Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lažybų taktikos

Atsakyti Sekti temą
Sveiki, taigi, esu naujokas lazybu srytije - 1 metai beveik ir niekaip nemoku islost ipinigu sumos normalios dėl lažybų taktikos. Tad manau yra cia ir daugiau tokiu, gal butu kokiu Specu ir pasiulytu kokiom taktikom statyti art pns kad lazybos butu i gera o ne tik pinigu nunesejas. Laukiam pasiulymu 😁
Registravosi: 2010/01/18 Žinučių: 1200
Cituoti
0
Answer jis tikrai laimi maziau nei 1 is desimt ;D chaoso teorija xD oj matematine chaoso teorija...xDDD
taigi statau jau tikrai ilgai vis tobuleju mokausi sawe waldyti ir pasiekti kazka statymuose.
dabar esu tikram pakilime. to priezastis tai kad atsisedau ir surasiau viska ka zn apie statymus ant lapo. tada sugalvojau taisykles.

1vesti statistika.

2vertinti ar gerai einasi jeigu darau klaiu prirasyt daugiau taisykliu apgalwoti klaidas zodziu.

3statyti suma pwz 200lt pralaimejimo atweju sttyt 400lt dar pralaimejus 800lt ir t.t. zodziu suma x2

4ir lb svarbi statyti 3dienas per sawaite (pageidautina is eiles3, max 2sykiai eiti i punkta per diena)

5(isvesta is klaidu) tenise neziurim i kofus mazesnius nei 1.15

ka noriu pasakyt. jei nr rimtai statyt turi galot ir kontroliuot sawe. visi zino kaip gerai yra pertrauka. o kai statai 3d ilsies 4 tai isvis smagu! nestatymo dienom reikia turet veiklos kuo daugiau tik ne prie pc r ne prie statymu...gamtoj kases aikstelei.. taip atsisviezines grysti ir buni pilnas puikiu ideju. as savaite pradedu pirmadieniu nes teniso turnyru pradzios buna.. daugiau macu geresni issirenki.. statymus galvoju pats.
kolkas per 2sawaites mano + yra 995lt. statau po 200..
tikiuos nieks bloga akim nenuziures 😉 o palinkes man sekmes kaip ir as jum visiem.
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1771 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
Gedmi nemanau ,kad teisinga butu pasirinkti kazkokias atskiras dienas ,jug ziuri pasiula ,kofus ir renkiesi ,todel jei pamatysi gera varianta ,bet ta diena tu pagal savo dienas negali statyti tai irgi sakyciau kvaila,taip sutinku ,kad reikia daryti pertraukas ,net labai rekomenduotina daryti jas ,nes daznai buna kai laimi kelis kart is eiles ir galvoji ,kad laimesi ir toliau pagaves kabli ,bet viskas greit pasikeicia is to didelio noro .Taktikas visi naudoja skirtingas ir cia tikrai nepasakysi kuri geriausia ,visiem manau skirtingai sekasi ,svarbiausia valdyti savo pinigus ir zinoti ,kada sustoti
Registravosi: 2009/09/27 Žinučių: 92
Cituoti
0
Zinok statymu visad bus.. nereik niekur skubeti. o kai ilsiesi tau neturi but idomu kokiu statymu yra geru negeru reik net neziuret i ta pasiula. jei negali atitraukt sawes nuo statymu tai gal cia priklausomybe... o seip tokie naulaiferiai kurie kiekviena d zr pasiulas weliau ar anksciau vistiek minuse sedi. mamnu reik kazko gudresnio jeigu nr pliuse but o tai yra karma ar kas bet galima net jausti ta dwasini pakilima o jo nebus be pertraukos nuo bet kokiu santykiu su statymais. beto kiekviena d pasiuloj sededamas nebesugebi susivokt kuris statymas geras o kuris atrodo geras nes visi stato ir pan..

beto dar nr pridurt. geri statymai dazniausiai buna ne ten kur zaidzia 4geriausiu teninku poros o kokiam chalandzery kurzaidzia nezinomi bet ryskiai matos kuris geresnis. newerta statyt ten kur visi stato del to nes ten zwaigzdes losia. geriau undergrauderiu geru prisirinktt 😉
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1771 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
1
Nu wa jau galwoju nuzirejo kas pawydzia akim mane bet ne 😁 prireike sia saw 3statymo.. vakar hewit snd alwes sugrybawo bet va Cervantes-Huegun I. gerai paware.. ir sia saw su +lieku bet man dar vienas egzas ketvirtadieni jau pirmad nepasiseke su ta kurwa destytoja 😄 reiks mokytis daug emocijiu atims tai stat6ymus raukiu bent iki sestadienio tikrai o greiciausiai pastatysiu tik kita savaite. 😁
paskutinis patarimas svarbiausia paciam waldyt statymus o ne kad jie (pwz geras statymas o reik pastatyt ne! ne!) reik pirma du kart pagalvot ir tada pastatyt..) niekad neskubet visad atsiras normaliu progu reik tik ruostis jom 😉 sekmingos savaites ir zinokit kad wimbildonas dbr lb nenuspejamas tikrai hneapsimoka ten merkt sumu geriau likt ziurowais tokioj stadijoj 😉
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1771 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
1. statau 100-700lt uz max 2 ivykius kuriu bendras koef iki 2.
2. statau daugiau nei 700lt uz 1 ivyki kurio kofas nedaugiau 1.85 ir tas ivykis labai geras
3. nestatau tapetu , juokas is superstatymu, taip visokie topsportai ir nori papisti zmones, galbut kazkas pasiema ta 5ivykiu kombinacijos tapeta, bet kiti desim ji prapisa.
4. vadovaudamasis sitom taisyklem dar nei viena menesi nebuvau minuse dideliam minuse, pora kartu buvo kai isejo ant nulio. o si menesi net nesuskaiciuociau kiek is futbolo pasidariau 😁
Registravosi: 2010/06/29 Žinučių: 16
Cituoti
0
Sveiki, kadangi temos negaliu sukurti, tai rasau cia. Kaip visur ir visada kiekvienoje srityje yra motyvuotu ir nemuotyvuotu zmoniu. Dabar kreipsiuosi i motyvuotus ir gerus zmones. Gal yra cia tokiu, kurie pades mokytis/tobuleti lazybose?

Pats zinau visas smulkmenas, is tiesu manau, kad kazkiek nusimanau lazybose ir savo sporte, visgi patirtis 7 metai ir per ta laika as pats nemazai savo kailiu rizikuodamas daug ko ismokau. Siai dienai palyginus save nuo kai pradejau uzsiimti lazybomis atrodo zinau viska, bet tikiu, kad nezinau nei puses kiek galeciau, tik nebezinau kaip patobuleti atrodo sustojau vietoje. Noretusi kazkiu straipsniu, literaturos, knygu, video pamoku, is tiesu betko, kas padeda formuoti sekminga lazybininko mastyma. As tikiu, kad turi buti kazkokios informacijos, nes pvz. pokerio zaidejai turi is ko mokytis, bet is ko mokytis pazengusiam besilazinanciam asmeniui kolkas nezinau. Statau tik uz viena komandini sporta, kuriuo duomiuosi ir sportuoju savo ilga gyvenimo dali, pajamos nera pastovios, i minusa neinu, bet to neuztenka, skiriu nemazai laiko varzybu analizavimam ir kartais pagalvoju, kad skiriu per daug laiko ir kazin ar visas tas praleistas laikas atsiperka, kadangi siame investavimo procese izvelgiu ir minusu. Taigi noretusi pereiti i kita lygi t.y. pradziai pradeti stipriai prisidurti is lazybu, o paskui gal net ir gyventi kazkada is ju, o ne plaukti pasroviui su nepastoviai kintanciomis pajamomis.
Pabaigai noreciau paklausti kaip manote kokia yra sekmingo stipriai prisiduriancio ar gyvenancio is lazybu zmogaus formule (tokio, kuris stato uz savo ivykiu analiziu baigtis)?
1. Stipri asmenybes psichologija, bei sekmingas mastymas - 40%
2. Konkrecios sporto sakos ismanymas - 30%
3. Lazybu patirtis - 20%
4. Nuojauta, sekme ir kiti zenklai ir antgamtiniai faktoriai - 10%

Kaip profesonalam atrodo mano forumule? ko truksta? kaip reiketu paskirstyti vietas ir procentus, kad pagerinti savo rezultatus?
P.S. turiu dar paskutini klausima, kaip ir kur rasti, bei patekti i uzdarus forumus?
Busiu labai dekingas, jei kas perskaitys ir atsakys i mano pateiktus klausimus, bent kazkuriuos.
Registravosi: 2014/01/19 Žinučių: 20
Cituoti
0
1 mokejimas pralaimeti
2 kantrybe
sekmes nezinau prie ko cia isskirti aisku bus kada skaudziai pralaimesi statyma nors atrodys kad simta kartu buvo galima laimeti, bet ir bus tokiu kur laimesi nors sansu buvo nedaug ta padaryti bet i tokius laimetu neatkreipsi demesio todel atrodys tik kad pralaimi per sekmes trukuma nors jo isskirti nemanau kad reikia.
3 Na ir dar gal neblogai butu moketi atmesti bukus statymus iskart zinoti kur nelysti arba ka atmesti staigiai ir negaisti laiko.lazybu patirtis kaip sakant
4.Ir naturaliai reikia moket atskirti mazos rizikos statymus nuo didelios rizikos ir aisku ant mazos rizikos nepagaileti daugiau uzdeti.
5 cia toks naturalus turetu buti kad nepasiduoti lengvai. Gali likti su 10 euru ir pralosti juos per puse minutes arba gali su vienu euru simta pasidaryti.
Jei nesiseka reikia mazinti startinini banka o ne atvirksciai. Preita sav liko 50 euro centu is 30eu gal pasakiau sau kad nepralaimesiu daugiau jokio statymo ilgai prasedejau bet buvo kita diena vel taspats 30.
Registravosi: 2013/03/30 Žinučių: 731 Padėkų: 1
Cituoti
0
O nuojauta ir antgamtiniai faktoriai nelabai egzistuoja, nuojauta tai cia kai matai kad kazkas geriau losia tik nemoki paaiskinti paprastais zodziais nes truksta patirties kaip suprantu.
Registravosi: 2013/03/30 Žinučių: 731 Padėkų: 1
Cituoti
0
1.Bukmekeriu klaidu ieskojimas
2.Disciplina
3.Banko valdymas

As vadovaujuosi tokia taktika, pries atsirandant pasiulai, nusiziuriu varzybas, kuriose tikrai statysiu ir susidelioju linijas, tam tikrus koficientus uz linijas. Bet tam reikia daug ziniu ir tureti atsirinkus kelias lygas. Labiausiai tai tinka atlikti turnyruose, kadangi pirmi etapai buna tokie slidus ir bukmekeriai dazniausiai padaro klaidu nustatydami ar tai totala/ ar duodami koficientai. Tai gi, jeigu mane tenkina kofas ir linija, kuria as prognozavau, visada prijungiu.

Single betting. Bilietai, kaip as sakau trumpalaikis dziaugsmas. Gal but, seksis menesi, savaite, bet ateina laikas, kai prasideda pasityciojimai ir vienas ivykis paveda laimejima. Tai yra laiko patvirtinta. Single betams, reikia banko ir kruopscios analizes. Statant single i mazesni nei 1.85 nelendu.

Sakiau, jog Disciplina vienas svarbiausiu punktu.Neveltui paminiu dar syki. Daznai, zmogus jauciasi apgautas, tarkime imustas ivartis is nuosales - uzskaitomas ir tau tiesiog netinka, neuzfiksuota bauda krepsinyje, panasus niuansai kurie eina pries tavo statyma. Meginimas atsilosti, karsti nervai, situacijos neivertinimas, dazniausiai sudegini banka ir lieki prie suskilusios geldos.

Mano patarimas! Dirbk,Dirbk,Dirbk. Labai daug kas isivaizduoja, jog lazybos lengvas uzdarbis, ypac naujokai. 1 metai yra maza laiko, bus ir pralaimejimu ir laimejimu, bet su jais reikia moketi susitaikyti, o kiekvienas statymas - istorija.
Registravosi: 2013/04/06 Žinučių: 9
Cituoti
0
Sutinku su visu isvardintais faktoriais,bet norint gyvent is lazybu manau pagrindas yra bankas, norint stabiliai kalt po 1 k per savaite reik turet banka kokiu 100 k ir jei tu gali sau leisti 100 k investuot i lazybas reiskiasi tau ju nereikia nes kitoje srityje kali litus. Kitaip anksciau ar veliau degsi ir jokia logika nepades nes sporte tas ir uzknisa,kad daznai jokios logikos nera 😉
Registravosi: 2013/03/07 Žinučių: 919 Padėkų: 60
Cituoti
1
Cia kiek akimis permeciau tema tai nepastebejau, kad kas paminetu, mano akimis irgi viena svarbesniu dalyku lazybose - sporto sakos supratima. Manau tikrai ismanant tarkim kad ir tenisa ar krepsini galima pasidaryti daugiau pinigu, nei ten labai protingai valdant banka. Aisku, svarbiausia statyti nedideli procenta nuo lazyboms skirtu pinigu, taciau svarbiausia suprasti uz ka statai, o ne gaudyti statymus uz didelius zinomus vardus (Barcelona, Real, Nadal ir t.t.). Daug dometis, sekti naujienas komandu, stebeti rungtynes, kartais net pasizymeti pastabas (zaideju pasirodymas, nusiteikimas, zaideju uzduotis rungtynese, jam suteiktas laikas ) - cia labiau aisku krepsiniui skirta, taciau panasiai yra ir su kitomis sporto sakomis
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 276 Padėkų: 28 Tel.: LT
Cituoti
0
Buvo toks bičas "Strategas" pačioje pradžioje, kuris nesuprasdamas visai sporto su matematiškai pagrįstais modeliais sėkmingai pliusavo bent kelis metus kol online buvo.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
unik Rašė:

Buvo toks bičas "Strategas" pačioje pradžioje, kuris nesuprasdamas visai sporto su matematiškai pagrįstais modeliais sėkmingai pliusavo bent kelis metus kol online buvo.




Na, taip, as ir pats kartais pastatau pakankamai egzotiskose lygose nesekdamas rezultatu, o pasikliaudamis tik statistika ir forma, kuria matau is paskutiniu zaistu varzybu ir h2h, ir tai kolkas nesa pelna. Bet manau didziausias pelnas gaunamas, kai statoma su gilesniu supratimu
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 276 Padėkų: 28 Tel.: LT
Cituoti
0
Dekoju uz nuomuones, bet nepamirskime mano temos aktualumo.
BigTuna Rašė:

Dabar kreipsiuosi i motyvuotus ir gerus zmones. Gal yra cia tokiu, kurie pades mokytis/tobuleti lazybose?
Noretusi kazkiu straipsniu, literaturos, knygu, video pamoku, is tiesu betko, kas padeda formuoti sekminga lazybininko mastyma. As tikiu, kad turi buti kazkokios informacijos, nes pvz. pokerio zaidejai turi is ko mokytis, bet is ko mokytis pazengusiam besilazinanciam asmeniui kolkas nezinau.

Registravosi: 2014/01/19 Žinučių: 20
Cituoti
0
Norint gyvent is lazybu manau reikia but super stipriam psichologiskai. O kur dar nezmonisko dydzio bankas. O kas liecia mane, tai domiuosi viena sporto saka ir praktiskai tiktai viena lyga. Stebiu rungtynes, seku naujienas, ziuriu apzvalgas. Atradau, jog ziurint apzvalgas pasidaromi uzrasai su pastebejimais labai pravercia sekanciam ture. Manau gerai yra nesiblaskyti ir tureti viena sporto saka kuria domiesi. Tokiu atveju nuolatos besidomedamas gali eit pries booku siulomas linijas. Tokios pirmos I galva atejusios mintys.
Registravosi: 2012/09/08 Žinučių: 95
Cituoti
0
Ar kas nors bandot arba esat bande futbolo over 1.5 taktika?Kai pastatoma į kombo du,trys ivykiai su bendru over 1.5 kofas gaunas apie 2.aišku nenašaru kas pakliuna drebiama,su šiokia tokia analize 😁
Registravosi: 2014/06/21 Žinučių: 432 Padėkų: 18 Tel.: LT
Cituoti
0
Beabejo jau pakankamai dažnai naudoju šią taktiką, realiai tai 1.5 nerašyta pergalė, tik apsisaugojama dar ir nuo lygiųjų, o sueina tikrai greitai. Juolab dar kas patinka imti tokias komandas, kaip sekmadienio Genoa, kur už jų 1.5 overį duoda 2.6, o komanda kovoja dėl PO ir užbaigia su 4 įvarčiais. Jeigu kažkas domina parašyk į pm padiskutuosim
Registravosi: 2013/12/02 Žinučių: 163 Padėkų: 6 Tel.: LT
Cituoti
1
tomas7926 Rašė:

Ar kas nors bandot arba esat bande futbolo over 1.5 taktika?Kai pastatoma į kombo du,trys ivykiai su bendru over 1.5 kofas gaunas apie 2.aišku nenašaru kas pakliuna drebiama,su šiokia tokia analize 😁



O tu issirink 3 komandas ir stebek jas gyvai,daznai uz viena pasirinkima gausi ta 2 kofa,pasitaikys atveju kai ir du ar visi trys pasieks ta 2 kofa,tai labiau apsimoka imti po viena varianta su uzkilusiu 2 kofu negu pradzioje su zemais.
Registravosi: 2012/06/02 Žinučių: 46
Cituoti
0
Sveiki, gal yra tokių, kurie žaidžia blackjack'ą skaičiuodami kortas? Ar galima iš to pasidaryti pliuso ar kaip sakoma "kazino visada laimi" ?
Registravosi: 2011/10/29 Žinučių: 436 Padėkų: 356
Cituoti
0