Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

PS4 KONKURSAS!!

Atsakyti Sekti temą
vcpaulis Rašė:

Manau toks modelis kaip šiemet kitąmet galėtų ir išlikti, tai yra NBA + Eurolyga. O prizais tai tikrai nebuvo galima skųstis, PS4 ar kelionė, tai tikrai super prizai.


Bet problema, kad per ilgi konkursai galbūt, nes jau po pirmų 10 mėnesio dienų aktyvumas sumažėja, kadangi lyderiai paaiškėja ir kiti jau mažiau stato tą mėnesį, kaip dinamiškiau padaryt konkursą? Gal kaip rolanda garros, skaidyt į trumpesnius etapus ar kt. minčių?

O kaip prizai, kuponai kokioms nors aktyvioms pramogoms (keturačiai, laipiojimai, šokinėjimai, tanko pavairavimai ar pan)?
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Del kuponu pritariu,tikrai geri prizai butu,pailset ir andrenalina gauti visai neblogai.
Registravosi: 2014/03/19 Žinučių: 85 Padėkų: 100
Cituoti
0
Pritariu dėl kuponų. O kad įdomiau tai siūlyčiau taikyti kaip čempionatuose būna. Tarkim formulės principą. Žmogus stato-renkasi už dienos įvykius, surenka daugiausiai unitų ir jie yra verčiamas taškais. Tarkim pirma vieta 12 taškų, antra 10 ir pan. Kitą dieną vėl tas pats. Tokiu atveju net jei vieną dieną suspėlioji-išprognozuoji 30 unitų ir užimi pirmą vietą - gauni 12 taškų, o kitą dieną galbūt žmogus surinks tik 2 unitus ir gaus tuos pačius 12 taškų. Gal kai kam nesažininga tai atrodys, bet čia formulės 1 principas neleistų gerai pataikius 3 dienas iš eilės paskui nieko nedaryti 😁 ir manau būtų didesnis susidomėjimas ne tik pirmasiąs tris dienas.
Registravosi: 2011/11/03 Žinučių: 554
Cituoti
0