Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Žalgirio krizė?

Atsakyti Sekti temą
„Top Sport“ padidino paramą „Žalgiriui“


Krepšinio gerbėjai, šiandien stebėdami Kauno „Žalgirio“ rungtynes su Berlyno ALBA, ant Lietuvos čempionų komandos marškinėlių pamatys naują, tačiau gerai žinomą užrašą.

Antrąjį sezoną „Žalgirio“ klubą remiančios lažybų bendrovės „Top Sport“ prekės ženklas ant žalgiriečių kovinės aprangos puikuosis ir per paskutines Eurolygos rungtynes su Bambergo „Brose Baskets“ ekipa.

Iki šiol „Top Sport“ prekės ženklą ant žalgiriečių marškinėlių buvo galima pamatyti VTB Vieningosios lygos ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionatuose.

„Lažybų bendrovė “Top Sport„ mūsų klubo rėmėjų šeimoje yra jau beveik du metus. Tai – rimtas, strateginis partneris, kuris sutiko mums papildomai padėti ir nelengvą akimirką. Tikimės, kad šis pavyzdys užkrės ir kitas šalies bendroves prisidėti prie “Žalgirio„ komandos išsaugojimo“, – teigė Kauno „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Pagal partnerių pasirašytą sutartį, paramos suma – konfidenciali. Lažybų bendrovė „Top Sport“ pagrindinę reklamos poziciją ant „Žalgirio“ žaidėjų sportinių marškinėlių užims iki šio sezono pabaigos. Anot P.Motiejūno, generalinio rėmėjo vieta naujajam sezonui lieka neužimta ir klubas yra atviras visiems pasiūlymams.

„Suprantame sudėtingą “Žalgirio„ situaciją ir stengiamės pagal išgales pagelbėti. Komandą remiame jau antrą sezoną ir negalėjome likti abejingi. Nepretenduojame tapti komandos gelbėtojais, tačiau, kiek galime, tiek prisidedame. “Žalgiris„ yra mūsų širdyse, todėl džiaugiamės, kad galime padėti mūsų visų mylimai komandai. Be to, jaučiame ir grįžtamąją naudą – naudodamiesi “Žalgirio„ komunikacijos kanalais didiname savo prekės ženklo žinomumą“, – sakė lažybų bendrovės „Top Sport“ direktorius Dainius Gulbinas.

„Top Sport“ yra pirmoji ir didžiausia lažybų bendrovė Lietuvoje. 2002-aisiais metais atidariusi pirmąjį lažybų punktą, dabar „Top Sport“ valdo net 86 lažybų punktus 33 Lietuvos miestuose.

Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.lt/naujienos/sportas ... z2Ow7ww136


P.S. Kažkaip atrodo šian sulauksim "netikėtų" rezultatų, nes kas gali paneigti, kad paramos nereiks atidirbti😁 Gal aš tiesiog ramiai pažiūrėsiu rungtynes.
Registravosi: 2011/11/03 Žinučių: 554
Cituoti
0
O tau butu netiketa gauti isvykoje be svarbiausiu savo zaideju nuo tikrai neprastos ALBOS? Jeigu ir gaus tai tikrai nebus fixas cia, gi pats Plaza pasake kad sitose varzyose jie ruosis ateinanciom kovom ir zais visi tai reiskia kad daug laiko gaus jaunimas o ALBA nusiteikus super karingai po to ju isniekinimo Kaune tai irgi stengsis laimet siandien + forma dabar tikrai nebloga ju. 😉 Tikrai nebus nuostabu jeigu siandien pralaimesim ir tai tikrai nebus fixas, va pries Minska tai galima itarima turet bet tikrai ne siandien 😉
Registravosi: 2012/05/24 Žinučių: 2621
Cituoti
0
Bet kuriuo atveju už Žalgiriuką ir tikiuos Velykinę dovanėlę 😁
Registravosi: 2011/11/03 Žinučių: 554
Cituoti
0
boogaloo Rašė:

Bet kuriuo atveju už Žalgiriuką ir tikiuos Velykinę dovanėlę 😁



negausi kiausiniu 😄
Registravosi: 2010/03/21 Žinučių: 305
Cituoti
0
Gave pinigine injekcija zalgirieciai atsipalaidavo, tj net su alba nesukovojo 😄
Registravosi: 2013/03/26 Žinučių: 84 Padėkų: 261 Tel.: LT
Cituoti
0
Kažkas po šiandienos Žalgirio "pergalės" per savaitę atgavo visus investutotus litus.. spėkit kas?
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
unik Rašė:

kažkas po šiandienos Žalgirio "pergalės" per savaitę atgavo visus investutotus litus.. spėkit kas?



nereikia nei triju spejimu....
Registravosi: 2011/10/10 Žinučių: 698 Padėkų: 2
Cituoti
0
Kaip ir minėjau prieš Eurolygos varžybas, kad tokios paramos nekvepia skaidrumu. Tokio žaidimo kaip šiandien jau senokai nemačiau. Geriausias tai paskutinis epizodas, kai POPO atidavė kamuolį likus 4 sekundėm ogi kam? Taip, tam kuris niekad nemeta, o jei meta tai tik netyčia, tam kuris net nežiuri į kašio pusę, taip...Magratui. WTF😟
Registravosi: 2011/11/03 Žinučių: 554
Cituoti
0
Baklazhanu shajka 😄
Registravosi: 2010/03/21 Žinučių: 305
Cituoti
0
Pelnomes is zalgirio dabar kai tokie kofai plaukioja, veliau dziaugsites kaj gerus kofus duos vtb lygoje ir kaj los pries ryta 😁
Registravosi: 2011/10/22 Žinučių: 201
Cituoti
0