Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lošėjų asociacija

Atsakyti Sekti temą
Turbut visiems losejams aktualiausia problema yra nepagrysti limitavimai. Gal asociacija per teisininkus, bendraudama su lazybu priezuros tarnyba ar dar kazkokiais budais bande kazkaip apriboti sita savivaliavima? Jei bande ir nepavyko, idomu kokie teisininku ir priezuros tarnybos argumentai... Atsimenu pries kazkiek metu, kai buvo limituotas, kazkoks bicas kreipesi i teisma del konstitucines teises i lygybe pazeidimo. Gal kas nors zinoti, kaip jam baigesi tas gincas?
Registravosi: 2018/11/26 Žinučių: 32
Cituoti
8
Tai čia labai paprasta nustatyt, ar čia vyksta prekyba statymais ar asociacijos rėmimas. paprasčiausia paprašykit lošėjų mėnesį laiko remti asociaciją negaunant statymų ir po to mėnesį laiko rėmėjams atsidėkojant statymais. Palyginsit kiek pinigų surinkta kurį mėnesį ir viskas bus aišku.
Registravosi: 2017/04/27 Žinučių: 44
Cituoti
0
Skaidrumas remimuose prasideda tada, kai yra nuolatinis aiskumas: surinkom x, isleidom y, liko z...ir vel ciklas...kai "giriamasi" nuveiktais darbais be y, taip ir lieka migla koks gi tas x tikrasis hudesys ir kaip atrodo z. BET, kadangi cia 95% zmoniu iesko tik pinigines naudos, ga nereikia taip jautrint skaidrumo, moralumo, etc ir stebetis, kad 10e duodama uz statyma...
Registravosi: 2019/06/29 Žinučių: 136
Cituoti
9
Lošėjų asociacijai spalio 10d. parašiau e laišką dėl Betsafe. Atsakymo jokio. Tai taip ar ne?
Registravosi: 2019/07/07 Žinučių: 5
Cituoti
2
Romantas Zarskas rašė:

Lošėjų asociacijai spalio 10d. parašiau e laišką dėl Betsafe. Atsakymo jokio. Tai taip ar ne?

I laiska dar neatsakyta nes nusiuntem uzklausa betsafe del aprasytos situacijos,kai gausim ju atsakyma tada atsakysim ir jums.bendroves paprastai atsako per 20/30 dienu
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
3
Matau, kad priviso gudruoliu puslapyje, todel parasysiu savo nuomone apie asociacija kuo objektyviau.

1. lawuris komentuoja: "Nesamone cia padaret su ta fb grupe, kurie remia asociacija ir moka pinigus nebeturi sansu geresnem linijom pasideti, nes for free gauna fb grupes nariai kurie greit istasko linijas... nebeverta remti sedi ir lauki grupeje for free.."
Reiktu sutikti, kad FB grupe sukele siek tiek maisaties. Apskritai, tai man patiktu, jei VicenteR nebesiulytu statymu uz parama, bet cia jo pasirinkimas kaip tvarkytis savo reikalus.

2. Ronaldo komentuoja: "O kada buvo isvis verta remti asociacija? Ar tu tikrai "remi asociacija" ar tiesiog perki statymus uz 10 eu? Nes ta asociacija kol kas nieko nenuveike ir isvis jos egzistencija neatrodo reikalinga. Laimejo kelis pavienius gincus del neteisingai ivestu bendroviu rezultatu. wow"
Atkreipkit demesi, kaip is paziuros protingas zmogus vienam sakiny supina du zodzius, kurie kertasi tarpusavy - verta ir remti. Tuomet iskelkime daugiau klausimu:
O kada buvo isvis verta remti benamius gatveje?
O kada buvo isvis verta remti *iterpkite savo*?
Parama yra suteikiama neatlygintinai, be materialios naudos sau. Todel ji ir vadinasi parama, *** .
"Nes ta asociacija kol kas nieko nenuveike" - Is kur zinai, kad nieko nenuveike? Ar tu dalyvauji jos veikloje? Jeigu ne, tai is kur zinai kiek ir kokiu darbu yra nuveikta?

3. Don alberto de subotini komentuoja: "Zek surinkai po 10euru is 20 zmoniu, pastatai 200 euru, nesueina - tu ant savu, sueina - tu dar didesniam pliuse"
Kokio kvailumo turi buti zmogus, kad nezinotu, jog tu pinigu negalima panaudot savo reikmems, o tuo labiau statymams.

4. BasketballPRO komentuoja i Ronaldo komentara: "Tiesmuka, bet teisinga. Tai yra akivaizdi prekyba statymais, bet aš galvoju, nejaugi tiek daug naivių žmogelių, kurie perka net nematydami tikslios tos prekybos statistikos?"
Akivaizdi prekyba statymais uz PARAMA LOSEJU ASOCIACIJAI, kuri negali buti panaudota savo reikmems. Paskolinkit siems zmonems smegenis arba atjunkit klaviatura.
Zmogus, turbut, naujas puslapyje, nes jam reikia Vicentes statymu statistikos. Ir remiancius zmones jis vadina kvailiais. As kertu lazybu, kad bent puse tu "naiviu zmogeliu" turi didesnius bankus nei komentaro autorius. As zinau ne viena loseja, kuris remia asociacija ir yra seni lazybu vilkai perkantys ne viena sio puslapio tipsteri. Girdit, chebra, jus naivuoliai 😄

5.BasketballPRO komentuoja: "Paskutinė mintis, statymai.com reklamuojasi, kaip "#1" ir leidžia vienam iš savo statymų parduotuvės narių dalintis statymais dar per du kanalus? Taigi, arba statymų parduotuvėje narys neturi nė vieno prenumeratoriaus ir administratoriams kol kas yra "pox", kur jis ir kuo dar dalinasi ARBA statymai.com nėra "#1", nes tai nėra "#1" elgsena."
Statymai.com buvo ir bus nr. 1 lazybu srity, bet teksto autoriui reikia paaiskinti kelis dalykus:
a. Tie tavo DU kanalai - vienas ju yra tas pats statymai.com puslapis 😄
b. Statymai yra intelektuali nuosavybe ju autoriaus ir jis su jais daro ka nori. Jeigu as noriu, tai prognoze galiu sau su markeriu ant kaktos issipaisyt ir niekas neuzdraus man to padaryt. Jeigu pirkejai tures nusiskundimu, tada ir bus sprendziamos iskilusios problemos, bet cia jau ne tavo ir ne mano reikalas.

6. Krulis komentuoja: "Tai cia faktas,kad 99 procentai zmoniu ne remia asociacija,o tiesiog su tikslu gauti Vincente statyma kitas dalykas Vamos taip budavo megejas pasidalinti statymus ir nemokamai,bet yra tokiu zmoniu,kurie pradeda priekaistauti nesuprasdami,kad lazybos ilgas procesas,jei bent 1 ar 2 ivykiai nepraeina ir automatiskai jam pradingsta noras ,kazkuom dalintis tai ,manau butu daugumai."
Labai teisingas komentaras. Niekas neaukotu pinigu asociacijai, jei ne statymai. Vadinasi, visos islaidos tektu Vicentei.
Del mano dalinimosi statymais nemokamai, tai as mielai ta daryciau, bet zmones, nors ir nori visko uz dyka, yra labai nedekingi ir ziaurus, kai tau nesiseka. Todel jie nera verti nemokamu paslaugu.

7. Ronaldo komentuoja: "Asociacija turetu atstovauti visu interesus, o ne kazkokiu pavieniu asmenu."
Taip, nes apie poru santykius visada geriausiai zino tos sesiolikmetes mergaites isbertom kaktom, kuriu papu dar niekas net neknibinejo.
Komentaro autorius daro prielaida, kaip ir su kuo dirba asociacija ir iskart smeigia pasiulyma - reikia atstovauti visus. O kas kada ir kur sake, kad ne visi atstovaujami? Bandei pats rasyt jiems su prasymu padetu, kad dabar viesai laidaisi tokiais pareiskimais?

8. Ronaldo komentuoja: "O tau keli praktiniai pastebejimai kaip as viska matau: laimeti gincai yra niekiniai arba pigus kastu prasme. Kazka apgavo su bonusais? Ok. Nuejai pas geriausius teisininkus ir max uz 200eur jie suraso motyvuota skunda. Laimi ginca. "
Hold my bear, Vicente, sako Ronaldo, ir cia pat paaiskina kaip viska reikia daryt. WRONG! Zmones yra triju rusiu:
Vieni kuria, daro klaidas, bet jie statytojai
Antri griauna
Treti stebi, komentuoja ir dalina patarimus

Kaip jums atrodo, kuriuo buti yra lengviausia? As pats esu kurejas ir zinau, kaip supistai sunku kartais yra ignoruoti visus griovejus ir patarejus, kurie VISADA VISKA ZINO GERIAU, bet niekada nieko patys nedaro, nes MAN SITO NEREIKIA.

Dar vienas perliukas: "Dar pridesiu nemokama patarima, kaip taip pat pigiai tokius niekinius darbus padaryti dideliais ir uzsitikrinti kad jie nesikartotu. Sumoketi 500eur alfa arba lrytas, arba dar daugiau 15min ar delfi. Parasyti kaip loseju asociacija laimejo ginca ir pabrezti koks lazybu organizatorius elgiasi neetiskai."
Nemokamai pridedamas gan brangus patarimas, kad reikia eiti i atvira kova su bukmekeriais, kuriu apyvarta Lietuvoje simtai milijonu euru. Cia kaip sakyti, kad norint issitraukti danti reikia sokti is desimto auksto ant asfalto veidu i apacia. Kazin ar bus pasiektas uzsibreztas tikslas.

9. Ronaldo komentuoja: "Prasau nemokamas patarimas. O kad tau liepe susimoketi mokescius, tai cia kiekvieno piliecio prievole."
Kiek pats esi sumokejes lazybu mokesciu?
Cia retorinis klausimas, nes atsakymas bus nulis. Bet ar kas nors klauset Vicentes uz ka jam mokescius reikejo susimoket ir kodel tokia didele suma? Niekas nezino, o ir Vicente kazkodel neparase, bet jam susimoket teko uz VISAS IPLAUKAS I SKRILL. Visi pavedimai i jo Skrill buvo skaitomi kaip pelnas. Visi pavedimai is jo Skrill nebuvo laikomi, kaip islaidos.
Tai teisybe nugalejo? Taip ar ne joptvajmat?

10. Ronaldo komentuoja: "Cia tik kritika tobuleti, o ne asmeniskai priimti. Geriau komunikuokit, dirbkit del asociacijos ir maziau asociacijos veikla siekit su prekyba."
Dar vienas patarimu perliukas. Klausimas komentaro autorius ar jis is tiesu nori, kad asociacija tobuletu, ar jam naudingiau, kad tokie zmones susifuckupintu ir jis turetu ka pakomentuot bei pasirodyt labai protingu. Masems patinka samokslo teorijos ir neapykantos skleidimas, todel tokie post'ai visada bus populiarus.

11. Ronaldo komentuoja: "Jeigu niekas neremia asociacijos be statymu, gal tada grizkime prie to kad nelabai ji kam ir reikalinga?"
Paaiskinkit kas nors zmogui, kad jeigu zmogus gali gauti paslauga nemokamai, ir gali gauti ja mokamai, tai jis 99% atveju rinksis ja nemokama. Tu nepriversi zmoniu aukot pinigu stabiliai, kas menesi, be turinio. Todel zmones ir kuria visokius patreonus, nes gali kurt youtube video su prasymais paremti ir gausi nuli euru, bet jei video dalinsiesi tik uz tam tikra suma, tai pinigu surinksi. Nes zmones moka uz gera daikta.
Be to, kazkaip keistai, bet autorius turejes tiek daug patarimu iki siol, dabar ne tik, kad nepasiulo jokios iseities, bet apskritai kelia klausima, del asociacijos reikalingumo.


Ronaldo ir visiem kitiem siek tiek faktu:
1. Asociacija yra ne pelno organizacija.
2. Loseju asociacija nera pirma losejus atstovaujanti asociacija Lietuvoje.
3. Asociacija galite ikurti ir jus, ir as, ir mes niekam nebusime isipareigoje vykdyti kazkokia veikla kazkokiu pastoviu laiku.

Lengviausia yra komentuoti ir mokyti, kai pats nieko nedarai. As zinau kiek uztrunka procesai skundziant bendroves lpt, todel niekada jokiam konteksta nedraskyciau Vicentei akiu uz tai, kad jis bando padeti zmonems. NEATLYGINTINAI!
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
40
Vamos!! rašė:

Matau, kad priviso gudruoliu puslapyje, todel parasysiu savo nuomone apie asociacija kuo objektyviau.

1. lawuris komentuoja: "Nesamone cia padaret su ta fb grupe, kurie remia asociacija ir moka pinigus nebeturi sansu geresnem linijom pasideti, nes for free gauna fb grupes nariai kurie greit istasko linijas... nebeverta remti sedi ir lauki grupeje for free.."
Reiktu sutikti, kad FB grupe sukele siek tiek maisaties. Apskritai, tai man patiktu, jei VicenteR nebesiulytu statymu uz parama, bet cia jo pasirinkimas kaip tvarkytis savo reikalus.

2. Ronaldo komentuoja: "O kada buvo isvis verta remti asociacija? Ar tu tikrai "remi asociacija" ar tiesiog perki statymus uz 10 eu? Nes ta asociacija kol kas nieko nenuveike ir isvis jos egzistencija neatrodo reikalinga. Laimejo kelis pavienius gincus del neteisingai ivestu bendroviu rezultatu. wow"
Atkreipkit demesi, kaip is paziuros protingas zmogus vienam sakiny supina du zodzius, kurie kertasi tarpusavy - verta ir remti. Tuomet iskelkime daugiau klausimu:
O kada buvo isvis verta remti benamius gatveje?
O kada buvo isvis verta remti *iterpkite savo*?
Parama yra suteikiama neatlygintinai, be materialios naudos sau. Todel ji ir vadinasi parama, *** .
"Nes ta asociacija kol kas nieko nenuveike" - Is kur zinai, kad nieko nenuveike? Ar tu dalyvauji jos veikloje? Jeigu ne, tai is kur zinai kiek ir kokiu darbu yra nuveikta?

3. Don alberto de subotini komentuoja: "Zek surinkai po 10euru is 20 zmoniu, pastatai 200 euru, nesueina - tu ant savu, sueina - tu dar didesniam pliuse"
Kokio kvailumo turi buti zmogus, kad nezinotu, jog tu pinigu negalima panaudot savo reikmems, o tuo labiau statymams.

4. BasketballPRO komentuoja i Ronaldo komentara: "Tiesmuka, bet teisinga. Tai yra akivaizdi prekyba statymais, bet aš galvoju, nejaugi tiek daug naivių žmogelių, kurie perka net nematydami tikslios tos prekybos statistikos?"
Akivaizdi prekyba statymais uz PARAMA LOSEJU ASOCIACIJAI, kuri negali buti panaudota savo reikmems. Paskolinkit siems zmonems smegenis arba atjunkit klaviatura.
Zmogus, turbut, naujas puslapyje, nes jam reikia Vicentes statymu statistikos. Ir remiancius zmones jis vadina kvailiais. As kertu lazybu, kad bent puse tu "naiviu zmogeliu" turi didesnius bankus nei komentaro autorius. As zinau ne viena loseja, kuris remia asociacija ir yra seni lazybu vilkai perkantys ne viena sio puslapio tipsteri. Girdit, chebra, jus naivuoliai 😄

5.BasketballPRO komentuoja: "Paskutinė mintis, statymai.com reklamuojasi, kaip "#1" ir leidžia vienam iš savo statymų parduotuvės narių dalintis statymais dar per du kanalus? Taigi, arba statymų parduotuvėje narys neturi nė vieno prenumeratoriaus ir administratoriams kol kas yra "pox", kur jis ir kuo dar dalinasi ARBA statymai.com nėra "#1", nes tai nėra "#1" elgsena."
Statymai.com buvo ir bus nr. 1 lazybu srity, bet teksto autoriui reikia paaiskinti kelis dalykus:
a. Tie tavo DU kanalai - vienas ju yra tas pats statymai.com puslapis 😄
b. Statymai yra intelektuali nuosavybe ju autoriaus ir jis su jais daro ka nori. Jeigu as noriu, tai prognoze galiu sau su markeriu ant kaktos issipaisyt ir niekas neuzdraus man to padaryt. Jeigu pirkejai tures nusiskundimu, tada ir bus sprendziamos iskilusios problemos, bet cia jau ne tavo ir ne mano reikalas.

6. Krulis komentuoja: "Tai cia faktas,kad 99 procentai zmoniu ne remia asociacija,o tiesiog su tikslu gauti Vincente statyma kitas dalykas Vamos taip budavo megejas pasidalinti statymus ir nemokamai,bet yra tokiu zmoniu,kurie pradeda priekaistauti nesuprasdami,kad lazybos ilgas procesas,jei bent 1 ar 2 ivykiai nepraeina ir automatiskai jam pradingsta noras ,kazkuom dalintis tai ,manau butu daugumai."
Labai teisingas komentaras. Niekas neaukotu pinigu asociacijai, jei ne statymai. Vadinasi, visos islaidos tektu Vicentei.
Del mano dalinimosi statymais nemokamai, tai as mielai ta daryciau, bet zmones, nors ir nori visko uz dyka, yra labai nedekingi ir ziaurus, kai tau nesiseka. Todel jie nera verti nemokamu paslaugu.

7. Ronaldo komentuoja: "Asociacija turetu atstovauti visu interesus, o ne kazkokiu pavieniu asmenu."
Taip, nes apie poru santykius visada geriausiai zino tos sesiolikmetes mergaites isbertom kaktom, kuriu papu dar niekas net neknibinejo.
Komentaro autorius daro prielaida, kaip ir su kuo dirba asociacija ir iskart smeigia pasiulyma - reikia atstovauti visus. O kas kada ir kur sake, kad ne visi atstovaujami? Bandei pats rasyt jiems su prasymu padetu, kad dabar viesai laidaisi tokiais pareiskimais?

8. Ronaldo komentuoja: "O tau keli praktiniai pastebejimai kaip as viska matau: laimeti gincai yra niekiniai arba pigus kastu prasme. Kazka apgavo su bonusais? Ok. Nuejai pas geriausius teisininkus ir max uz 200eur jie suraso motyvuota skunda. Laimi ginca. "
Hold my bear, Vicente, sako Ronaldo, ir cia pat paaiskina kaip viska reikia daryt. WRONG! Zmones yra triju rusiu:
Vieni kuria, daro klaidas, bet jie statytojai
Antri griauna
Treti stebi, komentuoja ir dalina patarimus

Kaip jums atrodo, kuriuo buti yra lengviausia? As pats esu kurejas ir zinau, kaip supistai sunku kartais yra ignoruoti visus griovejus ir patarejus, kurie VISADA VISKA ZINO GERIAU, bet niekada nieko patys nedaro, nes MAN SITO NEREIKIA.

Dar vienas perliukas: "Dar pridesiu nemokama patarima, kaip taip pat pigiai tokius niekinius darbus padaryti dideliais ir uzsitikrinti kad jie nesikartotu. Sumoketi 500eur alfa arba lrytas, arba dar daugiau 15min ar delfi. Parasyti kaip loseju asociacija laimejo ginca ir pabrezti koks lazybu organizatorius elgiasi neetiskai."
Nemokamai pridedamas gan brangus patarimas, kad reikia eiti i atvira kova su bukmekeriais, kuriu apyvarta Lietuvoje simtai milijonu euru. Cia kaip sakyti, kad norint issitraukti danti reikia sokti is desimto auksto ant asfalto veidu i apacia. Kazin ar bus pasiektas uzsibreztas tikslas.

9. Ronaldo komentuoja: "Prasau nemokamas patarimas. O kad tau liepe susimoketi mokescius, tai cia kiekvieno piliecio prievole."
Kiek pats esi sumokejes lazybu mokesciu?
Cia retorinis klausimas, nes atsakymas bus nulis. Bet ar kas nors klauset Vicentes uz ka jam mokescius reikejo susimoket ir kodel tokia didele suma? Niekas nezino, o ir Vicente kazkodel neparase, bet jam susimoket teko uz VISAS IPLAUKAS I SKRILL. Visi pavedimai i jo Skrill buvo skaitomi kaip pelnas. Visi pavedimai is jo Skrill nebuvo laikomi, kaip islaidos.
Tai teisybe nugalejo? Taip ar ne joptvajmat?

10. Ronaldo komentuoja: "Cia tik kritika tobuleti, o ne asmeniskai priimti. Geriau komunikuokit, dirbkit del asociacijos ir maziau asociacijos veikla siekit su prekyba."
Dar vienas patarimu perliukas. Klausimas komentaro autorius ar jis is tiesu nori, kad asociacija tobuletu, ar jam naudingiau, kad tokie zmones susifuckupintu ir jis turetu ka pakomentuot bei pasirodyt labai protingu. Masems patinka samokslo teorijos ir neapykantos skleidimas, todel tokie post'ai visada bus populiarus.

11. Ronaldo komentuoja: "Jeigu niekas neremia asociacijos be statymu, gal tada grizkime prie to kad nelabai ji kam ir reikalinga?"
Paaiskinkit kas nors zmogui, kad jeigu zmogus gali gauti paslauga nemokamai, ir gali gauti ja mokamai, tai jis 99% atveju rinksis ja nemokama. Tu nepriversi zmoniu aukot pinigu stabiliai, kas menesi, be turinio. Todel zmones ir kuria visokius patreonus, nes gali kurt youtube video su prasymais paremti ir gausi nuli euru, bet jei video dalinsiesi tik uz tam tikra suma, tai pinigu surinksi. Nes zmones moka uz gera daikta.
Be to, kazkaip keistai, bet autorius turejes tiek daug patarimu iki siol, dabar ne tik, kad nepasiulo jokios iseities, bet apskritai kelia klausima, del asociacijos reikalingumo.


Ronaldo ir visiem kitiem siek tiek faktu:
1. Asociacija yra ne pelno organizacija.
2. Loseju asociacija nera pirma losejus atstovaujanti asociacija Lietuvoje.
3. Asociacija galite ikurti ir jus, ir as, ir mes niekam nebusime isipareigoje vykdyti kazkokia veikla kazkokiu pastoviu laiku.

Lengviausia yra komentuoti ir mokyti, kai pats nieko nedarai. As zinau kiek uztrunka procesai skundziant bendroves lpt, todel niekada jokiam konteksta nedraskyciau Vicentei akiu uz tai, kad jis bando padeti zmonems. NEATLYGINTINAI!

Bravo Vamos! Pagarba.
Registravosi: 2013/05/19 Žinučių: 613 Padėkų: 16834 Tel.: LT
Cituoti
9
Vamos!! rašė:

Matau, kad priviso gudruoliu puslapyje, todel parasysiu savo nuomone apie asociacija kuo objektyviau.

1. lawuris komentuoja: "Nesamone cia padaret su ta fb grupe, kurie remia asociacija ir moka pinigus nebeturi sansu geresnem linijom pasideti, nes for free gauna fb grupes nariai kurie greit istasko linijas... nebeverta remti sedi ir lauki grupeje for free.."
Reiktu sutikti, kad FB grupe sukele siek tiek maisaties. Apskritai, tai man patiktu, jei VicenteR nebesiulytu statymu uz parama, bet cia jo pasirinkimas kaip tvarkytis savo reikalus.

2. Ronaldo komentuoja: "O kada buvo isvis verta remti asociacija? Ar tu tikrai "remi asociacija" ar tiesiog perki statymus uz 10 eu? Nes ta asociacija kol kas nieko nenuveike ir isvis jos egzistencija neatrodo reikalinga. Laimejo kelis pavienius gincus del neteisingai ivestu bendroviu rezultatu. wow"
Atkreipkit demesi, kaip is paziuros protingas zmogus vienam sakiny supina du zodzius, kurie kertasi tarpusavy - verta ir remti. Tuomet iskelkime daugiau klausimu:
O kada buvo isvis verta remti benamius gatveje?
O kada buvo isvis verta remti *iterpkite savo*?
Parama yra suteikiama neatlygintinai, be materialios naudos sau. Todel ji ir vadinasi parama, *** .
"Nes ta asociacija kol kas nieko nenuveike" - Is kur zinai, kad nieko nenuveike? Ar tu dalyvauji jos veikloje? Jeigu ne, tai is kur zinai kiek ir kokiu darbu yra nuveikta?

3. Don alberto de subotini komentuoja: "Zek surinkai po 10euru is 20 zmoniu, pastatai 200 euru, nesueina - tu ant savu, sueina - tu dar didesniam pliuse"
Kokio kvailumo turi buti zmogus, kad nezinotu, jog tu pinigu negalima panaudot savo reikmems, o tuo labiau statymams.

4. BasketballPRO komentuoja i Ronaldo komentara: "Tiesmuka, bet teisinga. Tai yra akivaizdi prekyba statymais, bet aš galvoju, nejaugi tiek daug naivių žmogelių, kurie perka net nematydami tikslios tos prekybos statistikos?"
Akivaizdi prekyba statymais uz PARAMA LOSEJU ASOCIACIJAI, kuri negali buti panaudota savo reikmems. Paskolinkit siems zmonems smegenis arba atjunkit klaviatura.
Zmogus, turbut, naujas puslapyje, nes jam reikia Vicentes statymu statistikos. Ir remiancius zmones jis vadina kvailiais. As kertu lazybu, kad bent puse tu "naiviu zmogeliu" turi didesnius bankus nei komentaro autorius. As zinau ne viena loseja, kuris remia asociacija ir yra seni lazybu vilkai perkantys ne viena sio puslapio tipsteri. Girdit, chebra, jus naivuoliai 😄

5.BasketballPRO komentuoja: "Paskutinė mintis, statymai.com reklamuojasi, kaip "#1" ir leidžia vienam iš savo statymų parduotuvės narių dalintis statymais dar per du kanalus? Taigi, arba statymų parduotuvėje narys neturi nė vieno prenumeratoriaus ir administratoriams kol kas yra "pox", kur jis ir kuo dar dalinasi ARBA statymai.com nėra "#1", nes tai nėra "#1" elgsena."
Statymai.com buvo ir bus nr. 1 lazybu srity, bet teksto autoriui reikia paaiskinti kelis dalykus:
a. Tie tavo DU kanalai - vienas ju yra tas pats statymai.com puslapis 😄
b. Statymai yra intelektuali nuosavybe ju autoriaus ir jis su jais daro ka nori. Jeigu as noriu, tai prognoze galiu sau su markeriu ant kaktos issipaisyt ir niekas neuzdraus man to padaryt. Jeigu pirkejai tures nusiskundimu, tada ir bus sprendziamos iskilusios problemos, bet cia jau ne tavo ir ne mano reikalas.

6. Krulis komentuoja: "Tai cia faktas,kad 99 procentai zmoniu ne remia asociacija,o tiesiog su tikslu gauti Vincente statyma kitas dalykas Vamos taip budavo megejas pasidalinti statymus ir nemokamai,bet yra tokiu zmoniu,kurie pradeda priekaistauti nesuprasdami,kad lazybos ilgas procesas,jei bent 1 ar 2 ivykiai nepraeina ir automatiskai jam pradingsta noras ,kazkuom dalintis tai ,manau butu daugumai."
Labai teisingas komentaras. Niekas neaukotu pinigu asociacijai, jei ne statymai. Vadinasi, visos islaidos tektu Vicentei.
Del mano dalinimosi statymais nemokamai, tai as mielai ta daryciau, bet zmones, nors ir nori visko uz dyka, yra labai nedekingi ir ziaurus, kai tau nesiseka. Todel jie nera verti nemokamu paslaugu.

7. Ronaldo komentuoja: "Asociacija turetu atstovauti visu interesus, o ne kazkokiu pavieniu asmenu."
Taip, nes apie poru santykius visada geriausiai zino tos sesiolikmetes mergaites isbertom kaktom, kuriu papu dar niekas net neknibinejo.
Komentaro autorius daro prielaida, kaip ir su kuo dirba asociacija ir iskart smeigia pasiulyma - reikia atstovauti visus. O kas kada ir kur sake, kad ne visi atstovaujami? Bandei pats rasyt jiems su prasymu padetu, kad dabar viesai laidaisi tokiais pareiskimais?

8. Ronaldo komentuoja: "O tau keli praktiniai pastebejimai kaip as viska matau: laimeti gincai yra niekiniai arba pigus kastu prasme. Kazka apgavo su bonusais? Ok. Nuejai pas geriausius teisininkus ir max uz 200eur jie suraso motyvuota skunda. Laimi ginca. "
Hold my bear, Vicente, sako Ronaldo, ir cia pat paaiskina kaip viska reikia daryt. WRONG! Zmones yra triju rusiu:
Vieni kuria, daro klaidas, bet jie statytojai
Antri griauna
Treti stebi, komentuoja ir dalina patarimus

Kaip jums atrodo, kuriuo buti yra lengviausia? As pats esu kurejas ir zinau, kaip supistai sunku kartais yra ignoruoti visus griovejus ir patarejus, kurie VISADA VISKA ZINO GERIAU, bet niekada nieko patys nedaro, nes MAN SITO NEREIKIA.

Dar vienas perliukas: "Dar pridesiu nemokama patarima, kaip taip pat pigiai tokius niekinius darbus padaryti dideliais ir uzsitikrinti kad jie nesikartotu. Sumoketi 500eur alfa arba lrytas, arba dar daugiau 15min ar delfi. Parasyti kaip loseju asociacija laimejo ginca ir pabrezti koks lazybu organizatorius elgiasi neetiskai."
Nemokamai pridedamas gan brangus patarimas, kad reikia eiti i atvira kova su bukmekeriais, kuriu apyvarta Lietuvoje simtai milijonu euru. Cia kaip sakyti, kad norint issitraukti danti reikia sokti is desimto auksto ant asfalto veidu i apacia. Kazin ar bus pasiektas uzsibreztas tikslas.

9. Ronaldo komentuoja: "Prasau nemokamas patarimas. O kad tau liepe susimoketi mokescius, tai cia kiekvieno piliecio prievole."
Kiek pats esi sumokejes lazybu mokesciu?
Cia retorinis klausimas, nes atsakymas bus nulis. Bet ar kas nors klauset Vicentes uz ka jam mokescius reikejo susimoket ir kodel tokia didele suma? Niekas nezino, o ir Vicente kazkodel neparase, bet jam susimoket teko uz VISAS IPLAUKAS I SKRILL. Visi pavedimai i jo Skrill buvo skaitomi kaip pelnas. Visi pavedimai is jo Skrill nebuvo laikomi, kaip islaidos.
Tai teisybe nugalejo? Taip ar ne joptvajmat?

10. Ronaldo komentuoja: "Cia tik kritika tobuleti, o ne asmeniskai priimti. Geriau komunikuokit, dirbkit del asociacijos ir maziau asociacijos veikla siekit su prekyba."
Dar vienas patarimu perliukas. Klausimas komentaro autorius ar jis is tiesu nori, kad asociacija tobuletu, ar jam naudingiau, kad tokie zmones susifuckupintu ir jis turetu ka pakomentuot bei pasirodyt labai protingu. Masems patinka samokslo teorijos ir neapykantos skleidimas, todel tokie post'ai visada bus populiarus.

11. Ronaldo komentuoja: "Jeigu niekas neremia asociacijos be statymu, gal tada grizkime prie to kad nelabai ji kam ir reikalinga?"
Paaiskinkit kas nors zmogui, kad jeigu zmogus gali gauti paslauga nemokamai, ir gali gauti ja mokamai, tai jis 99% atveju rinksis ja nemokama. Tu nepriversi zmoniu aukot pinigu stabiliai, kas menesi, be turinio. Todel zmones ir kuria visokius patreonus, nes gali kurt youtube video su prasymais paremti ir gausi nuli euru, bet jei video dalinsiesi tik uz tam tikra suma, tai pinigu surinksi. Nes zmones moka uz gera daikta.
Be to, kazkaip keistai, bet autorius turejes tiek daug patarimu iki siol, dabar ne tik, kad nepasiulo jokios iseities, bet apskritai kelia klausima, del asociacijos reikalingumo.


Ronaldo ir visiem kitiem siek tiek faktu:
1. Asociacija yra ne pelno organizacija.
2. Loseju asociacija nera pirma losejus atstovaujanti asociacija Lietuvoje.
3. Asociacija galite ikurti ir jus, ir as, ir mes niekam nebusime isipareigoje vykdyti kazkokia veikla kazkokiu pastoviu laiku.

Lengviausia yra komentuoti ir mokyti, kai pats nieko nedarai. As zinau kiek uztrunka procesai skundziant bendroves lpt, todel niekada jokiam konteksta nedraskyciau Vicentei akiu uz tai, kad jis bando padeti zmonems. NEATLYGINTINAI!

Kosminis komentaras!
Registravosi: 2015/06/22 Žinučių: 626 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
1
Na, jei yra remiančių asociaciją, tai viskas gal gerai, vadinasi žmonėms tai tinka, nemokami statymai taipogi matyt prisideda prie to. Ši diskusija gal tik parodo, kad žmonės norėtų daugiau informacijos apie asociacijos veiklą, tada gal dar padaugėtų remiančiųjų. Jei ir dirbama, bet kol asociacija jauna, tai tas darbų viešinimas daug duoda, nors tam vėlgi reikia laiko, lėšų ir pan.
O kaip tie kaip parama surinkti pinigai panaudojami, tai čia jau nebent pati asociacija gali pateikti kada nors ataskaitas. Faktas, kad tai nėra privačios lėšos, bet norint visad galima rasti būdų kaip pinigus iš ne pelno siekiančios įstaigos galima "išsigryninti" (pvz samdytis advokatą už didesnę sumą nei įprastai, o paskui iš jo sulaukti savo dalies ir pan.). Tad žmonių domėjimasis ką organizacija duoda yra sveikintinas, o ir tai, kad kai kurie nepasitiki ar pinigai valdomi tinkamai, irgi yra sveikintinas, vadinas jiems ne visvien kaip kas vyksta ir jie nori kad asociacija veiktų sėkmingai.
Manau čia nereikia ginčo, o tai puiki proga asociacijai sulaukti daugiau simpatikų, o šiems sulaukti daugiau informacijos apie asociacijos vykdomą veiklą.
Registravosi: 2008/04/20 Žinučių: 16 Padėkų: 86 Tel.: LT
Cituoti
3
arniusx rašė:

Na, jei yra remiančių asociaciją, tai viskas gal gerai, vadinasi žmonėms tai tinka, nemokami statymai taipogi matyt prisideda prie to. Ši diskusija gal tik parodo, kad žmonės norėtų daugiau informacijos apie asociacijos veiklą, tada gal dar padaugėtų remiančiųjų. Jei ir dirbama, bet kol asociacija jauna, tai tas darbų viešinimas daug duoda, nors tam vėlgi reikia laiko, lėšų ir pan.
O kaip tie kaip parama surinkti pinigai panaudojami, tai čia jau nebent pati asociacija gali pateikti kada nors ataskaitas. Faktas, kad tai nėra privačios lėšos, bet norint visad galima rasti būdų kaip pinigus iš ne pelno siekiančios įstaigos galima "išsigryninti" (pvz samdytis advokatą už didesnę sumą nei įprastai, o paskui iš jo sulaukti savo dalies ir pan.). Tad žmonių domėjimasis ką organizacija duoda yra sveikintinas, o ir tai, kad kai kurie nepasitiki ar pinigai valdomi tinkamai, irgi yra sveikintinas, vadinas jiems ne visvien kaip kas vyksta ir jie nori kad asociacija veiktų sėkmingai.
Manau čia nereikia ginčo, o tai puiki proga asociacijai sulaukti daugiau simpatikų, o šiems sulaukti daugiau informacijos apie asociacijos vykdomą veiklą.

Per daug jus cia kisat ta viesuma nesuprasdami vieno esminio dalyko.Jei as cia rasysiu visus planus,darbus,ketinimus ir t,t,tai tie i ka visai tai nukreipta (LPT ir lazybu bendroves) taip pat apie tai zinos ir lengviau ras buda kaip nuo to apsisaugot.As anksciau buvau skeptiskas kai kazkas ta sakydavo,bet dabar zinau kad staniuliai ir lpt direktoriai patys asmeniskai sedi siame psl.VMI specialistai ir tyrejai cia taip pat sedi.Ir jie viska zino su visom smulkmenom.
11 07 asociacijos laukia labai svarbus teismo posedis,po jo galesiu pakalbet placiau
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
9
VicenteR rašė:

Per daug jus cia kisat ta viesuma nesuprasdami vieno esminio dalyko.Jei as cia rasysiu visus planus,darbus,ketinimus ir t,t,tai tie i ka visai tai nukreipta (LPT ir lazybu bendroves) taip pat apie tai zinos ir lengviau ras buda kaip nuo to apsisaugot.As anksciau buvau skeptiskas kai kazkas ta sakydavo,bet dabar zinau kad staniuliai ir lpt direktoriai patys asmeniskai sedi siame psl.VMI specialistai ir tyrejai cia taip pat sedi.Ir jie viska zino su visom smulkmenom.
11 07 asociacijos laukia labai svarbus teismo posedis,po jo galesiu pakalbet placiau

Tai bet cia savaime suprantama, jei iki teismu einat, kam dar aiskint ir gaisint savo laika...
Registravosi: 2007/08/31 Žinučių: 10 Tel.: GB
Cituoti
0
Na ka gi po keliu ramesniu dienu statymu prasme,rytojaus pasiula vel mus nudziugino neeiliniu statymu.Bukai nustatydami linija tiesiog pasiziurejo abieju komandu paskutiniu pora rezultatu ir nieko daugiau,taciau norint nustatyt bent kiek panasia linija i teisinga,reikia kur kas daugiau pastangu.Statymas tikrai labai stiprus ir pats su juo eisiu dar stambiau nei su lulea.Siuo statymu pasidalinsiu su visais kas iki rytojaus vakaro parems asociacija bent 10eu..kas spes ta padaryti iki sio vakaro 19:00,gaus geriausia sio vakaro statyma is moteru eurocup.Taigi remkit asociacija ir bukit pasiruose
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
1
Nesinori pernelyg giliai diskutuoti su "legendomis" (ne aš šį žodį sugalvojau..), bet atsakysiu į Vamos!! teiginius.

4_1. Taip, juk savaime aišku, jog negalima nusiimti pinigų bankomate, tačiau yra galybė kitų būdų - nereikia kalbėti tarsi dėstytojui pirmakursiams, kurie čia tipo visiškai nieko nesupranta. 😁 Galiausiai, nei man, nei kažkam kitam tikrai nėra skaudu, jog viskas yra taip. Rinka pati viską sudėlioja, jeigu yra tokio tipo paklausa ir žmonės už tai moka. Esminis dalykas, ką paminėjo Ronaldo7 ir, ką vėliau parašiau aš - nereikia to vadinti PARAMA, nes gana akivaizdu, jog tai nėra parama. Tik tiek.
4_2 Taip, statistika būtina visur, visada ir visiems - netgi "legendoms"(paskutinį kartą..). Statistika parodo eksperto formą konkrečiu laikotarpiu, kas yra velniškai svarbu lažybose - negalėtum pats su tuo nesutikti. Galbūt kažkas buvo efektyvus prieš metus ar kelis, tačiau dabar yra kitaip ARBA atvirkštinis atvejis. Beje, "kvailas" ir "naivus žmogelis" nėra sinonimai - nekraipykim vienų kitų žodžių.
5_1. Kalbant apie kanalus, juk pats puikiai supranti, jog jie yra taikomi skirtingiems vartotojams. Nesvarbu, jog du kanalai yra statymai.com puslapyje, tačiau statymų parduotuvė ir forumo tema yra du SKIRTINGI kanalai, nes tiksliniai segmentai skiriasi iš esmės. Kaip pvz.: pirmieji yra tie, kurie prekybos centre perka natūralias sultis už 5 Eur/ltr., o antrieji yra tie, kurie perka energetinį gėrimą prekybos centre prie kasos. Pats supranti, bet galvoji, jog kiti kvailesni už Tave. 😁
5_2. Aš kalbėjau ne apie eksperto, o tik apie www.statymai.com, kaip "#1" elgseną.

Ronaldo7 patarimas dėl viešumo ir užsakomųjų straipsnių man atrodo itin protingas, nes šių dienų Lietuvoje su žymiai stipresniais už save, kaip yra šiuo atveju, galima kovoti tik su viešumo pagalba.

Pabaigai, Tavo retorika tokia įsakmi ir sunki, jog privertė prisiminti vieną posakį: "Kai žmogus užmiršta, jog yra tik žmogus, didžiausia problema tampa pats sau".
Registravosi: 2018/11/25 Žinučių: 116
Cituoti
32
Kiek narių turi ši asociacija?
Registravosi: 2017/04/27 Žinučių: 44
Cituoti
2
VicenteR rašė:

Na ka gi po keliu ramesniu dienu statymu prasme,rytojaus pasiula vel mus nudziugino neeiliniu statymu.Bukai nustatydami linija tiesiog pasiziurejo abieju komandu paskutiniu pora rezultatu ir nieko daugiau,taciau norint nustatyt bent kiek panasia linija i teisinga,reikia kur kas daugiau pastangu.Statymas tikrai labai stiprus ir pats su juo eisiu dar stambiau nei su lulea.Siuo statymu pasidalinsiu su visais kas iki rytojaus vakaro parems asociacija bent 10eu..kas spes ta padaryti iki sio vakaro 19:00,gaus geriausia sio vakaro statyma is moteru eurocup.Taigi remkit asociacija ir bukit pasiruose

Pasiulymas si karta atsaukiamas.Rytojaus statymas turejo but girona under 142,5 o totalas jau dabar nukrites iki 134,5 o sio vakaro eurocupas turejo miskolc pergale,taciau paaiskejus apie situacija komandoje su traumom,siam statymui nelieka jokio pagrindo.Aciu kas jau spejot parems,jusu as nepamirsiu kai tik atsiras kazkoks labai stiprus statymas,o kol kas ilsimes
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
5
Niekas ten nieko nepadeda, buvo kreiptasi, apskritai buvo ignoruota, apart vienos frazes net nebandant isigilinti i situacija. Klounada ta asoviavija ir tiek, dar paramos praso 😁 Galima butu suzinoti keliems zmonems jau buvo padeta?
Registravosi: 2011/11/19 Žinučių: 262 Tel.: LT
Cituoti
3
Romantas Zarskas rašė:

Lošėjų asociacijai spalio 10d. parašiau e laišką dėl Betsafe. Atsakymo jokio. Tai taip ar ne?

Cia dar viena puiki situacija teisumo saukliams,apie asociacijos reikalinguma.Spalio 10 diena zmogus kreipesi,nes betsafe akivaizdziai tyciojosi is jo nepagristai neanuliuodama sav klaidu ir tai tesesi ne viena diena,kol galiausiai zmogus parase mums,o mes jiems.Ir tokiu atveju jie jau supranta kad reikia mes nueisim ir iki teismu..Ir to jie nenori visiskai.Ir siandien jau sis zmogus parase jog visi statymai anuliuoti taip kaip priklauso
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
13
VicenteR rašė:

Cia dar viena puiki situacija teisumo saukliams,apie asociacijos reikalinguma.Spalio 10 diena zmogus kreipesi,nes betsafe akivaizdziai tyciojosi is jo nepagristai neanuliuodama sav klaidu ir tai tesesi ne viena diena,kol galiausiai zmogus parase mums,o mes jiems.Ir tokiu atveju jie jau supranta kad reikia mes nueisim ir iki teismu..Ir to jie nenori visiskai.Ir siandien jau sis zmogus parase jog visi statymai anuliuoti taip kaip priklauso

Mano laiskas buvo bandymas padaryti tai , kas cia buvo ivardinta kaip „sistemingas darbas“. Apie Betsafe sukciavima, prasyma pateikti e pastu asmens koda, apie klientu sekima ir t.t.. Isejo kaip visada.
Viena aisku: VicenteR fiziskai nespeja. Asociacijos kasdienine veikla turi uzsiimti kazkas kitas. Galbut teisininkas.
Nario mokesti turi net „Laisvuju Naciju Motinu Draugija“. O ar Loseju asociacija ji turi?
Kiekvienas pastoviai losiantis gali nesunkiai suvokti, kad veliau ar anksciau jam teks susidurti su LB sukciavimu ar mokesciu inspektoriu bukumu (del paskutiniu tai as patyriau tokiu dalyku, kokiu Kafka nebutu sugalvojes. Ir cia asociacija labai padetu.
Manau, kad 20e/men. butu ribine suma nario mokesciui. Uz tai asociacija galetu pasiulyti nariams gal kokius 3 statymus.2-1 gerai, 1-2, tai galbut kazkoki bonusai. „Suvalkieciams“, kurie kreiptusi pagalbos, reiktu pasiulyti susimoketi bent uz 6 men nario mokesti. Kazkaip taip.
Jei pradzioje nariu skaicius suktusi apie 100, manau asociacijai atsirastu lesu vykdyti savo veikla. Tai galbut butu suma, didesne uz dabar gaunama 10e parama. Bet pradzioje, aisku, reikia „sisteminio darbo“.
Galbut pagrindiniame psl suorganizuoti apklausa, kas panasiomis salygomis noretu tapti Loseju asociacijos nariais ir koks nario mokescio dydis butu „neskausminga operacija“?
Cia forume „paaiskinimai“ su pasityciojimais tik augina EGO. Lazybose tai labai kenkia.
Registravosi: 2019/07/07 Žinučių: 5
Cituoti
6
VicenteR rašė:

Pasiulymas si karta atsaukiamas.Rytojaus statymas turejo but girona under 142,5 o totalas jau dabar nukrites iki 134,5 o sio vakaro eurocupas turejo miskolc pergale,taciau paaiskejus apie situacija komandoje su traumom,siam statymui nelieka jokio pagrindo.Aciu kas jau spejot parems,jusu as nepamirsiu kai tik atsiras kazkoks labai stiprus statymas,o kol kas ilsimes

Kaip ir buvo galima tiketis rytojaus pasiula mirga marga nuo puikiu ivykiu ir jau matau kad didziausias galvos skausmas bus atrinkti pati paciausia.Taigi remiam asociacija iki rytojaus vakaro ir laukiam statymo.Tie kas remet antradieni,jus atsimenu
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
4
VicenteR rašė:

Kaip ir buvo galima tiketis rytojaus pasiula mirga marga nuo puikiu ivykiu ir jau matau kad didziausias galvos skausmas bus atrinkti pati paciausia.Taigi remiam asociacija iki rytojaus vakaro ir laukiam statymo.Tie kas remet antradieni,jus atsimenu

Na paskutiniu metu kazko labai sunkiai eina pagaut pagaut statymus.snd pirma opcija turejo but cekes zabiny birno -21,5 tai jau -32 stovi,antra praha over 139 tai dabar 145,5...o trecia ir ketvirta nepasikeitusios tai cia klasikine situacija kai sitos eis o anos ne.laukiam velaus vakaro,sios varzybos jau bus pasibaigusios ir priklausomai nuo rezultatu spresiu ka daryt su likusiom
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1586 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
1