Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Teniso TV - gyvo teniso turnyrai

Atsakyti Sekti temą
embeded-image

Balandžio pabaigoje startavo dar vienas TenisoTV projekto mėgėjų turnyras, kuriame kaip visada vyksta įnirtingos kovos. Šis turnyras turi grupių etapą, o tokio formato varžybos rengiamos antrą kartą, tačiau jos susilaukia kur kas didesnio dėmesio, o dalyviai gali sužaisti daugiau akistatų ir ilgiau varžytis turnyre.

16 teniso mėgėjų buvo suskirstyti į 4 grupes po 4 žaidėjus, kurie tarpusavyje varžėsi dėl vietos grupėje ir kito etapo. Į atkrintamųjų etapą patenka tik pirmos 3 vietos, o grupės nugalėtojas keliauja iš karto į ketvirtfinalį, tuo tarpu kiti du žaidėjai kovas pradės nuo aštuntfinalio.

Galima pasidžiaugti, kad moteriškos lyties atstovės nebijo varžytis tarp vyrų ir kas kart organizatoriai susilaukia vis daugiau dėmesio iš jų. Šį kartą sekantį etapą pasiekė abi dalyvavusios moterys.

Turnyre taip pat dalyvauja ir daugkartinis nugalėtojas Paulius Valatka, kuris netikėtai patyrė pirmą pralaimėjimą per visus žaistus mačus (12-1).

Turnyro pusfinaliai ir finalas vyks birželio 2 dieną "Teniso Erdvėje" kur ir paaiškės šio turnyro geriausias žaidėjas. Be abejo prizininkai bus apdovanoti organizatorių ir rėmėjų prizais.

TenisoTV komanda sako ačiū: Sport24.lt, Statymai.com, Tennispro.eu ir Arbatos Lapui.
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
4
Eilinis "TenisoTV" projekto mėgėjų teniso turnyras pasibaigė po įnirtingų finalinės dienos akistatų. Visame turnyre netruko siurprizų, o pusfinalyje didžiausia staigmena tapo praeitų dviejų turnyrų nugalėtojo Pauliaus Valatkos (TTR 1) iškritimas. Visgi Pradėkime nuo pradžių.

Turnyras startavo dar balandžio mėnesį, kuriame 16 žaidėjų buvo suskirstyti į 4 grupes. Pirmos 3 vietos grupėje pateko į pagrindinę lentelę, o pirmą vietą užėmęs dalyvis iš karto pateko į ketvirtfinalį.

Jau grupės etape paaiškėjo, kad atsirado naujas žaidėjas, kuris turi jėgų mesti iššūkį reitingo lyderiui Pauliui. Būsimas turnyro nugalėtojas Karolis Kvietkauskas pranoko visus A grupės žaidėjus.

Kitose grupėse taip pat virė atkakli kova dėl patekimo į pagrindinę lentelę. Grupėje D triumfavo Ieva Lingytė, kuri pranoko visus vyrus ir šovė tiesiai į ketvirtfinalio etapą. Tuo tarpu kita dailiosios lyties atstovė Gabrielė Milaknytė iš C grupės sėkmingai pateko į aštuntfinalį.

Po kovų aštuntfinalyje ir ketvirtfinalyje, finalinę dieną pasiekė keturi žaidėjai, Kęstutis Jasiūnas, Mindaugas Rudaitis, Karolis Kvietkauskas ir Paulius Valatka.

Pirmame pusfinalyje susitiko K. Kvietkauskas ir M. Rudaitis, kurių akistata pasibaigė rezultatu 6:0, 6:2.

Antrame pusfinalyje virė labai atkakli kova, nors rezultatas to ir neatspindi. Visgi K. Jasiūnas palaužė P. Valatką rezultatu 6:2, 6:4.

Finale taip pat netruko įspūdingų taškų ir atkaklumo iš abiejų dalyvių. Visgi šį kartą pranašesnis buvo Karolis, kuris 7:5, 6:3 triumfavo šiame turnyre.

Visos vietos buvo apdovanotos prizais, kuriuos įsteigė Sport24.lt, statymai.com, Arbatos lapas, Tennispro.fr ir žinoma "TenisoTV" kolektyvas.

Daugiau informacijos tenisotv.lt
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
3
Pirma vieta:
embeded-image

Antra vieta:
embeded-image

Trečios vietos:
embeded-image
embeded-image
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
2
„TenisoTV“ kolektyvas pristato dar vieną turnyrą, kuriame žaidėjai vėl varžysis dėl nugalėtojo vardo bei puikių prizų, kuriuos įsteigė rėmėjai ir organizatorių komanda. Registracija startuoja rugpjūčio mėnesį, o žaidėjai galės rinktis iš dviejų divizionų – „HARD“, skirto tikriems šio sporto „asams“, bei „MIDDLE“, kuris skirtas pažengusiems žaidėjams.

Abu divizionai neturės grupių etapo, o 16 žaidėjų kovas pradės nuo aštuntfinalio, tad kiekviena kova bus lemiama, o iki finalinės dienos reiks laimėti tik du susitikimus.

Laimėtojai bus apdovanoti rėmėjų dovanomis. Skaniausiomis bei sveikiausiomis natūraliomis sultimis aprūpins Sun365. Vitaminų, papildų bei visko, ko reikia sportui, suteiks Proteinas.lt. Karščiausias sporto naujienas skaitykite Sport24.lt. Dar daugiau prizų įsteigs slaptas rėmėjas, kuris bus atskleistas finalinio renginio metu.

Divizionų čempionams atiteks nugalėtojo titulai bei 100 eurų vertės čekiai.

Registracija vyks iki rugpjūčio 28 d. 23:59 val. Kaina vienam dalyviui – 30 EUR. Kiekviename divizione dalyvių skaičius ribotas, tad kviečiame nieko nelaukti ir registruotis! Čempionas paaiškės rugsėjo 27 d. Teniso Erdvės kortuose.

embeded-image
Registravosi: 2016/08/05 Žinučių: 30 Padėkų: 2
Cituoti
3