Kaip erzina topsporte tas super statymas vis pasimaunu ant tu OT, kiek jie zmoniu prigavo kai zal- rytas suzaide du kartus OT tai sunku isivaizduot... siand feneris susiko vel , kas su kasiu neimanoma imt
Dalyvauk >> bit.ly/3XrkPZw
Nestatau aš to teniso seniai, bet leidžiamos statymų sumos individualiai kiekvienam statymui atskirai, čia tie 240€ tai dar gerai.
Ne cia yra blogai, jei buvo galima laimet 2.4k, o db tik 240e tai yra 10 kartu maziau nei buvo iprasta. Todel ir ieskau zmoniu, kurie galetu patvirtinti ar cia individualus ribojimai ar visiems taip padare
Man irgi 240. Top su tv visiems tie patys limitai. Man jau buvo su keliomis lygomis kad duodavo dėt daugiau, po to gerokai sumažino.
Man tam kitam live dave is pradziu Phillipines MBPL pastatyt 75 (nepriklausomai nuo profit) ir tada sumazino iki 25 profit.
Žaiskit užsienio kontorose, ten kai kur dideles sumas duoda statyti
Sveiki, kaip paskyroje paziureti ar pinigai buvo nuimti i banko saskaita? zmogus state kito zmogaus pinigus, 300e padare pavedima i banko saskaita, bet pinigai nedaejo iki saskaitos, ju topsport paskyroje irgi nebera. nezinau ar tai imanoma ar pisa prota zmogus
Sveiki, gal kas vakar ar siandien atlikote statymus ant US Open Lažybos gyvai+ platformoje. Kiek jums leidzia statyt?
Man duoda laimeti vos 80 euru, nors iki antradienio leisdavo virs 1k, tai norisi suprasti ar cia visiems ar tik man asmeniskai