Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Top Sport

Atsakyti Sekti temą
automatas-bagažinej rašė:

Yra kam buvę, kad neišmokėtų ? Slotuose laimėta nemaža suma. Kelis pavedimus po 990e (Nes nuo 1k jau reikia pildyti VMI forma) išmokėjo, o keleta ir liko kabėti. Ar gali bandyti teigti jog sugedes slotas buvo ?

Gali teigti jeigu turi svarių įrodymų. Jau buvo vieną kartą didelis skandalas kai žmonės tūkstančiais laimėjo dėl klaidos ir pinigai nebuvo išmokėti.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6445 Tel.: LT
Cituoti
0
Benzema rašė:

Gali teigti jeigu turi svarių įrodymų. Jau buvo vieną kartą didelis skandalas kai žmonės tūkstančiais laimėjo dėl klaidos ir pinigai nebuvo išmokėti.

Bet jei iš to paties laimėjimo kelis kartus jau išmokėjo, ar gali dabar iš oro teigti kad buvo nugede
Registravosi: 2018/05/15 Žinučių: 16 Padėkų: 33 Tel.: LT
Cituoti
0
automatas-bagažinej rašė:

Bet jei iš to paties laimėjimo kelis kartus jau išmokėjo, ar gali dabar iš oro teigti kad buvo nugede

Jeigu jau išmokejo keleta kartu tikrai negaletu prikišti tokio dalyko.tiesiog parašyk suportui ir paklaudk kokia situacija jei jau pinigu išmokejimo terminas baigėsi.turi paaiškint ksme problema
Registravosi: 2013/08/19 Žinučių: 28 Padėkų: 113 Tel.: LT
Cituoti
2
Update. Parašius pagalbai išmokėjo. Ačiū pakomentavusiems.
Registravosi: 2018/05/15 Žinučių: 16 Padėkų: 33 Tel.: LT
Cituoti
3
Gal kazkas bande kazka daryt del ilgo krovimo statymu? vienoj paskyroje uzsideda per halftime pvz lazybos gyvai INSTA, o live kai eina geimas tai per 3-5 sekundes, bet pas mane dabar kai kuriuose paskyruose buna, kad ir iki 20 sekundziu deda statyma, kas yra nesuvokiama, kaip ir per lazybos gyvai +tv, gal kazkas bande skundus rasyt, filmuot ir panasiai ir pavyko atstatyti ta normalu pastatymo laika?
Registravosi: 2014/10/05 Žinučių: 75 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
1
rekklesmygod rašė:

Gal kazkas bande kazka daryt del ilgo krovimo statymu? vienoj paskyroje uzsideda per halftime pvz lazybos gyvai INSTA, o live kai eina geimas tai per 3-5 sekundes, bet pas mane dabar kai kuriuose paskyruose buna, kad ir iki 20 sekundziu deda statyma, kas yra nesuvokiama, kaip ir per lazybos gyvai +tv, gal kazkas bande skundus rasyt, filmuot ir panasiai ir pavyko atstatyti ta normalu pastatymo laika?

Domina pas mane taspats
Registravosi: 2015/07/22 Žinučių: 50 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
Kaip yra su issiemimu, pasiseke laimet didesne suma, ar yra dar skirtumas mazesniais ismokejimais isdeliot iki 1k ar nesvarbu ir vistiek vmi nukeliaus?
Registravosi: 2019/03/21 Žinučių: 2
Cituoti
0
Cotresss rašė:

Kaip yra su issiemimu, pasiseke laimet didesne suma, ar yra dar skirtumas mazesniais ismokejimais isdeliot iki 1k ar nesvarbu ir vistiek vmi nukeliaus?

Jei laimejimas ant vieno bilietelio virs stukos tai keliau i vmi
Registravosi: 2015/08/31 Žinučių: 639 Padėkų: 224 Tel.: LT
Cituoti
2
Cia man vienam pradejo leist tik po 300 max i diena online istraukt?
Registravosi: 2014/10/05 Žinučių: 75 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
rekklesmygod rašė:

Cia man vienam pradejo leist tik po 300 max i diena online istraukt?

Tikriausiai, o kadangi virsuje dar rasei, kad statai per ne viena, o daugiau paskyru, kas yra reglamento bei tuo paciu istatymu pazeidimas, nesunku atsekti bus tave.
Registravosi: 2024/09/21 Žinučių: 6 Tel.: GB
Cituoti
0
AtimkitLicencijas rašė:

Tikriausiai, o kadangi virsuje dar rasei, kad statai per ne viena, o daugiau paskyru, kas yra reglamento bei tuo paciu istatymu pazeidimas, nesunku atsekti bus tave.

Sunku bus
Cituoti
0
AtimkitLicencijas rašė:

Cia puse laiminciu zmoniu, jauciu naudoja zmonu draugu paskyras ir kaip neatseka taip neatseka 😄
Cituoti
0
gerduks rašė:

Cia puse laiminciu zmoniu, jauciu naudoja zmonu draugu paskyras ir kaip neatseka taip neatseka 😄

Jo tikrai. ateina cia i foruma ir pasiraso iskarto "mane atseke", tikrai tai svarbiausias dalykas
Registravosi: 2017/12/27 Žinučių: 640 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
Justasx001 rašė:

Jo tikrai. ateina cia i foruma ir pasiraso iskarto "mane atseke", tikrai tai svarbiausias dalykas

Nu matai svarbys buvo jam, paklause apie ismokas, o jis jau sekima pajunge 😄
Cituoti
0