Ar tikrai lazybu bendroves gali atsaukineti statymus savo nuoziura? Poto pagrindziant tuo kad statymo koficientus sudarant buvo atlikta klaida, jau N kartu pasikartojus situacija tiesa sakant pradeda uzpisti. Ypac tai galioja optibet bei betsafe. Padarai klaida tai ir susimoki uz ja kaip ir gyvenime, gal as ir padarau klaidu atliekant statymu reglamente nenurodyta kad irgi turi man padengt nuostoi kosmonautai konkretus
7+
3.75kof, nu cia klaida nes kitur 8.5, 9.5 stovi su 1.8, bet nusimeciau 4 h laike visa pasiula ramu buvo
Sveiki, reikia pagalbos. Man per siandien LPT praso patikrinti ar man vis dar taikomi ribojimai. Gal yra zmoniu, kurie ten minuse, kad butu galima patikrint?
Sveiki, reikia pagalbos. Man per siandien LPT praso patikrinti ar man vis dar taikomi ribojimai. Gal yra zmoniu, kurie ten minuse, kad butu galima patikrint?
Sveiki asvelis perzais rungtynes su schalon ar betsafas grazins pinigus? ten buvau dejas live
Čia dar neaišku ar reikės. Tie pateikė skundą, kad nereikėtų peržaisti. Sek naujienas.
O tai cia oficialiai LPT nusprende, kad negali riboti? Tiesiog rasei skunda, kad riboja statymus ar kokia buvo istorija viso sito?
Uzkniso ju ribojimai ,tai tuo paciu metu, ta pati statyma, palyginau su kitu loseju, kad tureciau irodymus. Na ir viska pateikiau LPT, o jie ivertino kad betsafe pazaeide ALĮ 18 str. todel siuo metu sprendziama kokia bauda jiems paskirt. Ir aisku ipareigos pasalint ribojimus man.
Uzkniso ju ribojimai ,tai tuo paciu metu, ta pati statyma, palyginau su kitu loseju, kad tureciau irodymus. Na ir viska pateikiau LPT, o jie ivertino kad betsafe pazaeide ALĮ 18 str. todel siuo metu sprendziama kokia bauda jiems paskirt. Ir aisku ipareigos pasalint ribojimus man.
Ar tikrai 18 strapsni pripaise? Nes jame nera jokiu uzuominu apie limitavimus.