Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Australian Open 2021 (by Cinquanta)

Atsakyti Sekti temą
Siame turnyre sieksiu pateikti ne kruva statymu , o zingsnis po zingsnio atsirinkti geriausiai siulomus ivykius ir pasiekti 50 unitu riba. Daugiausia remsiuosi zaideju kondicija ir stengsiuosi sekti visas aktualijas kas pades tolesniuose etapuose issamiai zinoti zaidejus.
Visu statymu verte 1 unitas.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
3
Ricardas Berankis - Sumit Nagal 33.5geimų mažiau, KOEF 1,87 (Betsafe)
Ricardas siuo metu tikrai yra geroje sportinėje ir psichologinėje kondicijoje. Tas pats varžovas Sumitas buvo įveiktas prieš savaitę Melburne 6-2, 6-2. Be jokių vilčių. Indas manau neapsidžiaugė pamatęs AO burtus. Bet, kaip žaidėjas gavęs Wild cardą, galės dar išmėginti savo šansą.
O Ričardas yra pilnas motyvacijos siame turnyre pasirodyti kuo geriau. Nesvarbu kad kitame etape potencialiai lauktų Rusas Kachanovas, svarbiausia nuo rytojaus pirmųjų mačo sekundžių pagauti savo ritmą ir judėti pergalės link. Vargu ar Sumitas paims vieną setą iš Ryčkos, o kad mače bus Tie breikų irgi nelabai tikėtina. Aišku spręsti iš to vienintelio Sumito Nagalio mačo spręsti negalima, bet visos žaidimo gijos Lietuvio pusėje.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
3
Jordan Thompson vs Casper Ruud - Totalas 38,5 daugiau , koef 1,83 (Bet365)
Kaip ir visada atrodo apsimoka imti Australian Open pirmam rate Australo su geru padavimu overį. Jo priešininkas Norvegas Ruud sužaidė vieną mačą Melburne prieš Čeką Vesely - kur po trijų setų dvikovos pralaimėjo. Tiesa reikia pastebėti kad per tris setus buvo sužaista net 34 geimai. Abu tenisininkai žaidžia įtemptus setus kas veda iki tie breikų. Bent vienas ar du Tie breikai jau yra didelis pliusas šiam statymui.
Favoritą išskirti sunku. Bookai labiau vertina Ruuda, bet aš rinkčiausi Australą. Anyway, nesitikiu pamatyti kažkurio pergalės 3-0. Juolab kad abu prieš tai vykę šių tenisininkų susitikimai baigėsi maksimalia setų trukme ( 3 ir 5 setai).
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
3
Botic Van den Zandschulp - Carlos Alcaraz - Totalas 38 daugiau, koef 1,9 (Betsafe)

Olandas man kolkas yra atradimas šiais metais Australijoje. Nuostabiai praėjęs AO kvalifikaciją, vėliau puikiai pasirodė Melburne kur nukeliavo iki ketvirtfinalio. Ketfirtfinalyje pergalę jau beveik turėjo savo rankose prieš Kareną Kachanovą, bet paleido taip kad išsprūdo pergalė pačiam. Laimėjęs pirmą seta antrame prie varžovo padavimo Olandas du kartus galėjo uždaryti varžybas, bet... Vėliau atidavė sausai savo padavimą ir vėliau pralaimėjo trečią setą. Bet manau kad ūpas su lyg šia nesėkme jam nedingo ir yra pasirengęs pademonstruoti bent kažką panašaus prieš jaunąjį Ispanijos talentą.
Carlos Alcaraz ant Hardo kaip neįprasta Ispanams atrodo dominuojančiai. Per 2020 metus laimėti visi 10 susitikimų, o šiemet Australijoje iš 6/5 mačai. Pralaimėjo tik Thiago Monthero, tačiau net ir ten prieš dvikovą bookų buvo laikomas užtikrintu favoritu.
To sum up - Bus karšta korte, kadangi abu tenisininkai turi ką įrodinėti. Nei vienas nepasiduos ankščiau laiko, nes daugiau tokio šanso patekti į kitą etapą Grand Slame gali ir nepasitaikyti. 38 geimai yra lengvai permušamas totalas per keturis setus, ką realiausiai ir matyčiau šitame mače su Ispano pergale galutiniame.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
3
Dienos balansas: -0.13 U
Trumpai apžvelgsiu savo statymų istoriją. Ričardas nesunkiai 3-0 įveikė Sumitą Nagalį. Australas Jordanas Thompsonas pasitraukė iš dvikovos trečio seto pradžioje. Olandas Boticius Van den Zandsculpas neturėjo jokių vilčių prieš Ispaną Alcaraza bei pralaimėjo sausai 0-3.
Šiaip įdomūs dalykai dėjosi šį rytą Australian opne, kur daug neprognozuotų ir vertingų kofų: PVZ:- Radu ALbotas su 17 koef, M.Ymer su 5 koef, Ch.O'conelis su 4,5 koef. Pas moteris Kristina Mladenovic su 7 kofu sujudėjo. Na, šianakt įdėsiu vieną didesnės rizikos statymą kuris turi nemažai šansų laimėti, nes kaip matau potencialotikrai yra.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Stan Wawrinka - Marton Fucsovics - Wawrinkos -4 geimai koef 1,85 Betsafe
Stan'as pirmam etape neturėjo ką veikti su Portugalu Sousa. Per visą mača Wawrinka nedavė nei vienos break pointo galimybės. Pirmu pataikymu laimėjo net 88%.
Vengras Martonas Fucsovicas pirmame tikrai vargo su australu Polmansu. Per 5 setus išvargta pergalė atrodo tikrai darbinė. Kadangi po pralaimėto 4 seto Vengras taip pat pralaimėjo pirmus du 5 seto geimus ir atrodė kad pergalė slysta iš rankų. Tačiau Australas atleido žaidimo gijas ir vėliau esant rezultatui 3-3 ir 0-40, neišnaudojo trijų break pointo galimybių bei vėliau pats pasilaidojo savo padavimų serija. Vis dėl to nuovargis jau pirmame mače manau duos daugiau minusų nei pliusų prieš mačą su Wawrinka.
Taigi manau kad Wawrinka yra aukštesniame lygyje ir kondicijoje bei išnaudos savo privalumus korte bei permuš 4 geimų fora.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
1
A.Bublik vs D.Lajovic - Totalas 38,5 daugiau KOef 1,87 Betsafe
Bublikas eliminavo sloveną Aljaza Bedene per keturis setus. Tačiau labiausiai į akis krentantys skaičiai yra statistikoje: 41 eisas per keturis setus ir 10 dvigubų klaidų. Manau kad net Isneris su Karlovicium geriausiais savo laikais daugiau nesumuštų per 4 setus. Taigi šioje dvikovoje manau išvysime vieną tie breiką mažų mažiausiai.
Lajovicius per 5 setus patiese ukrainietį S.Stakhovsky. Priešingai nei Bublikas, lajovicius atliko tik 6 eisus, tačiau labiausiai mane žavi Serbo stabilumas procentų grafoje. Pirmu padavimu laimėta 67% (71/106) ir antru padavimu laimėta 60% (25/42). Per mačą atlikti 66 wineriai, taigi žaidėjas mėgsta atakuoti.
To sum up: Bublikas padavimus laiko savo galingų padavimų dėka, o Lajovičius savo stabiliu darbu tiek iš pirmo tiek iš antro padavimo. Todėl tokiems vyrams permušti 38 geimus yra tikrai nesudėtinga.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Venus Williams - Sara Errani- geimų 19,5 daugiau koef 1,80 Betsafe
Moterų tenisas visada žavi, kad gali nutikti neįmanomų dalykų. Taigi šioje dvikovoje jėgas suremia dvi veteranės. Venus žaidimas man visada kelia abejonių. Atrodo jai pastoviai trūksta kažkokios motyvacijos, nes kartais pradeda ir tiesiog nuleidžia setą ar mačą. Pirmame rate susitvarkė per du setus su Kirsten Flipkens. Pirmas servas labai gerai paėjo - net 81 proc.
Bet pakalbėkime apie italę Errani. Iš pradžių man klausimas buvo ką ji čia veikia iš vis, nes buvo tarpas kai žaidė tiktai vietiniuose chalenger turnyrėliuose ant grunto ir ten jokių stebuklų nerodydavo. Šiemet iš penkių žaistų mačų Australijoje visuose sužaidė po 3 setus. Tai reiškia kad Sara Errani įvelia priešininkes į jai palankų ilgą mačą ir ilgus ralius kuriuose ji turi pranašumą. Kad ir pirmame etape prieš Wang Q. buvo susikurta net 18 break pointo galimybių iš kurių net 9 išnaudojo. Tačiau pačios pataikymas ir taškai po pirmo padavimo vos siekia 50 %.
Taigi man šiame mače peršasi totalas 19,5 daugiau nes Errani sugeba primesti tą negražų savo žaidimą o Venus nėra stabili žaidėja kad triuškintų oponentes.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Fiona Ferro - Elena Rybakina - Fiona Ferro +4,5 geimo koef 2,1 Betsafe
Fiona Ferro turėjo labai gerą atkarpą praėjusiais metais. Kuomet po karantino sugryžus tenisui i aikšteles laimėjo net 18 mačų paeiliui bei French open aštuntfinalyje tik po trijų setų kovos krito prieš turnyro finalininkę Sofia Kenin. Šiemet sužaisti du mačai kuriuose pralaimėta Shelby Rogers ir pirmame AO etape įveikta Katerina Siniakova. Būtent prieš Siniakovą pralaimėjus tie breiką pirmame sete greitai buvo atstatyta žaidimo kreivė ir pasiekta pergalė.
Elena Rybakina dar pernai French open turnyre ant grunto nusileido būtent Fionai FErro. Daugiau kažkokių pasiekimų žaidėja nepasiekė, o ir pirmajame rate sunkiai įveikta tautietė Vera Zvonareva. Taigi visiškai nesutinku su bookais ir šio mačo favorite Rybakinos nelaikyciau. Pergalę imti drasu bet pabandyti verta, o pliusinė fora atrodo labai nuteikiančiai.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Alize Cornet - An Li, laimės An Li Koef 1,5 William Hill
Koeficientas su mažai rizikos, kur reikėtų bandyti griebti 2:0 rezultatą arba bent jau -3,5 fora. Bet renkuosi saugų variantą.
An Li forma kolkas atrodo kaip top 10 žaidėjos. Net neabejoju kad tokia ji ir taps, nors jai dar tik 20metų. Pergalės pilasi prieš gana stiprias oponentes, Kudermetova, Cirstea, J.Brady (pernai metų US Open pusfinalio dalyvė) ar S.Zhang. Būtent pastarąją An Li įveikė AO pirmajame etape, bet įveikė taip ,kad per 47 minutes trukusį mačą oponentei nei karto neleido laimėti savo padavimų serijos.
Alize Cornet kaip visada nėra aiškios kondicijos, nors ir įveikė pirmame etape Valeria Savinykh. Bet pergalė buvo pasiekta po trijų setų kovos ir lemiamame sete pralošinėjant 0-4. Taigi Cornet vis dar yra kovotoja, bet pripažinti reikia ir tą, jog v.Savinykh turi 224 rankingą.
Taigi talentingajai An Li, neturėtų sukelti problemų pasiketi kitą etapą.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Nakties apzvalga: Wawrinka kiek netiketai man pralaimejo vengrui. Lajovicius su Bubliku permuse totala su 42 geimais. Fiona Ferro iveike Rybakina 2-0, An Li taip pat susitvarke su Alize Cornet, taciau Venus Williams sukvailiojo kaip reikalas ir sausai pralose italei.
Bendras balansas; +0.34 unito
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Carlos Alcaraz - Mikael Ymer Carlos Alcaraz -3,5 geimu 1,83 koef Bet365
Ispanas nuslave Olanda 3-0, tuo tarpu svedas Ymeras po 4 valandu dvikovos elimanavo favoritu laikyta lenka Huberta. Ir siaip Ymero ankstesni pasirodymai nenuteikia optimistiskai AO turnyre. Nors ir patenka i simtuka sis tenisininkas ,taciau jo forma nera tokia, kokia demostruoja jaunasis ispanas. Pirmame rate lengva pergale visada duoda daugiau naudos, nei tasymasis 5 setus. 23 neisprovokuotos klaidos Alcarazo saskaitoje pirmame mace bei uztikrinti pirmi padavimai. Tikiuosi kazko panasaus kaip ir pirmame rate is Ispano.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Daniele Rose Collins - Karolina Pliskova, laimės Pliskova koef 1,85, Betsafe

Pliskova yra top 10 zaideja jau eile metu. Ir labai naudingas faktas kad Melburne pries savaite Pliskova 0-2 pralaimėjo tai pačiai Collins. Buvo pralaimėti du tie breikai, taigi kova buvo atkakli ir nusileista tik dėl smulkių detalių, kurias net neabejoju kad pagrindiniame Australian Open turnyre Pliskova tikrai išsitaisys.
Jau pirmajame mace Karolina sunesiojo Jasmine Poaline per 50 minuciu leisdama laimėti tik 2 geimus per visą mačą. Collins taip pat ilgai netruko su Ana Bogdan, sunšiojo per 1h ir leido paimti 4 geimus oponentei. Taigi manau gali ir neužtekti dviejų setų nugalėtojai išaiškinti, tačiau favoritė yra Pliskova.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
1
Sofia Kenin - Kaya Kanepi, Laimės Kanepi koef 2,15 Betsafe

Ilgai analizavau šių žaidėjų kondiciją šiame turnyre ir priėjau išvados, kad Estijos tenisininkė demonstruoja kolkas vieną geriausių savo formų apskritai ir neveltui už ją toks sąlyginai nedidelis kofas. Kenin atrodo kažkokia perbalus... Nors ir įveikė Medison Inglis ,tačiau užtruko 1h30min ir žaidimas tikrai ne čempioniškas. Kanepi lengvai įveikė kaimynę iš Latvijos Sevastovą 6-1,6-3. Stiprūs , tikslūs ir galingi smūgiai lydi Kanepi kai ją stebiu korte. Stipriai sumažinus unforced errors ir staigiau juda korte. Taigi manau uždarys Kenin į dėžutę.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
2
Bendras balansas: +1,34 Unito

Jeigu Kanepi ir Pliskova uztikrintai suvaziavo bei nugalejo priesininkes rezultatu 2-0, tai Ispanas Alcarazas po lengvai laimeto pirmo seto veliau suluzo ir pralaimejo tris paeiliui bei nuleido maca ir fora, kuria realiai jau turejo pirmo seto 😁 Na tikekimes tie nelaukti pralaimejimai pranyks.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
1
Grigor Dimitrov - Pablo Carena Busta, laimės Carena Busta koef 2,1 , Bet365

Dimitrovo forma manęs asmeniškai neįtikino. Taip, įveikti Marinas Cilicius ir Alexas Boltas, taciau tai ne tie varzovai kurie mestu rimta issuki. Pries tai Melburne buvo pralaimeta prancuzuui Corentinui Moutet, setas atiduotas Popyrinui. O vat Pablo Carena Busta yra toks karys, kad kuo sunkesnis varzovas tuo jis geriau losia. Prieš Vesely vargu truputuka, tačiau ketvirtame sete sudėjo visus taškus ant i. Realiausias rinktis būtų geimų totalą daugiau, bet čia gali būti ir trys setai jeigu Grigoras pradės skubinti įvykius korte ir forsuoti žaidimą. Pasipylus neišprovokuotoms klaidoms galima prapilti sausai. Ispanas didžiojo kirčio turnyruose išlieka labai susikaupęs ir motyvuotas, todėl renkuosi net nedvejodamas jo pergalę.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Aslan Karatsev - Diego Swartzman totalas 36,5 daugiau koef 1,9, Bet365

Be reikalo nuvertinau Rusa dvikovoje prieš Gerasimovą. Pati didžiausia pergalė AO turnyre kolkas pasiekta 6-0,6-1,6-0. Tai manau kad palaikyt padavimą prieš argentinietį tikrai turi šansų. Totatalas kuriame užtenką net ir trijų setų, bet kolkas regiu minimum 4 setus. Ruselis Karatsevas neatvažiavo paturistauti ir po šio turnyro tikrai pakils į šimtuką. Aišku burtai dar sukrito palankiai pirmuose dviejuose etapuose kur gavo savo lygio priešininkus. Bus labai įdomu kaip seksis atakuotį Diego.
Swartzmanas kažkaip neabejoju kad paims Karatsevą, bet prieš Eliasa Ymera atleido seta tai kodėl čia turėtų sunešioti oponentą? Mulleras - kurį pervažiavo antram etape ir ten neturėjo būti, bet buvo. Taigi dabar apmžėjus tiems silpnesniems tenisininkams AO turnyras tampa įdomesnis. Bet šiam statymui visi kozeriai permušti 36,5 geimų overiuką.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0
Cinquanta rašė:

Grigor Dimitrov - Pablo Carena Busta, laimės Carena Busta koef 2,1 , Bet365

Dimitrovo forma manęs asmeniškai neįtikino. Taip, įveikti Marinas Cilicius ir Alexas Boltas, taciau tai ne tie varzovai kurie mestu rimta issuki. Pries tai Melburne buvo pralaimeta prancuzuui Corentinui Moutet, setas atiduotas Popyrinui. O vat Pablo Carena Busta yra toks karys, kad kuo sunkesnis varzovas tuo jis geriau losia. Prieš Vesely vargu truputuka, tačiau ketvirtame sete sudėjo visus taškus ant i. Realiausias rinktis būtų geimų totalą daugiau, bet čia gali būti ir trys setai jeigu Grigoras pradės skubinti įvykius korte ir forsuoti žaidimą. Pasipylus neišprovokuotoms klaidoms galima prapilti sausai. Ispanas didžiojo kirčio turnyruose išlieka labai susikaupęs ir motyvuotas, todėl renkuosi net nedvejodamas jo pergalę.

Šitas be šansu
Registravosi: 2019/01/10 Žinučių: 47 Padėkų: 26 Tel.: LT
Cituoti
2
Bendras balansas - +0,34 unito.
Karatsevas nubaude argentinieti kaip reikalas. O Careno busta pasitrauke po pirmo seto. Pabandysiu siandien patikrinti didelius koeficientus.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
1
Jesica Pegula vs Kristina Mladenovic - Pegula laimes 2:0 koef 2.1 William hill
Abi tenisininkes buvo susiyikusios pries pora savaiciu melburne ir ten 6-1,6-4 laimejo Pegula. Amerikiete atrodo fiziskai stipresne ir tikslesne korte. Mladenovic papuole Nao Hibino kuri nezinau kaip praejo pirma etapa ir Sakkari, kuri suzaide labai prasta maca. Nematau nei per kur kaip Mladenovic gali imti seta.
Registravosi: 2018/07/30 Žinučių: 54 Padėkų: 69 Tel.: LT
Cituoti
0