Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Darbo pasiulymas tipsteriams :)

Atsakyti Sekti temą
Sveiki .Tai va , siulau kam nors buti tipsteriu . Nemoku kurti litaniju tiesiog einu iskart prie tikslo . Pasiekit per simta statymu , arba kad truktu bent tris menesius , ROI 20 % , ir galiu beveik garantuot , kad jums nebereiks net statyt . Aisku to niekas nedraus , bet surasciau tikrai ne viena ir ne du zmones kurie butu jusu klientais . Aisku as ne uz dyka tai daryciau , pasiimciau kazkoki procenta , galeciau ir su tais zmonem bendraut . Sitam dalyke jau kokie 5 metai tai tikrai zinau ko zmones nori ir kaip su jais bendraut ir is kurio galim daugiau nuraut , kuris mokes maziau ir pns..
Gal galvojat kad cia man reik jusu statymu ir as minusistas ir t.t. No problem , galit man neduot tu statymu , susikurkit ta pati blogabet ir dekit ten statymus ( tik kad visi odds butu verified , o tai padaryt nesunku ) , arba bettingadvice siuntinekit keturis menesius statymus ( tada gausit statusa " BA Verified " prie savo temos ) , susikure pati paprasciausia blogspota. Tik turekit kazkoki irodyma ir tikrai surasiu zmoniu .Bet vistiek geriausias budas butu siuntinet zmonem per emailus ( ju turiu mazu maziausiai 60 ) ir tada zmones gal siek tiek ir pliuso pasidarys kai jau pasitikes jumis , tada jiems lengviau ir kazka daugiau sumoket. Jei kas domina , rasykit cia ar PM .
Registravosi: 2009/07/14 Žinučių: 669 Padėkų: 10
Cituoti
0
Kai kurie zmones rodo savo turima statistika sitam ar dar kazkuriem lt saite .. tai zinokit jog toks variantas netinka , nes uzsienieciams musu puslapiai tikrai neteikia pasitikejimo ir nemanau kad bent vienas pasirasytu pirkti..vienintelis variantas tai uzsienio puslapiai , kuriuos jau isvardijau , blogabet, verifiedtipsters, bettinadvice.
Registravosi: 2009/07/14 Žinučių: 669 Padėkų: 10
Cituoti
0
Nueini kad ir i ta pati blogabet,imeti apie 300 statymu su tebunie 20proc.ar net didesniu ROI ir poto jei nori parasai,kad darai mailing list'a ir kas nores,tas pirks.O ka tu cia sumastei tai.. 😄
Registravosi: 2011/07/09 Žinučių: 184
Cituoti
0
Su tebunie 20 % 😁 pats net tokio neturi ir gali netrint makaronu kad turi .. o jei galvoji kad as cia pesiu pinigus uz tokius dalykus tai nebijok , to nedarysiu , o dar ir pasiulysiu tiems kas to nezino taip pasidaryt tame blogabet .. as tik galiu pasiulyt zmonems kuriuos pazystu , parasyt i kelis forumus kur jau senai esu narys ir turiu siokia tokia reputacija ir jei is ten kazkas atsiras tai tada kazkokio procento ir prasyciau , o jei ne tai nieko ir nereik man
Registravosi: 2009/07/14 Žinučių: 669 Padėkų: 10
Cituoti
0