Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Eurolyga 2017/18

Atsakyti Sekti temą
Sveiki! Jau rytoj prasidės 24 Eurolygos turas ir mano dėmesį patraukė rungtynės tarp Valencia ir Bamberg komandų. Abiejų klubų padėtis turnyrinėje lentelėje yra panaši - Bambergas iškovojęs 9 pergales, o Valencia 8.

Valencia neblogai sužaidė paskutinėse 2 Eurolygos rungtynėse. Jie namuose parklupdė CSKA, o sekančiose rungtynėse po neblogos kovos nusileido Olympiakos. Vis dėlto, šiose rungtynėse komanda turės verstis be A.Diot, S. Van Rossom, G. Vives ir L.Williams. Bambergas laimėjo paskutines rungtynes prieš Zvezda, bet irgi atvažiuoja į Ispaniją su netektimis. Jie greičiausiai žais be E.Harris, P. Heckmann ir B.Taylor. Pirmas rungtynes Bambergas laimėjo namuose vos vienu tašku 83-82. Vokietijos klubas tragiškai žaidžia išvykose - laimėjo tik 2 rungtynes iš 11 žaistų. Tai manau, kad verta pabandyti Valencia komandos minusinį pranašumą -7, -8, kas nebijo rizikuot, manau gali rinktis ir didesnę forą.
Registravosi: 2016/09/10 Žinučių: 13
Cituoti
2
gk7 rašė:

Sveiki! Jau rytoj prasidės 24 Eurolygos turas ir mano dėmesį patraukė rungtynės tarp Valencia ir Bamberg komandų. Abiejų klubų padėtis turnyrinėje lentelėje yra panaši - Bambergas iškovojęs 9 pergales, o Valencia 8.

Valencia neblogai sužaidė paskutinėse 2 Eurolygos rungtynėse. Jie namuose parklupdė CSKA, o sekančiose rungtynėse po neblogos kovos nusileido Olympiakos. Vis dėlto, šiose rungtynėse komanda turės verstis be A.Diot, S. Van Rossom, G. Vives ir L.Williams. Bambergas laimėjo paskutines rungtynes prieš Zvezda, bet irgi atvažiuoja į Ispaniją su netektimis. Jie greičiausiai žais be E.Harris, P. Heckmann ir B.Taylor. Pirmas rungtynes Bambergas laimėjo namuose vos vienu tašku 83-82. Vokietijos klubas tragiškai žaidžia išvykose - laimėjo tik 2 rungtynes iš 11 žaistų. Tai manau, kad verta pabandyti Valencia komandos minusinį pranašumą -7, -8, kas nebijo rizikuot, manau gali rinktis ir didesnę forą.

Neradau cia nieko kas itikintu imti tokia didele ispanu minusine. Jeigu sektumet Eurolyga ir sias komandas nuo sezono pradzios, tai zinotumet, kad visi isvardinti zaidejai nezaidzia nuo sezono pradzios. Vien paziureti i flashscore neuztenka, kad galetum atlikti statyma. Reikia ir suprasti ka ten sako. Nesakau, kad Valencia nelaimes, bet tokiai negraziai forai pamusti pergales gali ir neuztekt. Siek tiek veliau pasidalinsiu savo mintimis, gal kam pravers.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
5
Zalgiris - Barcelona
Fora 4.5, Totalas 163
Matau daug zmoniu imanciu Zalgirio minusine ir susidaro vaizdas, kad tai bus masofke, bet is tiesu, tai tik zmones palaikantys savo komanda ir Lietuvoje visada buna daug statymu uz Zalgiri.
Is lazybines puses labai sunku nusprest ka statyt. Paprasti losejai masto taip - Zalgiris nugalejo Barcelona isvykoje, o dabar zais namuose, tai kodel neturetu laimeti? Isvykoje laimejo 6-iais taskais, todel namuose -4.5 atrodo kaip labai patikimas statymas, o pergale tapeto tikrai nesugadins. Taip mastyti nepatartina, bet tai jokiu budu nereiskia, kad mes lengva ranka imame ispanu pergale su mazesniu nei 3 kofu. Ypac, kai jiems patekimas i kita etapa yra nepasiekiamas. Barcelona yra blogiausia Eurolygos isvyku komanda, bet sis pasiekimas kabinamas buvusiam treneriui Alonso, o su dabartiniu Pesicium bent trumpam ruoze Barsa zais tikrai geriau. Zalgiris namuose siam sezone dvizenkliu skirtumu laimejo vos 1 karta. Zaidziant pries ispanu klubus laimeti 2 macai is 4, bet -4.5 fora nebuvo pamusta nei viename mace. Ar Barcelona silpniausia siuo metu EL zaidzianti ispanu komanda? Nemanau.
15000 fanu + motyvacija pries komanda, kuri siuo metu yra daug geresne nei sezono pradzioj. Pries maca neimsiu nieko ir leisiu visiems, kurie stato pagal mane, laisvai pasirgti uz savo komanda, kad si galetu uzimti kuo aukstesne vieta per play off'us.

Totalo nekomentuosiu. Atrodo gan didelis, bet abi komandos turi dideli puolimo potenciala ir paemes Zalgirio underi dazniausiai sedi uz galvos susiemes matydamas ju 50-60% tritaskius. Neatmetu galimybes, kad rytoj kazka is totalu imsiu, be siandien cia nelendu.


Maccabi - Cska
Fora 6, Totalas 174
Pasiimi zydu +6 tokiam labai overiniam mace ir ka veiki rungtyniu gale, kai sie visa maca vykusiam lygiam mace pralaimi 5iais taskais likus 20sek? Pliusine cia neturi jokios vertes. Uz pergale 3.3 kofas ir cia jau galima kazka galvot. Zydai namuose dogais siemet buvo du kartus ir abu kartus laimejo. Pries Reala 90-83 (statymai.com/premium/10679-paid-bet) ir 82-73 pries Fenerbahce. Vadinasi, komanda laimeti pries stipriuosius gali, moka ir galbut labiau susimotyvuoja. Maccabi namu balansas geresnis nei CSKA isvyku, bet imti pries CSKA Eurolygoje yra labai labai rizikingas reikalas. Jie zaidzia labai grieztai, baudzia uz viska ir apskritai nei viena EL komanda jiems neprilygsta, todel norint laimeti lazybose imant pries CSKA turi labai sektis. Gera proga imti pries rusus buvo Valencijoje, kai nezaide abu centrai, bet tada as nedrisau imti. Dabar imti kaip ir norisi, bet gali but, kad jau per velu. Maccabi gera komanda su neblogu treneriu, bet man labai nepatiko ju pasirodymas Izraelio taureje, kurios nelaimejo pirma karta per berods 8 pastaruosius metus. Sprendima del sio maco priimsiu rytoj ir jei labai nekris, tai 3.3 kofas uz nebloga namu komanda dazniausiai nebuna blogas sprendimas, o ir investuoti turint toki kofa nebutina labai daug.
P.s. Pamirsau pamineti, kad pirma tarpusavio maca laimejo CSKA 101-86, bet tame mace rusai pataike net 14 tritaskiu is 22 bandymu.

Kalbant apie totala tiesiog pacituosiu savo komentara pries Cska-Baskonia varzybas:
"Rungtynes turbut bus rezultatyvios, bet tokio totalo overis neimamas."
Tuomet totalas buvo permestas, bet prie to labai prisidejo ispanu geriau nei iprastai metami tritaskiai. As beveik niekada neimu overiu totalu didesniu nei 170 tasku, jums siulau imti is manes si pavyzdi.

Valencia - Bamberg
Fora -7, Totalas 155.5
Is kur bukai cia tokia fora istrauke? Ok, tik dabar pamaciau Bambergo ispudinga 0/15 serija isvykose. Bet netgi zaidziant su CSKA ir Fenerbahce isvykoje nebuvo pralaimeta dvizenkliais skirtumais. Ir cia zais dvi Eurolygoj jau nemotyvuotos komandos, kurioms uz keliu dienu bus svarbus macai vietinese lygose. As tikrai neimciau cia tos negrazios -7, bet ir sveciu pergale matant toki balansa isvykose neimamas. Geriausias variantas butu live pasigauti maza ispanu fora iki HT arba nebelisti. Abiems komandoms tai yra labai sunkus sezonai, nes traumos stipriai isretino gretas. Man sunku suvokt, kaip vienu metu tiek daug zaideju patiria tokias sunkias traumas? Cia tendencijos tokios? Zaidejai per daug rizikuoja zaisdami? Anyway, uz pergales ir foras no bet.
P.s. Pirmam ju tarpusavio mace vokieciai padare nesveika comeback'a is -16 4kel i +1 ft, del ko ispanai gali buti siek tiek pikti.

Totalas mazas, visai ne Eurolyginis, baudu metimu neturetu buti daug, bet juos gali pakeisti tritaskiai. Sakyciau bus underis, bet manes beveik niekada nepamatysit imancio underi EL, kai totalas mazesnis nei 160. Kodel? Todel, kad as veduosi issamia savo statymu statistika ir kelis metus is eiles underiai Eurolygoje buvo vieni labiausiai minusiniu is visu mano statymu.

Milano - Efes
Fora 4.5, Totalas 168
Susitinka dvi daugiau potencialo nei pergaliu turincios komandos. Jei atvirai, tai man labai gaila Milano, nes pernai as buvau isitikines, kad del visko kaltas seno kirpimo treneris. Siemet treneris kitas, o vaizdas tas pats. Ir vel reiktu kaltinti treneri, bet cia turbut yra daugiau su ju nesekmemis susijusiu dalyku. Team spirit nera, komplektacija padaryta tokia, kad suderinti zaidejus gali tik labai geri treneriai ir to jiems padaryti nepavyko. Zaidimas vietom neatrodo blogas, bet gynyba tragiska. Visgi, Eurolygoje zaidzia tik stiprios ir labai stiprios komandos ir jei tu joms nepasiulysi kazko naujo, kazko ypatingo, tai sedesi lenteles dugne ir pats esi del to kaltas.
Kalbant is lazybines puses, tai labai sunku kazka nuspet. Kaip imanoma kazka analizuot, kai abiems komandoms EL kazko pasiekti nebeimanoma. Sakyciau reiktu imti turkus, bet jie jau akivaizdziai sotus laimeta Turkijos taure ir cia man uz juos reiktu bent 3 kofo. Italai be Theodore, turkai be Dragic. Weems, jei ir zais, tai turbut pridarys daugiau zalos nei duos naudos. Milanui reiktu kuo skubiau atsisakyti keliu zaideju, kurie netempia ne tik EL bet ir Eurocup lygio. Jei mane dabar paskirtu komandos treneriu, tai iskart ismesciau Mbaye, Kalnieti, Micov ir Cinciarini.
Jei rytoj matysim bent 3 kofa uz turkus, tai galima bus apsvarstyti. Bet logiskai mastant, tai cia nera ko list pries maca ir reikia ziuret kuria koja zaidejai izengs i aikstele.
P.s. Pirmame tarpusavio mace per visas 40min niekas nepirmavo dvizenklius skirtumu. Likus daugiau nei minutei rezultatas buvo 67-68 italu naudai, bet sie varzybas apmaudziai paleido 73-68.

Totalas aukstas, Efesas prie naujo trenerio taip nebega, o kai pergale nera svarbi, tai ir baudu metama bus maziau, todel overio nesvarstau, apie underi galvosiu, jeigu kils.


Baskonia - Khimky
Fora 5.5, Totalas 164
Baskonia turbut labiausiai man patinkanti EL komanda. Tiek savo zaidimu, tiek is lazybines puses:
statymai.com/premium/12118-paid-bet
statymai.com/premium/12113-paid-bet
statymai.com/premium/12114-paid-bet
statymai.com/premium/11652-paid-bet
Khimki neatsilieka su keliom graziom pergalem namuose pries Unicaja bei Pao.
Bukmekeriai cia idejo labai negrazia fora ir -5.5 pries tokia tvarkinga isvyku komanda kaip Khimky imti yra labai sunku. Noreciau cia gauti bent jau -3. Rusu pergales nesvarstau, paskutiniu metu jie laimi siek tiek per daug ir niekas ant ju labai nepyks, jei viena maca ir pralos, ypac zaidziant isvykoje ir pries solidu varzova.
P.S. Pirmame tarpusavio mace rusai laimejo vienu tasku, bet visa antra ir trecia kelini jie atsilikinejo ir persvara vienu metu sieke 10 tasku.

Totalas 164 ir cia renkuosi is under arba no bet. Abi komandos gali primesti tritaskiu aukstu procentu, bet rusai, pagal mane, yra underine komanda, o cia abieju laukia svarbus macas, rankos gali drebeti.

P.S. Apzvalga parasyta megejiskai, siekiant padeti jums apsispresti. Visu savo pasirinkimu motyvu ir faktoriu nesurasau del asmeniniu priezasciu. Kitaip tariant - dalinuosi kiausiniais, o ne vista.
P.P.S. Siandien nieko neimu, palieku laisve kitiems losejams ir rytoj is naujo sesim ziureti loseju jau pakoreguotas linijas. Sekmes!
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
23
Vamos!! rašė:

Zalgiris - Barcelona
Fora 4.5, Totalas 163
Matau daug zmoniu imanciu Zalgirio minusine ir susidaro vaizdas, kad tai bus masofke, bet is tiesu, tai tik zmones palaikantys savo komanda ir Lietuvoje visada buna daug statymu uz Zalgiri.
Is lazybines puses labai sunku nusprest ka statyt. Paprasti losejai masto taip - Zalgiris nugalejo Barcelona isvykoje, o dabar zais namuose, tai kodel neturetu laimeti? Isvykoje laimejo 6-iais taskais, todel namuose -4.5 atrodo kaip labai patikimas statymas, o pergale tapeto tikrai nesugadins. Taip mastyti nepatartina, bet tai jokiu budu nereiskia, kad mes lengva ranka imame ispanu pergale su mazesniu nei 3 kofu. Ypac, kai jiems patekimas i kita etapa yra nepasiekiamas. Barcelona yra blogiausia Eurolygos isvyku komanda, bet sis pasiekimas kabinamas buvusiam treneriui Alonso, o su dabartiniu Pesicium bent trumpam ruoze Barsa zais tikrai geriau. Zalgiris namuose siam sezone dvizenkliu skirtumu laimejo vos 1 karta. Zaidziant pries ispanu klubus laimeti 2 macai is 4, bet -4.5 fora nebuvo pamusta nei viename mace. Ar Barcelona silpniausia siuo metu EL zaidzianti ispanu komanda? Nemanau.
15000 fanu + motyvacija pries komanda, kuri siuo metu yra daug geresne nei sezono pradzioj. Pries maca neimsiu nieko ir leisiu visiems, kurie stato pagal mane, laisvai pasirgti uz savo komanda, kad si galetu uzimti kuo aukstesne vieta per play off'us.

Totalo nekomentuosiu. Atrodo gan didelis, bet abi komandos turi dideli puolimo potenciala ir paemes Zalgirio underi dazniausiai sedi uz galvos susiemes matydamas ju 50-60% tritaskius. Neatmetu galimybes, kad rytoj kazka is totalu imsiu, be siandien cia nelendu.


Maccabi - Cska
Fora 6, Totalas 174
Pasiimi zydu +6 tokiam labai overiniam mace ir ka veiki rungtyniu gale, kai sie visa maca vykusiam lygiam mace pralaimi 5iais taskais likus 20sek? Pliusine cia neturi jokios vertes. Uz pergale 3.3 kofas ir cia jau galima kazka galvot. Zydai namuose dogais siemet buvo du kartus ir abu kartus laimejo. Pries Reala 90-83 (statymai.com/premium/10679-paid-bet) ir 82-73 pries Fenerbahce. Vadinasi, komanda laimeti pries stipriuosius gali, moka ir galbut labiau susimotyvuoja. Maccabi namu balansas geresnis nei CSKA isvyku, bet imti pries CSKA Eurolygoje yra labai labai rizikingas reikalas. Jie zaidzia labai grieztai, baudzia uz viska ir apskritai nei viena EL komanda jiems neprilygsta, todel norint laimeti lazybose imant pries CSKA turi labai sektis. Gera proga imti pries rusus buvo Valencijoje, kai nezaide abu centrai, bet tada as nedrisau imti. Dabar imti kaip ir norisi, bet gali but, kad jau per velu. Maccabi gera komanda su neblogu treneriu, bet man labai nepatiko ju pasirodymas Izraelio taureje, kurios nelaimejo pirma karta per berods 8 pastaruosius metus. Sprendima del sio maco priimsiu rytoj ir jei labai nekris, tai 3.3 kofas uz nebloga namu komanda dazniausiai nebuna blogas sprendimas, o ir investuoti turint toki kofa nebutina labai daug.
P.s. Pamirsau pamineti, kad pirma tarpusavio maca laimejo CSKA 101-86, bet tame mace rusai pataike net 14 tritaskiu is 22 bandymu.

Kalbant apie totala tiesiog pacituosiu savo komentara pries Cska-Baskonia varzybas:
"Rungtynes turbut bus rezultatyvios, bet tokio totalo overis neimamas."
Tuomet totalas buvo permestas, bet prie to labai prisidejo ispanu geriau nei iprastai metami tritaskiai. As beveik niekada neimu overiu totalu didesniu nei 170 tasku, jums siulau imti is manes si pavyzdi.

Valencia - Bamberg
Fora -7, Totalas 155.5
Is kur bukai cia tokia fora istrauke? Ok, tik dabar pamaciau Bambergo ispudinga 0/15 serija isvykose. Bet netgi zaidziant su CSKA ir Fenerbahce isvykoje nebuvo pralaimeta dvizenkliais skirtumais. Ir cia zais dvi Eurolygoj jau nemotyvuotos komandos, kurioms uz keliu dienu bus svarbus macai vietinese lygose. As tikrai neimciau cia tos negrazios -7, bet ir sveciu pergale matant toki balansa isvykose neimamas. Geriausias variantas butu live pasigauti maza ispanu fora iki HT arba nebelisti. Abiems komandoms tai yra labai sunkus sezonai, nes traumos stipriai isretino gretas. Man sunku suvokt, kaip vienu metu tiek daug zaideju patiria tokias sunkias traumas? Cia tendencijos tokios? Zaidejai per daug rizikuoja zaisdami? Anyway, uz pergales ir foras no bet.
P.s. Pirmam ju tarpusavio mace vokieciai padare nesveika comeback'a is -16 4kel i +1 ft, del ko ispanai gali buti siek tiek pikti.

Totalas mazas, visai ne Eurolyginis, baudu metimu neturetu buti daug, bet juos gali pakeisti tritaskiai. Sakyciau bus underis, bet manes beveik niekada nepamatysit imancio underi EL, kai totalas mazesnis nei 160. Kodel? Todel, kad as veduosi issamia savo statymu statistika ir kelis metus is eiles underiai Eurolygoje buvo vieni labiausiai minusiniu is visu mano statymu.

Milano - Efes
Fora 4.5, Totalas 168
Susitinka dvi daugiau potencialo nei pergaliu turincios komandos. Jei atvirai, tai man labai gaila Milano, nes pernai as buvau isitikines, kad del visko kaltas seno kirpimo treneris. Siemet treneris kitas, o vaizdas tas pats. Ir vel reiktu kaltinti treneri, bet cia turbut yra daugiau su ju nesekmemis susijusiu dalyku. Team spirit nera, komplektacija padaryta tokia, kad suderinti zaidejus gali tik labai geri treneriai ir to jiems padaryti nepavyko. Zaidimas vietom neatrodo blogas, bet gynyba tragiska. Visgi, Eurolygoje zaidzia tik stiprios ir labai stiprios komandos ir jei tu joms nepasiulysi kazko naujo, kazko ypatingo, tai sedesi lenteles dugne ir pats esi del to kaltas.
Kalbant is lazybines puses, tai labai sunku kazka nuspet. Kaip imanoma kazka analizuot, kai abiems komandoms EL kazko pasiekti nebeimanoma. Sakyciau reiktu imti turkus, bet jie jau akivaizdziai sotus laimeta Turkijos taure ir cia man uz juos reiktu bent 3 kofo. Italai be Theodore, turkai be Dragic. Weems, jei ir zais, tai turbut pridarys daugiau zalos nei duos naudos. Milanui reiktu kuo skubiau atsisakyti keliu zaideju, kurie netempia ne tik EL bet ir Eurocup lygio. Jei mane dabar paskirtu komandos treneriu, tai iskart ismesciau Mbaye, Kalnieti, Micov ir Cinciarini.
Jei rytoj matysim bent 3 kofa uz turkus, tai galima bus apsvarstyti. Bet logiskai mastant, tai cia nera ko list pries maca ir reikia ziuret kuria koja zaidejai izengs i aikstele.
P.s. Pirmame tarpusavio mace per visas 40min niekas nepirmavo dvizenklius skirtumu. Likus daugiau nei minutei rezultatas buvo 67-68 italu naudai, bet sie varzybas apmaudziai paleido 73-68.

Totalas aukstas, Efesas prie naujo trenerio taip nebega, o kai pergale nera svarbi, tai ir baudu metama bus maziau, todel overio nesvarstau, apie underi galvosiu, jeigu kils.


Baskonia - Khimky
Fora 5.5, Totalas 164
Baskonia turbut labiausiai man patinkanti EL komanda. Tiek savo zaidimu, tiek is lazybines puses:
statymai.com/premium/12118-paid-bet
statymai.com/premium/12113-paid-bet
statymai.com/premium/12114-paid-bet
statymai.com/premium/11652-paid-bet
Khimki neatsilieka su keliom graziom pergalem namuose pries Unicaja bei Pao.
Bukmekeriai cia idejo labai negrazia fora ir -5.5 pries tokia tvarkinga isvyku komanda kaip Khimky imti yra labai sunku. Noreciau cia gauti bent jau -3. Rusu pergales nesvarstau, paskutiniu metu jie laimi siek tiek per daug ir niekas ant ju labai nepyks, jei viena maca ir pralos, ypac zaidziant isvykoje ir pries solidu varzova.
P.S. Pirmame tarpusavio mace rusai laimejo vienu tasku, bet visa antra ir trecia kelini jie atsilikinejo ir persvara vienu metu sieke 10 tasku.

Totalas 164 ir cia renkuosi is under arba no bet. Abi komandos gali primesti tritaskiu aukstu procentu, bet rusai, pagal mane, yra underine komanda, o cia abieju laukia svarbus macas, rankos gali drebeti.

P.S. Apzvalga parasyta megejiskai, siekiant padeti jums apsispresti. Visu savo pasirinkimu motyvu ir faktoriu nesurasau del asmeniniu priezasciu. Kitaip tariant - dalinuosi kiausiniais, o ne vista.
P.P.S. Siandien nieko neimu, palieku laisve kitiems losejams ir rytoj is naujo sesim ziureti loseju jau pakoreguotas linijas. Sekmes!

Labai gera apzvalga,teisingos mintys. Man is ketvirtadienio EL pasiulos iskart niekas neprilipo kalbant apie foras, bandysiu islaukt liniju judejimu. Pasiimciau barca,jei gauciau,kaip ir pats rasei,apie 3kofa, masciau ir apie zydu wina,bet labai teisingi pastebejimai apie cska. Juolabiau ana savaite turejau basku pliusine pries juos ir rusai parode kaip greitai is atsiliekanciu jie gali per kelias minutes pradet musti visas savo foras.
Sugrizus Robinsonui man atrodo Khimkiai vel gali buti nemaza jega ir jei eitu uz rusus pasiimt kokia 7tasku pliusine ,tai meginciau juos net ir po pergaliu serijos pries keleta varzybu pralosusius baskus, nes pastarieji ,nors ir pralose ,bet tritaskius leido labai aukstu procentu,kai tuo tarpu Khimkiai graikus pasieeme tikrai nezaisdami kosmisku varzybu atakoje.
O siaip,tai geriausias savaites EL betas,bent jau man,tai Zvezdos -2,5.
Registravosi: 2014/01/15 Žinučių: 139 Padėkų: 445
Cituoti
2
gk7 rašė:

Sveiki! Jau rytoj prasidės 24 Eurolygos turas ir mano dėmesį patraukė rungtynės tarp Valencia ir Bamberg komandų. Abiejų klubų padėtis turnyrinėje lentelėje yra panaši - Bambergas iškovojęs 9 pergales, o Valencia 8.

Valencia neblogai sužaidė paskutinėse 2 Eurolygos rungtynėse. Jie namuose parklupdė CSKA, o sekančiose rungtynėse po neblogos kovos nusileido Olympiakos. Vis dėlto, šiose rungtynėse komanda turės verstis be A.Diot, S. Van Rossom, G. Vives ir L.Williams. Bambergas laimėjo paskutines rungtynes prieš Zvezda, bet irgi atvažiuoja į Ispaniją su netektimis. Jie greičiausiai žais be E.Harris, P. Heckmann ir B.Taylor. Pirmas rungtynes Bambergas laimėjo namuose vos vienu tašku 83-82. Vokietijos klubas tragiškai žaidžia išvykose - laimėjo tik 2 rungtynes iš 11 žaistų. Tai manau, kad verta pabandyti Valencia komandos minusinį pranašumą -7, -8, kas nebijo rizikuot, manau gali rinktis ir didesnę forą.

G.Vivesas pasiruošęs grįžti į aikštę, o ir labai realu, jog L.Williamsas pasijungs į žaidimą, nes jau nuo sekmadienio pluša treniruotėse.
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
werave rašė:

G.Vivesas pasiruošęs grįžti į aikštę, o ir labai realu, jog L.Williamsas pasijungs į žaidimą, nes jau nuo sekmadienio pluša treniruotėse.

Taip. Vives labai realus variantas šiandien aikštėje, kaip ir L. Williams. Tikrai nebus tik Diot ir Van Rossom. Beje ant klaustuko Pleiss.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Pagaliau kažkoks judesys forume dėl EL. Smagu ;]

Žalgiris - Barcelona. Pasiėmiau čia over, nors dėl jo ir abejoju. Abu klubai gali žaisti aukšta tempa, o Žalgiris namie dar ir pataikymu tikrai geru pasižymi. Tačiau būna braška ir to tikiuosi šiandien. Atvyksta Barcelona, kuri yra visiškai kitokia, nei buvo pirmame tarpusavio mače, kai Žalgiris įveikė katalonus. Barca prie Pesičiaus atrodo kaip rimtas varžovas daugeliui klubų ir su tokiu žaidimu turbūt pretenduotų į top8. Dabar jau per vėlu, bet komanda tikrai nevažiuoja į Kauną pralaimėti. Jaučiasi pakilimas komandoje ir vidinėje atmosferoje. Komanda laimėjo ispanijos taurę ir kas pastebėtina su Pesičiumi, tai komanda puola stipriai, bet ginasi tikrai gana silpnai. Paskutiniame EL ture pralaimėta Real, praleista begalė taškų. Tačiau sakyčiau, kad patys sumetė visai nemažai žinant tai, kad komanda vertėsi be tikrai svarbių krepšininkų. Šiandien jie bus ir Žalgiriui čia tikrai nebus lengva. Pergalės, foros visai nesižiūri man asmeniškai šiame mače, todėl dėl smagesnio žiūrėjimo pasirinkau over.

Maccabi - CSKA. Mačas daugiau reikšmės turintis Maccabi nei CSKA. Žydai labai jau nepastovi komanda, gali ir laimėti prieš bet ką, bet gali bet kam ir pralaimėti. Tačiau namuose, kaip jau minėjo Vamos, eidami dogais jie žaidžia tikrai gerą krepšinį ir apie pergalę su tokiu koef. turbūt vertėtų susimastyti. Armiečiai vis dar be Hunter, jėgos po krepšiu šiek tiek trūks, kur Maccabi turi tikrai labai galingus krepšininkus tiek ir ūgio prasme, tiek ir atlektiškumo. Metikai pas abu klubus aukščiausio lygio ir čia galima spėti tikrai labai rimtą kovą. Totalas tikrai neimamas, bet galime tikėtis didelio rezultatyvumo ir aukšto tempo mačo. Čia pasirinkimas Maccabi.

Valencia - Bamberg. Klubai, kuriems iš esmės mačas nieko nereiškia, bet tai taip pat nereiškia, kad nebus žaidžiama dėl pergalės. Valencia namuose pavojingas bet kam, tačiau tokia fora yra didelė ir turbūt per didelė. Aplamai šitam mače man asmeniškai no bet, bet vertėtų paminėti, kad Valencia praktiškai išsigydė žaizdas ir traumų beveik neliko. Nebus tik Diot ir Van Rossom. Kiti lyg ir pasiruošę žaisti. Teko pasiskaityti, kad T. Pleiss ant klaustuko šiam mačui, tačiau tiek Williams, tiek ir Vives turėtų žaisti ir tai labai geros žinios aikštės šeimininkams. Svečiai po visų permainų komandoje sunkiai prognozuojami ir ypač svečiuose, kur žaidžia tikrai labai silpnai, todėl ir juos remti, kad ir su geru koef. turbūt nevertėtų.

Olimpia Milano - Anadolu Efes. Dar vienas mačas, kuris reiškia mažai turnyrine prasme, tačiau vėl gi ar galima manyti jog EL klubai nekovos dėl pergalės ? Vargu. Čia jeigu ir verta kažką remti, tai turbūt Anadolu Efes. Pažindintis su komandomis tiek turų sužaidus jau turbūt nereikėtų, tačiau AJ klubas šiai dienai yra visiškai neįgalus ne tik gynyboje, kaip yra visą sezoną, tačiau ir puolime. Komanda be savo smegenų. J. Theodore out, o tai reiškia, kad rimto PG komandoje taip ir nėra. Jerrells labai prastas sezonas ir krepšininkas negavęs žaidybinio laiko dabar tiesiog yra nematomas aikštėje. Mantas negauna aplamai žaisti. Abu PG yra visiškai nieko verti šiai dienai komandoje ir iškritus Theodore sunku kažką gimdyti puolime. Pastarasis ir buvo vienintelis šviesulys komandoje ir bene vienintelis legionierius, kuris adekvačiai vertino situacijas, matė aikštę, komandos draugus. Pasižymėjo tiek taškais tiek ir assistais. Atvyksta turkai, kurie pastovumu taip pat nepasižymi, tačiau iš esmės komanda atrodo labiau subrendusi. Po tragiško mačo prieš Žalgirį, spėčiau, kad čia pergalę turėtų švęsti būtent jie. Didelis nuostolis yra Dragic, kuris antroje sezono pusėje pradėjo demonstruoti fantastišką krepšinį. Nebus ir K. Simon, tačiau komanda pasipildė S. Weems, kuris šiandien aikštėje galės pasirodyti. Aišku, daug klaustukų kiek jis gali duoti naudos, tačiau prieš AJ gynybą turbūt ir pirmasis mačas indvidualiai labai stipriam krepšininkui neturėtų būti labai prastas.

Baskonia - Khimky. Manau, kad jei ką ir remti, tai svečius. Baskai turi vieną geriausių sudėčių kalbant apei perimetrą, tačiau neretai nesugeba tuo pasinaudoti. Komanda tai laimi, tai pralaimi ir sunku pavadinti ją gera namų komanda. Šiandien ant klaustuko Beabouis, tačiau manau, kad krepšininkas žais. Atvyksta Khimky, kurie gali ir gerai pulti ir gintis. Shved pradėjo kiek geriau judinti kamuolį aikštėje, o ne tik krepšį matyti, gauna daugiau metimų ir kiti, kurie išnaudoja savo šansus. Komanda labiau underinė nei overinė, todėl apie bendrą under taip pat galima pagalvoti. Kaip jau minėjo kolega, tai mačo svarba čia gali duoti tam įtakos ir psichologiškai tikrai nebus lengvas mačas abiems klubams.

Turas gan sunkiai nuspėjamas ir daug gerų pasirinkimų tikrai nesuteikia, tačiau variantų vienokių ar kitokių pasieškoti galima, gal būt reikėtų LIVE laukti ir žiūrėti, kaip viskas klostysis. Daugiau klausimų nei atsakymų man šiuo metu, todėl keletas statymų smulkių. Žiūrėsim dienos eigoje, gal atsiras kažkokių naujienų.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
4
Nemanja Nedovic out vs. Crvena Zvezda

eurohoops.net/en/eurolea...edovic-vs-crvena-zvezda/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6265 Tel.: LT
Cituoti
4
Benzema rašė:

Nemanja Nedovic out vs. Crvena Zvezda

eurohoops.net/en/eurolea...edovic-vs-crvena-zvezda/

Va dėl ko koef staiga pradėjo kilti, dėkui už info.
Registravosi: 2007/07/02 Žinučių: 366 Padėkų: 1986 Tel.: LT
Cituoti
0
Zalgiris - Barcelona : 5f497459afbecffff20e72d9181cc071141d3e12
Registravosi: 2017/09/10 Žinučių: 112 Padėkų: 264
Cituoti
2
Dabar turbut butu logiska pasiimt Baskonijos under 166.5 live, bet siandien nusprendziau nieko neimt ir pailset.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
3
Vamos!! rašė:

Dabar turbut butu logiska pasiimt Baskonijos under 166.5 live, bet siandien nusprendziau nieko neimt ir pailset.

Standart.
Registravosi: 2008/10/27 Žinučių: 387
Cituoti
1
Valencia 86-70 Bamberg +++
Registravosi: 2016/09/10 Žinučių: 13
Cituoti
1
Sveiki, ką renkatės penktadieniui? Manau, kad pamatysim aršią kovą tarp Pao ir Oly. Visi žinom, kokia būna atmosfera arenoje, kai tarpusavyje žaidžia šios komandos. Tokių kovų metu nelabai, ką reiškia turnyrinės lentelės padėtis ar demonstruojama tuo metu forma. Pao laimėjo visus tris kartus prieš Oly šį sezoną, tiek Eurolygoje, tiek Graikijos lygoje. Taip, Oly tragiškai žaidžia išvykose Eurolygoje, patyrė ne vieną žeminantį pralaimėjimą, bet abi komandos žais Graikijoje, tai ta išvyka manau labiau formalumas. Manau galima bandyti rinktis šių rungtynių underį, nes dažniausiai dominuoja gynyba ir galbūt net Oly pliusinę.
Registravosi: 2010/02/27 Žinučių: 45 Padėkų: 157
Cituoti
0
Ispanu spauda lyg ir rašo, jog Nedovič ne 100% out. Del rungtynių svarbos savo noru veržiasi i aikšte.
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
laopiniondemalaga.es/uni...-darle-nuevo/990348.html . Matyt žais ir Nedovic ir Shermadini.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Realas atleido Mačiuli.
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
as.com/baloncesto/2018/0...a/1519991912_904329.html kaip suprantu yra tikimybe Nedoviciui zaist ir Bet365 idejo linijas. Ar gali zmogus gerai pasirodyt tokioj arenoj jeigu is tikro 3 dienas gulejo lovoj su gripu ir nesitreniravo?
Registravosi: 2009/08/26 Žinučių: 322 Padėkų: 817
Cituoti
0
makafutka rašė:

as.com/baloncesto/2018/0...a/1519991912_904329.html kaip suprantu yra tikimybe Nedoviciui zaist ir Bet365 idejo linijas. Ar gali zmogus gerai pasirodyt tokioj arenoj jeigu is tikro 3 dienas gulejo lovoj su gripu ir nesitreniravo?

Sunku pasakyti. Jeigu turėjo rimtą gripą, tai manau, jog tai turėtų atsiliepti jo žaidime, tuo labiau, jog jis į aikšte veržiasi savo noru... Gal atkreipei dėmesį ar pasikeitė Nedovičiaus linijos nuo ankstesnių rungtynių?
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
werave rašė:

Sunku pasakyti. Jeigu turėjo rimtą gripą, tai manau, jog tai turėtų atsiliepti jo žaidime, tuo labiau, jog jis į aikšte veržiasi savo noru... Gal atkreipei dėmesį ar pasikeitė Nedovičiaus linijos nuo ankstesnių rungtynių?

Nezinau Eurolyga nesidomiu, bet ziurint i vidurki, minutes, komandos totala ir aplinkybes 15.5 underis atrodo kaip geras variantas. Jeigu kas galit placiau apsvieskit
Registravosi: 2009/08/26 Žinučių: 322 Padėkų: 817
Cituoti
0