O i ka galėčiau kreiptis?
Admin: atrašyta pm

Vaizdo įrašo formatas patrauklus, įrašas sukurtas, galima sakyti, profesionaliai.
Tačiau didelio populiarumo nesitikėčiau, nes panašių įrašų šiais laikais yra marios - netgi tų nespėjama peržiūrėti.
Ir domisi žmonės daugiau tais, kurie yra labai žinomi arba kurie yra "ant bangos". Bet apie juos žiniasklaida ir taip jau trimituoja, kiek įmanydama. Iš žurnalistų duonos neatimsi. 😉
Nežinau, ar yra dabar lietuviškų TV laidų apie krepšinį. Jeigu yra, tai tau turbūt neverta gaišti savo laiko.
Bet apskritai, tavo klipas man patiko.
Beje, nauja video padariau apie Azuola Tubeli : youtube.com/watch?v=wZ_MloIK7pE
Dar karta aciu uz nuomone, Kaunas.

Labai aciu uz izvalgas ir grazius zodzius, pasidomejau pries kurdamas kanala ir investuodamas savo laika, nemazai yra krepsinio podcastu ir laidu (kaip ir sakei) ka reiskia, kad yra paklausa krepsinio turiniui kadangi yra ivalias kanalu kurie sukuria ir palaiko ta auditorija, todel yra potencialas savo kanala uzrekomenduoti ir "pramusti" i visa ta lietuviskos auditorijos youtubeje burbula, klausimas tik kiek patrauklus toks mano formatas palyginus su laidom ar podcastais, bet esu pasirenges daug dirbti, kad gauciau bet kokia auditorija nes kolkas megaujuosi kurdamas tokius krepsinio video.
Beje, nauja video padariau apie Azuola Tubeli : youtube.com/watch?v=wZ_MloIK7pE
Dar karta aciu uz nuomone, Kaunas.
Lietuvių kalbos kirčiavimas yra gana sudėtingas dalykas, bet įgudus jis yra visai įkandamas.
Žinau, kad šiais laikais televizijose ir radijo stotyse neskiriama tiek daug dėmesio kirčiavimui, kaip tada, kai Lietuvoje buvo tik Valstybinė televizija ir radijas. Todėl netgi profesionalai ne visi moka taisyklingai kirčiuoti.
Bet kuriuo atveju, tokius dažnai vartojamus žodžius, kaip centimetrai, kilogramai, klausimai ir t.t. privalai kirčiuoti, kaip reikia, kadangi netaisyklingas jų kirčiavimas iš karto pastebimas ir labai rėžia ausį.

Kaunas, spėju čia ne tu, tai manau, galėtum užsibrėžt naujų tikslų 😁
Niekada nebuvau bandęs mesti baudų, prieš metimą užsimerkiant. Neseniai vienas jaunuolis aikštelėje replikavo, kad turbūt aš ir užsimerkęs baudos metimą pataikyčiau. Pamėginau. Rezultatas - 4 iš 10 taiklūs metimai užmerktomis akimis. Pasitreniravus, turėtų būti ir daugiau. Bet man mielesnė yra klasika, dviračio neišradinėju. Ir pagrindinis mano tikslas, mėtant į krepšį baudas, yra ne rekordai, o MEDITACIJA. 😇 Galbūt todėl labiau mėgstu mėtyti vienas.
Admin: atrašyta pm