Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Ką veikt su milijonu?

Atsakyti Sekti temą
Viename forume įdomią temą užmačiau ir sudėjau įdomesnius pasisakymus.
O klausimas toks, jei ar teleloto, ar iš lažybų, ar iš dar kažkur beveik netikėtai pakeltumėte milijoną ar tiek daug, kad užtektų ilgam ką darytumėte? Mestumėte lošt? Investuotumėt? Afrikos vaikams atiduotumėte? Pragyvenimui išleistumėte? Ar kaip kitaip suvaldytumėte ir neišsvaistytumėte?


šiandienos išgirstas pokalbis prie kasos IKI parduotuvėje privertė susimastyti, ir turbūt pagalvoti, kokie žmonės trapūs ir kaip negalvoja..
Trumpai apie tai:
Stoviu eilėje, ir šnekasi 2 pardavėjos, kaip supratau viena kolegė laimėjo milijoną ar kažkokią tais didelę pinigų sumą šnekasi jos:
Pirmoji: na nieko, ir atėjo į darbą šiandien kaip niekur nieko
Antroji: eiktu 😟😡! aš tai laimėjus milijoną tikrai neičiau į darbą daugiau, paskambinčiau į darbą ryte, ir sakyčiau čiau bambyno



Gal ir į temą, bet pažystu vienus žmones kuriems taip iš oro atsirado 1.5mln... ir ką sau manot? Moteris ir toliau dirba virėja jau nlioliką metų, vyras taip pat paprastas mikriuko vairuotojas. Ir gyvena žmonės lyg niekur nieko nebuvo nutikę. 😁



Kaip tik neperseniausiai žiūrėjau tokią laidą, kaip vienas anglas laimėjo man regis 30 miljonų svarų ir viską prataškė per metus ir ten ekonomikos asai, visokie analitikai sakė, kad išlošus didžiulią sumą būtina juos pasidėti į banką bent 2metam, nemesti savo darbo ir gyventi toliau, kaip gyvenai lygšiol.
Tada žmogus per tą laiką viską suvirškina, kas čia per suma ir pradeda realiai mąstyti.

Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Kiekvienas skirtingai elgtusi manau, siaip neretas atvejis butu, kad zmogu paty suzlugdytu tie milijonai kurie pagal viska turetu suteikti geresny gyvenima, tokiems priskirciau taureles megejus, azartiniu losimu jau nebe megejus, bet "ligonius", labai silpnos psichologijos zmones, nes tas milijonas tarkim jei LT laimetas, nes daugiau cia islosti ir negali, tai jis labai greitai gali pradingti, o tada po visu buvusiu linksmybiu ir momentines prabangos sugryzti vel i ta paty gyvenimo ritma, manau butu nepakeliama.

Darbu nemeta, nes gal tiesiog jiems patinka, aisku jei cia LT lyginti ta milijona, tai realiai yra per mazai, kad susikurtum sau tvirta prabanga, jei neturi tam tinkamu ziniu ekonomikos srityje tarkim ir pns. As asmeniskai irgi nemesciau savo esamo darbo, bei mokslu, nes jie yra susije, as su jais gyvenima sieju, tad tas milijonas ar keli eitu tiesiog i banka ir butu ten, ne kol susikauptu palukanos geros, o kol pats igausi tiek ziniu ir patirties, kad galetum jais pasinaudoti tvirtai karjerai pradeti ir ateityje juos kelis kart padidinti. Mano nuomone tas milijonas turi tau suteikti TIK galimybe i labai realia, geresne ateity, o ne i trumpalaiky prabangu gyvenima. As nekalbu apie kitas salis, kur galima laimeti 30mil, 100mil ar daugiau, tai cia visai kita diskusija butu. Taigi, ivardijai virejos profesija issisolus milijona, butu galima jos vietoje pagalvoti apie restorano atidaryma nuosava ar kazka pns. nu supratot ka turejau omenyje.

Gal kiti nores tiesiog pasistatyti nama, irgi neblogas variantas, kiekvienas savaip manau mastytu, pagal savo vertybes
Registravosi: 2012/07/04 Žinučių: 166
Cituoti
0
Aš laimėjęs tokią sumą, taip pat darbo nemesčiau, bet nusipirkčiau nuosavą būstą ir geresnį automobilį, o kas liktų padėčiau (jei liktų) į banką prie turimų santaupų ir toliau gyvenčiau esamą gyvenimą.
Registravosi: 2012/03/29 Žinučių: 108
Cituoti
0
Grizzly700 Rašė:

Aš laimėjęs tokią sumą, taip pat darbo nemesčiau, bet nusipirkčiau nuosavą būstą ir geresnį automobilį, o kas liktų padėčiau (jei liktų) į banką prie turimų santaupų ir toliau gyvenčiau esamą gyvenimą.



Mano mintys identiškos, bet neaišku kaip jos pasisuktų iš tikro laimėjus tą milijoną 😁
Registravosi: 2011/10/10 Žinučių: 698 Padėkų: 2
Cituoti
0
As paaukociau labdarai
Registravosi: 2012/12/04 Žinučių: 173
Cituoti
0
Puse pinigu ant mergu, kita puse ant stafkiu 😄
Registravosi: 2012/10/28 Žinučių: 289
Cituoti
0
Neturiu Rašė:

kita puse ant stafkiu 😄


Antanui kojines nupirktum 😂
Registravosi: 2010/03/21 Žinučių: 305
Cituoti
0
Nemazai pavyzdziu yra kaip paprasti drbuotojai,tarkim, vidutinio atlyginimo laimi milijona ir daznai del to juos uzklumpa bedos. Visu antra kiek pamenu nemazai atskaiciuoja mokesciai, ar ten ne 100+k nuolaukia vien per juos? Gal ir klystu. 😄
Nustatyta, kad geriausiai pinigus isnaudoja ivairus verslininkai, zmones, kurie pinigus moka investuoti. Milijonas gali pasirodyti apgaulinga suma. Noretusi nusipirkti didmestyji gera buta ar nama iki puse limono isleidi 😁 Masia vel nezinia kiek 😁 Apskritai, kaip ir minejo kolegos, daznai zmogus iklimpsta i gero gyvenimo liuna, meta darba/mokslus. Nereikia pamirsti, po to kiek atsiranda tokiu, kurie pavydi ir stengiasi pakenkti. Taip, kad geriau uzdirbti savo milijona, kad zinotum kiek pastangu i tai idejai ir realiau vertintum turima rezultata. Nors kai pasiklausai daug ko, sakoma, kad milijono Lietuvoj neuzdirbsi, nebent suksi maklius politikoje arba kitokias mahinacijas bankuose ar ekonomikos srityse ( versle)
Registravosi: 2012/06/07 Žinučių: 155
Cituoti
0
Visu pirma jei imanoma geriau, kad niekas nezinotu. Buvau padares eksperimenta. Su fotoshopu pakeiciau loterijos bilieto skaicius ir darbe per pietus kolegos, kuris skaite laikrasti, paprasiau patikrint. Laimejimas buvo virs 200k euru. Nepamirstami ispudziai, visu kolegu reakcija ispudinga. Akimirka net pats patikejau, kad laimejau. Vienas kaip tik ruosesi pirkt masina is karto prase pinigu. Kitas dar nuejo patikrino internete ir grizes garsiai visiems pasake: vienas laimetojas virs 200 000 euru. Visada prisiminsiu jo veida kai traukiau "laiminga" bilieta is jo ranku. Vos neplyso per puse 😁. Greitai susirinkes savo daiktus isejau pro duris pelinkejas visiems sekmes. Spekit kas buvo po to?
Registravosi: 2012/11/26 Žinučių: 548
Cituoti
0
Registravosi: 2012/07/04 Žinučių: 166
Cituoti
0
egidiminas Rašė:

visu pirma jei imanoma geriau, kad niekas nezinotu. Buvau padares eksperimenta. Su fotoshopu pakeiciau loterijos bilieto skaicius ir darbe per pietus kolegos, kuris skaite laikrasti, paprasiau patikrint. Laimejimas buvo virs 200k euru. Nepamirstami ispudziai, visu kolegu reakcija ispudinga. Akimirka net pats patikejau, kad laimejau. Vienas kaip tik ruosesi pirkt masina is karto prase pinigu. Kitas dar nuejo patikrino internete ir grizes garsiai visiems pasake: vienas laimetojas virs 200 000 euru. Visada prisiminsiu jo veida kai traukiau "laiminga" bilieta is jo ranku. Vos neplyso per puse 😁. Greitai susirinkes savo daiktus isejau pro duris pelinkejas visiems sekmes. Spekit kas buvo po to?


Situacija, kaip iš filmo... 8) Tikrai įdomu sužinoti, kas gi buvo po to. 🙄

Spėju, kai pasakei, jog tai tik pokštas, niekas nesiklausė ir toliau tebemanė, jog iš tikrųjų laimėjai; tada turėjai įrodinėti, jog laimėtojas - ne tu (ar panašiai).
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 878 Padėkų: 954 Tel.: LT
Cituoti
0
Matet turbut Sunday Million kur laimejo Andrius Bielskis, teko su juo zaisti ne karta prie pokerio stalo, taigi jis laimejo kone 2 milijonus litu, baige zaisti zmogus 😄 greitai apsirenge ir isbego i darba, nes ir taip velavo, dar vienas pvz kaip nesusisuko galva nuo pinigu ir buvo neissimusta nuo rutinos
Registravosi: 2010/02/05 Žinučių: 108 Padėkų: 8
Cituoti
0
Hm, ka dirba jei nepaslaptis? siaip tai manau dar nesuvokė gerai ką padarė ir kai gaus pinigus, susimokės vmi ar dar kam nors ir tada gal jau mastys apie kitokį darbą 😁
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Vadovauja tarptautinės logistikos bendrovės padaliniui Lietuvoje
Registravosi: 2010/02/05 Žinučių: 108 Padėkų: 8
Cituoti
0
Mokslam + tevam duociau didele dali pinigu uz viska ka padare del manes + sportiniui inventoriui + laisvalaikiui. ech.. svajone lik sveika 😄
Registravosi: 2013/03/30 Žinučių: 10
Cituoti
0
Jei laimeciau - isproteciau ir nereiktu man tu pinigu jau tada. O jei neisproteciau, uzsigrauzciau, kad valstybe atimtu 150 tukstanciu nuo laimejimo ir tada jau vistiek buciau prie isprotejimo ribos😁.
Registravosi: 2011/10/08 Žinučių: 492 Padėkų: 1
Cituoti
0
Vienas milijonas litu tikrai nera isprotejimo riba 😁
Registravosi: 2012/11/26 Žinučių: 548
Cituoti
0
I banka pasidedi kad palukanos eitu, gauni i menesi po 7 tukstancius ir ramu. Arba butu prisiperki, ant nuomos ir ramiai gyveni is svetimu pinigu 😄
Registravosi: 2012/04/01 Žinučių: 9
Cituoti
0
laime2k Rašė:

I banka pasidedi kad palukanos eitu, gauni i menesi po 7 tukstancius ir ramu. Arba butu prisiperki, ant nuomos ir ramiai gyveni is svetimu pinigu 😄


kokiam cia banke tokias palukanas moka kad net 7 tuks.lt per menesi?
Registravosi: 2011/04/11 Žinučių: 72
Cituoti
0
Nezinau, bet ne Lietuvoj
Registravosi: 2012/04/01 Žinučių: 9
Cituoti
0