Įsivaizduokite, kad jūs stojate į aukštąją mokyklą. Tai buvo jūsų sena svajonė, dėl kurios ilgus metus sėdėjote prie knygų, nemiegodavote naktimis, pramogoms skirtus pinigus išleisdavote repetitoriams.

Iš štai išaušo lemiama egzamino diena. Konkursas - dešimt žmonių į vieną vietą. Jūs pasirengęs pademonstruoti savo sugebėjimus ir gauti pelnytą atlygį už savo darbą.

Tik staiga koks nors pretendentas išsitraukia iš po stalo knygą ir, niekieno netrukdomas, rašo iš jos atsakymus į egzamino klausimus... Kokia jūsų reakcija?
Tai va, tokia ir mano reakcija į tą, kuris beveik visas prognozes ramiu veidu kopijuoja iš kito prognozių tinklapio ir aprašymuose tikina, jog tai yra jo idėjos bei įžvalgos. O paklaustas apie kopijavimą, ginasi - štai kur visa esmė.

Pagal mane, tegul jis kopijuoja prognozes nors iš patiek Tonio Bloomo 😄 , bet tegul nesako, kad tai jis pats yra toks protingas. Tegul dalinasi visomis savo šimtu procentų kopijuotų prognozių ir atneša mums visiems naudą, bet prognozuotojų konkursuose tegul nedalyvauja. O plagiatorių konkurso čia, deja, nėra (o gal vertėtų surengti 😉 ). Juokauju.

Kaip tame posakyje: "Visi žmonės yra lygūs, bet kai kurie - "LYGESNI."
Niekada gyvenime nemėgau tų "LYGESNIŲ" gudrašiknių ir traiškyčiau juos kaip parazitus.

Ačiū už dėmesį. Gyvenkime taikiai ir elkimės vieni kitų atžvilgiu garbingai. 😎
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
7