O tai tu naudojai kito asmens paskyra ar jie cia tiesiog prisikabino is oro?
Kai jie irodys kad naudota kito zmogaus? kad kitas ip? koks skirtumas, gall atejo tas zmogus pas mane i namus ir state per mano pc pvz
Turi galvoje tas pats IP? Nelabai supratau ka cia norejai pasakyt. Ta prasme jeigu nenaudojai kito zmogaus acc ir cia is oro gavai toki emaila tai kreipkis i LPT. Jeigu naudojai kito zmogaus acc tai tada nezinau ar gali kazka padaryt. Dar ziurint kokius jie irodymus pries tave turi ir klausimas kiek tu irodymu jiems teisiskai uztenka, kad tave kaltintu tokiais dalykais.
Kad cia labiau kontoras reikia kaltinti, nes prie to priveda zmones, kad zaistu ne su savo accountais
Yra buve kam kad live pastates statyma viskas ok laimetas suvede kaip laimeta nemazas laimejimas +1.2k pliuso staciau kelios dienos po to viskas ok buvo, dabar prisijungiu i paskyra truksta nemazai pinigu pasiziuriu statymus suvestas kaip grazintas nieko nesuprantu, parasiau jiem i suporta del to statymo. Sako suvedem kaip grazinta, nes statymas atliktas po laiko. O kaip gyvai statymas gali buti atliktas po laiko prasilenkia su logika. Ka patartumet. Kosmosas kazkoks
Norėčiau sužinoti , kiek taškų buvo siūlyta pasiūloje Žalgiris-Panathinaikos Eurolygos mače 2024-11-22dieną žaidėjui Bryant Dunston(Kauno Žalgiris) su koeficientu.
Jeigu galite pridėkite Screen shota arba i PM.
Ačiū
Sveiki,
Norėčiau sužinoti , kiek taškų buvo siūlyta pasiūloje Žalgiris-Panathinaikos Eurolygos mače 2024-11-22dieną žaidėjui Bryant Dunston(Kauno Žalgiris) su koeficientu.
Jeigu galite pridėkite Screen shota arba i PM.
Ačiū
Žaidėjas pelnys taškų
Ž-P/-3+/Dunston Bryant
Lažybų rezultatai
Daugiau 3
ligoniai per stambiausia turnyra metuose CS'e leidzia islosti per clicka 16e, visiskas pasityciojimas is zmoniu...
Uždėjus tope statymą ant foros ar suminio- tą pačią sekundę išima visą forų arba suminių lentelę. Įkelia po keletos minučių atgal. Ir taip praktiškai visą laiką. Kam nors dar taip yra?
Sveiki forumiečiai. Norėjau pasitikslinti ar ir jums taip pat yra:
Uždėjus tope statymą ant foros ar suminio- tą pačią sekundę išima visą forų arba suminių lentelę. Įkelia po keletos minučių atgal. Ir taip praktiškai visą laiką. Kam nors dar taip yra?
Jau daugiau nei metai tai vyksta 😁
Man irgi taip jau seniai. apie metus. Bet va galvoju, gal reik teisybės paieškoti 😄
Jei yra žmonių, kurie statė 17 dieną eurolygos specialų pasiūlymą " Shorts, James, Hayes, Nunn, Walker pelnys daugiau už Alba" , kurį prilygino vienetui, parašykit Pm
Aisku atsauks
Kol kas nieko dar neatsauke. Arba atsauke tuos statymus, kurie jiems patogus. Pas mane visi statymai laukimo busenoje. Kaip kitiems?