Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Top Sport reglamentas

Atsakyti Sekti temą
Gal kasnors 100% žinote, ar Topsportas reglamentas anuliuoja statymą, už suminį dviejų žaidėjų totalą, jeigu vienas iš tų žaidėjų aikštelėje nepasirodo?

Top sport statymai
Top sport puslapis
Cituoti
0
Anuliuoja 😁 negarantuoju 100%, nes man nera taip nutike, bet iejes i rezultatus ir perzvelges eurolygos praeitus turus lengvai rasi atsakyma 😁
Cituoti
0
Taip atsaukia.
Cituoti
0
Atsaukia.
Cituoti
0
Juk ne atsaukia, o prilygina vienetui to zaidejo koef. Taciau, jei kitas "nepraeina", skaitosi, kad esi praloses ir neatgauni ne cento.
Ar klystu?
Nes orakule, tai 100% taip yra. Galiu numest pvz., su lazybu korteles nr...
Cituoti
0
Teisingai
Cituoti
0
Neteisingai,atsaukia.Nera dalyvio - lazybos neivyko.
Cituoti
0
Juk ne atsaukia, o prilygina vienetui to zaidejo koef. Taciau, jei kitas "nepraeina", skaitosi, kad esi praloses ir neatgauni ne cento.
Ar klystu?
Nes orakule, tai 100% taip yra. Galiu numest pvz., su lazybu korteles nr...

kalba eina ne apie kombinacini statyma, o vieno ivykio statyma su dviem zaidejam duotu totalu
Cituoti
0
Ne taip supratau tuomet.
Cituoti
0
Sveiki,norejau paklausti,jai as suklydau statydamas bilieta ir dar varzyboms neprasidejus,nuvaziuoju i punkta,ar parases prasyma yra galimybe istaisyti ivyki ar atgauti pinigus?
Cituoti
0
Nezinau kaip dabar.bet anksciau net prie kasu buvo parasyta kad per penkias minutes turi susiziuret 😁
Cituoti
0
Taip po 5 min. Bet jai gerai bendrauji su kasininke gal ir weliau pakeistu 😄
Cituoti
0
Cia apsidraudimas kad nebutu taip: pastatau gryztu namo sedziu sedziu suzinau ka nors apsigalvoju grystu ir sakau kad nebenoriu statyti😁
Cituoti
0
Sveiki,
norejau paklausti kaip jus vertintumete situacija. jeigu staciau djokovic cempionas us open, jis kaip zinia retire pries wawrinka 3 sete.

reglamento punktas sako:

X reglamento skirsnyje 44 punke rasoma:

Teniso varžybose nebaigus rungtynių iki turnyro pabaigos, lažybos nėra anuliuojamos, dėl baigčių, pilnai įvykusių ir viršytų per sužaistą laiką. Lažybos dėl kitų Lažybų įvykių anuliuojamos, kaip numatyta Taisyklių 28 punkte. Teniso varžyboms danga ar varžybų vieta (atviras ar uždaras kortas) neturi įtakos. Jei keičiasi ar pasiūloje nurodyta kita danga ar varžybų vieta tai lažybos dėl su tuo susijusių Lažybų įvykių nėra anuliuojamos. Jei teniso dvejetų (porų) varžybose lemiamame sete žaidžiamas čempioniškasis "Tie-Break" (10 laimėtų taškų su vienos iš porų dviejų taškų galutiniu pranašumu), lemiamo seto rezultatas prilyginamas geimo rezultatui, t.y. skaičiuojamas kaip vienas laimėtas geimas. Jei komandinėse teniso varžybose („Davis Cup” ir kt.) dėl bet kokios priežasties keičiasi vienas ar keli dalyviai iš bet kurios komandos, statymai dėl bet kokios komandos pergalės lieka galioti.

ar as teisus, kad sitas reguliavimas turetu galioti ir outright statymams? juk niekur nera apibrezta, kad ne ir jeigu nebutu pasitraukes mes nezinom, ar nebutu laimejes viso turnyro
Cituoti
0
TheMatrixas rašė:

Sveiki,
norejau paklausti kaip jus vertintumete situacija. jeigu staciau djokovic cempionas us open, jis kaip zinia retire pries wawrinka 3 sete.

reglamento punktas sako:

X reglamento skirsnyje 44 punke rasoma:

Teniso varžybose nebaigus rungtynių iki turnyro pabaigos, lažybos nėra anuliuojamos, dėl baigčių, pilnai įvykusių ir viršytų per sužaistą laiką. Lažybos dėl kitų Lažybų įvykių anuliuojamos, kaip numatyta Taisyklių 28 punkte. Teniso varžyboms danga ar varžybų vieta (atviras ar uždaras kortas) neturi įtakos. Jei keičiasi ar pasiūloje nurodyta kita danga ar varžybų vieta tai lažybos dėl su tuo susijusių Lažybų įvykių nėra anuliuojamos. Jei teniso dvejetų (porų) varžybose lemiamame sete žaidžiamas čempioniškasis "Tie-Break" (10 laimėtų taškų su vienos iš porų dviejų taškų galutiniu pranašumu), lemiamo seto rezultatas prilyginamas geimo rezultatui, t.y. skaičiuojamas kaip vienas laimėtas geimas. Jei komandinėse teniso varžybose („Davis Cup” ir kt.) dėl bet kokios priežasties keičiasi vienas ar keli dalyviai iš bet kurios komandos, statymai dėl bet kokios komandos pergalės lieka galioti.

ar as teisus, kad sitas reguliavimas turetu galioti ir outright statymams? juk niekur nera apibrezta, kad ne ir jeigu nebutu pasitraukes mes nezinom, ar nebutu laimejes viso turnyro

Oi ne tikrai negalioja tas. Ir cia visos lazybu bendroves turbut taip pat interpretuotu. Nes prisigalvoti, galima tada, kad ir Nadalis nebutu laimejes jeigu kazkas nebutu pasitraukes.
Cituoti
3
Hey, statymas is f1.
“kiek komandos bolidu bus klasifikuota?”
Cia abu turi pabaigt lenktynes? Jei crash ar kazkas kito nutinka, pralaimi? Jei rinkaisi abu lenktynininkus
Cituoti
0
zaraznas rašė:

Hey, statymas is f1.
“kiek komandos bolidu bus klasifikuota?”
Cia abu turi pabaigt lenktynes? Jei crash ar kazkas kito nutinka, pralaimi? Jei rinkaisi abu lenktynininkus

Tie kur NC (be pozicijos) nebesiskaito
Bankiniai pavedimai į bendroves -> Neteller arba Skrill # Knyga apie sutartas rungtynes #
Cituoti
0