Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Eurolyga 2014/2015

Atsakyti Sekti temą
Na ką. Ištraukti burtai.
A grupė iškart atrodo mirtininkų. Partizanui, kaip visada, nesiseka su burtais. Vėl stipriausia komanda iš 2 krepšelio CSKA, Barcelona, Ulkeris su milijonais. Budivelnykui šansų nedaug ten A grupėj. Dar nors iš šešto krepšelio gavo asmeniškai silpniausius.
B Grupė Vidutiniška, gal Milanas stipriausias buvo iš 5 krepšelio, tai šiek tiek nepasisekė. Žalgiriui realūs šansai būt 2-3, bet reikia bent jau stiprių vidutiniokų į sudėtį parinkti. Brose ir Strasbūrui šansų nedaug. Nors žinant Žalgirio biudžetą, tai galim likt ir už borto. Geriau būtų buvę nebent į C grupę patekt.
C Grupė Ten ir Mažeikiai turėtų šansus patekti toliau... Patys silpniausi visi ištraukti būtent į C grupę. Gal tik Bayernas buvo iš 6 krepšelio vienas pavojingesnių. Pamatysit, šitoj grupėj 6 krepšelio komanda t.y. Bayernas eis toliau. Daug gal kas ir nesutiks dabar, bet realiai šansai puikūs. Visi ten apžaidžiami. Gal dar Budivelnyką reikėjo vietoj turkų įdėt, tai būtų išvis pasaka. 😄
D Grupė Labai apylygė ir labai stipri. Visos komandos turi šansų. Dar neaišku, kas pateks iš kvalifikacijos. Dauguma prognozuoja Khimkus, bet aš neskubėčiau jų čia įrašyti.
Dar reikia laukt sudėčių, bet iš praeitų sezonų piešiasi toks vaizdas. Laukia įdomus EL sezonas.
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 2105 Padėkų: 67
Cituoti
0
A grupė. Visiškai nepritariu, kad tai mirtinikų, tai atrodo silpniausia, akivaizdus skirtumas tarp pirmų trijų ir trijų paskutinių.
B grupė. Jeigu ne armanis, sakyčiau tobula grupė, bet tiek prancūzus tiek vokiečius privalom aplenkti, o ir su armaniu/efe kovoti tikrai galima, tad top 16 tikrai matomas.
C grupė. Aiškūs 4 favoritai ir tiek 😁 Nebent bayeras kažką parodys, bet grupė vidutiniška
D grupė. Čia beabejo mirtininkai. Pao, Mc, Lokomatyvas, Laboral, Chimky (😟) tikrai yra stiprūs klubai ir kažkuriam vienam tikrai reikės jau krautis daiktus į ulebą.
Registravosi: 2013/02/12 Žinučių: 52
Cituoti
0
Bardaciokai, nusisnekejai del C grupes, ten aiskiai matau 4 komandas kurios turi eiti toliau, Unicaja bus labai galinga si sezona, eurolygos cempionai, galatasaray jei surinks ka zada bus labai stiprus, o ir montepaschi kaip visada tarp elito.Nematau dideliu sansu bayernui ir tuo labiau lenkams, kurie iskovos max 1 pergale pagal mano spejimus pradinius. Sita grupe pati aiskiausia man.
Be jokiu abejoniu D grupe pati stipriausia, ambicingieji Lokomotiv su Crvena Zvezda kabinsis i kita etapa,nebus lengva eurolygos senbuviams, o dar kvalifikacijos nugaletojas i sia grupe eina.
A grupe irgi pakankamai aiski man, Cska ir Barca toliau, Fenerbahce nors ir megsta sudmaliauti surinkdami gera komanda, bet siais metais kazkodel manau jog jie bus rimta komanda, nu ir Partizana turetu bandyti kabintis i likusia vieta.
Pagaliau Zalgiriui kazkiek pasiseke su grupe,Sig ir Brose Baskets turi apeiti kaip nieka,o su visom kitom komandos galima kapotis, laukiam Rudy kaune. 😄
Registravosi: 2011/06/17 Žinučių: 1174 Padėkų: 1804
Cituoti
0
A grupėj Partizano nepriskiri prie stiprių ? Sudėtis visada švelniai tariant vidutiniška, vien jaunimas, vienas-du legionieriai, bet ir tie jauni ir perspektyvūs. Rezultatai kalba patys už save. Kokius žaidėjus užauginę... Be to, Budyvelnikas dar biudžetą turi neblogą ir gali duoti kovos. Matysim. Dėl Armanio, tai pervertintas klubas. Prastas personalas dirba. Pinigų yra, žaidėjų yra, treneris yra, bet nieko nepasiekia. Plius mažina investicijas, tai kažin, ar bus labai pavojinga komanda. Vokiečiuose stipriai atsigauna krepšinis ir žiūrėk, kad tik ne su Brose tektų kovot dėl 4 vietos. 😁 Brose bus pavojingas. Pernai pažiūrėk. TOP 16 kiek grajų pralošta 1-5 taškais. Viena-dvi atakos į kitą pusę, ir būtų TOP 8 komanda. Dėl C grupės nesutinku. Vidutiniška ? OLY silpniausi bus iš 1 krepšio. Siena išvis žlunga. Veteranų dauguma buvo pernai, atsinaujins iš esmės. Nieko nesitikiu. Nenustebčiau per daug, net jei neišeitų į TOP 16. Unicaja išsikapanoja į Top 16 vis, bet toliau net nepretenduoja. Irgi abejočiau andalūzų pajėgumu. Lenkai ? Sunku kažką komentuoti, bet skamba prastai. 😄 Ir Bayernas čia tikrai šaus aukštai. Gali būt 2-3 pilnai. Galatasaray neaišku, ką parinks į sudėtį. D tai ten sunku kažką prognozuoti. Nėra tos tokios WOW komandos. Bet elitas tiek PAO, tiek Maccabi(tiesa, netikiu jų sėkme ateinančiame sezone ir pastatyčiau, kad neišeis į TOP 16), Laboral. Lokomotyvas irgi galinga komanda. Zvezda jau pernai įrodė savo pajėgumą Adrijos turnyre. Atrankos komanda niekada nebūna silpna. Įdomiausios kovos ir geriausi kofai bus būtent D grupėje. 😁
Rich., dėl Rudžio. Kažin, ar jis nežais NBA. 😁
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 2105 Padėkų: 67
Cituoti
0
Na daug netikslumu pas jus cia matau, pirma Siena tikrai susilpnejus perpuse nei pernai, pirkiniai neispudingi ir dar praeito sezono lyderiai pasitrauke dauguma. Kas is vokieciu tai tik Bayern atrodys neblogai, Bambergas susilpnejes bus. Dar vieans dalykas Bardaciokas, Rudy pareiske, kad niekada negris i nba taip , kad... 😄 o kad A grupe yra mirtininku pilnai sutinku, tikrai stipriausia grupe be abejoniu.
Jei trumpai apie grupes... A: Barca uzkimsta bus zvaigzdem, kaip ir CSKA , galyngos labai sudetys, na vienintelis barcos pirkinys Joey Drosy nepasakyciau, kad geras manau dar gris i ekipa Michael'is ir izaideja padoru isigys ir viskas. CSKA ner ka kalbet visos grandys stiprios. Ulkeris zu Zelko manau siemet parodys visiskai kita veida, to ir tikiuosi kadangi los Kleiza ir noretusi, akd toli eitu.. Budevilniekas, kaikurie pirkiniai man neatrodo pateisinami, kadangi biudzedas vis del to 10limonu euru, bet kad kovos del 4tos su Partizanu tai cia aisku. Taip pat ir nereikia nuvertint ir Prancuzu, kurie tikrai nebus patranku mesa budevielnikui ir Partizanui.
B grupe: Madridas atrodo bus sustiprejes, pakeite ta vargana Begiciu , Borousiu, isleido Suareza, islaike visus lyderius , nezinau ar dar ka nors jie zada isigyti, bet bus vel final dalyviai ... Efesas, na vel isigyjo Vasiliadi ir Planiniciu vietoje Farmaro, atrodo vietini turka kazkoki praleido , zengs panasiai kaip praeitam sezona, bet kaip sakoma kamuolys yra apvalus tai... Zalgiris, na reikia laukt legionieriu ir ziuret ka cia pavyks suburt, na jei liks Ksitofas tai labai gerai, dar matau komandos nerado ir Kaukenas, bet jie tikrai abejoju ar liks. Visgi noretusi kad pg pagrindinis butu ne Saras, aisku gali jis issauti, bet geriau energinga amerikieti matyti, staigu , kamuolius kuris gerai skirsto... Brose baskets be Nachbaro bus, tikrai aisku nespredziant cia is 1no zaidejo, ketvirta vieta cia per aukstai... Na Armani, idomu ar Langfordas liks komadoje , nezinau ar dar sutarti turi, bet visokiu grybu prisipirko isskyrus Mossa , kiti isvis arba zaide 2-3 trecioje lygoje ar NBDL heroju prisipirko... vnz pranasauciau be Langfordo paskutine vieta, nes nebus nei Fotsio , nei Borousio, nei Hairstono. SIG'as na cia tikrai anksciau manau ir Zalgiriui pavykus surasti rimtus legionierius reiktu gal net su jais kovot, nei su vokieciais ir italais, maciau neblogu pirkiniu isigijoe, bet irgi ne viska prisimenu jau kas rinkoje vyko visa vasara. Apibendrinus grupe butu paskutine pagal pajeguma man.
C grupe: Oly svarbiausias tikslas buvo islaikyt Spanouli , na nieko ispudingo kolkas neisigijo jie, dar net Papanikalou nerado pamainos centas irgi begicius, mano nuomone nieko gero is jo. MDP aisku pati silpniausia antro krepselio ekipa , ner ka ir kalbet jau kazkiek minejau apie ja. Unicaja manau siemet toliau zengs nei Zalgiris pernai, nors tie pirkiniai irgi nebuvo labai ispudingi, bet manau kazka rimtesnio dar isigis. Galastray rimtas varzovas laukia visom, bus 2-3 100% islaike visa sudeti isigijo Ercega , Stelmet na lenkai , kaip visada kapojasi del paskutines top 16 vietos, o Bayern 3-4, aisku labiau 4 vieta, bet dar cia neaisku viskas.
D grupe: duociau jai antra vieta, jei Khimki ims el. atranka , nes prarado jie Riversa Planinciu Fridzona, bet isigijo Gelebale, Green'a ir Popoviciu, islaike visus kitus zaidejus, taip kad tikrai manau ims , nors laikas kada jie kovos dar nebus susizaidusios ekipos ir pan, bet tikiu , kad Kurtinaitis sustyguos, kad ir kaip noretusi, kad Rytas ten patektu.
Kagi Pao, drasiai 1-2 vieta, uzpilde pernai metu spragas, tiek isigijus Madroveidi, tiek Fotsis grizo, Batiste, aisku prarado Sofokli, bet visi kiti zaidejai liko, neaisku ar Ukicius dar komadoje bus, bet jie cia man gruopes favortai aiskus. Maccabi, na vertint sudeti visad sunku Maccabi, jie tai gerai sulosia tai prastai, bangavo praeita sezona jie, tai nezinau sudetis daug maza ta pati, Inglesa isigijoe, kuris tik kartais gali issauti, nebus Thomas'o atrodo, Medley i unicaja persikele , tad maccabi tik 3 vieta cia. Cajalabora, islaike Nacioni, bet nebus Lampes, isigijoe Rey'u ar kaip tas Ispanijos rinktines austaugis, jei dar Emeterio iseis, tai nekazak beliks is Cajo's , bet manau ras kazka perspektyvaus ir gero, taip pat nebus Nemaja Bjelica. Jei Khimki ims atranka, jiem duociau paskutine vieta.
Lokomativas, cia jau jie kovos del pirmos su Pao, ispudinga sudetis, aisku gaila nebus Calathes'o bet isigijo Brown'a , labiausiai ko truksta man pas Kubane tai aukstaugio dar 1no , gal ka isigis dar, nes Savrasenka gi kabina sportbacius ant vinies ar jau persigalvojo, nepamenu kazka ten jis svaigo apie karjeros tesima. Sustiprino ekipa S.Krsunalov ,liko visas praeitu metu branduolys. Crevn zvezda, gaila nebus Rakoceviciaus, bet isigijo Blake Shilba, Olimpijos viena lyderiu, aisku pralose pernai jie Pratizanui derbi, bet manau del 4-5 kovos jie.
Mano nuomone A > D > C > B grupes pagal pajeguma.
Tikiuosi neveltui sugaisau tas 10~ min rasydamas sitas Wall of Textt , gal kam pravers perzvelgiant trumpai mintis.
Registravosi: 2011/09/09 Žinučių: 138
Cituoti
0
Lažybininkų verdiktas: Lietuvos klubams laimėti Eurolyga – lyg išlošti aukso puodą

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... z2hvZKroYq
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7335 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Visos LT bendroves stebi ir laukia su zaidejais eurolygos😄
shudakulas tai aisku zino kad gaus per nagus jei nusikopins betcity pasiula, va topas ko delsia
Registravosi: 2009/10/06 Žinučių: 245
Cituoti
0
bucaroo Rašė:

visos LT bendroves stebi ir laukia su zaidejais eurolygos😄
shudakulas tai aisku zino kad gaus per nagus jei nusikopins betcity pasiula, va topas ko delsia



ta pati pastebejau ;D
Registravosi: 2011/06/17 Žinučių: 1174 Padėkų: 1804
Cituoti
0
Tonis sake pirmas nedes, nes nenori kitiem klaidu parodyt is betsicio😄
Registravosi: 2009/10/06 Žinučių: 245
Cituoti
0
Skambinau i topa, paklausiau kada eurolygos zaidejai bus, tai sake dar niekas neduoda, kai pas kitus pasirodys tada ir pas mus bus😁)
Registravosi: 2009/10/06 Žinučių: 245
Cituoti
0
Prasau pakomentuoti statyma, idomi visu nuomone😁
http://www.statymai.com/p/116587/
Registravosi: 2007/10/26 Žinučių: 60 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
Realus nu, bet nera tipo normalesniu stafkiu pagal tave? nera cia kaskas jau, kad buta uzstatyt
Registravosi: 2010/12/11 Žinučių: 66
Cituoti
0
Na man atrodo garantuotas ivykis su 45% pelnu 😁
Registravosi: 2007/10/26 Žinučių: 60 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
Kur tu cia ka nors garantuoto matai isviso sporte ar gyvenime. nekoks mindsetas stafkems.
Registravosi: 2010/12/11 Žinučių: 66
Cituoti
0
Realas 2 galvom stipresni uz likusias grupes komandas, isnes lengvai vsus, o kad ir kluptels syki ar 2, to per akis uzteks pirmai vietai 😉
Registravosi: 2007/10/26 Žinučių: 60 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
Seniuk tu sakai, kad tau tai garantuotas ivikis, bet tu pats nedristi statyt ir nori is kitu patvirtinimo, nes net paciam tai nera toks ir garantuotas ivykis. Snekesi tol kol sulauksi tinkamo atsakymo? Neisdegs, nes cia long term statymas ir gali daug kas atsitikt todel as siulau netai, kad atsargiau i ji zet , o geriau susirast per ta laika ka nors kito, kadangi sviecias, kad jau trauksi is po ciuzinio paskutinius 😄
Registravosi: 2010/12/11 Žinučių: 66
Cituoti
0
Ne tai kad laukiu, bet tiesiog idomu ar gerai mastau, as i ta ivyki investaves jau nemazai,ir ka laimiu is lazybu, puse dar uzmetu ant to pacio😁 ilgalaikiai statymai kurkas patikimesni, kadangi kaip sakai gali ir nepasisekti pora varybu, o to man pakaktu, o paprastam statyme kur kas daugiau rizikos, siaip pradejau pries metus ant ilgalaikiu det, ir siaip tikrai man pasirode verta, nes tai nesa pelna 😁 aisku nededu kosminiu kofu, stengiuos det, kur buna labai realus ir galiausiai jie pasitvirtina 😁na tiesiog, kol tai nesa pelna, laikausi tokios nuomones, kai kazkas pasikeis, galbut galvosiu kitaip 😁
Registravosi: 2007/10/26 Žinučių: 60 Padėkų: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
Gal kas žino kiek Krstičius pelnė taškų po antro kėlinio? Eurolygos svetainė net neduoda boxscore pažiūrėt jokio.
Registravosi: 2013/06/01 Žinučių: 559 Padėkų: 17
Cituoti
0
Krstic 4pts.
Gal kas zino kiek Rice is Maccabi turi?
Registravosi: 2012/03/12 Žinučių: 258 Padėkų: 36
Cituoti
0
Cookas tai ziaurus su savo lempom pramestom .. 😁 negalejo seibutis uzbaigt atakos paskutines pries pratesima bl.. 😉
Registravosi: 2012/03/15 Žinučių: 2356 Padėkų: 2
Cituoti
0