Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lošėjas Carmelo – aferistas?

Atsakyti Sekti temą
cempas Rašė:

faktas lieka tas kad carmelo sitam forume tenisa kerta geriausiai 😁 (meskio nenurasau ) asmeniskai as nesuprantu tos sistemos tokios irgi kad jai isedai i minusa tai pickeris tau ji turi panaikinti nemokamai...tai bet cia ir toliau lieka loterija ar jis panaikins ar dar labiau sesi i ta minusa kisdamas savo babkes...pries perkant pickus ir aklai pasitikint kito nuomone reik manau ir susitaikyti kad gali ir degti..Nepalaikau as cia nei vienos puses bet nesuprantu irgi to masisko puolimo 😁 o carmelo vartymo su sudais cia ir neuzskaitau 😁 70% sito forumo mokyklinio amziaus ir taip aisku 😁



Dar kartą aiškinu, kad dėl minuso as jam pretenzijų nereiškiu( nors jis viršija 5k). O jei jis pats sutinka, kad naikinant minusą jam sumokėti į priekį pinigai vėliau bus išskaičiuoti iš jo užmokesčio, kurio nebuvo, nes jis nesugebėjo padaryti man pelno. Kaip tada a? 😁 Mano nuomone jis man turi grąžinti tuos 150lt, jo nuomone ne. Aš išdėsčiau situaciją, savo išvadas, o kurią pusę palaikyt - čia jau jūsų reikalas 😁
Registravosi: 2010/06/15 Žinučių: 223 Tel.: LT
Cituoti
0
Nebenoriu,cia buti kieno advokatu,bet kaip sakoma punktas 1.Klientas visada teisus,jei klientas neteisus ziurek punkta 1.Juokai juokais,bet zmogus pasiryzes pardavineti pickus turi buti savo srities specialisas(carmelo daugelio nuomone toks ir yra),tureti stipru charakteri(cia jis pats prisipazista,kad labai pavargsta psichologiskai)isvada viena jei nepajegi ar nesugebi,nepardavinek picku,o dalinkis nemokamai,tada nebus atsakomybes ir niekas taves nevadins tokiais skambiais zodziais kaip vagis,siuksle ir t.t.
Registravosi: 2011/04/25 Žinučių: 34
Cituoti
0
Lygtais tau šilta ar šalta nuo to. Tegu žinosi žmonė kas per veikėjas. O kam trint temą, nepatinka, neik ir neskaityk, mažiau tavo "protingų" minčių matysim. Išvis čia diskutuoti beprasmiška. Sardaukar atsitiko toks atvejis, kiti matys ateičiai kas per žmogus ir nuo jų priklausys ką daryti. O dabar čia tuščiai kalbama ir diskutuojama tų kurie išvis nesusiję su tuom.
Registravosi: 2011/04/11 Žinučių: 926
Cituoti
0
sardaukar Rašė:

Grąžinčiau aš tau tuos pinigus, jeigu jie būtų gauti neteisėtai. Bet aš padariau tau 60u pliuso ir tada juos gavau, o ne pasiėmiau ir privariau minuso.

Aš turėjau teisės nenaikinti minuso, bet jam vieninteliam panaikinau. Tuo metu jis man kaip ir kiti buvo skolingas už 10 pikų - 150lt. Tada jis man privalėjo jau mokėti o ne kažką duoti į priekį, o jeigu būtų sumastęs dingti iš viso būčiau likęs išdurtas, o dabar išeina, kad jis tuos 10 pikų gavo dykai ir reikalauja gražinti pinigus. Kokiam čia darbe iš pradžių sumoka pinigus, o po to reikalauja atiduoti. Sąlygos jam kažkodėl nuo kovo mėnesio tiko idealiai, pasidarė pelno, bet birželi man pradėjo nesisekti ir sumastė sąlygas pakeisti taip kad dabar aš jam visą šį laiką viską siunčiau dykai. Minusas iš žemų koeficientų, bet pikais aš jam viską esu padengęs ir kai jis nutarė nutraukti tarp mūsų buvo +3. Jus nenorėkite pelno unitais mokėdami už piką po 15 litų, kai kitur už tokias paslaugas mokama šimtais ir tikrai ne visur jums garantuos tvirtą pliusą. Be to tai darydamas patiri tokį psichologinį spaudimą, gadini nervus ir sveikatą, kurios už jokius pinigus nenusipirksi, o čia sėdi sau ramiausiai pasistatęs ir laukia, praėjo gerai, nepraėjo - atsius kita, nepraeis daugiau pareikalausim pinigus grąžinti. O ką? Čia Lietuva, čia viskas galima.


Taip, tu turėjai teisę nenaikint minuso - su tuo as sutinku. TAČIAU SUTIKAI su mano pasiūlytom naujom sąlygom, vadinas prieš tai buvusios sąlygos nebegalioja. O naujos sąlygos buvo tokios: "kadangi keistume bendradarbiavimo sąlygas, tai siūlau kompromisą, kad nenukentėtų nei vienas, ir kad tau nebūtų baimės, kad prapulsiu. Panaikinus 30u minuso, as tau pervesčiau 150, vėliau panaikinus visą minusą - dar pervesčiau 150. O VĖLIAU tuos 300 atskaičiuotume iš kurios nors pliusinės savaitės mokesčio tau. Ar tiktų toks variantas? " Tavo atsakymas buvo, jog sutinki. Vadinas visi tavo pasakymai apie tai, kad pikais mes baigėm +3 yra niekiniai, nes mes jau nebendradarbiavom pagal pradines sąlygas. Visą tą laiką aš tą ir bandau tau iššiaiškinti, bet tu užsiciklinęs kartoji, kad kiti tau mokėjo, aš nemokėjau, kad tu naikinai minusą už dyką, bet pats su naujom sąlygom SUTIKAI. Nesugebi palaikyt pliuso, kad gaut procentus nuo pelno - tai ir užmokesčio negauni. Ir pinigus, kuriuos sumokėjau į priekį turi grąžinti. Kaip ir sakiau, aš tau nereikščiau jokių pretenzijų, jei pradinės sąlygos nebūtų pakeistos, tačiau mes jas PAKEITĖM, o tu nenori jų laikytis, tad ir esi vadinamas šiukšle ir vagim.

Sugrąžinsiu aš tau tuos pinigus šią savaitę tik nežinau kurią dieną, bet kaip pats pripažįsti dėl pakeistų sąlygų aš tau 60 unitų atlošiau dykai. Tebūnie, jeigu manai, kad aš jų nevertas grąžinsiu. Labanakt.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 1600
Cituoti
0
carmelo Rašė:



Sugrąžinsiu aš tau tuos pinigus šią savaitę tik nežinau kurią dieną, bet kaip pats pripažįsti dėl pakeistų sąlygų aš tau 60 unitų atlošiau dykai. Tebūnie, jeigu manai, kad aš jų nevertas grąžinsiu. Labanakt.



Tokios buvo susitarimo sąlygos. Manau temą galima rakinti, o kai Carmelo grąžins pinigus ir trinti, nes jis nebebus nusipelnęs tų teiginių, kuriuos sakiau apie jį pirmajame temos poste.
Registravosi: 2010/06/15 Žinučių: 223 Tel.: LT
Cituoti
0
Butu puiku, jei viskas graziuoju issisprestu.Sekmes.
Registravosi: 2010/09/06 Žinučių: 30
Cituoti
0
Matau jau išsiaiškinote kas kur ir temą rakiname.
Jei turėsite stiprių argumentų ar faktų vienai ar kitai pusei - atsiųskite ir papildysime.
O kad sukčiavimų nebūtų siūlome visiems vesti pick'us šiame puslapyje, kur tikrai neištrinsime ir neprisukčiausime - taip tikrai atsirinksite gerus prognozuotojus, kurie nei bando nei nebando sukčiaut.
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7342 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Buvau informuotas, kad pinigai iš Carmelo atgauti, todėl ateityje jau spręsti patiems.
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7342 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0