Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

eSportas - League OF Legends MSI 2018 (by BaikSpamint)

Atsakyti Sekti temą
MSI 2018.
Tarptautinis League Of Legends turnyras, kuriame del titulo susikauna visu regionu cempionai.
Finalineje stadijoje liko 6 komandos - 4 stipriausiu regionu cempiones bei 2 kurios pateko po atrankiniu varžybu.
Šioje temoje bandysiu aprašyti savo mintis/analizes praejusiu dvikovu, taip pat savo spejimus sekancioms kovoms.
Nesu profesionalus tipsteris todel šioje temoje neraginsiu statyti už viena ar kita baigti, taciau pasidalinsiu savo nuomone ir ižvalgomis sekant ši e-Sporta.
Pradesiu nuo antros turnyro dienos, nes norejau pasižiureti kaip komandos atrodo po pertraukos, kad butu galima susidaryti tikslesni vaizda.
Grupiu etapas vyksta Bo1 sistema ko pasekoje galima tiketis vieno ar kito netiketimo.
Koeficientus prognozėms surašysiu iš Bet365 pasiūlos. Jeigu ka snoresit statyti gal galesit rasti didesnius koeficientus kituose portaluose.
Prognozes stengsiuosi kelti kiekvieną dieną, o ne viso turnyro iš karto, nes norisi pamatyti kaip juda komandos, nes gali keistis nuomonė pamačius komandų formas ir pan.

Trumpai apie turnyra
Šiame turnyre del žaidimo metos ir asmenybiu visu akys krypsta i ADC pozicijos žaidejus. Reckless (Fnatic), Doublelift (Team Liquid), Uzi (Royal Never Give Up) bei PraY (KINGZONE DragonX)
Vieni garsiausiu vardu pasaulineje

Pirmoji diena.

Fnatic (Europa) 3.25 - Royal Never Give (Kinija) Up 1.33
RoYal Never Give Up WIN.
Kova vyko kaip ir tikejausi. Nors Royal Give Up buvo su Jet Lag'u, nes atskrido tik apie 23valandas prieš varžybas, tacau irode savo pranašuma.
Fnatic man asmeniškai yra labiausiai lažybininkų overrated komanda. Nes Europos lyga palyginus susilpnėjus ir jie šiais metais finale susitiko
su praeitų metų čempionais kurių sudėtyje likęs vienintelis laimėjusios komandos narys. Todėl tikėjaus čia RNG lengvos pergalės.
Pats mačas buvo gana apylygis didžiają dalį žaidimo, bet matėsi kad tik laiko klausimas kada Fnatic klys ir tada Kinijos atstovai jau nebepaleis pergalės.
Buvo keli epizodai, kai atrodė, kad Fnatic gali kabintis, tačiau viena kita klaida ir viskas pakrypo RNG pergalės link.

EVOS Esports (Vietnamas) 2.88 - yoe FLash Wolves (Taiwan) 1.43 (pinnacle pasiūla, bet365 davė lygesnius koef, tačiau nebeatkasu kokie jie buvo)
Flash Wolves WIN
Abi komandos pateko čia po atrankinių, kurių finale sutriuškino savo preišininkus ir buvo įdomu pamatyti kaip jos atrodys žaisdamos tarpusavyje.
Po labai geros pradžios ir kelių EVOS klaidų Flash Wolves kontroliavo žaidimą ir nepaleido jo iki pabaigos.

KINGZONE DragonX (Korea) 1.10 - Team Liquid (North America) 6.50
KINGZONE DragonX WIN
League Of Legends PRO scena yra tokia: Yra Korea ir yra visos kitos.
Todėl čia klausimų nekyla kodėl jie yra favoritai, bet pats šiame puslapyje siūliau bandyti statyti už Team Liquid pergalę, nes tai yra pirmoji turnyro diena po pertraukos ir
buvo tikimybė netikėtumams. Ir mano nuomone TL yra pakankamai gera ir patyrusi kad galėtų pateikt tokį siurprizą. Gaila, bet nepaėjo man šis statymas ir Koreos komanda įrodė savo pranašumą.
Team Liquid patiria didelį spaudimą dėl to, jog International levelyje NA komandos visą laiką feilina, todėl šiais metais tiek žaidėjai tiek komanda spaudžia save, kad įrodytų jog taip nėra,
tačiau bent kol kas nepavyksta. Buvo padaryta daug klaidų, nesusikalbėjimų ir pan, o Korėjos komandos tokių dalykų neatleidžia ir iškart nubaudžia.

yoe Flash Wolves 2.20 - Fnatic 1.62
yoe Flash Wolves WIN
Mano pasiūlymas šioje poroje buvo yoe Flash Wolves WIN. Kaip ir sakiau Fnatic man overrated komanda, todėl tikrai tikėjausi tokios baigties.
FW atrodė gerai ir naudojosi Fnatic blogais sprendimais bei daromomis klaidomis.

Team Liquid 1.28 - EVOS Esports 3.50
EVOS WIN
Man asmeniškai tai vienintelis šios dienos netikėtumas. Liquid atrodė susikaustę, įsikabinę savo pirmame mače naudotos pickų taktikos su 1 pakeitimu) ir per daug klįdo bei atliko gana daug
neapgalvotų taktinių sprendimų. Panašu į reguliaraus sezono pirmą savaitgalį, kai TL puikiai pasiruošė pirmam mačui, o Doublelift net nežinojo kas antro mačo priešininkų komandos sudėtyje.
Tikiuosi kad kitą dieną jie susiims, treneriai atgaivins pasitikėjimą savo jėgomis ir parodys savo tikrąjį žaidimą.

Royal Never Give UP 2.75 - KINGZONE DragonX 1.40
KINGZONE WIN
Dviejų favoritų dvikova, kurios metu komanda iš Korėjos įrodė savo persvarą. Nors vienas iš laimėjusios komandos žaidėjų šiek tiek trolindamas sakė kad savo žaidimą vertina 3 iš 10 ir
tikisi kad toliau rodys 10tuko vertą žaidimą. Kova truko ilgiau nei turėjo.. Nesugebėjo greitai pasinaudoti savo persvara ir baigti žaidimo taip kaip turėjo.


Antra diena. 05/12
Po pirmos dienos tikėjausi porų laimėtojų koeficientų keitimosi, tačiau pasikeitė tik viso turnyro laimėtojų koeficientai, bet ne porų.
Aš bent jau tikiuosi kad Amerikos regiono čempionai atsigaus. Ši žaidimo meta jiems tinkama ir nevisai supratau kodėl taip feilino pirmoje dienoje,
Bet jeigu jie pradės demonstruoti atkrintamūjų formą, tai manau tikrai gali daug čia nuveikti. Kinija ir Korea manau judės be problemų.
Fnatic man pasirodė per daug pasimetę ir nežaidžiantys kaip komanda. Reckless nebuvo toks agresyvus kokio iš jo tikimės, Caps daug klydo, Soaz net nežaidė, vietoj jo žaidžia
komandos nepatyręs naujokas, kas apsunkina komandai darbą.

Kovų apžvalga:

12:00 KINGZONE DragonX 1.14 - Fnatic 5.00
Manau šioje poroje viskas aišku. Korėjiečiai KINGZONE manau nesunkiai įrodys savo pranašumą, o jeigu Fnatic atrodys taip kaip ir pirmą dieną, tai šansų čia išviso neturės.

13:00 Royal Never Give Up 1.12 - EVOS Esports 5.50
Mano manymu nors EVOS vakar ir pateikė netikėtumą nugalėdami Liquid, tačiau manau, kad tai labiau Liquid nesužaidimas, nei EVOS pergalė. Todėl RNG turi čia laimėt.

14:00 Team Liquid 2.20 - yoe Flash Wolves 1.61
Nors Flash Wolves baigė pirmą dieną 2-0, o Liquid 0-2, tačiau manau kad Team Liquid turėtų atsigauti ir parodyt ką ištikro moka ir tikiu kad gali pasiekti pergalę.
Todėl renkuose Team Liquid pergalę šiame mače.

15:00 EVOS Esports 7.50 - KINGZONE DragonX 1.071
Čia taigmenų tikrai nesitikiu ir prognozuoju lengvą KINGZONE pergalę.

16:00 yoe FLash Wolves 3.75 - Royal Never Give Up 1.25
Nors Flash Wolves pirmą dieną atrodė puikiai, tačiau RNG kito kalibro komanda ir taip pat manau, kad jie čia neveltui yra favoritai. RNG WIN

17:00 Fnatic 1.61 - Team Liquid 2.20
Asmeniškai tai yra mano laukiamiausia dvikova. Visuomet kyla diskusija kuris regionas stipresnis. Kadangi aš labiau mėgstu NA, todėl šioje poroje renkuosi Team Liquid pergalę.
Nevisai suprantu kodėl Bookai čia Fnatic laiko favoritais, kai abi komandos pirmą dieną baige 0-2, tačiau Team Liquid vieną pralaimėjimą patyrė prieš vienareikšmius turnyro favoritus.

Antros dienos mano asmeniniai statymai:
14:00 Team Liquid 2.20 - yoe Flash Wolves 1.61
Team Liquid WIN
17:00 Fnatic 1.61 - Team Liquid 2.20
Team Liquid WIN

Tikiuosi kam nors bus naudingos mano apžvalgos.
Sėkmės kas pasinaudos!
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
5
Fnatic sužaidė idealiai, išsimiegojo turbūt gerai 😄
Registravosi: 2016/03/19 Žinučių: 81 Padėkų: 52
Cituoti
1
dujotekis rašė:

Fnatic sužaidė idealiai, išsimiegojo turbūt gerai 😄

Aha 😁 Na tikėjaus, kad KINGZONE nuleis bent 1 mačą 😁 na va tas mačas ir atėjo 😁 Pick'ai man nerealiai keisti buvo.. Ypač Peanut.. 😁
Šiaip kam įdomu kai kurių žaidėjų interviu po kovų: youtube.com/user/stateoftheleague/videos
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
1
Praėjo antra grupių etapo diena, po kurios tikėjausi kad pilnai išryškės lyderiai, ausaideriai ir pora komandų kurios kovos dėl 4 vietos grupėje, tačiau taip nenutiko.
Antra diena parodė keletą dalykų:
1. KINGZONE nėra neįveikiami - Pralaimėjo prieš fnatic, bei turėjo rimtą kovą su EVOS.
2. Visų komandų lygis labai apylygis.
3. Laukia dar 3 įdomios dienos turnyre.
4. Pirmų dviejų dienų turnyro atradimas yoe Flash Wolves, iš kurių niekas daug nesitikėjo, tačiau jie demonstruoja puikų žaidimą ir 4 iš 5 komandų jau nugalėjo.
5. Pirmų dviejų dienų turnyro nusivylimas - Team Liquid

Pirmoje vietoje, šiek tiek netikėtai, įsitvirtino Flash Wolves kurie nepraleimėjo nei vienų varžybų (tiesa nekovojo dar su KINGZONE) ir turi 4-0 rezultatą.
Lentelės apačioje "įsitvirtino" Amerikos viltis Team Liquid. Šia komandą seku visą šį sezoną. Šiandien vienoje kovoje atliko net keitimą ir davė visai nepatyrusiam žaidėjui žaist,
tačiau antroje vėl žaidė pilna sudėtimis. Iš to ką mačiau šį sezoną jų žaidime, tai atrodo kad jie neparodo net 50proc savo galimybių. Aš manau, kad tai susiiję su dideliu spaudimu ir tikiuosi
kad likusiose kovose tai pasikeis. Prieš Fnatic jau buvo logiškesni pickai, bandyta grįžti prie savo stipriųjų pickų, tačiau vis tiek nepaėjo.

Trumai apie antros dienos kovas:
12:00 KINGZONE DragonX 1.14 - Fnatic 5.00 (Fnatic win)
Pirmas tikras netikėtumas šiame turnyre. Vakar prastai atrodę Fnatic šiandien atsigavo ir laimėjo prieš vienbalsius turnyro favoritus ir gana užtikrintai.

13:00 Royal Never Give Up 1.12 - EVOS Esports 5.50 (RNG WIN)
RNG susitvarkė, tačiau EVOS šiandien taip pat parodė, kad gali kovot su visais ir kad jų tikrai negalima nuvertinti, kaip tai buvo daroma prieš finalinį etapą ir net atrankinių finale niekas
jais netikėjo.

14:00 Team Liquid 2.20 - yoe Flash Wolves 1.61 (FW WIN)
Team Liquid vėl bandė lošt taktiką, kuri nepasiteisino pirmoje dienoje ir vėl buvo nugalėti.

15:00 EVOS Esports 7.50 - KINGZONE DragonX 1.071 (KINGZONE WIN)
EVOS parodė gana neblogą kovą ir parodė, kad gali kovoti ne tik prieš kinijos atstovus RNG, bet ir prieš korėjiečius. Tokios kovos nuteikia optimistiškai, kad dar bus įdomybių šiame turnyre.)

16:00 yoe Flash Wolves 3.75 - Royal Never Give Up 1.25 (FW WIN)
Mačas kuriame pats smulkiai ėjau su FW, nors favoritais laikiau RNG, tačiau FW sužaidė galingai ir laimėjo 4tą kartą iš eilės (jei skaičiuotume seriją prieš GMB atrankinėse, tai jau 7toji
pergalė iš eilės šiame turnyre.)

17:00 Fnatic 1.61 - Team Liquid 2.20 (Fnatic WIN)
Mano laukiamiausia dvikova. TL šiame mače pakeitė taktiką, grįžio startinis supportas, atrodė geriau ir jau buvau patikėjęs kad pagaliau laimės, tačiau Fnatic įjungė aukštesnę pavarą ir pervažiavo
savo oponentus iš Amerikos.

Antros dienos mano asmeniniai statymai buvo pralaimėti. Abu kartus nuvylė Liquid, kuriais vis dar tikiu : )


Trečios dienos kovos:
12:00 RNG 1.20 - Team Liquid 4.33
RNG nedemonstruoja tokio žaidimo kokio tikėjausi iš jų. Uzi (turbūt geriausias ADC pasaulyje) vis dar to neparodo. Spėčiau kad pirmas kartas dalyvaujant MSI taip pat sukelia šiek tiek nervų.
Team Liquid kol kas turi 0-4 rezultatą ir jeigu nori pakovoti dėl patekimo į kitą etapą ir kelionės į Prancūziją turi pradėt laiminėt. Todėl tikiuosi šiame mače gana atkaklios kovos. Ir aiškaus
favorito nematau, ir pats bandysiu judėti su Team Liquid pergale.

13:00 EVOS 3.75 - Fnatic 1.25
Fnatic antroje dienoje įjungė aukštesnę pavarą ir laimėjo abi kovas, todėl manau kad šioje poroje jie tikrai favoritai, tačiau iš to ką demonstruoja EVOS tikrai tikiuosi didelės kovos iš jų pusės.

14:00 KINGZONE DragonX 1.16 - yoe Flash Wolves 4.50
Kova dėl pirmos vietos. Sudėtimi, pasiekimais, meistriškumu ir viskuo kituo KINGZONE yra favoritai ant popieriaus. Tačiau FW demonstruojama forma šiame turnyre taip pat nereali,
todėl jeigu nepadarys labai didelių klaidų jie tikrai gali pabandyti pakovoti dėl pergalės. Kodėl gi ne? Fnatic juk laimėjo, kuom FW blogesni? : )

15:00 RNG 1.36 - Fnatic 3.00
Antras susitikimas tarp šių komandų. Fnatic atgavo savo formą ir antrą dieną atrodė galingai, todėl jei neprisais su pickais tikrai gali duoti kovos RNG.
Jeigu Fnatic demonstruos ką demonstravo prieš KINGZONE ar TL, tai tikrai 3.00 koef. vilioja surizikuot statant už juos.

16:00 yoe Flash Wolves 1.22 - EVOS 4.00
Manau, kad EVOS duos kovą, tačiaus FW kol kas tikrai atrodo puikiai ir neturėtų atiduoti pergalės.

17:00 Team Liquid 6.50 - KINGZONE DragonX 1.10
Taip korėjiečiai favoritai,aip jie turi geriausią sudėtį, tačiau nežaidžia taip užtikrintai. O kaip sakoman nieko nėra pavojingiau nei žaist prieš prie sienos prispaustą komandą, kuriai tiesiog būtina pergalė.
Juolabiau, kad TL tikrai turi talento, skilo ir patirties jog laimėt.

Trečios dienos mano asmeniniai statymai už underdogus, bet manau koeficientai tikrai verti rizikos, o ir tikimybės tikrai yra, kad laimės.
12:00 RNG 1.20 - Team Liquid 4.33
Team Liquid WIN 3/10
15:00 RNG 1.36 - Fnatic 3.00
Fnatic WIN 5/10
17:00 Team Liquid 6.50 - KINGZONE DragonX 1.10
Team Liquid WIN 2/10
14:00 KINGZONE DragonX 1.16 - FLASHWOLVES 4.50
Flash Wolves WIN 2/10

Atrodytų jog einu visur prieš favoritus, tačiau kiap jau minėjau po dviejų dienų pasimatė, kad visų komandų lygiai gana panašūs ir nei viena komanda neturi tikro atotrūkio,
todėl po pirmų dienų bookams ištampius koeficientus mano manymu atsiranda vertės statyti už underdogus, kurie Bo1 sistemoje tikrai turi šansų laimėt.

Tikiuosi kam nors bus naudingos mano apžvalgos.
Sėkmės kas pasinaudos!
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
5
Man patiko Evos agresyvus žaidimas, manau, kad čia bus 50/50 su Fnatic. Mąstau turbūt bandyti su Evos, nes Fnatic, kad ir sužaidė šiandien labai gerai, bet kaip kada pasirodo jų lygis kai suklysta vaikiškai, per daug pasitikėdami savimi. Ties tuo manau Evos ir gaudys juos rytoj. 3,75 labai gražiai atrodo už juos.
Registravosi: 2016/03/19 Žinučių: 81 Padėkų: 52
Cituoti
1
dujotekis rašė:

Man patiko Evos agresyvus žaidimas, manau, kad čia bus 50/50 su Fnatic. Mąstau turbūt bandyti su Evos, nes Fnatic, kad ir sužaidė šiandien labai gerai, bet kaip kada pasirodo jų lygis kai suklysta vaikiškai, per daug pasitikėdami savimi. Ties tuo manau Evos ir gaudys juos rytoj. 3,75 labai gražiai atrodo už juos.

Pagal dabartinius koeficientus ir pagal tai jog aš asmeniškai manau jog dauguma kovų bus 50/50 tai beveik visad verta bandyt su underdogu judėt kol kas 😁 Nes KINGZONE ir RNG nedemonstruoja to žaidimo, pagal kurį jie užsitikrinę jau būtų 1-2 vietas, o visi kiti irgi tikrai moka žaist 😁 O apie EVOS niekas absoliučiai nekalbėjo prieš finalinį etapą. buvo kalbama apie Fnatic, TL, KINGZONE ir RNG na ir gal kokia FW ims ir iššaus.. 😄 Bet pirmos dvi dienos labai įdomiai vyksta 😁
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
0
Asmeniškai Team Liquid jau nurašau, per daug taktinių ir psichologinių klaidų, kad atsistotų. Matosi, kad chebra nepasiruošusi.
Registravosi: 2016/03/19 Žinučių: 81 Padėkų: 52
Cituoti
1
dujotekis rašė:

Asmeniškai Team Liquid jau nurašau, per daug taktinių ir psichologinių klaidų, kad atsistotų. Matosi, kad chebra nepasiruošusi.

Aš tikiu, kad dar gali pasispardyt, bet netikiu, kad top4 pasieks 😁 Perdegė nuo spaudimo manau 😁 Nors talento turi pakankamai top4, bet jo visiškai neparodo 😁 Per mažas premijas Steve pažadėjo 😄 O šiaip jeigu ryt nesulošia, tai gali palaidot viltis, o diena tikrai ne iš lengvųjų 😁
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
0
dujotekis rašė:

Asmeniškai Team Liquid jau nurašau, per daug taktinių ir psichologinių klaidų, kad atsistotų. Matosi, kad chebra nepasiruošusi.

Beje, kas dėl pasiruošimo, tai pirmos dienos Reckles interviu sakė, kad kai treniravosi su Liquid, tai Liquid dažniausiai laimėdavo, o kai Fnatic prieš juos laimėdavo, tai jausdavosi, ne tiek kiek Fnatic gerai sulošė, kiek Liquid trolino. Tai manau kad čia labiau su psichologija susiiję.. Kažkas nesiseka, pradeda bijot rizikuot, pradeda priiminėt blogus macro sprendimus ir galiausiai pralošia 😁
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
0
Praėjo trečioji grupių etapo diena. Kurios metu išryškėjo aiškus grupių etapo lyderis, bet ir toliau komandos rodo, kad visos tikrai moka žaist.
Pagrindiniai akcentai:
1. Flash Wolves! Šluoja visus be gailesčio. 6-0 rezultatas tai puikiai parodo. Jau užsitiktinta vieta Top4 ir kelionė į Paryžių.
2. Team Liquid parodė atsigavimo ženklus 1 kovoje, tačiau nesugebėjo dienos baigti 2-0.
3. KINGZONE toliau klumpa ir vėl pralaimėjo, tačiau vis dar juos laikau viso MSI favoritais.
4. Fnatic šiandien neatrodė gerai. Pirmoje kovoje šiaip ne taip dėl užfeedinto vlado sugebėjo išnešti sveiką kailį, bet antroje prieš blogai žaidžiančius RNG sugebėjo atiduoti pergalę.
5. Likusios dvi dienos grupių etape turėtų suteikti dar daugiau gerų kovų.

Turnyrinė lentelė:
lolesports.com/en_US/msi/msi_2018/standings/groups


Trumapi apie trečios dienos įvykusias kovas:
12:00 RNG 1.20 - Team Liquid 4.33 (Team Liquid WIN)
Kaip ir tikėjausi Team Liquid atėjo su savo normaliu žaidimu ir nepaliko vilčių buksuojantiems RNG. Morgana pataikė visus bindingus, o like Liquid nariai puikiai atrodė.

13:00 EVOS 3.75 - Fnatic 1.25 (Fnatic WIN)
Buvo tikrai įdomi kova. EVOS iki pat galo laikėsi savo pasirinktos taktikos ir buvo labai arti laimėjimo, tačiau Fnatic su į sudėtį grįžusiu sOaz šiaip ne taip išsikapanojo, nors
patys atrodė žymiai blogiua nei 2trąją turnyro dieną. Šioje poroje tikėjaus, kad EVOS išsikapstys, bet deja nepavyko.

14:00 KINGZONE DragonX 1.16 - yoe Flash Wolves 4.50 (yoe Flash Wolves WIN)
Labai aktyvi ir smagi kova žiūrovui. KINGZONE dar kartą parodė, kad nėra neįveikiami, o FW parodė kad stipriai pasiruošę atvažiavo į šį turnyrą nors niekas iš jų nesitikėjo tokio žaidimo ir buvo net svarstoma ar sugebės
į ketvertuką patekt.

15:00 RNG 1.36 - Fnatic 3.00 (RNG WIN)
Dienos nusivylimas. Šioje kovoje buvau įsitikinęs, kad Fnatic atgavę formą sugebės įveikti gana prastai atrodančius RNG. Fnatic vėl "pasodino" sOaz (bet čia gal susiiję su tai jog
senai nežaidė abiem rankom, todėl gal buvo sunki pirma kova sveikatai). Pirmavo, užtikrintai pirmavo, bet bottom lane nuo pradžių kovos nesąmones darė, dalino killus, leido Uzi neatsilikti
ir įpusėjus kovai visa Fnatic subyrėjo bei atidavė garantuotą pergalę.

16:00 yoe Flash Wolves 1.22 - EVOS 4.00 (yoe Flash Wolves)
yoe Flash Wolves pasiekė savo 6tą pergalę. Tiesa kova buvo žymiai lygesnė nei jų pirma tarpusavio dvikova, ir tikrai galvojau kad EVOS gali įkąst bei laimėt, tačiau FW tiesiog per stiprūs.

17:00 Team Liquid 6.50 - KINGZONE DragonX 1.10 (KINGZONE WIN)
Po pirmų varžybų tikėjau, kad jeigu TL atsineša tokį žaidimą, tai laimės ir čia, tačiau tiek pickai nelabai man jų patiko, tiek žaidime klydo, tiek KINGZONE parodė kodėl jie stipriausi Korėjoj.

Šiai dienai, dėl didelių koeficientų, buvau pasirinkęs underdogų taktiką statymuose ir stačiau už underdogus visose porose, nes tokio didelio atotrūkio tarp komandų nėra, kokį rodė koeficientai.
Įvykus dviems "upsetams" likau pliuse, bet Fnatic pergalės atidavimas neleido pasiekti didesnio pelno.


Ketvirtosios dienos kovos:
12:00 KINGZONE DragonX 1.33 - Royal Never Give Up 3.25
KINGZONE reikalingos pergalės, kad užsitikrinti vietą ketvertuke, todėl nemanau kad nuleis čia pergalę prieš RNG kurie patys neranda savo žaidimo.

13:00 Fnatic 2.10 - yoe Flash Wolves 1.66
Fnatic daro daug klaidų, Rekkles tikrai nežaidžia to žaidimo kokį turėtų, nors jis yra komandos lyderis ir jis turi vesti šią komandą į pergalę.
FW užsitiktino vietą top4 ir yra maža tikimybė, kad atsipalaiduos, bet nedaug.
Man labai keista, kad taip suvienodino linijas, nors pagal žaidimą užtikrinti favoritai yra FW, kurie demonstruoja stabilų gerą žaidimą.

14:00 EVOS 2.62 - Team Liquid 1.44
Team liquid pajautė kad gali laimėt ir jei nori pakliųt toliau dabar klįsti nebegali, o prieš stipriausią komandą antrame rate jau sužaidė šiandien, todėl likę 4 pergalės tikrai pasiekiamos.
EVOS kiekviename mače rodo, kad turi talento, kad gali kovoti su visais, tačiau manau, kad TL čia yra favoritai.

15:00 Royal Never Give Up 1.72 - yoe Flash Wolves 2.00
Kaip ir kovoje su Fnatic kažkodėl bookai vėl nuvertina FW ir duoda didesnį koef negu aš duočiau. Aišku, jie užsitiktinę patekimą, bet vieta grupėje vis tiek turi daug svarbos.
Kita vertus RNG moka žaist, tačiau kol kas tikrai atrodo 50proc savo galimybių. Manau kad FW turėtų ir čia laimėt.

16:00 KINGZONE DragonX 1.05 - EVOS 8.50
Taip, KINGZONE nėra neįveikiami ir EVOS kimba visiems į atlapus, tačiau manau kad jau 2 kart pralaimėjus KINGZONE padarys išvadas ir nenuvertins EVOS.
Aišku, galima smulkiai bandyti už EVOS statyti vien dėl astronominio koef. ir tai jog tai Bo1, kai gali blogi pickai

17:00 Team Liquid 2.62 - Fnatic 1.44
50/50. Labai priklausys kokį žaidimą atsineš su savimi komandos. Aš (kaip TL fanas) eisiu su TL čia, nes šiandieninė kova su RNG parodė tokius liquid, prieš kuriuos Fnatic tiesiog neturės ką pastatyti, o koef. gana smagus tokiam bandymui.


Mano asmeniniai pasirinkimai ketvirtai dienai dienai:
15:00 Royal Never Give Up 1.72 - yoe Flash Wolves 2.00
yoe Flash Wolves WIN 3/10

17:00 Team Liquid 2.62 - Fnatic 1.44
Team Liquid WIN 5/10

Combo
13:00 Fnatic 2.10 - yoe Flash Wolves 1.66
14:00 EVOS 2.62 - Team Liquid 1.44 2/10
Flash Wolves+Team Liquid WIN (nebent koeficientai rytoj kažkiek pasikeis ir bus vertės imti single FW win.)

Kadangi 3 dienoje įvyko pora underdogų pergalių, tai koeficientai gana nepalankiai sujudėjo man, einant su underdogų pergalėmis, tačiau bet kokiu atveju laukia daug įdomių kovų.

Jeigu kam įdomu youtube.com/user/stateoftheleague linkas žmogaus kuris savo pinigais (na ir žiūrovų parama) nulėkė paimti intervių, bet šiaip daryti šiokią tokią viedo turnyro apžvalgą.
Jo paimtais interviu net casteriai remiasi : )

Sėkmės visiems ir gerų kovų!
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
0
Po ketvirtosios grupių etapo dienos:
1. RNG pagaliau nusiteikė rimtai ir nušlavė šiandien savo priešininkus.
2. TL sugebėjo dieną 2-0 baigt ir pasilikt sau mažą mažą tikimybę patekt toliau.
3. Vienintelė komanda kuri "Rami" dėl savo vietos lentelėjo yra EVOS, kuris toliau nebepateks. Visos kitos dar turi dėl ko kovoti, todėl paskutinė grupių etapo diena bus atkakli.
(Na bent pirma jos pusė)

Turnyrinė lentelė:
lolesports.com/en_US/msi/msi_2018/standings/groups

Kevritos dienos kovos:
12:00 KINGZONE DragonX 1.33 - Royal Never Give Up 3.25 (RNG WIN)
RNG grįžo. Suaidė puikiai ir laimėjo prieš savo oponentus iš korėjos.

13:00 Fnatic 2.10 - yoe Flash Wolves 1.66 (Fnatic WIN)
Dienos nusivylimas. FW valdė situaciją, žaidė geriau, bet 2 kart leido Fanticams pavogt Baroną.. Ne Fnatic laimėjo, bet FW pralaimėjo.

14:00 EVOS 2.62 - Team Liquid 1.44 (TL WIN)
Team Liquid griebiasi šiaudo ir pradeda kabintis į mažus šansus patekti, bet vis tiek kabinasi. Nors nemažai Liquid klydo, bet puikus Olleh žaidimas leido apsaugoti Doublelift ir laimėt šią kovą.\

15:00 Royal Never Give Up 1.72 - yoe Flash Wolves 2.00 (RNG WIN)
12min bežiūrint kovą, pagalvojau kad FW galėtų surrender daryt ir sutaupyt visiems laiko. RNG nuo pradžių atrodė galingai ir net neleido FW pagalvot apie pergalę nuo pat pirmos minutės.

16:00 KINGZONE DragonX 1.05 - EVOS 8.50 (KINGZONE WIN)
KINGZONE be didesnio vargo įrodė savo pranašumą.

17:00 Team Liquid 2.62 - Fnatic 1.44
Žūtbutinė pergalė TL. Šiame mače atrodė visa galva pranašesni. nuo 1st blood pirmą minutę. Gerai judėjo po žemėlapį, atliko gerus sprendimus, turėjo 1 labai blogą team fight, bet jų laimei jis neįtakojo varžybų baigties.


Penkta (paskutinė) grupių etapo diena.
Lemiamos kovos po kurių paaiškės kas patenka į sekantį etapą ir kokiose vietose.

12:00 Fnatic 4.00 - KINGZONE DragonX 1.22
KINGZONE kovoja dėl 1 vietos grupėje, o fnatik laimėjusi beveik užsitikrintų patekimą į TOP4, bet manau kad KINGZONE tiesiog geresni.

13:00 EVOS Esports 5.50 - Royal Never Give Up 1.12
RNG kovoja dėl pirmos vietos, kad pabandyti išvengti KINGZONE sekančiame etape. EVOS jau nebeturi šansų patekti toliau, bet nežinia ar trollins ar bandys kovoti dėl garbės pergalių. bet kokiu atveju RNG turi šitą pasiimt.

14:00 yoe Flash Wolves 1.36 - Team Liquid 3.00
Žūtbūtinė TL kova dėl top4. Flash Wolves užsitiktinę patekimą, tačiau kovoja dėl pirmos vietos. Taiau šiandien po dviejų pralaimėjimų pasirodė, jog nėra neneugalimi ir manau TL gali laimėt čia.

15:00 Fnatic 1.25 - EVOS Esports 3.75
EVOS neturi ką prarast. Fnatic priklausomai nuo 1 kovos arba dar kovos dėl išlikimo arba jau dėl vietos lentelėje. Bet manau kad EVOS savo paskutinėje turnyro kovoje gali nustebint.

16:00 yoe Flash Wolves 2.75 - KINGZONE DragonX 1.4
Priklausomai nuo pirmų mačų, tai potenciali kova dėl 1 vietos. Manau KINGZONE čia yra pranašesni.

17:00 Team Liquid 3.50 - Royal Never Give Up 1.28
Priklausomai nuo 1 kovos tai gali būt lemiama TL dvikova, arba garbės dvikova. Bet kokiu atveju čia tikrai norės laimėt TL, tuo labiau jau kartą įveikė RNG šiame turnyre, todėl kodėl gi to nepakartojus?


Mano asmeniniai pasirinkimai:
14:00 yoe Flash Wolves 1.36 - Team Liquid 3.00
Team Liquid WIN 4/10

15:00 Fnatic 1.25 - EVOS Esports 3.75
EVOS Esports WIN 2/10

17:00 Team Liquid 3.50 - Royal Never Give Up 1.28
Team Liquid WIN 4/10


Džiaugiuosi, kad ktuinė diena nebus trolinimo šou ir visos komandos dar turi dėl ko pakovot.. Kas dėl vietų, kad dėl patekimo, o kas dėl garbės.

Sėkmės kas kartu ir gerų varžybų.
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
0
Paskutinė grupių dieną praėjo ir buvo išssiaiškintos pusfinalių poros.
1. TL parodė charakterį ir iki patgalo koovjo dėl patekimo.
2. TL (na ir dauguma NA komandaų nemoka žaist lemiamų mačų, čia jų TL turėjo net 2)
3. RNG įsibėgėjus turnyrui pervažiavo visus ir pelnytai užėmė 1 vietą grupių etape.
4. Fnatic? Prieš turnyrą sakiau ir dabar iš dalies laikosi to pasakymo, kad jie overrated. Pora netikėtai (turbūt net jiems patiems) laimėtų mačų, keli katastrofiški mačai..
Paskutinę dieną vos nepalaidojo vilčių patekt toliau.
5. FW šiek tiek susivarė gale, bet manau dėl to jog atsipalaidavo per daug užsitikrinę patekimą.
6. Pagaliau paskutinę dieną tokiame turnyre nebuvo nesvarbių kovų. Nebuvo trolinimo.

Penktos grupių dienos kovos:

12:00 Fnatic 4.00 - KINGZONE DragonX 1.22
Nenutiko nieko netikėto, KINGZONE užsitiktino patekimą į sekantį etapą.

13:00 EVOS Esports 5.50 - Royal Never Give Up 1.12
EVOS davė rimtos kovos, bet antroje turnyro grupių etapo pusėje RNG įjungė didesnę pavarą ir važiavo per visus.

14:00 yoe Flash Wolves 1.36 - Team Liquid 3.00
Vienas gražesnių mačų šiame turnyre (man asmeniškai) TL net po katastrofiškos pradžios kabinosi.. kabinosi.. ir užsikabino už pergalės, tai išsaugodami viltis patekti toliau.

15:00 Fnatic 1.25 - EVOS Esports 3.75
Dienos atspėtas Užsetas. EVOS trinktelėjo durimis paskutinę dieną. Fnatic visą dieną atrodė tragiškai. Nepaaiškinami pickai, nestabilus žaidimas.

16:00 yoe Flash Wolves 2.75 - KINGZONE DragonX 1.4
Mačas kuriame FW užsitiktino bent lygiasias dėl pirmos vietos. KINGZONE vis dar stringa. Mačo eigoje užgaudžiau šakutes su 3+ koef ir sėdėjau ramus : )

17:00 Team Liquid 3.50 - Royal Never Give Up 1.28
RNG tikrai norėjo pirmos vietos, todėl jiems čia buvo svarbi dvikova. Na ir kaip sakiau važiavo per visus. TL garbingai atstovaudami NA nepaleido tradicijų ir nesugebėjo lemiamo mačo laimęėt, kuris būtų užtikrinęs vietą TOP4.

TB1 FW - RNG
Kova dėl pirmos vietos. RNG tiesiog tą dieną buvo geresni.

TB2 Fnatic - Team Liquid
Po pickų jau buvo aišku, kad TL neperpratę šios metos. Gaila, nes tai būtų puikus comeback pavyzdys, bet išvažiavo namo.


Pusfinaliai:
05.18 13:00 Royal Never Give Up 1.12 - Fnatic 5.50
Nematau kaip Fnatic galėtų pasipriešint RNG. Mano manymu Uzis drąskys ten juos. Labai nustebčiau jei Fantic nukabintų bent vieną mačą. Mano spėjimas 3-0.

05.19 13:00 KINGZONE DragonX 1.20 - Flash Wolves 4.33
Tikiuosi šiek tiek atkaklesnės kovos nei pirmame mače, tačiau KINGZONE čia turi imt viršų. Vienintelė komanda kuri gali nugalėt KINGZONE Bo5 šiame turnyre yra RNG.


Mano asmeniniai pasirinkimai:
RNG -2.5 Maps 2.37 3/10

Combo
RNG -1.5 maps 1.40 + KINGZONE -1.5 maps 1.53 4/10


Gerų pusfinalių visiem!
Registravosi: 2018/05/09 Žinučių: 73 Padėkų: 7
Cituoti
3