Dabar patikrinau man irgi duoda laimėt 80
Man irgi 80, matyt, kad bendri limitai
Sveiki us open man irgi 80 , nors seniau kai didelis turniras iki 4k leisdavo. Čia ka topsport su pinigais problemos ? 😁
parašiau laišką ir atsakė, jog paslauga šiuo metu nepasiekiama, naudokitės kitomis.
Nors atsijungus lažybos gyvai yra pasiekiamos..
Yra kam buvę, kad užėjus į lažybos gyvai +tv rodo pranešimą " Norėdami naudotis TOPsport paslaugomis, kreipkitės el. pašto adresu: [email protected]",
parašiau laišką ir atsakė, jog paslauga šiuo metu nepasiekiama, naudokitės kitomis.
Pastebėjot, kad ant kiekvino topsport punkto prie lauko durų (akių lygyje) kamera pastatyta? Kas čia per bajeriai? Kažkaip įtariu, kad čia lošėjų veidams skanuoti.
O, dar tamsūs akiniai tinka. 😎
Užsimauni kepuraitę ilgu snapeliu, nulenkti galvą žemyn ir - pirmyn. 😁
O, dar tamsūs akiniai tinka. 😎
Na, aš tai tiesiog įeinu atbulas, heheh
Yra kam buvę, kad užėjus į lažybos gyvai +tv rodo pranešimą " Norėdami naudotis TOPsport paslaugomis, kreipkitės el. pašto adresu: [email protected]",
Paspauskite čia norėdami pakoreguoti statymo sumą
Cia normalu? MPBL ant @1.8
Kurioje cia platformoje?
Lazybos gyvai
Pas visus tokie limitai lazybos gyvai +tv asia bbal?
The stake amount is out of the allowed range. The allowed range is 0.1 EUR to 7.06 EUR.
Pas visus tokie limitai lazybos gyvai +tv asia bbal?
Jokie limitai Jums asmeniškai nėra taikomi. Statymą galite atlikti tokio dydžio kokį leidžia sistema, pagal iš anksto paruoštą lažybų pasiūlą.
Buvo draugui taip, net kelis kartus, tai grasinanciu laisku parase, staigiai susitvarke