Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Aš sugebėsiu ! (by Kaunas)

Atsakyti Sekti temą
NUO 40 IKI 10 000 ...

Dėl didelio darbų krūvio ir laisvo laiko stygiaus buvau užmetęs savąjį projektėlį.
Antra vertus, dėl karantino ir beveik nevykstančių sporto varžybų vis vien būtų tekę daryti ilgą pertrauką.
Didysis sportas grįžo (tikėkimės, jog ilgam). Imsiuosi ir aš savojo sumanymo.

Kadangi senų statymų apskaitos neišsaugojau, nusprendžiau pradėti viską nuo pradžių.
Šioje temoje jokios statistikos nevedu. Tiesiog manęs kartais paklausia, kaip sekėsi manajam "projektui". Tad ką tik į šį klausimą ir atsakiau. : )

Kadangi ir vėl gali iškilti nenumatytų kliūčių, jokio "grafiko" numatęs nesu. Bet anksčiau ar vėliau aš padarysiu, ką sumanęs. : ) Duoto sau žodžio reikia laikytis.
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
2
LEDAI PAJUDĖJO

Vakar vakare panorau išmėginti, kaip man seksis judinti savo projektėlį. Pirmieji statymai buvo labai sėkmingi, tad tęsiau savo bandymus toliau. Galiausiai prasėdėjau iki gilios nakties, tačiau rezultatas yra: turima projekto "kasa" pagausėjo net 69,7 %.

Ryte knietėjo patikrinti, ar sėkmė vis dar nenusigręžė, ir, pagal laiko trukmę, vėl prie kompiuterio "atidirbau" beveik pusę darbo dienos. : ) Mat, kol dar atostogauju, galiu sau leisti panašius akibrokštus.

Bet dabar sakau sau - STOP ! Pradinė suma ūgtelėjo net 203-imis procentais. Toliau šitaip agresyviai žaisti negalima.
Ketinu ieškoti ir bandyti įvairius saugesnius žaidimo būdus. Gera pradžia suteikia vilties, jog nukeliauti šį kartą pavyks labai toli... : )

Kylu nuo kėdės ir - į gryną orą. Būtina pasimėgauti besibaigiančių atostogų likučiais... : )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
6
NUO 10 IKI 10 000 ...

Pervedžiau į savo lažybų paskyros sąskaitą 10 EUR, atlikau statymą - laimėta. Sukombinavau kelis įvykius ir vėl pastačiau visą sumą (minėtus dešimt eurų bei gautą laimėjimą). Vėl sėkmė!
10 EUR jau virto 44,71 EUR.

Ir čia aš prisiminiau savo seną svajonę: nuo persivestų į sąskaitą kelių eurų pakilti iki neregėtų aukštumų... : )
Tad ir pamaniau: o kodėl gi nepadarius šito dabar? Juk projektas "NUO 10 IKI 10 000" atrodytų dar įspūdingiau, negu "NUO 40 IKI 10 000". Juo labiau, kad viskas taip puikiai klostosi, ir 44,71 EUR iš 10-ties eurų aš jau turiu... : ))

Tad nusprendžiau šitaip: atliksiu dar vieną statymą už visą 44,71 EUR sumą. Jeigu jis bus sėkmingas, turėsiu jau 62,59 EUR. Štai ją aš ir didinsiu iki taip viliojančiai atrodančių 10 000-čių. O jeigu statymas bus nesėkmingas? Tada prie savo gražios svajonės man teks grįžti kada nors vėliau... : )

Kuriuo keliu pasuksiu, nulems štai šis sporto įvykis:
NHL: Dallas Stars - Vegas Golden Knights,
Įvarčių kiekis per rungtynes - Mažiau 6,5 @ 1,40.
Statoma suma - All-in (44,71 EUR).

Labai noriu, kad pasisektų. : )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
4
DALLAS STARS - VEGAS GOLDEN KNIGHTS - 2 : 2 ( 0 : 0, 1 : 0, 1 : 2 ) !

Valio ! Vadinasi, mano sumanytas projektas vadinsis ne NUO 40, bet "NUO 10 IKI 10 000".
Kuo su mažesne suma startuota, tuo smagiau bus atsigręžti į pradžią ir pasidžiaugti nueitu keliu... : )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
6
FUUUU... PRASLYDO...

Turiu prisipažinti, kad su vaikiškai mažu lažybų banku žaisti yra labai nuobodu, o laukti, kol jis pakils - labai ilgu...
Vakar vėl prasižengiau saugaus žaidimo taisyklėms: iš turimų 62,59 EUR paėmiau 20,00 EUR ir pamėginau sužaisti kiek agresyviau, kad savąjį banką greičiau padidinčiau. O kai vieną kitą kartą laimėjau, apskritai pamiršau atsargumą ir kelis kartus surizikavau, norėdamas šoktelėti aukštyn kaip reikiant...

Žodžiu, pavyko... Tiesiog lydėjo sėkmė, renkantis įvykius lažybų pasiūloje.
Per vakar vakarą ir šiandien rytą minėti 20,00 EUR virto 114,10 EUR.

Pradinė 10,00 EUR suma padidėjo iki 156,69 EUR.

Kai ima sektis, statant mažas sumas, pasiduoti azartui yra labai paprasta. Galvoji, jog nesėkmės atveju prarastum visai nedaug.
Tačiau jeigu tavo lažybų banke - vos 60 su trupučiu eurų, tai, statydamas 20 EUR, rizikuoji beveik trečdaliu. Patikėkite, labai nesinori tiek procentų prarasti iš savo kasos... Tad rungtynių eigą imi stebėti su dideliu nerimu net ir tada, jei pastatyta vos 20,00 EUR. : )
Viskas pasaulyje yra sąlygina...

Tolimesni mano žingsniai tokie: būtina 120 EUR atidėti į sunkiai man pasiekiamą vietą, o lažybų sąskaitoje palikti 36,69 EUR.
Prarasti daugiau nei 15,5 kartų padidintą pradinę sumą būtų jau beveik nusikaltimas...
O pagunda "dar kartą surizikuoti" (kai sekasi) visada vaikšto greta... : )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
4
DIDELIIŲ SUMŲ "MAGIJA"

Manęs paklausė, kodėl aš iškėliau sau tokį iššūkį: pradėjus nuo 10 EUR, nukeliauti iki 10 000 ; ir kodėl negalėčiau iš karto žaisti su "normaliomis" sumomis, jeigu man šitaip gerai sekasi?

Tai gal dėl to gerai ir sekasi, kad žaidžiu kol kas su mažomis sumomis. ; )
Daugelis patyrusių lažybininkų turbūt yra susidūrę su tokiu paradoksu: kol statomos sumos yra kuklios, viskas eina kaip iš pypkės. Padidinus statomas sumas kelis kartus, bet visa kita darant lygiai taip pat, kaip anksčiau, sėkmė staiga ima ir nusisuka (pasipila pralaimėjimai paskutinėmis rungtynių minutėmis, atsiranda klaidų, atliekant statymus ir t.t.). Kur priežastis?

Manyčiau, priežasčių gali būti bent kelios. Visų pirma, pradėjus statyti didesnes sumas, norom nenorom tu imi jaustis visai kitaip, nei žaisdamas "smulkiai". Vieni ima bijoti prarasti ženklią sumą. Kiti mintyse skaičiuoja, kiek bus laimėta ir jau planuoja, ką už laimėtus pinigus pirks... : ) Kol statomos sumos yra nedidelės, lengviau susitelkti ties pačiais statymais ir išvengti psichologinių "trikdžių".

Antra vertus, galbūt kiekvienas mūsų turime tam tikras finansines "lubas", aukščiau kurių pakilti mums šiuo metu tiesiog nepavyks (jei norite - netgi "neleidžiama").

Kaip bebūtų, didelių sumų "magija" iš tiesų veikia. Todėl reikia būti labai atsargiems, jei kyla noras imti žaisti "stambiau".
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
2
APIE PERTRAUKAS LAŽYBOSE

Šiandien atsitiktinai užtikau tokį posakį:
"Kartais pats skubiausias ir svarbiausias dalykas, kurį reikia padaryti – tai gerai pailsėti."
Tiksliai pastebėta. : )

Lažybose, kaip ir visur kitur, būtina daryti pertraukas. Kodėl? Pamėginkite lažintis pervargę, neišsimiegoję, suirzę ir greitai patys suprasite, kodėl.
Net jeigu lažinantis labai gerai sekasi, yra svarbu laiku sustoti - pasakiška sėkmė nesitęs visąlaik. Žaidžiant be pertraukų, nepajusite, kaip sėkmingą periodą pakeitė nesėkmingas ir tai, ką nesunkiai laimėjote, galite lygiai taip pat lengvai prarasti.

Lažybos neturi užimti viso jūsų laisvalaikio. Yra daugybė kitų pramogų, nė kiek ne prastesnių už lažybas. Ir dažnai - kur kas pigiau atsieinančių, nei lažybos - absoliučiai daugumai lažybininkų. : )

Ir dar: lažybos lažybomis, bet, kaip sakoma, nepamirškite išnešti iš buto ir išpilti susikaupusių šiukšlių... : )

Darykite lažybose pertraukas.
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
11
Kaip sekas?
Registravosi: 2011/03/01 Žinučių: 392 Tel.: LT
Cituoti
0
yokeris rašė:

Kaip sekas?

Prastai, brolau. Ar ilgai galima važiuoti su tokiais kofais? Manau, kad ne. Labai gerbiu Kauną kaip tipsterį ir žmogų, bet šiuo atveju, ši žinutė nėra teisinga.
Registravosi: 2016/04/03 Žinučių: 17 Tel.: LT
Cituoti
0
yokeris rašė:

Kaip sekas?

Labai pavargstu darbe. Pramogoms jėgų nelieka.

Beje, pas mus laikinai įsidarbino vienas vyrukas, kuris keletą metų treniravo jaunus krepšininkus užsienyje (Danijoje ir netgi Kinijoje). Pasiūliau jam kartu pamėtyti baudas. : ) Nepanoro - sako, mažai aš turėčiau šansų jį nugalėti. Bet kai pasakiau, koks mano taiklumas, tai nutilo ir daugiau nieko nekalbėjo. : )

Pats į krepšinio aikštelę šiuo metu irgi nenueinu - po darbo savaitės kūnas ir taip šaukiasi poilsio.
Tiek žinių. : )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
0
midulis rašė:

Prastai, brolau. Ar ilgai galima važiuoti su tokiais kofais? Manau, kad ne. Labai gerbiu Kauną kaip tipsterį ir žmogų, bet šiuo atveju, ši žinutė nėra teisinga.

Esu kelis kartus minėjęs: aš - ne tipsteris. Prognozių rašymas man yra tikras iššūkis. Nepaisant to, esu šio puslapio taip vadinamų sėkmingų prognozuotojų sąraše.

Sporto įvykių prognozės ir realios lažybos man - gana skirtingi dalykai. Realiose lažybose lengviau pasiekti teigiamą rezultatą, kadangi gali nepaisyti eilės apribojimų, kurių turi laikytis statymai.com puslapio prognozuotojai.
Smulkiau neaiškinsiu. Bet tie, kurie turi pakankamai išmonės, gali išpešti naudos net ir iš daugelio lažybininkų ignoruojamų "mažų" koeficientų. Ir ne tik iš jų.

Lažybos nėra toks lengvas dalykas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tačiau ir ne toks jau sunkus, kaip ima atrodyti vėliau.
Sėkmė ar nesėkmė lažybose priklauso labiau nuo asmeninių žmogaus savybių, o ne nuo lažybų pasiūlos.
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
8
APIE SUGEBĖJIMĄ LAIKU SUSTOTI

Sugebėjimas sustoti ir toliau nebelošti yra itin svarbus lažybose (ir apskritai - azartiniuose žaidimuose). Ypač - kai ima labai nesisekti.

Kartą paryčiais iš kazino išeina du lankytojai: vienas - nuogut nuogutėlis, o kitas - tik su "trusikais" (trumpikėmis). Nuogalius ir sako tam, kuris beveik nuogas:
- Kad tu žinotum, kaip aš tau pavydžiu!.. Aš taip tau pavydžiu, taip pavydžiu... Nes tu moki laiku sustoti...

: )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
7
REVANŠAS PAGALIAU ĮVYKO

Šiandien draugiškai dvikovai prie baudos metimų linijos vėl stojo statymai.com lankytojai (ir mėgėjai pamėtyti baudas) NEPTŪNAS bei KAUNAS. Ruduo yra ruduo, ir ne kartą baudų metikai turėjo ne tiek kovoti vienas prieš kitą, kiek prisitaikyti prie kintančių oro sąlygų - vėjo, lietaus... Pastarasis nuvarė abu metikus slėptis po medžiais, dar nė neįpusėjus susitikimui. Po priverstinės pertraukėlės buvo sunku vėl pajusti metimo ritmą bei priprasti prie sudrėkusio, pasunkėjusio ir mažiau slidaus kamuolio.

Kaip paprastai, NEPTŪNAS ir KAUNAS abu atliko po 500 baudos metimų (po 50 serijų kiekvienas). Ir kadangi mačo eigoje užsirašoma tik atliktos serijos rezultatas, bet nesekama, kas pirmauja pagal laimėtas serijas (intriga paliekama pačiai pabaigai), tai buvo įdomu išvysti, jog šiandien nugalėtoją pagal pergales metimų serijose ir už tai gautus bei renkamus taškus lėmė paskutiniai... dešimt baudų metimų (nors iš viso jų buvo atlikta net 1000)! O čia tai rungtynės! : )

Maža to, jeigu KAUNAS pačiame gale būtų pataikęs ne 8/10, bet nors 9 metimus iš 10, susitikimas galėjo baigtis lygiosiomis (nors apskritai tokia tikimybė šitokioje ilgoje metimų distancijoje yra gana menka).

Kaip bebūtų, pratęsimo vis tik išvengta. Pagal taškus, gaunamus už pergales metimų serijose, minimalia persvara nugalėjo NEPTŪNAS:

NEPTŪNAS - KAUNAS 51 : 49.

Reikia pasakyti, jog NEPTŪNAS šiandien laimėjo pelnytai: jis mėtė stabiliau, jo rezultatai mažiau "bangavo", nei varžovo.

Turint galvoje anksčiau minėtas aplinkybes, nustebino gana aukštas abiejų metikų pataikymo procentas:
NEPTŪNAS - 403/500 taiklūs baudų metimai,
KAUNAS - 401/500.

Nuspręsta sekantį kartą parungtyniauti su kitu kamuoliu: nemirkstančiu lietuje, neslystančiu iš rankų bei kiek atsparesniu vėjo gūsiams, nes šiek tiek sunkesniu.

Ką gi, revanšas pagaliau įvyko. Sveikiname šiandienos susitikimo nugalėtoją! : )
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
8
RUDUO - REKORDŲ METAS

Sekmadienis. Ryte lynojo, tačiau mane traukte traukė į krepšinio aikštelę pamėtyti nuo savo pamėgtos baudų metimų linijos. Kol orai dar leidžia, reikia išnaudoti kiekvieną progą. Lietučiui aprimus, taip ir padariau.

Pasirodo, šiandien - beveik idealios oro sąlygos: nei šalta, nei vėjuota, aikštelė šiek tiek drėgna, tad kamuolys puikiai limpa prie delno. Betrūko tik partnerio draugiškai dvikovai. Tačiau nenuobodžiavau: jeigu kamuolys į krepšį gerai krenta, mėtyti nenusibosta net ir vienam. : )

Jau pirmoji metimų serija parodė - šiandien kristi turėtų gerai (pataikiau 44/50 baudų).
Dar šiek tiek palavinęs ranką baudos metimais, aikštelėje sulaukiau ir kito entuziasto: prie gretimo krepšio ėmė bumbsėti kamuoliu paauglys, kuriam ir pasiūliau pamėtyti baudas kartu.

Rimčiau parungtyniauti nepavyko - per didelis meistriškumo ir patirties skirtumas. Tačiau tai, jog savąjį baudos metimų šimtuką (metėme kiekvienas 10 serijų po 10 metimų) man pavyko atlikti 90% taiklumu, labai pradžiugino. Gera diena!

Nesinorėjo iš karto palikti krepšinio aikštelės, kuomet šitaip taikliai krenta. : ) Tad panorau paskaičiuoti, kiek kartų pataikysiu iš penkiasdešimties mestų baudos metimų paeiliui.
Priminsiu, manasis "rekordas", kai mėtau vienas ir po kiekvieno metimo pasiimu kamuolį pats, buvo 47/50.
BUVO! Nes šiandien kaip niekur nieko sumečiau į krepšį 48 kamuolius iš 50 - ties. Valio! : )

Tapo įprasta, kad geriausius savo baudos metimų rezultatus pasiekiu būtent rudenį. Ši diena dar kartą tai patvirtino.
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
12
SAVO TALENTO NEPRALOŠI : )

Gana simboliška, jog šiandien, persukus laikrodžių rodykles vasaros laikui, baigiu savo prognozių rašymo sezoną ir pradedu kitą - baudos metimų krepšinio aikštelėje.

Kai vakar šoktelėjo aukštyn oro temperatūra, supratau - metas keisti savo žiemiškus įpročius: mažiau sėdėti prie kompiuterio, daugiau būti gryname ore, išvykti į gamtą ir, žinoma, vėl imti į rankas krepšinio kamuolį. Kol darbo savaitė neprasidėjo, šiandien visus užsiėmimus stūmiau į šalį, sėdau ant dviračio ir - į krepšinio aikštelę.

Nemėčiau savo pamėgtų baudos metimų penkis su puse mėnesio. Po tokios pertraukos visada smalsu: kaip seksis? Turiu pasakyti, sekėsi geriau, nei gerai. Apsidžiaugęs, kad nors vienas iš keturių krepšių aikštelėje buvo laisvas, be jokio apšilimo iškart stojau prie baudos metimų linijos.

Pirma serija: iš 50 metimų pataikyta 41. Vėliau - ne prasčiau: 42/50, 41/50, 43/50.
Šypsodamasis prisiminiau rusišką posakį: talento nepragersi. O kadangi aš negeriu, tai posakį pritaikiau sau: talento nepraloši. : )

Kaip sakydavo didysis kombinatorius Ostapas Benderis, "ledai pajudėjo, ponai prisiekusieji", baudų mėtymo sezonas atidarytas. : )

Jeigu kas norėsite draugiškai pasigalynėti, mėtant baudas, rašykite man asmeninę žinutę.
Tiesa, pavasarį ne visada lengva rasti laisvų krepšių aikštelėse, nes daugelis būna pasiilgę judesio, krepšinio. Studentai, paaugliai, netgi vaikai plūsteli į aikšteles. Bet vasarą, kai baigiasi mokslo metai ir daugelis jaunų žmonių atostogauja, laisvų aikštelių rasti kur kas lengviau.
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
5
Kaunas rašė:

SAVO TALENTO NEPRALOŠI : )

Gana simboliška, jog šiandien, persukus laikrodžių rodykles vasaros laikui, baigiu savo prognozių rašymo sezoną ir pradedu kitą - baudos metimų krepšinio aikštelėje.

Kai vakar šoktelėjo aukštyn oro temperatūra, supratau - metas keisti savo žiemiškus įpročius: mažiau sėdėti prie kompiuterio, daugiau būti gryname ore, išvykti į gamtą ir, žinoma, vėl imti į rankas krepšinio kamuolį. Kol darbo savaitė neprasidėjo, šiandien visus užsiėmimus stūmiau į šalį, sėdau ant dviračio ir - į krepšinio aikštelę.

Nemėčiau savo pamėgtų baudos metimų penkis su puse mėnesio. Po tokios pertraukos visada smalsu: kaip seksis? Turiu pasakyti, sekėsi geriau, nei gerai. Apsidžiaugęs, kad nors vienas iš keturių krepšių aikštelėje buvo laisvas, be jokio apšilimo iškart stojau prie baudos metimų linijos.

Pirma serija: iš 50 metimų pataikyta 41. Vėliau - ne prasčiau: 42/50, 41/50, 43/50.
Šypsodamasis prisiminiau rusišką posakį: talento nepragersi. O kadangi aš negeriu, tai posakį pritaikiau sau: talento nepraloši. : )

Kaip sakydavo didysis kombinatorius Ostapas Benderis, "ledai pajudėjo, ponai prisiekusieji", baudų mėtymo sezonas atidarytas. : )

Jeigu kas norėsite draugiškai pasigalynėti, mėtant baudas, rašykite man asmeninę žinutę.
Tiesa, pavasarį ne visada lengva rasti laisvų krepšių aikštelėse, nes daugelis būna pasiilgę judesio, krepšinio. Studentai, paaugliai, netgi vaikai plūsteli į aikšteles. Bet vasarą, kai baigiasi mokslo metai ir daugelis jaunų žmonių atostogauja, laisvų aikštelių rasti kur kas lengviau.

Sveikinimai sekmingai atidarius sezona 😁
Registravosi: 2014/11/10 Žinučių: 59 Tel.: LT
Cituoti
0
justuxxxxxx rašė:

Sveikinimai sekmingai atidarius sezona 😁

Kai vėl atvažiuosi, kitą kartą parungtyniausime jau ne vaikiškai, o pagal taisykles. Todėl treniruokis, jeigu turi kur. 😰 😉
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
0
Kaunas rašė:

Kai vėl atvažiuosi, kitą kartą parungtyniausime jau ne vaikiškai, o pagal taisykles. Todėl treniruokis, jeigu turi kur. 😰 😉

Challenge accepted 😁
Registravosi: 2014/11/10 Žinučių: 59 Tel.: LT
Cituoti
1
BEVEIK JAPONIŠKAS HAIKU : )

Beskubėdamas ryte į darbą,
Pamiršau namie telefoną.
Kokia rami diena.

🙄
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
6
FREE TROWS CHALLENGE

Jeigu yra norinčių išbandyti savo rankos taiklumą, mėtant kamuolį į krepšį nuo baudų metimo linijos, kviečiu jus pasigalynėti draugiškoje dvikovoje. 😉

Kiekvienas dalyvis atliks po 500 baudos metimų (50 serijų po 10 baudų). Nugalės tas, kuris laimės daugiau tokių serijų.

Priminsiu taisykles: už pergalę vienoje serijoje skiriami du taškai, už pralaimėjimą taškų neskiriama, o 10-ties metimų serijai pasibaigus lygiosiomis, abu dalyviai pelno po tašką.
Tokiu būdu, per 50 mikrodvikovų pasidalinama lygiai 100 taškų ir nugali tas, kuris surenka jų daugiau.

Rungtyniaujama savaitgalį, geroje krepšinio aikštelėje, lauko sąlygomis.
Mačas trunka virš dviejų valandų.

P.S. Jeigu mėtote baudas mažesniu, nei 75% taiklumu, kol kas pasitreniruokite - garbingai rungtyniauti mūsų lygoje jums bus per sunku. 😰
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
3