Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

EC U-16.A divizionas.Latvija.

Atsakyti Sekti temą
Prasideda rytoj (08/20) paskutinysis jaunimo čempionatas šiemet - U16. Įdomios kovos laukia, arti nuo lietuvos vyksta varžybos, galima ruošti važiuot palaikytt savų į finalus. Kodėl taip sakau? Todėl, kad turime pas save mažu žvaigždžių užuomazgų, pasiruošimo rezultatai daugiau nei įspūdingi, žaidimas kokybiškas ir nepraėjus daug laiko galim turėti kažką panašaus į Čižausko, Valančiūno ir Ulanovo kartą.
Iš kitos pusės, kai kurios ekipos gali turėti žaidėjų prieš savaitę žaidusių U16 pasaulio čempionate (dar netikrinau sudėčių), tačiau ne visada tai būna pliusas. Taigi, ryt prasideda neblogas turnyras Lietuvai, galbūt pavyks pasidaryti pelno iš to. Skatinu diskutuoti prieš varžybas, jei norite klausti apie varžybas, patys prieš tai išsakykite savo nuomonę.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Pagrindinis įžaidėjas Pilauskas per pasiruošimą raiščius nusitraukė , didžiulė netektis. tikrai negirčiau šitos rinktinės kaip tu, aišku norėčiau geriausio, bet iki Valančiūno kartos toli tikrai.
Registravosi: 2012/10/04 Žinučių: 492 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
0
Reiktų dar paminėt apie lietuvius, kad į grupę labai stiprią iš tiesų pateko. Iškart varžybos kurių negalima pralošti. Žodžiu, bus įdomu,
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Pasiruošimo etapo rezultatų nesurinkšminu, nes dauguma varžovų nebuvo aukščiausio kalibro ir dar dėlto, kad visas pasiruošimo etapas vyko namuose (nebent kažką praleidau), kas yra labai blogai - jau geriau viską reikėjo išvykoj sužaisti ir užsigrūdinti. Tarp vaikų taip jau yra, namie žaidusios komandos visos atrodė vos ne kelis kart geriau, nei išvykose, žiūrint į draugiškus rezultatus. Pavyzdžių toli ieškoti nereikia, matėm kaip mūsų vyrai irgi prie savų teisėjų, kuriem per apšilimą, kaip draugam rankas spaudžia, be pralaimėjimų baigė pasiruošimą.
Sunku dar kažką vertinti, kas bus geras, o kas ne, nenutebčiau, kad geriausio šios 98gim. kartos žaidėjo net nerasime šiuometinėje rinktinėje. Esmė yra ta, kad vaikai visi skirtingai bręsta, visi skirtingai pereina psichologinius adaptacijos laikotarpius ir čia tik 16-kinių karta, kuri neaaišku kiek ir kokius talentus mums paruoš ateityje. Kaip pvz. Gudaitis vienas iš jaunesnių tokių niekam nenušlifuotų deimantų atsiradęs vyrų rinktinėj, 16 metų būdamas galėjo tik pasvajoti apie jaunučių rinktinę, o pvz. Mantas Mockevičius vienas perspektyviausių savo kartos jaunuolių, u-16 lyderis (tos pačios 93gim kartos) šiai dienai berods net nebežaisia krepšinio profesionaliai. Kas liečia minėtą Valančiūno kartą, tai Valančiūnas ir Čižauskas ten buvo didžiausios žvaigdės u-16, dar verti bųti paminėti tarp šių žaidėjų ir Dovydas Redikas, bei Deividas Pūkis (iš kurio turėjo išeiti puikus krepšininkas, jeigu ne traumos), na, o Ulanovas ten buvo tik vidutiniokas, bet šiai dienai eina po Valančiūno. Taip pat šiai dienai iš minėto Pūkio jau nieko nebėra (o gaila), kaip ir Čižausko iš kurio niekada nieko ir nesitikėjau, kai pastatė jį į įžaidėjo poziciją, vis dar stebiuosi kaip jį kažkas vyrų krepšinyje norėjo vertinti ir matyti vyrų rinktinės, bei Žalgirio pagrindiniu įžaidėju. Redikas talenta visada turėjo, tik, kad netaip jį realizuodavo, na maždaug, kaip ir Lekūnas ar daugelis kitų jaunuolių, bet čia jau kitos istorijos... Aišku laikui bėgant tendencijos keitėsi ir šiai dienai turime vieną superžvaigždę ir vieną tikėkimės ateities žvaigždę, lengvojo krašto pozicijoje.
Grįžtant grynai prie šiuometinės u-16 kartos, tai Aisčio Piliausko netektis neabejotinai skaudi, likom praktiškai be tikro įžaidėjo. Daugiau savo minčių pateiksiu galbūt rytoj forume ar prognozėse, kadangi nežinau kas skaito šitą forumą, bet kiek pamenu už u-16 nevisada užsienyje duoda statyti, o lietuvos bendrovės neturėdamos pavyzdžio iš ko nukopijuoti pasiūlą ir koeficientus gali ir prigrybauti.
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
Labai man patinka skaityt tokius išsamius ir informatyvius komentarus kaip Obradovic. Tikrai yra žmonių , na bent 1, kuris tai perskaito. Laukiam rytojaus ir bukų klaidų.
Registravosi: 2012/10/04 Žinučių: 492 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
0
Obradovic Rašė:

...........o pvz. Mantas Mockevičius vienas perspektyviausių savo kartos jaunuolių, u-16 lyderis (tos pačios 93gim kartos) šiai dienai berods net nebežaisia krepšinio profesionaliai. Kas liečia minėtą Valančiūno kartą, tai Valančiūnas ir Čižauskas ten buvo didžiausios žvaigdės u-16, dar verti bųti paminėti tarp šių žaidėjų ir Dovydas Redikas, bei Deividas Pūkis (iš kurio turėjo išeiti puikus krepšininkas, jeigu ne traumos), na, o Ulanovas ten buvo tik vidutiniokas, bet šiai dienai eina po Valančiūno. Taip pat šiai dienai iš minėto Pūkio jau nieko nebėra (o gaila), kaip ir Čižausko iš kurio niekada nieko ir nesitikėjau, kai pastatė jį į įžaidėjo poziciją, vis dar stebiuosi kaip jį kažkas vyrų krepšinyje norėjo vertinti ir matyti vyrų rinktinės, bei Žalgirio pagrindiniu įžaidėju. ...



Manu interneto platybese galima atrasti, kad jau tada kai vyko U16 cempionatas 2009 ar kada su Mockevicium, sakiau kad NIEKO is jo nebus, nes moka tik prasiverzt kaire ranka, o kairiarankiai brendimo metu turi pranasuma, po to dingsta tas pranasumas su metais ir cia nieko nuostabaus kad is jo snipstas gavos.
Cizauskas zaide kazkada neizaideju? Kiek pamenu jis visada buvo izaidejas ir nebuvo jam pamainos toj rinktinej, nes pamenu be jo kazkiek ten jiem teko zaist tai buvo baisu. O kas dabar jam nutiko tai geras klausimas, bet jis neabejoju kad zais rinktinej.
Pukis (cia beje ne mano klava be lt raidziu, bet butent u trumpoji turi but) zibejo tik vienam cempionate lietuvoj ir tik tritaskiais, tai apie tai kad jis nebus krepsininkas geras buvo aisku jau kitais metais.
Redikas tai irgi gal tur4jo augimo metu kazkoki pranasuma, susirgo zvaigzdziu liga ir baigesi jo gerumas ties atsisakymu rinktinei atstovaut kazkuriais metais. Turbut nustojo dirbt nes dabar net is po krepsio nepataiko.


O griztant prie pagr temos, tai asmeniskai maciau varzybas su Ispanija, tai vertinu zaidima, ne tik skaiciukus ir tai ka sitie 16meciai rode pasiruosime, jiem turi garantuot medali.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0

Manu interneto platybese galima atrasti, kad jau tada kai vyko U16 cempionatas 2009 ar kada su Mockevicium, sakiau kad NIEKO is jo nebus, nes moka tik prasiverzt kaire ranka, o kairiarankiai brendimo metu turi pranasuma, po to dingsta tas pranasumas su metais ir cia nieko nuostabaus kad is jo snipstas gavos.



Is Mockeviciaus nieko nebera (ir greiciausiai nebebus) ne delto,kad neturi talento ar butu blogas krepsininkas, o del to,kad uz aiksteles ribu gyvena kaip krepsininkui nedisciplinuota gyvenima. Ir tokiu krepsininku jaunu yra labai daug kurie galejo kazka pasiekti, bet kiti dalykai paeme virsu, kad ir tas pats Obradoviciaus minetas Lekunas, nors as asmeniskai sito dar visiskai nenurasau,keli artimiausi sezonai parodys ar jis dar kazka gali. Idomi sita tema, bet aisku ne statymu puslapyje apie tai diskutuoti, o tuo labiau sitoje temoje.
Registravosi: 2011/06/17 Žinučių: 1174 Padėkų: 1804
Cituoti
0
Manau su mergom pasiduot ir isgert su chebra netrukdo tikrai geriem krepsininkam prasimust. Pvz Valanciunas, Kalnietis. Aisku neprideda tas nedisciplinuotas gyvenimas, bet tikrai ne tai yra visa lemiantis veiksnys.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Prieš tai išreiškiau subjektyvią savo nuomuonę, tikrai nenorėdamas sumenkinti tavojo komentaro, wabalai (nes galbūt taip pasirodė tau), todėl esu įpareigotas atsakyti į tavo postą, dėl savotiškų užuomenų ir remarkų tavo atsakomajame poste, nepasant to, kad pradėsime krypti į offtopic'ą.
Pukis, o ne Pūkis, okey, suklydau, gi žmogiška, gal kitą kart sugalvosiu pasigūglinti. Beje jis žybėjo u16 ir u18 aš dar pamenu, kaip iš Šilutės į Klaipėda persikėlė dėlto, kad buvo talentingas ir galėtu dominuoti 1 divizione, tą ir padarė iškart tapo lyderiu ir buvo vienas geriausių savo kartos žaidėjų ilgą laiką iki tol kol žaidė lietuvoj mkl'e ir už rinktines, o po jau minėto čempionato Lietuvoje niekam nebuvo aišku, kad iš jo nieko nebus, jam koją pakišo sunki trauma po kurios jis nebeatsigauna.
Nežinau kiek teiginys "kairiarankiai brendimo metu turi pranasuma" yra pagrįstas ir įrodytas, bei labiau faktas, nei hipotezė, tačiau neturėdamas konkrečių įrodymų, aš manau, kad Mockevičiaus atvejis yra labiau atsitiktinis. Pats asmeniškai tame komentare Gudaičio ir Mockevičiaus pavydzdžais tik parėmiau savo sakinį. Jokiais būdais neturėjau omenyje, kad Mockevičius turėjo būti geras krepšininkas ar kažkas panašaus. Taip žaidėjas subrendo ankčiau už kitus, bet tai nebuvo galutinis pranašumas turėjo jis gerą pirmą žingsnį ir pavydėtiną prasiveržimą su užbaigimu ir ne dėlto, kad iš kairės mesdavo, o nebežaidžia profesionaliai tikriausiai, nes nustojo tobulėti, būdamas SG yra per mažo ūgio ir neturi metimo iš perimetro ir tritaškio distansijos (ką kaip minėjai buvo galima įžvelgti). Savo galėjo dadėti ir Rich. minėti faktai, bei tai, kad karjeroje didelių perspektyvų nenusimatė.
Čižauskas. Kalbėjau apie jį iki u-16, kas vyko poto dabar sunkiai pasiginčysiu, tik žinau, kad Saboninėj žaidė su Ranaldu Simanavičiu ir abu buvo startiniai, žinant, kad Simanavičius PG, dabar tik klausimas, kuris ten buvo atakų organizatorius ir kūrėjas, o kuris tik pasijungdavo įžaisti ir paasistuodavo, kai jį ,,double-teamindavo''. Rinktinėje PG buvo dar Aniulis, iš kurio paskui nieko neliko. Taigi, kas buvo iki tol, Čižauskas labiau buvo gynėjas, negu savo komandos įžaidėjas ir aikštės dirigentas. Aplamai tais laikais (gal ir dabar taip tebėra), dar iki 16 metų, kai visi skirtingai buvo subrendę, MKL'e apskritai treneriai, kad laimėtu varžybas ir čempionatus, leisdavo savo lyderiams žaisti pavieniui, jeigu tai veikdavo, budavo ir tokių, komandų, ypač žemesniuose divizionuose, kur įžaidėnedavo centrai ar puolėjai, bet tą ižaidėnėjimo savoką sunku interpretuoti, tai labiau budavo ,,Isolation mode'' taktika ir 1x1 žaidimas, mėginant išnaudoti savo lyderio stipriąsias savybes, prieš varžovus. Kaip pvz. galiu pateikti jau minėtą Puki, Šilutėje jis buvo PF, nors daug žaisdavo 1x1 nuo trojco, tai čia gaunasi jau tariamas įžaidinėjimas? Dabar sunku kažką teigti, bet faktas, kad Čižauskas nesusikrovė atakų organizatoriaus, kurėjo pagrindų ir apie jį niekada nebuvo kalbėta, kaip apie tikrąjį rinktinės įžaidėja, jis tiesiog buvo žvėris ir puiki alternatyva įžaidėjui, kaip geriausias MKL'e savo amžiuje, geresnis ir už pati Valančiūną. Nenuostabu, kad statistikoj prisirinkdavo ir assistų, nes pirmaudavo vos ne visose grafose. Taigi iš Čižauskui subrendus ne pagal amžių iš jo gavosi toks modifikuotas, sufabrikuotas įžaidėjas, kaip Kalnietis (bet šitas bent aukšto lygio) ar kaip Juškevičius (iš kurio matome nebesigavo jau nieko išvis), kuris vyrų krepšinyje tiesiog neturi talento atsiskleisti. Nemanau, kad Čižauskas kada pravers rinktinės duris, kelialapį sekančiuose čempiuonatuose aš atiduodu Augustui Pečiukevičiui, arba dar kažkam kitam, kas atsiskleis, nebent pagrindiniai gaus traumas ar atsisakys dalyvauti, tada sąrašo gale jau minėtam ,,įžaidėjui'' gal ir atsiras vietos.
Dėl dabartinės u-16 - aš irgi jų nenurašau, tik kaip minėjau, nežinau, kas skaito šitą foruma, tai kažką komentuoti gali būti ir nenaudinga.
P.S. dėkui, Vichy69, už komplimentą, visada malonu, kai tavo nuomuonė kažkam įdomi ir vertinama.
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
Statymas overiu megejams. Varžybos už 30min. Analizių nepateiksiu, bet Kroatai su treneriu, kuris propuoguoja puolima, zaidzia greita krepsini. Bosniai apskritai kiauri, draugisku rezultatai irgi limpa, betkurie čia datemti gali iki bendro over, kuris bent ~8 tšk. per žemas.

delete
-137+/Kroatija-Bosnija ir Hercegovina
#2222
Abi komandos pelnys taškų
Statymas: Daugiau 137
1.85
Topsport. Siaip visur atsidare su 137.5, dabar kitur pakile
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
Ka del turku manot 8,90 ne per didelis kof uz juos ? kaip ten draugiski rezultatai gal kas zino ?
Registravosi: 2011/04/25 Žinučių: 384
Cituoti
0
Dar neblogai is draugisku rezultatu atrodo Italijos -11 pries Rusus, bet cia giliai neanalizavau.
http://www.statymai.com/prognozes/33210 ... a-graikija
Daugiau nebėra noro plėstis. Lietuvių kofai netenkino šiandien rinktis ten jų forą.
O šiaip trumpai, tai, prizininkais spėju taps Latviai ir Serbai, kurie galėtų susitikti finale ir Lietuviai. Nors yra daug stiprių komandų ir dar niekas neaaišku...
Vis dėlto lietuvius priskiriu prie favoritų, nors ir neturim Piliausko, bet turim du aukčiausio lygio žaidėjus, kurių pavardes galite įsidėmėti jau dabar, nes ateityje gali nekartą dar tekti jas kartoti - Tadas Sedekerskis ir Arnoldas Kalboka. Abu jau medžiojami NBA skautų, abu savo regionų lyderiai jeigu taip galima išsireikšti, Kalboka - geriausias Lietuvos u-16 žaidėjas, o Sedekerskis šiais metais buvo išrinktas naudingiausiu u-18 diviziono Ispanijos lygos žaidėju atstovaudmas Laboral Kutxa jaunimo komandai. Abu dalyvavę prestižinuose Jordan Brand ir visokiose kitose stovyklose, kur neretai iš visos europos geriausius talentus ir ant pirštų galima suskaičiuoti. Sedekerskis apskritai jau kiek pamenu daugiau nei porą metų ivertintas eurohopes.com nr1. 1998 kartos žaidėju, praeitais metais jau atstovavo u-16 ir buvo vienas iš lyderių ¬11ppg ¬5rebs. Sunku būtų pasakyti, kuris geresnis, Sedekerskis universalesnis, Kalboka geresnis snaiperis ir apskritai metikas. Prie šių dviejų į didijį trejetą prijungčiau ir Roką Gadiliauską rinktinės pagrindinį centrą, kuris taip pat buvo kviestas į panašias stovyklas. Iš tiesų pritarčiau Wabalui, kad šita karta yra stipriausia po Valančiūno išleistos.
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
amerika20 Rašė:

Ka del turku manot 8,90 ne per didelis kof uz juos ? kaip ten draugiski rezultatai gal kas zino ?


turi viena zvaigzde centra kazkoki, per didelis kofas, bet kas is to, labai jau menki sansai, kad laimesi, su pliusine 15 jau gal ir kita kalba butu, bet as ten apskritai nieko nesirenku sitam macui.
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
[url][/url]
Obradovic Rašė:

Ka del turku manot 8,90 ne per didelis kof uz juos ? kaip ten draugiski rezultatai gal kas zino ?


turi viena zvaigzde centra kazkoki, per didelis kofas, bet kas is to, labai jau menki sansai, kad laimesi, su pliusine 15 jau gal ir kita kalba butu, bet as ten apskritai nieko nesirenku sitam macui. Gal gali pasakyt kur rast draugisku rungtyniu rezultatus ?
Registravosi: 2011/04/25 Žinučių: 384
Cituoti
0
amerika20 Rašė:

Gal gali pasakyt kur rast draugisku rungtyniu rezultatus ?


skirtinguose federaciju puslapiuose. IEskodamas turku rezultatu radau foruma kur turkijos vokietis labai stipriai analizuoja savo rinktine http://www.basketball.de/showthread.php ... 67&page=69
taip pat ten yra ir draugisku rezultatu siektiek, kur rasti visus siuo metu tikrai nezinau.
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
Obradovic, menki pataisymai - *Pilauskas ir *Kulboka.
Registravosi: 2012/10/04 Žinučių: 492 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
0
Taigi turiu paėmęs Graikijos Latvijos bendrą over. Trumpai tariant todėl, kad graikai per daug nuvertinti ir totalas jiems labai jau žemas, pridedant kad latviai namie, todėl turi nestabdyt. Totalas mergaitiškas o čia bachūrai, turi primest.
Taipogi Rusija bent jau baltijos turnyre parodė kad yra apgailėtini, daugiau niekur nežaidė kaip supratau. Dabar laukia italai kurie dar pora gerų iš U17 turi, pasirengimas geras, tokie kaip rusai nešami dviženkliais, tai minusinė man čia limpa.
Na ir dar vienas įvykis Lietuvos bendras over. Na žinoma, ne namie šįkart žais, bet netoli. Iš rezultatų ir to ką mačiau, tas jų greitas krepšinis visai kokybiškai gaunasi. Turkai taip pat pasižymėjo gan rezultatyviais mačais pasirengime, nuvertinti manau per daug jie, todėl bendras labiau limpa.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Wabalai, kuris is situ triju tau atrodo patikimiausias? 😁 As linkes rinktis latviu-graiku overi, nes, visgi, sumest po 62 taskus kad ir jauniems, bet visgi bachurams yra labai netgi imanoma
Registravosi: 2014/05/08 Žinučių: 468 Padėkų: 47
Cituoti
0
Visi vienodai nepatikimi jei žiūrint iš atmetimo pusės 😁 pagal draugiškas geriausiai italai atrodytų fora, bet kadangi ji gan didelė, tai irgi nepasakyčiau kad labai užtikrintas. Bendrai paėmus man čia geri įvykiai, bet tikrai nėra tokio, už kurį dėčiau paskutinius 5 lt 😁)
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Tiesiog 3 ivykiai man yra per daug, kadangi jau esu pastates uz CL tai galiu leisti sau atlikti dar viena statyma, todel ir renkuosi, kas geriau 😁 Bet matyt jau linkstu ties tuo overiu kaimynu, tikiuosi, kad graikai nerodys ginybinio krepsinio, visig jaunuoliai dar 😄
Registravosi: 2014/05/08 Žinučių: 468 Padėkų: 47
Cituoti
0