Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

NEPATIKIMI PUSLAPIAI

Atsakyti Sekti temą
lazyfox Rašė:

gal siektiek neitema bet matau pakalbejot apie Pauliu cia, kaip manot ar atsiranda tokiu zmoniu kurie patiki kad tie pinigai besimetantys yra is losimu, ir ar apsimoka sitaip scamint zmones, nes prie bent kiek proto turincius losejus turetu but geda sitokias nesamones pliekt per youtube videos, as galvojau kad jie parodijuoja koki dan bilzerian is pradziu tai smagiai pasijuokiau OO kai supratau kad jie cia rimtai tai apeme sokas mane. Net bilzerian patvirtintu kad ne visi jo pinigai is tu losimu manau,o tie baranai nori itikint kad sugeba laimet is tokiu sudinu lietuvos bendroviu tokias sumas.ps gal zinot kokiu istoriju apie Pauliu noreciau pasijuokt nes tokiu klaunu lietuva senai nemate.


http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... -56-518419
va pasiskelbe, kad jis monetas rado, bet sklido kalbos, kad ten jo tos monetos. Nezinau kaip si istorija baigesi 😁
Registravosi: 2013/02/01 Žinučių: 483
Cituoti
0
Vienas elementarus atvejis del Pauliaus. Kodel Vincenteris yra limituotas muzu lazybu kioskuose iki 50ct 😟 O frajeris Paulius stato desimtim tukstanciu, pardavineja pickus, axujenas pliusas, bet kazkaip jam kaip leidzia deliot sumas, taip leidzia. Cia tokiu klounu desimtys toj Lietuvoj. Arba tie kur pardavineja fixus po 10 euru 😄 Situacija: suzinai sutartas varzybas, ka darai ? : Variantas A: pasistatai didele suma uzsienio bendrovej, arba pavazineji per punktus ir visur po kelis simtus pametai. Variantas B: parduodi picka facebooke po 10e 😄 Kas juokingiausia, kad zmones vistiek tiki tom nesamonem.
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 2105 Padėkų: 67
Cituoti
0
Sis veikejas bando gryzti i lazybas po 2 metu pertraukos. Kiek zinau su juo reikalu turejo ne vienas sio puslapio lankytojas. Senu skolu niekas nepamirsta. Niekam nerekomenduoju. uzdarbis.lt/t300222/basketballpicks/page__st__300
Registravosi: 2015/06/22 Žinučių: 625 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
0