Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

2022 metų FIFA pasaulio futbolo čempionato lažybų prognozės


Nors įprastai pasaulio futbolo čempionatai vyksta vasaromis, šie metai – ypatingi. Pačioje lapkričio pabaigoje Katare startuos 2022 metų pasaulio futbolo čempionatas, kuriame čempionų titulą bandys ginti Prancūzija. Turnyro finalas įvyks likus vos savaitei iki Kalėdų, todėl Advento laikotarpis futbolo mylėtojams šiemet bus išties įspūdingas.


Akivaizdu, kad šis renginys sulauks didžiulio dėmesio iš lažybų mylėtojų, kurie bandys nuspėti turnyre vyksiančius įvykius. Tai padaryti, kaip įprasta, nebus lengva, kadangi tokiuose trumpuose turnyruose išvystame labai daug netikėtumų, kurie dažniausiai būna naudingi lažybų bendrovėms. Šiame tekste pabandysime pažvelgti į artėjantį turnyrą ir pateikti tam tikras futbolo lažybų prognozes.


Į ką būtina atsižvelgti, renkantis prognozes?


Artėjant tokio mąsto renginiams, lažybų bendrovės stengiasi išspausti maksimumą ir daro viską, kad kuo daugiau statymų būtų atlikta būtent jų bendrovėse. Nemažai platformų net bendradarbiauja su ekspertais, kurie pateikia lažybų prognozes.


Vis tik renkantis tokias prognozes būtina į viską žiūrėti su papildoma atsarga, kadangi lažybų bendrovės nebūtinai yra suinteresuotos jums pateikti geriausius įmanomus pasiūlymus tiesiog ant lėkštutės. Atlikdami statymus įvertinkite komandų formas, pagrindinių žaidėjų sveikatos būklę ar padėtį turnyrinėje lentelėje.


Pagrindinės 2022 metų FIFA pasaulio futbolo čempionato prognozės


Nors iki čempionato lieka dar nemažai laiko, sporto aistruoliai jau dabar spėlioja, kas taps 2022 metų pasaulio čempionais. Lažybininkai kol kas kone sutartinai favoritais laiko brazilus, kurie nėra laimėję turnyro nuo 2002 metų.


Brazilams tai bus labai svarbus pasaulio čempionatas, kadangi tikėtina, kad tai bus kone paskutinis turnyras, kuomet komandos lyderis Neymaras, galima sakyti, bus pikinėje savo karjeros stadijoje. Taip pat brazilai turi tikrai solidžią sudėtį, kuri tikrai bus viena iš favoričių triumfuoti Katare. Vis tik brazilų laukia labai rimtai konkurencija iš tokių Europos grandų kaip Prancūzija, Anglija ar Ispanija. Nuo to bus tik įdomiau mums, stebintiems pasaulio futbolo čempionato transliacijas.


Pasaulio futbolo čempionato grupių prognozės


A grupė


Šioje grupėje išvysime turnyro šeimininkus Katarą, kurie kovos su Senegalu, Ekvadoru ir Nyderlandais. Būtent Nyderlandai yra aiškūs grupės favoritai, o dėl antrosios vietos turėtų kautis Ekvadoras bei Senegalas.


B grupė


Anglija, Iranas, JAV ir Velsas sudarys B grupę, kurioje vėl turime aiškų favoritą. Praėjusiame Europos čempionate finale žaidę anglai turėtų užtikrintai iškovoti pirmąją vietą, o štai dėl antrosios turėtų virti aštri kova. Tiek JAV, tiek Velsas neslepia ambicijų žengti į atkrintamąsias, o į šią kovą tikrai gali įsiterpti ir Iranas.


C grupė


Dar viena grupė, kurioje matome aiškų favoritą – Argentiną. Nors Lionelis Messi nebėra tas, koks buvo prieš ketverius metus, tai vis dar yra skirtumą daranti figūra. Tiesa, argentiniečių laukia labai rimti lenkų ir meksikiečių iššūkiai, todėl šioje grupėje galime laukti sensacijų. Iš konteksto šioje grupėje iškrenta tik Saudo Arabija.


D grupė


Turbūt pirma grupė, kurioje galime ryškiai išskirti dvi komandas, kurios turėtų žengti tolyn. Tai – Prancūzija ir Danija. Australija jau ilgą laiką nėra konkurencinga komanda, o Tunisas šiuo metu tikrai negali prilygti minėtoms dviem Europos komandoms.


E grupė


E grupėje viskas labai nuspėjama. Ispanija ir Vokietija aiškinsis santykius dėl pirmosios vietos. Būna visko, tačiau šioje grupėje Japonija ir Kosta Rika, greičiausiai, tiesiog išsiaiškins santykius dėl trečiosios vietos.


F grupė


Belgija ir Kroatija atrodo kaip šios grupės favoritės, tačiau į pasaulio čempionatą sugrįžtanti Kanada gali nustebinti, jau nekalbant apie vieną geriausių Afrikos komandų Maroką. Tikėtina, kad Belgija čia iškovos visas pergales, o štai kroatams gali tekti dar pakovoti dėl antrosios vietos, mūsų spėjimu, su Maroku.


G grupė


G grupę galima vadinti mirtininkų. Jei Braziliją galime laikyti aiškia favorite, kur kas sunkiau įvardinti antrąją komandą. Tieks Serbija, tiek Šveicarija, tiek Kamerūnas turi puikius šansus žengti tolyn, o gal net pakovoti ir su tais pačiais brazilais. Šioje grupėje nuspėti kažką sunku, bet mūsų spėjimas, kad į kitą etapą vis tik žengs Brazilija ir Serbija.


H grupė


Ši grupė – ganėtinai įdomi. Tikėtina, kad portugalai čia bus ryškūs favoritai, tačiau dėl antrosios vietos virs nuožmi kova. Urugvajus turėtų būti antroji grupės komanda, tačiau Gana ir Pietų Korėja tikrai nebus linkusios nusileisti.

Daugiau apie Lažybos internete