravosi: 2013/10/28 Žinučių: 497 Padėkų: 1397
Cituoti
0
OroBalionas rašė:

Manau, Juventusas, Neptunas bei Lietkabelis turetu buti nusivylia tokiu sprendimu. Su sekmes pagalba, galejo visi manau likti 2 vietoje is siu komandu.

Nu lietkabelis kaip tik turetu dziaugtis kad gaus prizine vieta, nes galejo ir tos nelaimet, o kitom komandom gal ir nusivylimas
Registravosi: 2015/08/31 Žinučių: 589 Padėkų: 163 Tel.: LT
Cituoti
1
Cia kaiptik Lietkabeliui didziausias nusivylimas nes paskutinis pralaimejimas Pieno Zvaigzdems juos i trecia vieta nustume, o ta trecia manau jie butu tikrai pasieme, bet realu ir antra, cia didziausia pergale Rytui manau.
Registravosi: 2014/07/28 Žinučių: 95 Padėkų: 10
Cituoti
7
Buvusiam „Lietkabelio“ direktoriui - rimti FNTT įtarimai

Skaityti daugiau: basket.lt/krepsinio-nauj...iui-rimti-fntt-itarimai/
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
2
Vilniuje bus kuriamas naujas krepšinio klubas? (1)

Skaityti daugiau: basket.lt/krepsinio-nauj...lXN2GmYAGBLau-j1W1HgRLL4
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
1
embeded-image

„BETSAFE-LKL“ KOMENTATORIŲ KOMANDOJE - NAUJI VEIDAI

Atsinaujinusi „Betsafe-LKL“ komanda sirgaliams pristato dar vieną džiugią naujieną. Prie komentatorių komandos šiam sezonui jungiasi žymus sporto komentatorius ir komunikacijos specialistas Linas Kunigėlis.

Daugiau kaip dvidešimties metų patirtį sporto komentavime sukaupęs L. Kunigėlis naują iššūkį pasitinka su šypsena – šis sezonas turėtų būti ypatingas tiek žiūrovams, tiek patiems žaidėjams.

„Džiugu, kad pakvietė komentuoti. Jaučiu, kad šis sezonas gali būti ypatingas, jis turėtų būti ypatingai įdomus. Tam yra kelios priežastys: struktūrinės permainos pačioje organizacijoje ir stipri komandų komplektacija, reiškianti išaugusią konkurenciją“, – LKL.lt sakė L. Kunigėlis.

Visą savo gyvenimą su krepšiniu siejantis sporto komentatorius trumpai apžvelgė ir atsinaujinusias čempionato komandas. Pasak jo, Lietuvoje jau nebėra dviejų stipriausių klubų, o tai byloja apie papildomas intrigas sezono metu.

„Nebeturime dviejų ryškių lyderių, kaip anksčiau buvome įpratę. Dabar ir Panevėžys, ir Utena, ir Klaipėda stiprinasi, tampa vis didesne jėga. „Žalgiriui“ ir „Rytui“ tikrai nebus lengva išlaikyti savo pozicijas lentelės viršūnėje. Įdomu bus pamatyti, kaip atrodys patys žaidėjai, kuriems be krepšinio teko praleisti net kelis mėnesius. Didelė nežinomybė veda prie įdomių dalykų“, – šyptelėjo L. Kunigėlis.

„Betsafe-LKL“ komentatorių komandą šį sezoną sudarys septyni žmonės: Vaidas Čeponis, Linas Kunigėlis, Karolis Tiškevičius, Žilvinas Aleksandravičius, Rokas Grajauskas, Vilhelmas Baldyka ir Benediktas Petkus.

„Betsafe-LKL“ sezonas prasidės rugsėjo 19 d., rungtynėmis tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ komandų.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
2
„Nevėžio“ klubas keičia pavadinimą

embeded-image

Kėdainių „Nevėžis“ pasirašė ilgalaikę rėmimo sutartį su viena didžiausių lažybų bendrovių Baltijos šalyse „Optibet“. Šio generalinio rėmėjo atėjimas galutinai verčią naują puslapį Kėdainių „Nevėžio“ klubo istorijoje. Šį organizacijos virsmą simbolizuoja jau ankščiau pristatytas naujasis logotipas, pasikeitusios klubo spalvos bei pavadinimas – nuo šiol klubas vadinsis Kėdainių „Nevėžis-Optibet“.

„Tai yra ypatingai džiugi diena, kadangi net ir sunkiu ekonominiu laikotarpiu pavyko rasti labai stiprų generalinį rėmėją. „Optibet“, būdama stipria užsienio kapitalo įmone, patikėjo mūsų vizija bei ateities planais. Tai yra ypatingai didelis gaivaus oro gurkšnis mūsų organizacijai, kuris, tikimės, padės galutinai padengti klubą slegiančias skolas bei kartu su naujuoju rėmėju visą dėmesį skirti naujiems tikslams ateityje“, – sakė klubo direktorius Vytenis Gulbinas.

„Optibet“ priklauso „ENLABS“ įmonių grupei ir veikia Baltijos šalyse bei Suomijoje. „Optibet“ daugiau nei dešimt metų yra didžiausia lažybų bendrovė Latvijoje, o 2014 metais įmonė įžengė į Estijos, 2018 – į Lietuvos rinkas ir nuolat plečia savo veiklą Europoje ir kitose pasaulio dalyse.

„Dirbdami skirtingose šalyse remiame įvairias sporto šakas ir komandas, nes tikime, kad tik su verslo parama sportas judės pirmyn, – teigė „Optibet“ prekės ženklo vadovė Lietuvoje Greta Žudytė. – Naują etapą pradėjusio „Nevėžio“ darbai bei iniciatyvos mus maloniai stebina. Manome, kad per metus laiko jų nuveikti darbai yra tik pati pradžia didelių projektų ateityje. Mūsų įmonė stengiasi žengti koja kojon su naujausiomis tendencijomis, kad užtikrintume kokybiškas pramogas ir puikų aptarnavimą savo klientams.

Panašų požiūrį jaučiame „Nevėžio“ klube – tobulinami veiklos procesai, dirbama tvarios veiklos link, daug dėmesio skiriant tiek žaidėjams, jų komfortui bei tobulėjimui, tiek klubo personalui, tiek fanams. Tai yra esminė priežastis, kodėl mes norime būti viso to dalimi ir augti kartu.“
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Oficialu: „Rytas“ atleido D. Kairį

Skaityti daugiau: basket.lt/krepsinio-nauj...u-rytas-atleido-d-kairi/
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
2
unik rašė:

Oficialu: „Rytas“ atleido D. Kairį

Skaityti daugiau: basket.lt/krepsinio-nauj...u-rytas-atleido-d-kairi/

Beveik 4 kofas, prieš sezoną buvo lyg Betsafe,taip ir maniau Kairys arba Žalgirio treneris neišbus poste iki sezono pabaigos.
Registravosi: 2021/01/10 Žinučių: 3
Cituoti
0
Nukeliamas „Ryto“ ir „Žalgirio“ susitikimas

Skaityti daugiau: basket.lt/krepsinio-nauj...ir-zalgirio-susitikimas/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
2
Naujas LKL logo, profesionalumo neprideda visai 😄

embeded-image
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
7
Benzema rašė:

Naujas LKL logo, profesionalumo neprideda visai 😄

embeded-image

Kam ta "L" raide apsukt reikejo isvis. Simetrijas dizaineris megst jauciu
Registravosi: 2009/02/01 Žinučių: 47
Cituoti
1
„Neptūnas“ pristatė naują pagrindinį rėmėją

Klaipėdos „Neptūnui“ besiruošiant artėjančiam Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezonui, prie klubo veiklos prisijungia naujas didysis rėmėjas. Juo tapo lažybų ir lošimų bendrovė „7bet“.

Naujasis uostamiesčio klubo partneris pasirašė dvejų metų bendradarbiavimo sutartį su galimybe ją pratęsti.

„Ateinantis Lietuvos krepšinio lygos sezonas – kaip niekad stiprus ir konkurencingas. Jaučiamės laimingi tapę didžiuoju legendinio Lietuvos klubo partneriu bei tikime, kad iš pagrindų atsinaujinęs „Neptūnas“ pasieks puikius rezultatus“, – sakė generalinis „7bet“ direktorius Justinas Šliažas.

Atsinaujinimo etapą išgyvenantis uostamiesčio klubas artėjantį sezoną puoselėja aukštus tikslus. Tai akcentuojantis „Neptūno“ direktorius Sigitas Ambrazevičius džiaugiasi stipraus partnerio prisijungimu prie klubo.

„Esame dėkingi mūsų naujiems partneriams, kurie išreiškė pasitikėjimą mūsų kuriama vizija. Tik stiprių rėmėjų dėka galime sau leisti kelti vis aukštesnius tikslus ir užmojus tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Dėl bendrovės „7bet“ suteiktos paramos mes būsimą sezoną pasitiksime sustiprėję. Tikiuosi, mūsų naujai užsimezgusi draugystė tik stiprės “, – kalbėjo S.Ambrazevičius.

Šią vasarą „Neptūnas“ pasitiks atsinaujinęs. Prie komandos vairo Dainių Adomaitį pakeitė Mindaugas Brazys, pasirašytos sutartys su Malieku White'u, Austinu Wiley, Mindaugu Girdžiūnu, Rinaldu Malmaniu bei Roku Gusčiu.

Naująjį Lietuvos krepšinio lygos sezoną „Neptūnas“ pradės rugsėjo 26 d. namų rungtynėmis prieš Kauno „Žalgirį“.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
2
embeded-image

Naujajame sezone – „Betsafe-LKL“ Fantasy lyga

Artėjant jubiliejiniam „Betsafe-LKL“ sezonui, Lietuvos krepšinio lyga (LKL) kartu su Estijos startuoliu „Cryplect“, naujajame sezone sirgaliams pasiūlys unikalią patirtį – „Betsafe-LKL“ Fantasy lygą.

„Esame labai laimingi dėl mūsų partnerystės ir bendro projekto. Tai, kad „Betsafe-LKL“ pagaliau turės krepšinio Fantasy sprendimą, yra fantastiška žinia mūsų sirgaliams.

30-asis „Betsafe-LKL” sezonas bus itin intriguojantis ir konkurencingas, o mūsų ir „Cryplect“ Fantasy žaidimas padarys šį sezoną dar įsimintinesnį ir labiau įtraukiantį“, – sakė LKL vykdomasis direktorius Justinas Liaudinskas.



„Cryplect“ ir LKL kuriamas produktas šiek tiek skiriasi nuo įprastų Fantasy žaidimų.

Turint Betsafe-LKL žaidėjo kortelę, „Cryplect“ vartotojui suteiks galimybę ne tik žaisti Fantasy lygoje, bet ir rinkti „Betsafe-LKL“ žaidėjų nuotraukas ar rungtynių akimirkas, pasitelkiant NFT technologiją (unikalus ir nepakeičiamas duomenų vienetas, laikomas blokų grandinėje). Žaidimas leis kolekcionuoti kelių skirtingų retumo kategorijų NFT korteles, kurios net ir nenaudojamos Fantasy žaidime, turės išliekamąją vertę.

„Džiaugiamės, kad Lietuvos krepšinio lyga „Betsafe-LKL“ Fantasy žaidimą ir skaitmeninių kortelių vystymą patikėjo mums. Stengsimės Lietuvos krepšinio sirgaliams suteikti kuo geresnę patirtį ir tikimės, jog tai bus puiki kelionė kartu“, – sakė „Cryplect“ įkūrėjas Martinas Londas.

„Betsafe-LKL“ Fantasy žaidėjų viso sezono metu laukia įvairūs vertingi prizai.

Susipažinti su projektu galite čia: cryplect.com/

Platesnis žaidimo pristatymas ir „Betsafe-LKL“ Fantasy startas numatomas sezonui įsibėgėjus.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
6
Registravosi: 2018/09/20 Žinučių: 266 Padėkų: 70 Tel.: LT
Cituoti
9
Beprecedentis atvejis: „Gargždai“ vidury sezono traukiasi iš LKL

sportnews.lt/naujienos/k...sezono-traukiasi-is-lkl/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
Visų laikų rekordą pagerinęs A. Ebo nukalė triukšinančią pergalę

lkl.lt/straipsniai/7505/...le-triuksinancia-pergale

Ketvirtajame kėlinyje tik trumpai žaidęs A. Ebo per 26 minutes spėjo surinkti 24 taškus (3/6 dvitaškių, 5/9 tritaškių, 3/3 baudų metimų), 4 atkovotus, perimtą ir 6 prarastus kamuolius, net 21 rezultatyvų perdavimą, 6 išprovokuotas pražangas, vieną paties nuobaudą ir 41 naudingumo balą.

Izraelietis pagerino visų laikų „Betsafe-LKL“ rezultatyvių perdavimų rekordą. Iki šiol šioje kategorijoje karaliavo Aidas Viskontas ir Davidas Edwardsas, atitinkamai 2009 ir 1995 metais išdalinę po 18.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
10