Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Parduodami pickai

Atsakyti Sekti temą
Esme tokia, neturejau laiko pastatyti, bet iskarto pamaciau idealius statymus i dubli:

Real-Valencia , pick: Valencia +9.5 @ 1.50
Real-Valencia , pick: J.Richardson under 8 @ 1.85

2.775 koef (TonyBet)


tai va pasidalinu, nesakau , kad 99%, bet daugiau sansu praeiti, nei ne, tikrai geri, siaip nedeciau, 70% tikimybe manau, o kaip su tokiu kofu tai manau medus su tokia tikimybe.
Registravosi: 2011/04/07 Žinučių: 1
Cituoti
0
Tiem kas stato Tonybete turiu labai gera statyma. Lyginant su uzsienio bendrovemis salygos mazdaug 50% geresnes. Taip pat kas turi Bet365 saskaita ir gali uzmesti stambiai - sakutes kazkur 40%. Ka sudominau rasykit PM.
Klaida istaisyta.
Registravosi: 2008/10/20 Žinučių: 583
Cituoti
0
Sveiki,kaip ir visiems buna juodu dienu,buna ir geru.tad kai geros mes pasigiriame,padekojame prognozuotojams.o kai buna juoda nutylim arba keikiames.pastarojo dalyko nedarau,tiesiog ieskau pagalbos,buna kai ikritus i duobe atsitiesti buna sunku ir vis gylynt lendama,aisku visad zmones rekomenduoja padaryti pertrauka ir vel pradet lazintis,bet gal yra kam ir dabar siuo metu gerai sekasi ir galetu padet.anksciau duobes buvo del drausmes trukumo,dabar ji atsiradusi,bet visivien sunkiai einasi.tad prasau pagalbos...
jei kartais kas turite tikrai rimta pika,kuris svieciasi lengvu paeinamamu ar tai teko matyti,stebeti ir jauciate jog bus butent taip,kaip galvojata parasykite,galimas ir mazas kofas,galimas ir didesnis,bet jau geriau mazesnis,bet labiau garantuotas.galiu investuoti 1-2K,tik nezinau ar statyti ant vieno piko,gal ant keliu,patarkite ir jei galite padekite,suteikusiam pagalba pazadu gero viskio bonke arba pavedimu i saskaita. Ačiū
Registravosi: 2011/03/26 Žinučių: 199
Cituoti
0
As tai manau, kad geriau tau palaukt rytojaus, nes ryt prasideda Anglijos cup'as. Ten tikrai galima manau prasiskukt su overiukais. Nes siandien kaip visada Pirmadienis ir nieko ypatingo nera. Is teniso, tai i 1R nelabai verta lyst.
Registravosi: 2011/07/20 Žinučių: 146
Cituoti
0
Tai as nesakau,kad siandien,galima ir kita diena,kad gero piko sulaukt galima ir savaite palaukt.tik esme tame,kad jau kazkaip nebedrasu paciam kazka ir bedet,nes sprendimai lievi pasidare.del teniso man kazkaip su geriausiai eidavosi,tad pirma rounda nusiteikes praleisti prie tv,nes ir sport1 rodys,bandysiu pastebeti formas ir kaip kas losia is mano matomu favoritu.
bet tiesiog gal butu zmogus kuris padetu sunkesniu laikotarpiu,pasitart duot pika ir panasiai,o uz aciu irgi neprasau
Registravosi: 2011/03/26 Žinučių: 199
Cituoti
0
Jei sprendimai levai tai pailsėk, nes man panašu, kad jau perdegei ir nori atsilošti. O jei ta suma sudaro daugiau nei 20% tavo banko tai tada tikrai geriau pailsėk, nes "pardavėjų" atsiras, bet ir ant pilna sukčiautojų užsirausi ir sudeginsi viską.
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Na ne tokiu nepatikimu ieskau,yra cia sitam forume rimtu zmoniu ir palei nikus jau kazka galima numanyt apie juos,tie kurie reiskiasi ir panasiai,nepatikimo zmogaus pikas man butu nieko vertas.poilsis gal ir reikalingas,delto savo galva net nenoriu kazko ir deti dabar,nebent kelintam rounde Montreal'yje,bet tik tuomet kai jau susipazinsiu su zaideju forma ir panasiai.bet gi buna zmoniu kai tikrai nuziuri rimta pika
Registravosi: 2011/03/26 Žinučių: 199
Cituoti
0