Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Ar įmanoma gyventi iš lažybų?

Atsakyti Sekti temą
Manau, kad galima, nors žinau ne vieną žmogų, kurie vos nesusigadino savo gyvenimą per juos.

Pats visada kiekvieną mėnesį atsidedu tam tikrą sumą lažyboms, pralošiu, tai pralošiu, ne bėda, patinka man pats azarto jausmas žiūrint krepšinį. Tereikia mokėti disponuoti savo turimais pinigais.
Registravosi: 2012/01/10 Žinučių: 30
Cituoti
0
Man tai labai sypsena sukelia vienas dalykas; Aplink tik su kuo pasikalbi, visi tik laimi ir laimi is lazybu 😁 tik kazkaip kontoros pelnus kraunasi 😁
Registravosi: 2009/09/24 Žinučių: 9
Cituoti
0
Viskas yra imanoma. Verslininkas irgi nesukuria sekmingo verslo is karto, taip ir lazybose - nepatyres nesekmiu, nelaimesi. Plati ir neisiamiama tema.

Filmukas apie viena idomu zmogu, gyvenanti is lazybu
https://www.youtube.com/watch?v=d6FAUQ6SFKM
Registravosi: 2008/11/09 Žinučių: 1166 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
0
Tai papasakok kaip jis ten gyvena kaip stato. neina suprast angliskai kalba ir ziauriai dar greit. ar tu irgi nesupratai ?
Registravosi: 2010/01/10 Žinučių: 78 Padėkų: 7
Cituoti
0
liudnas Rašė:

tai papasakok kaip jis ten gyvena kaip stato. neina suprast angliskai kalba ir ziauriai dar greit. ar tu irgi nesupratai ?



tau neuztenka duonos duoti dar ir sukramtyti uz tave reikia 😄 jeigu ideda reiskia suprato
Registravosi: 2007/06/27 Žinučių: 12
Cituoti
0
Kazkada buvau imetes sita video apie Billy Walters. Ir dar jei kam idomu, tai cia ilga istorija apie ji ir visa "Computer Group".http://pregame.com/pregame_blogs/b/john ... x#comments
Registravosi: 2009/02/22 Žinučių: 296
Cituoti
0
liudnas Rašė:

tai papasakok kaip jis ten gyvena kaip stato. neina suprast angliskai kalba ir ziauriai dar greit. ar tu irgi nesupratai ?


Taip, jis imete cia video nes nieko nesuprato.
Registravosi: 2009/02/22 Žinučių: 296
Cituoti
0
Negalima
Registravosi: 2007/07/04 Žinučių: 15
Cituoti
0
kosmonautas Rašė:

jeigu paprastai losti norite ,tada manau zaisti teleloto saugiau bus.


Filosofas Rašė:

Teoriškai iš lažybų gyvent įmanom, praktiškai, kaip žinia, — nelabai.


vyckius Rašė:

uzdirba tik aisku nepaprasti mirtingieji


fro5t Rašė:

negalima


Atleiskit, bet tada niekaip nesuprantu, ka jus cia isvis tada veikiat?

Pvz as nekisu nagu prie kortu zaidimu. Nes as ju nesuptu. Ir todel man nera sansu ten kazka laimeti, kadangi as nemoku zaisti kortomis. Bet tai ko as nemoku, ten as ir nekisu nagu.
Tad nesuprantu, ka cia veikia visi tie, kurie kategoriskai nusistate, kad pinigu is lazybu neuzdirbsi (in long run).
Jei jau neina, tai koki velnia jus cia darot?
Registravosi: 2009/02/22 Žinučių: 296
Cituoti
1
Mano nuomone ir teisingai masto, kad pinigu is lazybu neuzdirbsi; Pirmiausia bent jau as statau pramogai(kad idomiau butu ziureti ir pan), o pinigeliai kad ir nedideliai tada patys ateina. O jei galvosi kad va cia pinigu kioskai tik padek ir atsiimsi kelis kartus, galima taip ir gyvenima pralosti. Jau ne is vieno zmogaus girdejau kaip kontoru darbuotojai ima is kasos pinigus ir visus prastato
Registravosi: 2009/09/24 Žinučių: 9
Cituoti
1
Nu tai jei durnas, tai nebutina ir lost, kad gyvenima prap*stum.
Registravosi: 2009/02/22 Žinučių: 296
Cituoti
0
Žinoma ne vienas iš mūsų norėtų, uždirbti iš lažybų - sau sėdi namie, neturi ant galvos viršininkų, spaudai mygtukus ir po kelis tūkstančius per mėnesį pasipildai sau sąskaitą.
Bet ne viskas taip paprasta kaip žmonės galvoja. Uždirbti įmanoma, tačiau kad uždirbti sau ant duonos iš lažybų turi būti profesionalas, bet kol juo tapsi praeis ne vieni metai. Profesionalas tai tas kuris nuo ryto iki vakaro praleidžia savo laiką darydamas analizes ir sekdamas keliolikos kontorų linijas. Juk profesionalas žino, kad jei šiandien neras patikimo įvykio ir nepastatys už jį, tai reiškia mažiau uždirbs.
Be jokios abejonės, kad sėkmingai eiti profesionalumo link, reikia sau į galvą įsikalti kai kurias taisykles:

1. Savikontrolė

Tai pati svarbiausia savybė profesionalui. Kad ir kokios būtų aplinkybės, jūs neturite pamesti galvą. Net jei šiandien jums buvo nesėkminga diena. Supraskit visada, kad geriau atsilošti rytoj, negu šiandien prarasti viską. Kai jums nesiseka, įmušamas įvartis paskutinėse minutėse ar net sekundėse, paprasčiausiai nusišypsokite įvykusiam atsitiktinumui, skaitydami, kad padarėt tikrai gerą statymą, tik šiek tiek nepasisekė. Atminkit, kad jei darote gerus statymus, tai įvarčiai dažniau bus mušami jūsų naudai.

2. Gobšumas

Jeigu jums viskas klostosi gerai – išlošėt 5 įvykius iš eilės, nepradėkit tikėti, kad dar taip kartą pasiseks ir statyti daugiau nei statote įprastai. Nebe reikalo sakoma: “Siekti pertekliaus - vadinasi, vaikytis nepriteklių.” Atminkite, kad jūsų uždarbis, tai ne žaidimas.

3. Maži koeficientai

Profesionalas visada ieško statymų prieš favoritą kur koeficientas siekia apie 2. Statydami už aiškius favoritus su mažais koeficientais jūs visada liksite minuse, nes pralošimas jau įskaičiuotas į liniją.

4. Tapetai, kampiniai, kada bus įmuštas pirmas įvartis

Štai ko turi vengti profesionalas. Profesionalūs statymai, tai statymai už rungtynių baigtį, rečiau už totalą. Statymai, tokie kaip, kada bus įmuštas pirmas įvartis. Statymai už kiek bus kampinių ir panašiai. Visa tai, vadinasi sirgalių statymais. Tokius statymus turėtumėt pamiršti visam laikui, jei norit būti profesionalu.
Pamirškit kombinuotus statymus. Be abejo daug kam norisi pastatyti mažiau, o laimėti daugiau, tai vėl gi gobšumas.
Profesionalas taip nelošia. Aišku kartais galima pastatyti kombinuotą statymą iš dviejų įvykių, bet geriau vengti. Taip pat nesirinkite tokių komandų už kurias sergate, tai trukdo adekvačiai įvertinti rungtynių baigtį.
Registravosi: 2010/01/29 Žinučių: 3
Cituoti
0
Ar imanoma gyventi is lazybu?
I si klausima neatsakysiu, nes tai tas pats, kas uz minimuma dirbancio, jokiu ateities perspektyvu nematancio, tiesiog buko zmogaus klausti, ar imanoma, jo nuomone, legaliai uzdirbti milijona?
Tu jam gali i medine galva vini kalti, jis vistiek sakys, kad tai neimanoma...
Kazkodel bendroves kai kuriuos losejus laiko vos ne teroristais ir ne tik deda limitus, bet apskritai blokuoja.
Gal is dalies ir malonu jaustis, kai taves kazkas bijo kaip teroristo, bet geriau butu galima apsieiti ir be tokio jausmo 😁 Neseniai tarp savo begales bendroviu saskaitu, atsidariau dar Victor Chandler ir savo pasirodyma pas juos pradejau...taip sakant neatsakingai, stipriai nurengiau statydamas tik is savo sask (nes siaip beveik visur turiu sask ant kitu zmoniu ir statymus kiek imanoma smulkiau ismetau) ir vienas statymas buvo su aukstu futbolo kof. Ziuriu siandien negaliu prisijungti prie savo saskaitos, raso kad blokuota (na tai aisku ne pirmas kartas del ivairiu priezasciu), bet kazkaip sikart jie net prajuokino.
Parasiau kame cia reikalas, kodel uzblokavo ir kur mano pinigai?
Atrase:
Tarik - Contact Centre: It seems your account has been closed by a Senior Trader. Although they may choose to close accounts for a number of reasons I'm afraid we are not given the specific details. However it is likely that your betting patterns do not coincide with the individual traders business plan and so the decision was made to close your account.
....
Nu zodziu laimetus pinigus jie man pervede i saskaita (aciu dievui nereikejo su jais vargti del to), bet tai sakau, galit jus man zmoniskai paaiskinti kodel mane uzblokavot? Na as dar ironizuot pradejau su klausimais "ar su visais laiminciais klientais taip darot" ir t.t ir pan... 😁
Atraso:
Tarik - Contact Centre: Apologies for any inconvenience caused, please be aware this is due to a business decision and is in no way personal to you.
.......
It is a business decision taken by our senior traders
......
Zodziu mes draugiskai pabendravom, mandagiai atsisveikinom, palinkejom vienas kitam sekmes ir visa tai labai saunu... 😁
Tai tik pavyzdine bendrove, kuri neparankius klientus netgi blokuoja, tokiu yra daug ir kai kurios net ne po ilgo laiko, o po pirmos statymu dienos. Beveik taip pat buvo tarkim su LADBROKES, tik takart daug nervu man kainavo del pinigu atsiemimo ir t.t, o dabar tiesiog ironiskai tai priemiau.
Reiketu visas tokias bendroves pradet REKLAMUOT internete kiek imanoma, kad losejai, kurie laimi, ne tik standartiskai gauna vaiku darzelio limitus, bet jau automatiskai blokuojami, nes toks ju verslo planas...
Aisku, tai putimas pries veja...
.....
"Bet siaip palikime nuomone, kad lazybose uzdirbti neimanoma, juo labiau is to gyventi, kaip ir uzdirbti bent milijono is bet kokio verslo" 😁 Zmogus, kuris pats kazko nesugeba, dazniausiai pripazista tik viena - SAVO tiesa, kad neimanoma tai, kas atrodo neimanoma JAM arba tiesiog priklauso 99% stereotipiniu zmoniu, kurie tiki tik tuo, kuo sventai tiki dauguma...
Registravosi: 2010/08/28 Žinučių: 892
Cituoti
1
Vertas pagarbos zmogau esi, bet jei tokiam LADBROKES (juk cia vienas is stambiausiu bukmekeriu ar as klystu), Victor Chandler irgi juk sena ir nesmulki kontora,blokuoja ir limituoja pliusuojantiems, tai ar is vis yra bukmekeriu, kurie neblokuotu ir nelimituotu ? nes as pats dar mazai pasiekes sitam reikale, nors einu visom jegom tuo keliu 😁,tai tik susidures su unibet, omnibet limitais.
Registravosi: 2009/03/30 Žinučių: 68
Cituoti
0
NoFate Rašė:

Ar imanoma gyventi is lazybu?
I si klausima neatsakysiu, nes tai tas pats, kas uz minimuma dirbancio, jokiu ateities perspektyvu nematancio, tiesiog buko zmogaus klausti, ar imanoma, jo nuomone, legaliai uzdirbti milijona?
Tu jam gali i medine galva vini kalti, jis vistiek sakys, kad tai neimanoma...
Kazkodel bendroves kai kuriuos losejus laiko vos ne teroristais ir ne tik deda limitus, bet apskritai blokuoja.
Gal is dalies ir malonu jaustis, kai taves kazkas bijo kaip teroristo, bet geriau butu galima apsieiti ir be tokio jausmo 😁 Neseniai tarp savo begales bendroviu saskaitu, atsidariau dar Victor Chandler ir savo pasirodyma pas juos pradejau...taip sakant neatsakingai, stipriai nurengiau statydamas tik is savo sask (nes siaip beveik visur turiu sask ant kitu zmoniu ir statymus kiek imanoma smulkiau ismetau) ir vienas statymas buvo su aukstu futbolo kof. Ziuriu siandien negaliu prisijungti prie savo saskaitos, raso kad blokuota (na tai aisku ne pirmas kartas del ivairiu priezasciu), bet kazkaip sikart jie net prajuokino.
Parasiau kame cia reikalas, kodel uzblokavo ir kur mano pinigai?
Atrase:
Tarik - Contact Centre: It seems your account has been closed by a Senior Trader. Although they may choose to close accounts for a number of reasons I'm afraid we are not given the specific details. However it is likely that your betting patterns do not coincide with the individual traders business plan and so the decision was made to close your account.
....
Nu zodziu laimetus pinigus jie man pervede i saskaita (aciu dievui nereikejo su jais vargti del to), bet tai sakau, galit jus man zmoniskai paaiskinti kodel mane uzblokavot? Na as dar ironizuot pradejau su klausimais "ar su visais laiminciais klientais taip darot" ir t.t ir pan... 😁
Atraso:
Tarik - Contact Centre: Apologies for any inconvenience caused, please be aware this is due to a business decision and is in no way personal to you.
.......
It is a business decision taken by our senior traders
......
Zodziu mes draugiskai pabendravom, mandagiai atsisveikinom, palinkejom vienas kitam sekmes ir visa tai labai saunu... 😁
Tai tik pavyzdine bendrove, kuri neparankius klientus netgi blokuoja, tokiu yra daug ir kai kurios net ne po ilgo laiko, o po pirmos statymu dienos. Beveik taip pat buvo tarkim su LADBROKES, tik takart daug nervu man kainavo del pinigu atsiemimo ir t.t, o dabar tiesiog ironiskai tai priemiau.
Reiketu visas tokias bendroves pradet REKLAMUOT internete kiek imanoma, kad losejai, kurie laimi, ne tik standartiskai gauna vaiku darzelio limitus, bet jau automatiskai blokuojami, nes toks ju verslo planas...
Aisku, tai putimas pries veja...
.....
"Bet siaip palikime nuomone, kad lazybose uzdirbti neimanoma, juo labiau is to gyventi, kaip ir uzdirbti bent milijono is bet kokio verslo" 😁 Zmogus, kuris pats kazko nesugeba, dazniausiai pripazista tik viena - SAVO tiesa, kad neimanoma tai, kas atrodo neimanoma JAM arba tiesiog priklauso 99% stereotipiniu zmoniu, kurie tiki tik tuo, kuo sventai tiki dauguma...





Oho kas tu toks cia pastoviai islosiantis. gal turi savo puslapi cia statymu noreciau pamatyti. Sutinku del savikontroles , mazu kofu , kombinaciju bet ne viskas taip paprasta yra teke pralosti per viena diena 4 tukst nes pralose nadalis 1.15 , caja laboral 1.15, siauliai 1.25... kai taip "sekas" tai nieko nepakeisi jau noresis atsilost ir smigsi
Registravosi: 2007/07/04 Žinučių: 15
Cituoti
0
Su VictorChandler pas mane labai panaši istorija, vieną dieną gavau laišką, kad uždaryta mano sąskaita 😁
Ladbrokes kažkiek daugiau duoda pastatyt ant futbolo, visose kitose sporto šakose limitai juokingi.
Taip pat nepatariu atsidarinėt sąskaitų Paddypower, Betway, Betsafe, Bodog.

Limitų atžvilgiu vienareikšmiškai geriausia bendrovė mano manymu yra Pinnacle. O kadangi dar ir kofai ten būna geriausi dažniausiai - tai išvis pliusas jiems didelis iš manęs 😁

GNP visi bukmekeriai anksčiau ar vėliau limituos tave, jei esi laimintis lošėjas. Nes jei nelimituotų - būtų suvalgyti profesionalių lažybininkų 😄
Registravosi: 2010/06/15 Žinučių: 223 Tel.: LT
Cituoti
0
Viskas yra imanoma.. pavyzdiui niekas nenori tiketi, kad as budamas septyneriu metu skaiciau klasika dviem kalboms, bet tie kas pazista, tie negali netiket, nes mate ir atsimena.. arba dar sutinku zmoniu, kurie sako, kad mane sutiktu, sutryptu mano galva, nors visai ne neisivaizduoja, kad cia su manima ir kalba..
Registravosi: 2012/01/10 Žinučių: 30
Cituoti
0
Pažįstu žmogų, kuris nedirba. Jis stato nerealiom sumom, 10 lapukų su tais pačiais įvykiais po 1k, kad apeitų mokesčių sistemą, jis puikiai gyvena iš to, net mašiną yra nusipirkęs.
Registravosi: 2011/11/02 Žinučių: 41
Cituoti
0
Vis tiek 90% loseju yra minuse ir tik retas is tu 10% gali pasidziaugti mazu pliusu.
Registravosi: 2010/12/01 Žinučių: 1397 Padėkų: 44
Cituoti
0
Edgarynis Rašė:

pažįstu žmogų, kuris nedirba. Jis stato nerealiom sumom, 10 lapukų su tais pačiais įvykiais po 1k, kad apeitų mokesčių sistemą, jis puikiai gyvena iš to, net mašiną yra nusipirkęs.



tokiu zmoniu daug , ir kad tik masina nusipirkes tai dar zemo lygio , geriausia kai dar ir buta nusiperka ar dvi masinas ir po poros nesekmingu dienu , uzstato masina uz ~40 % jos vertes ir bando atsilosti , suleidzia tuos 40 % . parduota ta masina 20% nusuka uzstato gavejai , dazniausiai is likusiu 40 % lieka ~ 10-15% (5-20 k ) is ju vel kazkiek atsikelia , vel masinos , vel pjankes , vel turtingas , po kurio laiko dainele is naujo

is savo patirteis galiu pasakyti jei statai didelem sumom uz lazybas tai dar nereiskia jog tu profas ar kad gyveni is ju - iliuzija , aisku kai is vieno bilietos islosi 5-10 k atrodo cia gali laisvai gyventi du menesius ir dar pora k pralosti , bet dazniausiai tie pinigai tik apie savaite pas tave uzsilaiko nes isleidi nebutinom reikmem ir pralosi - ir vle is naujo suki visa pragyvenimo rata..


aisku yra zmoniu kurie sugeba is lazybu tureti pastovu pliusa ( o jei nepastovu tai kazkiek atsideje is geru laiku ) ir kazkaip issivarto ant to pragyvenimo , bet jie patys patvirtintu kad cia juodas kasdienis daug nervu kainuojantis darbas , ir jei nori is to gyventi turi ta kiekviena islosta lita spausti labiau nei koks eilinis zmogus , visas savo lesas gaudamas is darbo santykiu
Registravosi: 2011/03/28 Žinučių: 452
Cituoti
0