Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Trojos arklys

Atsakyti Sekti temą
Internetiniai lošimai populiarėja ir tai ypatingai jaučiama jaunų žmonių tarpe. Jaunimas yra viena labiausiai pažeidžiamų visuomenės grupių, nes dėl jauno amžiaus ir patirties stokos, jais manipuliuoti tampa ypač paprasta.

Šiandien netyčia užklydau į Betsafe Lietuva puslapį, kuriame žymūs ir autoritetą turintys Lietuvos žmonės dalinasi savo mintimis ir statymais. Du iš jų jums yra gerai žinomi, tai krepšinio komentatorius Vaidas Čeponis ir futbolo komentatorius Nerijus Kesminas. Su Vicente juos mažybiškai vadinam Čepuku ir Kesmuku. Apie Kesmuką šiandien nekalbėsiu. Apie tai, kas susiję su futbolu, tegul šneka futbolininkai.

Jeigu naudojatės Facebook ir sekate Betsafe Lietuva puslapį arba apskritai turite internetą namuose, tai yra didelė tikimybė, kad esate matę bent vieną Čepuko video su prognozėmis. Kodėl tokiems video pasirinktas būtent Čepukas klausimų nekyla - žmonių akimis jis yra patikimas, autoritetą turintis krepšinio ekspertas. Mano nuomone, Čepukas yra Betsafe trojos arklys ir puikiai tą supranta.

Betsafe ne šiaip sau pasirinko tokį žmogų reklamuoti jų statymus. Kaip kitaip žmonėms įsiūlyti prastą statymą? Juk jei tai darys kokia nors Olialia pupytė, tai visi tik išsijuoks.

Einam prie esmės. Peržiūrėjau visus Čepuko video. Surinkau visus statymus į vieną vietą:

Maccabi - Zalgiris, Zalgiris +5 1.9 Lost
Maccabi - Zalgiris over 158 Lost
Cska - Baskonia, Cska -7.5 Lost
Real + Barsa + Oly 2.33 win
Zalgiris - Real, Real -5.5 Lost
Bayern + Cska 2.33 win
Bayern - Zvezda over 152 Lost
Valencia - Armani 1.9 Win
Rytas - Zalgiris, Rytas +6.5 Lost
Prienai - Dzukija, Prienai -7.5 Lost
Nevezis - Siauliai, Siauliai over 78.5 Lost
Zalgiris - Oly under 151.5 win
Rytas - Juventus, Juventus +7.5 Lost
Pieno Zv - Nevezis, Pienas -6.5 Lost

4 win 10 Lost

Taip pat, Vicente yra užfiksavęs, kad antras jo post'as su LKL statymais šiemet buvo su 0win 6Lost balansu, po kurio jis sukūrė kitą video su atsiprašymu. Taip, jis buvo priverstas atsiprašinėti žmonių už tai, kad pasidalino net 6iais Lost statymais. Atrodo, gražus gestas, atsakomybės prisiėmimas. O kur tas video dabar? Betsafe Lietuva puslapyje jo neberadau, kaip ir neradau jo atsiprašymo video. Jei jis buvo ištrintas, tai tiek čia to nuoširdaus atsiprašymo.

Pridėjus tuos 6 Lost balansas gautųsi 4win 16 Lost. Gali būti, kad Betsafe puslapis rodo ne visus video ir kai kuriuos esu praleidęs, bet ar tai keičia esmę? O esmė paprasta - jeigu tu esi žmogus, kurį Facebook'e seka 9000 žmonių, kurį žmonės mato per televizorių, kurį girdi komentuojant krepšinio varžybas, bet neturi jokio žalio supratimo apie lažybas, tai kokio velnio reikia dalintis tais video? Kiek vertas toks video, 20eur? Žmonės galėtų padengti šiuos nuostolius iš sutaupytų pinigų, kurių nepraloštų statydami Betsafe paruoštukus.

Trojos arklys, toks mano pavadinimas šiuolaikiniams sporto influenseriams. Su Kesmuku, patikėkit, situacija panašiai blogi, o gal net ir blogesnė. Juokiamės iš statymų jau ilgą laiką, bet juokinga tik mums, nes mes suprantame, kokį šūdą jie bando prakišti. O ar supranta jaunuolis, kuriam ką tik sukako 18 metų ir kuris gavo pusės metų stipendiją? Blemba, gi Čepukas tikrai šūdo nesumaltų, reikia tą stipkę pasidvigubint. Taip, o kai pasiimsi trečią paskolą, tai galėsi ir pasiketurgubint.

"Crvena Zvezda puolime irgi atrodo neblogai, renka po 77 taškus" - sako Čepukas ir iškart pagrindžia savo nuomonę argumentais - "Neseniai Serbijos komanda į CSKA krepšį imetė 86 taškus. Dar anksciau Baskonijai sukratė 90. Na ir be to, tiek Bayernas, tiek Crvena Zvezda šį sezoną nepasižymi labai gera gynyba".
Visų pirmą, tai Zvezda CSKA sumetė 86 taškus PO PRATĘSIMO. Bet koks krepšinio ekspertas, net neturintis daug patirties, VISADA paminės esminį šio argumento faktą. Iki pratęsimo pelnyti buvo vos 73 taškai! Taip pat, paminėtas geriausias sezono mačas, kur prieš Baskonia sumesta 90 taškų, bet kažkodėl nepaminėti šie mačai:
77 su laukiniai Khimkiais
69 su Žalgiriu
63 su fenerbahce
Dar šiek tiek apie "nepasižymi gera gynyba". Bayern ir Zvezda užima 5 ir 6 vietas pagal praleidžiamus taškus. Tik 4 komandos EL praleidžia mažiau. Zvezda pagal pelnomus taškus yra tik keturiolikta ir abi komandos jau žaidė po pratęsimą, kas jų pelnomų taškų vidurkius dirbtinai išpučia.

Šiuolaikinių influenserių šūkis galėtū būti "Followerių turiu, moralės man nereikia". Šiems žmonėms pinigai yra viskas ir jie nesustos, net matydami akivaizdžiai jų sukeliamą žalą kitiems. Neseniai per žinias nuskambėjo praeitų metų statistika - alkoholio vartojimas jaunimo tarpe mažėjo, bet didėjo įsitraukimas į azartinius lošimus.

Tai ką daro visi šitie Čepukai, Kesmukai, Radistai, Vyšniauskai, Stasiulytės ir kiti menk%stos, kurie reklamuoja lažybų bendroves, skatina naudotis bonusais (kurie, kaip žinote, visi yra tik akių dūmimas ir tiesiausias būdas įtraukti žmones į lošimus) ir siūlo bendrovių suformuotus statymus, kurie ilgam laikotarpy neturi jokios galimybės žmogui atnešti naudos?
Kam reikalingas lošimų bendrovių reklamos įstatymas, jei jis yra nesunkiai apeinamas?
Kam reikalinga prasilošę ir įsiskolinę Lietuvos žmonės?

Aš esu sutikęs daug prasilošusių žmonių ir galiu pasakyt, kad tai nėra tik jų problema. Tai yra problema tų, kurie šiuos žmones atvedė i lošimus ir paliko juos ten likimo valiai.

Trojos arkliai neturėtų formuoti žmonių nuomonės. Lažybos nėra skirtos kiekvienam ir tai turėtų būti pagrindinė autoritetą turinčių žmonių transliuojama žinutė.

P.S. Sorry, jei kažkam ši tema nepatiks. Seniai norėjau, o šiandien paėmiau ir parašiau.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
81
Visiska tiesa! desimt balu! pagarba!
Registravosi: 1970/01/01 Žinučių: 248 Padėkų: 2004 Tel.: LT
Cituoti
7
4 win ir 16 lost... čia tereikia išnaudot tokius "orakulus" ir statyt priešingai. Taip jie pavirs į 16 win ir 4 lost.
Registravosi: 2015/07/14 Žinučių: 183 Tel.: LT
Cituoti
12
Vamos tekstas priminė R. Vyšniausko 1000 eur iššukius basketnews portale per kašio čempą ar eurofootball per fulės. Deja, nė vienas projektas nesulaukdavo playoff stadijos 😁
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 269
Cituoti
6
facebook.com/14925160236...1/videos/407935497013454

Laba diena. Dalinuosi nauju Čepuko video.
"Visa širdimi palaikau Žalgirį. Jei kartais ir prognozuoju Žalgirio nesėkmes, tai nereiškia, kad nesergu už Kauno komandą."

Čepuk, jei jau palaikai komandą VISA ŠIRDIMI, tai prieš ją nestatai, nes koks kvailys norėtų jaustis blogai po mačo - jei Žalgiris laimi, tu pralaimi pinigus, jei pralaimi, tai liūdi, nes pralaimėjo. Suprasčiau, jei būtum labai geras prognozuotojas, tuomet taip - kartais galima imti ir prieš mėgstamas komandas. Bet, kai pataikai 25% savo statymų, tai tikrai gali pasirgti už Žalgirį ir nepastatęs prieš juos. Nebent taip tikiesi jiems užnešti sėkmę, kas būtų logiška. Yra ir kitas variantas - už savo pasiūlymus nestatai, o tik siūlai juos naiviems ir patikliems. Tada viskas suprantama.

Cska laimės ir over 152.5 win

Statymas laimėtas. Žiūrim toliau. Barcelona - Olympiakos.
"Mano pasiūlymas toks, kad abi komandos pelnys daugiau nei 151 tašką. Apskritai, Barsa, per paskutinius du mačus vidutiniškai rinko net po 100 taškų."

Jau pirmadienį Eurolygos puslapyje aiškiai buvo rašoma, kad mačas yra nukeliamas, dėl koronos atvejų graikų klube. Video įkeltas trečiadienio dieną.

Taip pat, užkliuvo ta dalis, dėl Barsos dviejų mačų taškų vidurkio. Visų pirma, kas išvedinėja vidurkius iš dviejų mačų? Visų antra - kur praleistų taškų vidurkiai? Juk imi bendrą totalą, o ne komandos. Tai ir parašyk, kad Barcelona įmetė Feneriui 97 taškus, bet praleido 55, kas sumoje yra vos 152 taškai.

Kombo - Valencia+Efes+Armani. Pralaimėta. Labai gudru Eurolygoj susidėt visus favoritus į vieną kombo, nes gi jie stipresni 😁) Galima šia taktiką išbandyti NBA. Praneškite, kaip seksis.

Tiek trumpai šį kartą apie Čepuko pasirinkimus. Lauksim kitų video.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
27
Puikios mintys diskusijos pradžiai, gal Malinauską sudomintų pajudinti "influencerius" šia tema?
Registravosi: 2010/09/08 Žinučių: 5 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
1
Pasidalinsiu zinute sioje temoje, kad kada nors galeciau sugrizti ir paskaityti. Zinute bus labai asmeniska, tikras delikatesas tiems, kas nori pasirinkti apie mane medziagos, kad veliau galetu ivelti i diskusijas apie tai, kaip as per gerai apie save galvoju. Bet tikiu, kad daugumai sio puslapio lankytoju tekstas bus idomus ir naudingas, o gudresni dar ir papildys savo ziniu bagaza.

Zadeta analize.

1. Statymu kiekis.

2018/2019 sezone nuo rugsejo 1 iki rugpjucio 31 buvo 2352 statymai. 1291 win 1060 lost 1 draw +1400u. Pataikymas 54.9%
2017/2018 sezone nuo rugsejo 1 iki rugpjucio 31 buvo 1447 statymai. 761 win 666 lost 20 draw +1216.9u. Pataikymas buvo 53.3%.

Jei 2017/2018 metais statymu buvo apie 120 i menesi, tai kita sezona ju jau buvo apie 200/men. Ar del to suprastejo mano asmeninis pelnas? Ne, jis isaugo. Isaugo, todel, kad imant kuo daugiau statymu su pliusiniu ROI tau long rune visada gris daugiau nei idejai.

2019/2020 sezone nuo rugsejo 1 iki vasario 28 buvo 1894 statymai. Skaiciuoju tik pirma sezono puse, nes nuo kovo prasidejo epidemija. Gaunam po 315 statymu per menesi arba po 10 i diena. Ar kas nors pyko del padidejusio statymu kiekio? Tokiu nepastebejau. Kartu nuo 2019 liepos dirbantys zmones skaiciuoja po bent +1000u per metus. Taigi, net neziurint i tai, kad dabar esam sulinde i backa, atemus lockdowno 3men bei 3 vasaros menesius, kai statymu turejom ypatingai mazai, gaunam beveik po 100u i menesi.

Ok, bet ne to skaiciuot as cia atejau. Siame sezone iki siandienos mes jau turim 1549 statymus! Lapkricio menuo dar nesibaige, todel galima sakyt, kad per siuos 3 men i diena vidutiniskai gaunat po 20 (😡) statymu. Bet ne viskas turi savo paaiskinima. Iki tol 3 sezonus kombo bei draudimu statymu buvo arba mazai arba labai mazai. Siemet kombo statymu atlikta jau 267. Draudimu 139. Sumoj 406 statymai, kurie is 20 statymu per diena palieka 15, nes nei pirmi nei antri nera unikalus statymai. Kombo yra kitu statymu rinkinys, draudimai yra kito statymo nusinulinimas.

Lieka po 15 statymu per diena kas vis dar yra daug, bet tendencija yra didejanti nuo 2017 metu ir tai yra normalu. Kuo geriau pazistu lazybas, tuo daugiau statymu imu ir tuo daugiau stengiuosi uzdirbti. Pelnas siuos 3 sezonus taip pat tik augo. +1200u, +1400u ir +2005u.

Isvada. Statymo kiekio mazinti man neapsimoka, bet sutinku, kad paskutiniu metu yra statymu, kurie nebutinai turi buti imami ir esant dideliam issiblaskymui bei uzejus swingui atlikti 75 statymus per savaitgali nera protinga.

Bet cia yra kita problema. Didejant statymu kiekiui, krenta ROI %, dideja tik realus, del ko zmonems pirkti mano statymus apsimoka vis maziau. Akivaizdu, kad tokiu paciu salygu jie daznai negaus ir uzsideti visada gaus tik blogus statymus, bet liks neuzsideje, kai kuriu geru.

2. Kaip mums sekasi spelioti.

661 win 621 lost. Si balansa skaiciuoju be kombo, nes ju pataikymas iskraipytu statistika. 51.5% pataikymas. Zinoma, sis pataikymas nieko nesako, nes mums svarbus yra ROI, bet is pirmo zvilgsnio galim matyti, kad pataikymas sumazejes lyginant su ankstesniais metais.

3. Sio sezono rezultatas

3 menesiu asmeninis pliusas yra 284u. I siuos skaicius yra iskaiciuotos lazybines islaidos, t.y. pavedimai saskaitos ir kitu zmoniu statymai (vien koleslovas -10k aciu uz patarimus chebra, never again) man kainavo 108u. Taigi, realus MANO statymu pelnas per nepilnus 3 menesius yra +392u. Rugsejis +267u, spalis +83u, lapkritis +41u.

4. Kombo statymai

Kombo statymai buvo geras naujas mano lazybu sistemos papildymas pernai metais, kai geriausius statymus sudedavome i kombo, po to, kai juos pasiimdavom single'ais. 2019/2020 metu sezone is kombo buvo apie 300u pliuso. Siame sezone per 3 men turim +12u su 37win ir 230lost. Rugsejis +37u, spalis -27u, Lapkritis kol kas ant savu su +2u. Galima daryti greitas isvadas, kad kombo nebeturi prasmes, kai ju stampuojama tiek daug ir kai jie nenesa jokio apciuopiamo pelno, bet kombo turi kita, daug didesne prasme. Bendroves megsta losejus, kurie tapetuoja. Saskaitos islaiko daug ilgiau, nes bukmekeris tikisi, kad long rune tu vistiek su savo tapetais nueisi i minusa. Tai yra labai svarbus aspektas. Ir jiems gerai, nes mato ziopli. Ir mums gerai, nes nieko neprarandam, o long rune (esu isitikines - paziurekit kiek siemet tapetu nejo per 1 susikta ivyki, vien si menesi turbut 5-6, o sezono pradzioj kas antra diena buvo po toki) mes is to vistiek liksim pliuse.

I sia statistika ieina atskira kombo rusis - dubliai. Is ju turim +30u su 16win ir 36lost. Na si statistika mazai ka sako, nes statymu imtis nera didele, bet akivaizdu, kad dubliu statymai eina aukstesniu % uz didesnius kombo.

5. Statymu analize

Prematch betting 341win 326lost +86u
Live betting 248win 211lost +381u
Draudimai 66win 73lost -88u
Kombo jau aprasyta +12u

Minusines 65 win 61 lost +7u
Minusines live 25win 21lost +50u
Minusines prematch 39win 36lost -25u
Minusines draudimai 1 win 4 lost -17u

Pliusines 90win 74lost +7u
Pliusines live 47win 30lost +35u
Pliusines prematch 36win 36lost -16u
Pliusines draudimai 7 win 8lost -11u

Overiai 171win 146lost -127u
Overiai live 54win 36lost +29u
Overiai prematch 86win 81lost -84u
Overiai draudimai -72u

Underiai 241win 168lost +282u
Underiai live 85win 38lost +170u
Underiai prematch 136win 99lost +119u
Underiai draudimai 20win 21lost -6u

Ml 88win 157lost +208u
Ml live 37win 76lost +97u
Ml prematch 44win 70lost +94u
Ml draudimai 7win 11lost +18u

Kiekvienais metais po pirmos sezono dalies darausi tokia apzvalga ir kiekvienais metais ji tokia pati:
underiai ir ml eina labai gerai, overiai minuse, minusines ir pliusines ant savu. Statymu puslapy tikrai butu imanoma rast bent viena mano apzvalga ir esu tikras, kad skaiciai butu labai panasus. O esme paprasta - sezono pradzia, del ko komandos daug dazniau underina ir daug maziau overina, net jei jos pagal mane overines. Ml kofai eina gerai, nes sezono pradzioj silpnesni klubai dar neissiseme, o stipresni neisizaide ir nemotyvuoti. As dabar rasydamas siuos zodzius jauciu stipru de javu ir labai realu, kad jau esu visa tai rases, tai nesikartosiu.

Taigi, underiai ir ml good, overiai bad, minusines ir pliusines - galetu ir nebut. Galetumet pasidaryt dabar kazkokias isvadas ir nuo rytdienos imt tik underius su ml, bet turim suprast, kad pirma sezono dalis baigesi ir tendencijos keisis. Jeigu buciau gudresnis, tai tokias savo isvadas buciau kazkur issisaugojes ir dabar jau skaityciau savo paties tekstus apie tai, kokios tendencijos laukia artimiausiu metu. Bet vietoj to, po eilinio swingo turiu daryt tas pacias analizes apie tuos pacius statymus. Na, bet be to neapsieisim niekaip ir klaidu ieskot reikia, nes dabartine situacija netenkina.

Kitas akivaizdus ir pozityvus dalykas, tai Live betting'as. Pirmoj sezono pusej tikrai nemazai statymu buvo is anstyvos pasiulos ir net su tuo pavyko isstenet vos 86u. Tikrai silpnas rezultatas, zinant, kad prematch statymai reikalauja labai daug resursu. Kita vertus, live betting'a bukmekeriai megsta, limituoja reciau, uzsidet lengviau ir maxai didesni. Tai man cia yra didziausias visos sios analizes pozityvas i ka as orientuosiuosi pats ir siulysiu ta darysi zmonems, kurie ima mano statymus.

Draudimai -88u, bet pataikymas net 47.5%. Tikrai kol kas nededu kryziuko draudimams. Akivaizdziai blogiausias dalykas buvo draust underius, bet jau minejau, kad sezono pradzioj underiai eina labai gerai, o dar visokios pandemijos ir tuscios aikstes tikrai neprideda vertes overiams. Beveik visas draudimu minusas yra is underiu. Cia suveikia ir psichologinis faktorius, kai pamatai, kad komandos uzmeta arbra prisibauduoja. Supanikuoji ir nusinulini. Draudimai yra gerai, kai jie pamatuoti ir logiski. Pvz., koridorius 20 tasku beveik visada gerai. Ml didelius kofus, ypac isvyku, privaloma draust. Cia ne totalai, kur tu turi pataikyt i koridoriu. Cia tu tiesiog pasiimi garantuota laimejima arba pasidarai nemokama statyma. Vienintelis pliusas is draudimu, kurie buvo imti su 2+ kofais uz vienos is komandu pergales.

Taip pat verta paminejimo:
Live minusines su +50u, kai favoritai pramiega maco pradzia.
Live pliusines su 47win 30lost ir 61% pataikymu.
Live overiai su 54win 36lost ir 60% pataikymu.
Live underiai net 69% praeinamumas.
Teniso 2 statymai abu pralosti su dideliais koeficientais.

Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
14
Netilpo i viena teksta, tai skeliau i dvi dalis.

6. Statymu analize pagal menesius

Rugsejis:
bendras +267u
under +198u
over -51u
minusines +50u
pliusines -16u
kombo +37u
ml +48u
Live +175u
Pre +87u
draudimai -33u

Spalis:
bendras +83u
under -30u
over -65u
minusines -4u
pliusines +28u
kombo -59u
ml +181u
Live +198u
Pre -68u
draudimai -20u

Lapkritis:
bendras +41u
under +114u
over -10u
minusines -39u
pliusines -5u
kombo -2u
ml -20u
Live +8u
Pre +67u
draudimai -36u

Kol statymai uz over islaiko stabiluma (3 minusiniai menesiai), tai underiai spali nusprende issokti is tendencingumo tieses ir si menesi balansas buvo netgi minusinis, kai kitus du pliuso virs 100u. Idomu ir tai, kad didesnis rezultatyvumas underiniuose macuose neatsispindejo didesniu rezutatyvumu ten, kur as emiau over ir spali is totalu likau minuse. Kitas idomus, bet ne visai pozityvus pastebejimas, kad lapkriti is live jau tik +8u, kai iki tol buvo +175 ir +198. Tai gali reiksti, kad matydamas aiskia tendencija live bettingui, pradejau pritempineti kuo daugiau statymu. Taip pat, gali buti, kad linijos pradeda nusistoveti ir bukmekeriams lengviau sudelioti ne tik prematch pasiula, bet ir live. Sekmes faktoriaus, visgi, neismesciau, nes paskutinis sekmadienis buvo tragiskas butent sekmes live statymuose atzvilgiu.
Draudimai stabiliai minuse. Rasciau, kur padeti tuos unitus, bet imdamas draudimus perku ramybe, todel, kaip jau minejau, bent kol kas ju neatsisakau. Bet zmonems, kurie mane seka, siulau tiesiog ju neimti. Jums yra lengviau nei man.
Spalis is pre minuse ir tai tiesiogiai koreliuoja su minusu is kombo. Kai prematch statymai neina, tai is ju sudaryti kombo eiti sansu neturi jokiu. Taip pat, galimai nukentejo prematch statymu kokybe, norint susukti viena kita kombo is oro. Sita pripazistu, prigaunu save kartais pritempiant viena kita maca ar argumenta, bet niekada ant tokiu statymu nededu daug.

7. Statymu verte

Labai dideles (30+u) vertes statymu buvo 3. 1 win 2 lost. 2 is ju buvo tiesiog suma keliu statymu uz ta pacia baigti tame mace. Stambiausias sezono statymas buvo atliktas on tilt, tai Valencia - Unicaja over 143.5, kai likus 3min truko berods 8-9 tasku ir buvo labai close macas, kur Valencia namuose zaisdama vijosi varzovus (nieko neprimena?) ir macas pasibaige 66-71 ar tai 66-73. Skaudu, bet uz kvailus sprendimus baudzia ir teisingai baudzia, nes kitaip liktume nenubausti ir toliau darytume nesamones.

Dideles vertes (20-30u) vertes statymu buvo 17, 7win 10lost ir -87u. That should tell you something arba "va tau ir kokybe". Statymai "be klaidu" ne visada eina taip, kaip noretume. Del to siame sezone stambiais statymais nepiktnaudziauju ir daug dazniau renkuosi flat 6u ar net 4u statymus.

Vidutines-dideles (10-20u) vertes statymu buvo 231 - 123win 108lost ir -0.5u 😁 Statymai uz 10u kol kas yra minuse su -18u balansu.

Vidutines (6u) vertes statymu buvo 516 is kuriu 297win 219lost ir +314u pelnas. Fun fact, praeita savaitgali statymu po 6u balansas buvo 6win 19lost.

Mazos-vidutines (4-5u) vertes statymu buvo 280. 5u neverti atskiro paminejimo, nes is 73 statymu tik 10u pliuso. Bet 4 turbut yra mano lucky number, nes is tokios mazos vertes statymu sugebejau sugeneruoti 231u pelna. 111win 96lost ir akivaizdu, kad dideli kofa imti geriausiai tinka 4u, nes nei per daug, nei per mazai.

Mazos (0-3.5u) vertes statymu buvo 456 ir is ju -54u, bet i sia kategorija patenka visi kombo ir dideliu kofu pasaudymai, todel nesu linkes to sureiksminti.

8. Lygos

Abaliga 23win 23lost -2u
Live +14u
Pre -21u
draudimai +5u

Acb 57win 61lost -89u
underiai +27u, overiai -57u, nors is paskutiniu macu tokios ryskios tendencijos nepastebejau
Live -1u
Pre -49u
draudimai -39u (esminis cia buvo joventut Bilbao underio draudimas uz 30u, kuris nejo)

Statymai is moteru 21win 24lost +29u

Cempionu lyga 46win 40lost +55u
Live +45u
Pre +41u
draudimai 2win 6 lost ir -32u

Draugiski macai +102u

Eurocup 53win 78lost -93u pasakykit man ka nors naujo 😁
Iskart issisortinau underius ir -58u, overiai -47u, pliusines -32.
Live -10u
Pre -64u
draudimai -20u

Eurolyga 70win 75lost -85u
Dabar visos tos ilgos analizes ir aprasymai praranda bet kokia prasme. Cia tikrai netiketi skaiciai, bet is kitos puses, tai tendenciskumas islikes is ankstesniu metu.
Overiai -67u
underiai -47u
minusines -30u
ml +27u
pliusines +32u
Live -18u
Pre -83u
draudimai +16u Nu cia jau juokas pro asaras. Vadinasi, reikia imt statymus ir tada ant draudimu grust all in, nes sansu jiems praeiti nera 😄

Prancuzija +30u is 55 statymu

Italai +75u

Lenkai +147u
Va cia tai naujiena. Smagu, kai tikrai ne pati patraukliausia lyga atnesa toki pliusa.
ml +59u
over +41u
under +48u

Lkl +23u

Izraelis +30u

Vtb -26u
ml -21u, overiai pliuse, underiai minuse

Vokietija -29u
tiek overiai, tiek underiai minuse

Turkai +42u nustebot?
underiai -28u, visa kita stabiliai pliuse. Zinom, ko vengti.

Nematau nieko nuostabaus. Is tikruju, tai labai gaila, kad jau ne pirmus metus mano statymuose eina trendas, kad negaliu pliusuot is dideliu lygu. Galbut as tiesiog ten per dideli dvirati bandau isradinet ir viska reiktu analizuot taip pat, kaip ir kitose lygose. ACB, Eurolyga ir Eurocup visu minusas beveik po 100u. Vtb Vokietija taip pat minuse. Prancuzija, Italija, CL. Turkija pliuse, tas smagu. Zinoma, dziugina Lenkija, bet as daug labiau noreciau save laikyti geru ispanu krepsinio analitiku nei lenku. Metai is metu niekas nesikeicia su Europinemis lygomis. Laikas isiklausyt i kitu nuomone ir pradet ziuret i Eurolyga kaip i NBA, o i Eurocup'a listi tik prie idealiu salygu ir smulkiai. Ispanai, tikiu, dar grazins savo skolas. Ten labai tinkama lyga ml gaudymams. Taip pat, nebloga overiams, bet bukmekeriai ju macu antroms pusems visada siulo labai didelius totalus.
Idomumo delei, 2018/2019 metu sezone Eurolyga buvo minuse su -120u, bet Eurocup buvo +133u. 2017/2018 EL +49u, Eurocup -126u. Suprask ka nori, gal turim erdves siek tiek.

9. Galutines isvados

Naujo dviracio neisradom, nebent dviratis su trimis ratais kazka dar gali stebinti. Jeigu zmones (visi isskyrus mane) nustotu imti mano statymus is: Eurolygos, Eurocup , Ispanijos, Vtb, Vokietijos. Taip pat, visiskai atsisakytu draudimu. Padidintu unito verte ant live statymu ir sumazintu ant prematch statymu. Tai, as esu 100% isitikines, kad galutiniame rezultate ju rezultatas butu daug geresnis nei yra/bus nepadarius siu veiksmu.

Statymu kiekis gali ir turi mazeti, kokybes turi buti daugiau, bet ta jus turit padaryti patys, t.y. as vistiek imsiu statymus, kurie man atrodo value, net jei tai bus ir penkiasdesimtasis statymas ta diena. Kodel tureciau neimti, kai leidzia visos galimybes. Siulau jums patiems nuspresti kokiu statymu vengsite, o kokius imsite. Imkit pavyzdi is vieno mano buvusio zmogaus. Jis stato uz mano pasiulymus, bet ima TIK live. Ir gerai daro. Su saskaitom per daug vargt nereikes, o ir del suduzusiu kofu liudet nereikes. Rezultate, manau, skirtumo didelio balanse nebus, o jis sutaupys tiek laiko, tiek pinigu.

Taigi, akcentuoti live Bettinga. Ta jau sakiau keliose vietose, bet reikia isskirti dar karta. Live bettingas yra labai geras dalykas, kai moki valdyti emocijas ir nusistatai tam tikrus remus, kiek gali sugrusti i viena maca. Tvarkingai dirbant ir statant ne tik totalus, bet ir didelius ml kofus ar foras, tikrai galima pasiekti geru rezultatu. Imant prematch mes turime tik senus rezultatus ir informacija. Imant live, mes galime gyvai matyti tiek pati zaidima, tiek statistika, kuri daznai pasako pakankamai daug, kad galetume ismelzti siek tiek vertes is bukmekeriu siulomu liniju.

Maziau draudimu, daugiau pasitikejimo savim (sie dalykai labai koreliuoja tarpusavyje), maziau kiekybes, daugiau kokybes. Ir gal viskas bus gerai. O gal ir ne. Bus kaip bus, o mes sakysim yra kaip yra, nes cia lazybos ir niekas negali garantuotas, kad cia ne paskutinis mano sezonas lazybose dirbant su zmonemis. Bet ne tam as darau tokias analizes, kad iseiciau be kovos, todel be perdeto optimizmo tiesiog ziurim kas bus ir tikimes geriausio.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
20
Vamos!! rašė:

Netilpo i viena teksta, tai skeliau i dvi dalis.

6. Statymu analize pagal menesius

Rugsejis:
bendras +267u
under +198u
over -51u
minusines +50u
pliusines -16u
kombo +37u
ml +48u
Live +175u
Pre +87u
draudimai -33u

Spalis:
bendras +83u
under -30u
over -65u
minusines -4u
pliusines +28u
kombo -59u
ml +181u
Live +198u
Pre -68u
draudimai -20u

Lapkritis:
bendras +41u
under +114u
over -10u
minusines -39u
pliusines -5u
kombo -2u
ml -20u
Live +8u
Pre +67u
draudimai -36u

Kol statymai uz over islaiko stabiluma (3 minusiniai menesiai), tai underiai spali nusprende issokti is tendencingumo tieses ir si menesi balansas buvo netgi minusinis, kai kitus du pliuso virs 100u. Idomu ir tai, kad didesnis rezultatyvumas underiniuose macuose neatsispindejo didesniu rezutatyvumu ten, kur as emiau over ir spali is totalu likau minuse. Kitas idomus, bet ne visai pozityvus pastebejimas, kad lapkriti is live jau tik +8u, kai iki tol buvo +175 ir +198. Tai gali reiksti, kad matydamas aiskia tendencija live bettingui, pradejau pritempineti kuo daugiau statymu. Taip pat, gali buti, kad linijos pradeda nusistoveti ir bukmekeriams lengviau sudelioti ne tik prematch pasiula, bet ir live. Sekmes faktoriaus, visgi, neismesciau, nes paskutinis sekmadienis buvo tragiskas butent sekmes live statymuose atzvilgiu.
Draudimai stabiliai minuse. Rasciau, kur padeti tuos unitus, bet imdamas draudimus perku ramybe, todel, kaip jau minejau, bent kol kas ju neatsisakau. Bet zmonems, kurie mane seka, siulau tiesiog ju neimti. Jums yra lengviau nei man.
Spalis is pre minuse ir tai tiesiogiai koreliuoja su minusu is kombo. Kai prematch statymai neina, tai is ju sudaryti kombo eiti sansu neturi jokiu. Taip pat, galimai nukentejo prematch statymu kokybe, norint susukti viena kita kombo is oro. Sita pripazistu, prigaunu save kartais pritempiant viena kita maca ar argumenta, bet niekada ant tokiu statymu nededu daug.

7. Statymu verte

Labai dideles (30+u) vertes statymu buvo 3. 1 win 2 lost. 2 is ju buvo tiesiog suma keliu statymu uz ta pacia baigti tame mace. Stambiausias sezono statymas buvo atliktas on tilt, tai Valencia - Unicaja over 143.5, kai likus 3min truko berods 8-9 tasku ir buvo labai close macas, kur Valencia namuose zaisdama vijosi varzovus (nieko neprimena?) ir macas pasibaige 66-71 ar tai 66-73. Skaudu, bet uz kvailus sprendimus baudzia ir teisingai baudzia, nes kitaip liktume nenubausti ir toliau darytume nesamones.

Dideles vertes (20-30u) vertes statymu buvo 17, 7win 10lost ir -87u. That should tell you something arba "va tau ir kokybe". Statymai "be klaidu" ne visada eina taip, kaip noretume. Del to siame sezone stambiais statymais nepiktnaudziauju ir daug dazniau renkuosi flat 6u ar net 4u statymus.

Vidutines-dideles (10-20u) vertes statymu buvo 231 - 123win 108lost ir -0.5u 😁 Statymai uz 10u kol kas yra minuse su -18u balansu.

Vidutines (6u) vertes statymu buvo 516 is kuriu 297win 219lost ir +314u pelnas. Fun fact, praeita savaitgali statymu po 6u balansas buvo 6win 19lost.

Mazos-vidutines (4-5u) vertes statymu buvo 280. 5u neverti atskiro paminejimo, nes is 73 statymu tik 10u pliuso. Bet 4 turbut yra mano lucky number, nes is tokios mazos vertes statymu sugebejau sugeneruoti 231u pelna. 111win 96lost ir akivaizdu, kad dideli kofa imti geriausiai tinka 4u, nes nei per daug, nei per mazai.

Mazos (0-3.5u) vertes statymu buvo 456 ir is ju -54u, bet i sia kategorija patenka visi kombo ir dideliu kofu pasaudymai, todel nesu linkes to sureiksminti.

8. Lygos

Abaliga 23win 23lost -2u
Live +14u
Pre -21u
draudimai +5u

Acb 57win 61lost -89u
underiai +27u, overiai -57u, nors is paskutiniu macu tokios ryskios tendencijos nepastebejau
Live -1u
Pre -49u
draudimai -39u (esminis cia buvo joventut Bilbao underio draudimas uz 30u, kuris nejo)

Statymai is moteru 21win 24lost +29u

Cempionu lyga 46win 40lost +55u
Live +45u
Pre +41u
draudimai 2win 6 lost ir -32u

Draugiski macai +102u

Eurocup 53win 78lost -93u pasakykit man ka nors naujo 😁
Iskart issisortinau underius ir -58u, overiai -47u, pliusines -32.
Live -10u
Pre -64u
draudimai -20u

Eurolyga 70win 75lost -85u
Dabar visos tos ilgos analizes ir aprasymai praranda bet kokia prasme. Cia tikrai netiketi skaiciai, bet is kitos puses, tai tendenciskumas islikes is ankstesniu metu.
Overiai -67u
underiai -47u
minusines -30u
ml +27u
pliusines +32u
Live -18u
Pre -83u
draudimai +16u Nu cia jau juokas pro asaras. Vadinasi, reikia imt statymus ir tada ant draudimu grust all in, nes sansu jiems praeiti nera 😄

Prancuzija +30u is 55 statymu

Italai +75u

Lenkai +147u
Va cia tai naujiena. Smagu, kai tikrai ne pati patraukliausia lyga atnesa toki pliusa.
ml +59u
over +41u
under +48u

Lkl +23u

Izraelis +30u

Vtb -26u
ml -21u, overiai pliuse, underiai minuse

Vokietija -29u
tiek overiai, tiek underiai minuse

Turkai +42u nustebot?
underiai -28u, visa kita stabiliai pliuse. Zinom, ko vengti.

Nematau nieko nuostabaus. Is tikruju, tai labai gaila, kad jau ne pirmus metus mano statymuose eina trendas, kad negaliu pliusuot is dideliu lygu. Galbut as tiesiog ten per dideli dvirati bandau isradinet ir viska reiktu analizuot taip pat, kaip ir kitose lygose. ACB, Eurolyga ir Eurocup visu minusas beveik po 100u. Vtb Vokietija taip pat minuse. Prancuzija, Italija, CL. Turkija pliuse, tas smagu. Zinoma, dziugina Lenkija, bet as daug labiau noreciau save laikyti geru ispanu krepsinio analitiku nei lenku. Metai is metu niekas nesikeicia su Europinemis lygomis. Laikas isiklausyt i kitu nuomone ir pradet ziuret i Eurolyga kaip i NBA, o i Eurocup'a listi tik prie idealiu salygu ir smulkiai. Ispanai, tikiu, dar grazins savo skolas. Ten labai tinkama lyga ml gaudymams. Taip pat, nebloga overiams, bet bukmekeriai ju macu antroms pusems visada siulo labai didelius totalus.
Idomumo delei, 2018/2019 metu sezone Eurolyga buvo minuse su -120u, bet Eurocup buvo +133u. 2017/2018 EL +49u, Eurocup -126u. Suprask ka nori, gal turim erdves siek tiek.

9. Galutines isvados

Naujo dviracio neisradom, nebent dviratis su trimis ratais kazka dar gali stebinti. Jeigu zmones (visi isskyrus mane) nustotu imti mano statymus is: Eurolygos, Eurocup , Ispanijos, Vtb, Vokietijos. Taip pat, visiskai atsisakytu draudimu. Padidintu unito verte ant live statymu ir sumazintu ant prematch statymu. Tai, as esu 100% isitikines, kad galutiniame rezultate ju rezultatas butu daug geresnis nei yra/bus nepadarius siu veiksmu.

Statymu kiekis gali ir turi mazeti, kokybes turi buti daugiau, bet ta jus turit padaryti patys, t.y. as vistiek imsiu statymus, kurie man atrodo value, net jei tai bus ir penkiasdesimtasis statymas ta diena. Kodel tureciau neimti, kai leidzia visos galimybes. Siulau jums patiems nuspresti kokiu statymu vengsite, o kokius imsite. Imkit pavyzdi is vieno mano buvusio zmogaus. Jis stato uz mano pasiulymus, bet ima TIK live. Ir gerai daro. Su saskaitom per daug vargt nereikes, o ir del suduzusiu kofu liudet nereikes. Rezultate, manau, skirtumo didelio balanse nebus, o jis sutaupys tiek laiko, tiek pinigu.

Taigi, akcentuoti live Bettinga. Ta jau sakiau keliose vietose, bet reikia isskirti dar karta. Live bettingas yra labai geras dalykas, kai moki valdyti emocijas ir nusistatai tam tikrus remus, kiek gali sugrusti i viena maca. Tvarkingai dirbant ir statant ne tik totalus, bet ir didelius ml kofus ar foras, tikrai galima pasiekti geru rezultatu. Imant prematch mes turime tik senus rezultatus ir informacija. Imant live, mes galime gyvai matyti tiek pati zaidima, tiek statistika, kuri daznai pasako pakankamai daug, kad galetume ismelzti siek tiek vertes is bukmekeriu siulomu liniju.

Maziau draudimu, daugiau pasitikejimo savim (sie dalykai labai koreliuoja tarpusavyje), maziau kiekybes, daugiau kokybes. Ir gal viskas bus gerai. O gal ir ne. Bus kaip bus, o mes sakysim yra kaip yra, nes cia lazybos ir niekas negali garantuotas, kad cia ne paskutinis mano sezonas lazybose dirbant su zmonemis. Bet ne tam as darau tokias analizes, kad iseiciau be kovos, todel be perdeto optimizmo tiesiog ziurim kas bus ir tikimes geriausio.

Trumpai ir aiskiai,dekui😁
Registravosi: 2007/06/27 Žinučių: 103 Tel.: LT
Cituoti
4
Vamos!! rašė:

Netilpo i viena teksta, tai skeliau i dvi dalis.

6. Statymu analize pagal menesius

Rugsejis:
bendras +267u
under +198u
over -51u
minusines +50u
pliusines -16u
kombo +37u
ml +48u
Live +175u
Pre +87u
draudimai -33u

Spalis:
bendras +83u
under -30u
over -65u
minusines -4u
pliusines +28u
kombo -59u
ml +181u
Live +198u
Pre -68u
draudimai -20u

Lapkritis:
bendras +41u
under +114u
over -10u
minusines -39u
pliusines -5u
kombo -2u
ml -20u
Live +8u
Pre +67u
draudimai -36u

Kol statymai uz over islaiko stabiluma (3 minusiniai menesiai), tai underiai spali nusprende issokti is tendencingumo tieses ir si menesi balansas buvo netgi minusinis, kai kitus du pliuso virs 100u. Idomu ir tai, kad didesnis rezultatyvumas underiniuose macuose neatsispindejo didesniu rezutatyvumu ten, kur as emiau over ir spali is totalu likau minuse. Kitas idomus, bet ne visai pozityvus pastebejimas, kad lapkriti is live jau tik +8u, kai iki tol buvo +175 ir +198. Tai gali reiksti, kad matydamas aiskia tendencija live bettingui, pradejau pritempineti kuo daugiau statymu. Taip pat, gali buti, kad linijos pradeda nusistoveti ir bukmekeriams lengviau sudelioti ne tik prematch pasiula, bet ir live. Sekmes faktoriaus, visgi, neismesciau, nes paskutinis sekmadienis buvo tragiskas butent sekmes live statymuose atzvilgiu.
Draudimai stabiliai minuse. Rasciau, kur padeti tuos unitus, bet imdamas draudimus perku ramybe, todel, kaip jau minejau, bent kol kas ju neatsisakau. Bet zmonems, kurie mane seka, siulau tiesiog ju neimti. Jums yra lengviau nei man.
Spalis is pre minuse ir tai tiesiogiai koreliuoja su minusu is kombo. Kai prematch statymai neina, tai is ju sudaryti kombo eiti sansu neturi jokiu. Taip pat, galimai nukentejo prematch statymu kokybe, norint susukti viena kita kombo is oro. Sita pripazistu, prigaunu save kartais pritempiant viena kita maca ar argumenta, bet niekada ant tokiu statymu nededu daug.

7. Statymu verte

Labai dideles (30+u) vertes statymu buvo 3. 1 win 2 lost. 2 is ju buvo tiesiog suma keliu statymu uz ta pacia baigti tame mace. Stambiausias sezono statymas buvo atliktas on tilt, tai Valencia - Unicaja over 143.5, kai likus 3min truko berods 8-9 tasku ir buvo labai close macas, kur Valencia namuose zaisdama vijosi varzovus (nieko neprimena?) ir macas pasibaige 66-71 ar tai 66-73. Skaudu, bet uz kvailus sprendimus baudzia ir teisingai baudzia, nes kitaip liktume nenubausti ir toliau darytume nesamones.

Dideles vertes (20-30u) vertes statymu buvo 17, 7win 10lost ir -87u. That should tell you something arba "va tau ir kokybe". Statymai "be klaidu" ne visada eina taip, kaip noretume. Del to siame sezone stambiais statymais nepiktnaudziauju ir daug dazniau renkuosi flat 6u ar net 4u statymus.

Vidutines-dideles (10-20u) vertes statymu buvo 231 - 123win 108lost ir -0.5u 😁 Statymai uz 10u kol kas yra minuse su -18u balansu.

Vidutines (6u) vertes statymu buvo 516 is kuriu 297win 219lost ir +314u pelnas. Fun fact, praeita savaitgali statymu po 6u balansas buvo 6win 19lost.

Mazos-vidutines (4-5u) vertes statymu buvo 280. 5u neverti atskiro paminejimo, nes is 73 statymu tik 10u pliuso. Bet 4 turbut yra mano lucky number, nes is tokios mazos vertes statymu sugebejau sugeneruoti 231u pelna. 111win 96lost ir akivaizdu, kad dideli kofa imti geriausiai tinka 4u, nes nei per daug, nei per mazai.

Mazos (0-3.5u) vertes statymu buvo 456 ir is ju -54u, bet i sia kategorija patenka visi kombo ir dideliu kofu pasaudymai, todel nesu linkes to sureiksminti.

8. Lygos

Abaliga 23win 23lost -2u
Live +14u
Pre -21u
draudimai +5u

Acb 57win 61lost -89u
underiai +27u, overiai -57u, nors is paskutiniu macu tokios ryskios tendencijos nepastebejau
Live -1u
Pre -49u
draudimai -39u (esminis cia buvo joventut Bilbao underio draudimas uz 30u, kuris nejo)

Statymai is moteru 21win 24lost +29u

Cempionu lyga 46win 40lost +55u
Live +45u
Pre +41u
draudimai 2win 6 lost ir -32u

Draugiski macai +102u

Eurocup 53win 78lost -93u pasakykit man ka nors naujo 😁
Iskart issisortinau underius ir -58u, overiai -47u, pliusines -32.
Live -10u
Pre -64u
draudimai -20u

Eurolyga 70win 75lost -85u
Dabar visos tos ilgos analizes ir aprasymai praranda bet kokia prasme. Cia tikrai netiketi skaiciai, bet is kitos puses, tai tendenciskumas islikes is ankstesniu metu.
Overiai -67u
underiai -47u
minusines -30u
ml +27u
pliusines +32u
Live -18u
Pre -83u
draudimai +16u Nu cia jau juokas pro asaras. Vadinasi, reikia imt statymus ir tada ant draudimu grust all in, nes sansu jiems praeiti nera 😄

Prancuzija +30u is 55 statymu

Italai +75u

Lenkai +147u
Va cia tai naujiena. Smagu, kai tikrai ne pati patraukliausia lyga atnesa toki pliusa.
ml +59u
over +41u
under +48u

Lkl +23u

Izraelis +30u

Vtb -26u
ml -21u, overiai pliuse, underiai minuse

Vokietija -29u
tiek overiai, tiek underiai minuse

Turkai +42u nustebot?
underiai -28u, visa kita stabiliai pliuse. Zinom, ko vengti.

Nematau nieko nuostabaus. Is tikruju, tai labai gaila, kad jau ne pirmus metus mano statymuose eina trendas, kad negaliu pliusuot is dideliu lygu. Galbut as tiesiog ten per dideli dvirati bandau isradinet ir viska reiktu analizuot taip pat, kaip ir kitose lygose. ACB, Eurolyga ir Eurocup visu minusas beveik po 100u. Vtb Vokietija taip pat minuse. Prancuzija, Italija, CL. Turkija pliuse, tas smagu. Zinoma, dziugina Lenkija, bet as daug labiau noreciau save laikyti geru ispanu krepsinio analitiku nei lenku. Metai is metu niekas nesikeicia su Europinemis lygomis. Laikas isiklausyt i kitu nuomone ir pradet ziuret i Eurolyga kaip i NBA, o i Eurocup'a listi tik prie idealiu salygu ir smulkiai. Ispanai, tikiu, dar grazins savo skolas. Ten labai tinkama lyga ml gaudymams. Taip pat, nebloga overiams, bet bukmekeriai ju macu antroms pusems visada siulo labai didelius totalus.
Idomumo delei, 2018/2019 metu sezone Eurolyga buvo minuse su -120u, bet Eurocup buvo +133u. 2017/2018 EL +49u, Eurocup -126u. Suprask ka nori, gal turim erdves siek tiek.

9. Galutines isvados

Naujo dviracio neisradom, nebent dviratis su trimis ratais kazka dar gali stebinti. Jeigu zmones (visi isskyrus mane) nustotu imti mano statymus is: Eurolygos, Eurocup , Ispanijos, Vtb, Vokietijos. Taip pat, visiskai atsisakytu draudimu. Padidintu unito verte ant live statymu ir sumazintu ant prematch statymu. Tai, as esu 100% isitikines, kad galutiniame rezultate ju rezultatas butu daug geresnis nei yra/bus nepadarius siu veiksmu.

Statymu kiekis gali ir turi mazeti, kokybes turi buti daugiau, bet ta jus turit padaryti patys, t.y. as vistiek imsiu statymus, kurie man atrodo value, net jei tai bus ir penkiasdesimtasis statymas ta diena. Kodel tureciau neimti, kai leidzia visos galimybes. Siulau jums patiems nuspresti kokiu statymu vengsite, o kokius imsite. Imkit pavyzdi is vieno mano buvusio zmogaus. Jis stato uz mano pasiulymus, bet ima TIK live. Ir gerai daro. Su saskaitom per daug vargt nereikes, o ir del suduzusiu kofu liudet nereikes. Rezultate, manau, skirtumo didelio balanse nebus, o jis sutaupys tiek laiko, tiek pinigu.

Taigi, akcentuoti live Bettinga. Ta jau sakiau keliose vietose, bet reikia isskirti dar karta. Live bettingas yra labai geras dalykas, kai moki valdyti emocijas ir nusistatai tam tikrus remus, kiek gali sugrusti i viena maca. Tvarkingai dirbant ir statant ne tik totalus, bet ir didelius ml kofus ar foras, tikrai galima pasiekti geru rezultatu. Imant prematch mes turime tik senus rezultatus ir informacija. Imant live, mes galime gyvai matyti tiek pati zaidima, tiek statistika, kuri daznai pasako pakankamai daug, kad galetume ismelzti siek tiek vertes is bukmekeriu siulomu liniju.

Maziau draudimu, daugiau pasitikejimo savim (sie dalykai labai koreliuoja tarpusavyje), maziau kiekybes, daugiau kokybes. Ir gal viskas bus gerai. O gal ir ne. Bus kaip bus, o mes sakysim yra kaip yra, nes cia lazybos ir niekas negali garantuotas, kad cia ne paskutinis mano sezonas lazybose dirbant su zmonemis. Bet ne tam as darau tokias analizes, kad iseiciau be kovos, todel be perdeto optimizmo tiesiog ziurim kas bus ir tikimes geriausio.

Kadangi statymų kiekis didelis, tai ir swingai dideli matyt, bet ar esi skaičiavęs didžiausią Drawback'ą?
Registravosi: 2018/07/27 Žinučių: 444
Cituoti
0
Auksciau esanciu klausimu apie savo komentarus komentuosiu. Tiesiog per daug laiko tam sugaisau. Pereikim prie linksmesniu dalyku.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
2
facebook.com/14925160236...1/posts/680337889251537/

Dar viena Cepuko serija ir turim dar viena unikalu trojos arklio pavyzdi. Sikart Cepukas suraukes antakius, lyg butu supykes. Taip pat, panasu, kad bent dali savo teksto jis skaito ir paruostuko, nes neziuri tiesiai i kamera.

Zalgiris - Zenit, Zalgirio pergale su 1.77. "Komanda neturi labai ilgo atsarginiu zaideju suolelio" sako Cepukas. 9 zaidejai zaide po 13-26min. Fridzonas suzaide tik 25sek, nezinau kas jam nutiko, bet pagal mane tokio atsarginiu zaideju suolelio pilnai uztenka suzaisti vienam macui.
"Gali nezaisti ir vienas pagrindiniu krepsininku Austin'as Hollins'as" - zaide ir sumete 20 tasku, reiktu savo informacija atidziau tikrinti ir jei jau naudoji tai kaip viena pagrindiniu savo argumentu, tai galbut palaukti maco pradzios, kad isitikintum, jog nezais.
"Taigi, as manau, kad Zalgiris po LABAI LABAI atkaklios kovos vis delto palaus savo varzovus". Ir imu 1.77 kofa uz ju pergale. Jeigu jau tikiesi labai atkaklios kovos, tai kam imt toki kofa, su kuriuo turi pataikyt net 56.5%, kad liktum ant savu?
Taip pat, tas paskutinis argumentas del leto Gudaicio - pagal mane Cepukas skaito is lapo, nes akys vaiksto, o i kamera neziuri.
Statymas pralaimetas.

Zalgiris - Zenit under 152.2. Pagrindiniai argumentai - Zenitas gerai ginasi ir meta mazai tasku. Praleidzia 70 ir meta po 74 taskus. Apie tai, kad Zalgiris meta po 80 ir praleidzia po 81, o abieju komandu vidurkis gaunasi butent tie patys 152 taskai (kuriuos ir duoda bukmekeriai) nieko nepasakoma.
Dar vienas pralaimetas statymas.

"Astresniu pojuciu megejams siulau kombinacija" - Maccabi, Barcelona ir Khimki ml. Vakar suzaide dvi komandos ir abi pralaimejo savo macus. Maccabi po OT nusileido Milanui, o Khimkiai buvo sutriuskinti Berlyne. Tikrai astresni pojuciai su tokiais kombo is mazu kofu. Ir siaip labai keista matyt Betsafe reklama, kur jie siulo 2.56 uz kombo, nors tarkim Bet365 uz tuos pacius pasirinkimus gautum 2.71 + Early Payout galimybe. Pinnacle koeficientas gautusi net 2.77. Net WilliamHills koeficientas tokio kombo gaunasi 2.6. Mano nuomone cia gal ir neteisinga, bet reklamuodamas savo prekes ar paslaugas visada bandyciau isryskint savo privalumus ir pridengti trukumus, ko bendrove nesistenge padaryti.
Dar vienas lost ir jau turim 0/3.

Eurobasket atrankos macai dar tik vyks, bet cia galima taip pat rasti viena perliuka:
Lietuva iveiks Danija bent 12 tasku skirtumu. Excuse me what the fuck. Maco fora -24.5. Tai reikejo sakyti "as manau, kad Lietuva laimes". Ir kazkodel neparasytas koeficientas, bet manau, kad visi suprantam kodel. Apskritai, toks pasirinkimas, kai koeficientas labai mazas, bet komandai vistiek reikia laimeti dideliu skirtumu, visada yra be vertes. Arba imi pagrindine fora su normaliu kofu, arba lauki live geresniu salygu, arba tiesiog nelendi i tokius macus.

Lietuva - Belgija, lietuviai iveiks belgus ne daugiau nei 8-iais taskais. Nekomentuosiu sio pasirinkimo, nes nemanau, kad jis yra labai blogas ar labai geras. Tiesa, reiketu zinoti, kad belgai cia neatsiveze 4 svarbiu zaideju, zaidziama bus namuose ir tas pirmo rato sutriuskinimas belgams gali buti ne i nauda, nes lietuviai tures daugiau motyvacijos. Taip pat, lietuviai bus po lengvesnio maco nei belgai.


Isvados. 0/3 balansas ir trojos arklys toliau dirba savo darba. Manau, kad net desperatiskiausi losejai jau nustojo imti Cepuko statymus. Na bet sie video yra pramoga visiems, o mes galim pasimokyti, kaip nereikia analizuoti.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
11
Lietuva danija turbut didziausias visu laiku betsafe pasityciojimas is savo klientu.-18,5 stovi su 1,37 kof bet365 turi -14,5 su 1,22 o zinant kad betsafe ant papildomu liniju taiko aukstesne marza tai kofas cia tikrai nebutu aukstesnis nei 1,12...taigi ko jie siekia su tokia prognoze? Jie mane uzblokave fb ir nematu komentaru bet esu tikras jog ten cepukas yra maisomas su sudais, ir betsafe tiesiog jam parinko ivyki “kur jau tikrai turetu atspet” ir kita video galetu cepukas pradet zodziais “po sekmingos lietuvos krepsininku pergales ir mano prognozes judam toliau”...taciau ar yra geras ivykis is lazybines puses? Dar nei vienas cepuko ir kesmino ivykis is lazybines puses nebuvo ir nemanau kad bus kada nors vertingas, nes parenkami patys slidziausi vertes visiskai neturintys pasirinkimai, taciau si ivyki pranokti bus tikrai sunku.-12,5 fora su 1,1 kofu yra tikras aukso grynuolis bendrovei, viena vertus jei cepukas atspes biski solidziau atrodys, kita vertus jei ir neatspes bendrove is esmes nieko nepraranda, o tik toliau skatina zmones imti tokius kofus.sis -12,5 pranasumas netgi nera toks vierniakas kaip rodo kofas, cia nera iprasto rezimo rungtynes o rinktiniu langas, kur atsiranda daugybe papildomu faktoriu.labai gaila kad daug zmoniu vis dar nesupranta jog krepsinio komentatoriaus kompetencija ir lazybu experto kompetencija yra visiskai skirtingai dalykai, o bendroves ta labai isnaudoja...vien uz si lietuva -12,5 pasiulyma cepukui be jokios konkurencijos turi atitekti metu “naudingo idioto” nominacija
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
14
VicenteR rašė:

Lietuva danija turbut didziausias visu laiku betsafe pasityciojimas is savo klientu.-18,5 stovi su 1,37 kof bet365 turi -14,5 su 1,22 o zinant kad betsafe ant papildomu liniju taiko aukstesne marza tai kofas cia tikrai nebutu aukstesnis nei 1,12...taigi ko jie siekia su tokia prognoze? Jie mane uzblokave fb ir nematu komentaru bet esu tikras jog ten cepukas yra maisomas su sudais, ir betsafe tiesiog jam parinko ivyki “kur jau tikrai turetu atspet” ir kita video galetu cepukas pradet zodziais “po sekmingos lietuvos krepsininku pergales ir mano prognozes judam toliau”...taciau ar yra geras ivykis is lazybines puses? Dar nei vienas cepuko ir kesmino ivykis is lazybines puses nebuvo ir nemanau kad bus kada nors vertingas, nes parenkami patys slidziausi vertes visiskai neturintys pasirinkimai, taciau si ivyki pranokti bus tikrai sunku.-12,5 fora su 1,1 kofu yra tikras aukso grynuolis bendrovei, viena vertus jei cepukas atspes biski solidziau atrodys, kita vertus jei ir neatspes bendrove is esmes nieko nepraranda, o tik toliau skatina zmones imti tokius kofus.sis -12,5 pranasumas netgi nera toks vierniakas kaip rodo kofas, cia nera iprasto rezimo rungtynes o rinktiniu langas, kur atsiranda daugybe papildomu faktoriu.labai gaila kad daug zmoniu vis dar nesupranta jog krepsinio komentatoriaus kompetencija ir lazybu experto kompetencija yra visiskai skirtingai dalykai, o bendroves ta labai isnaudoja...vien uz si lietuva -12,5 pasiulyma cepukui be jokios konkurencijos turi atitekti metu “naudingo idioto” nominacija

Uzskaitau.....kad sitaip pasakys “po sekmingos lietuvos krepsininku pergales ir mano prognozes judam toliau”. ....uz si posaki galetu net kofas buti koks 1.9
Registravosi: 2020/08/18 Žinučių: 19 Padėkų: 55 Tel.: LT
Cituoti
3
Betsafe nestabdo ir vakar pasirodo dar vieni didieji ekspertai(Rimkus ir Urbonas), kurie anksčiau su Olybet bendravo, dbr jau su Betsafe, bandė prognozuoti kiek kartų imes buve zalgirieciai (Pangos, Rivers, Gudaitis). Rimkus buvo kiek atsargesnis ir dūrė 30 taškų (vidurkis pats pasakė 25-26 taškai, nežinau, netikrinau), o Urbonas dievagojosi, kad yra tikras, jog bus bent 45-50, kas iš jo elgesio davė suprast, kad kraukit vaikučiai už overius šių žmonių. Rezultate turim 25 taškus. Aišku ne taip akivaizdu, kai Čeponio vėmimas ir absoliutus nesupratimas ką šneka, bet irgi neatrodo skaniai.
Registravosi: 2012/10/04 Žinučių: 494 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
1
Kazi, ar dar pamatysime Ceponio prognoziu? Pro sali 17 pnts net black friday specialus betsafe pasiulymas 😁
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 248 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
0
Stabdys rašė:

Kazi, ar dar pamatysime Ceponio prognoziu? Pro sali 17 pnts net black friday specialus betsafe pasiulymas 😁

Čia tau Čeponis susivėlė? O ir šiaip nėra logikos, žmogus dirba lažybu bendrovės užsakymu ir tipo tikitės kad padės bendrovei "bankrutuot" 😄 tekstus ilgiausius rašot ir ieškot kabliukų, atseit skaito sakydamas, vidurkius blogai skaičiuoja... Ar čia kritinio mąstymo pamokėlė ar norisi savo įžvalgas gilias parodyti?
Registravosi: 2020/02/23 Žinučių: 1
Cituoti
2
Ilgai cia nerasiau. Turejau tam priezasciu. Bet kaip vaikai grizta i savo teviskes pas tevus per sventes, taip ir as cia uzsuku karts nuo karto.

Kas galejo pagalvoti, kad kurdamas sia tema taip gerai pataikysiu su pavadinimu? Nezinantiems - isiveskite i google "trojos arklys". Taigi, trojos arkliu savo gyvenime galiu pavadinti zmogu, kuris sugebejo mane apgauti savo "naturaliu" bendravimu, kuris igavo mano pasitikejima ir galiausiai bande (ir dar tikrai bandys) sugriauti viska, ka as kuriau daugybe metu.

Kol dar buvo vilties, kad zmogus pats ateis i prota, buvau neapsisprendes ar viesinsiu sia istorija ar ne. Bet dabar jau aisku, kad problemu, kuriu man pridare, savo valia jis spresti nesiruosia, todel man, kaip visada sunkiausiais gyvenimo momentais, lieka tik vienas budas nusiimti nasta nuo peciu - rasyti.

Rasymas man yra kaip trys salto alaus po sunkaus darbo. Rasydamas as islieju savo emocijas, palieku nuoskaudas popieriaus lape ar kompiuterio ekrane. Jeigu idomu - skaitykite. Jeigu neidomu - praleiskite pro akis. Jeigu linkite man nesekmiu - jau galite sustoti, tikslas pasiektas. Jeigu linkite man sekmes - viskas bus gerai.

Jeigu norit spoilerio - paskutiniai 3men man buvo sunkiausi lazybiniame gyvenime ir galiu drasiai sakyti, kad bent 5 gyvenimo metus per si laika praradau ir nebesusigrazinsiu.

O kad butu bent siokia tokia intriga, tai pridedu savo "trojos arklio" viena is zinuciu, kuria jis man rase dvieju metu begyje. Kaip ironiskai dabar visa tai skamba.

embeded-image
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
10
Vamos!! rašė:

Ilgai cia nerasiau. Turejau tam priezasciu. Bet kaip vaikai grizta i savo teviskes pas tevus per sventes, taip ir as cia uzsuku karts nuo karto.

Kas galejo pagalvoti, kad kurdamas sia tema taip gerai pataikysiu su pavadinimu? Nezinantiems - isiveskite i google "trojos arklys". Taigi, trojos arkliu savo gyvenime galiu pavadinti zmogu, kuris sugebejo mane apgauti savo "naturaliu" bendravimu, kuris igavo mano pasitikejima ir galiausiai bande (ir dar tikrai bandys) sugriauti viska, ka as kuriau daugybe metu.

Kol dar buvo vilties, kad zmogus pats ateis i prota, buvau neapsisprendes ar viesinsiu sia istorija ar ne. Bet dabar jau aisku, kad problemu, kuriu man pridare, savo valia jis spresti nesiruosia, todel man, kaip visada sunkiausiais gyvenimo momentais, lieka tik vienas budas nusiimti nasta nuo peciu - rasyti.

Rasymas man yra kaip trys salto alaus po sunkaus darbo. Rasydamas as islieju savo emocijas, palieku nuoskaudas popieriaus lape ar kompiuterio ekrane. Jeigu idomu - skaitykite. Jeigu neidomu - praleiskite pro akis. Jeigu linkite man nesekmiu - jau galite sustoti, tikslas pasiektas. Jeigu linkite man sekmes - viskas bus gerai.

Jeigu norit spoilerio - paskutiniai 3men man buvo sunkiausi lazybiniame gyvenime ir galiu drasiai sakyti, kad bent 5 gyvenimo metus per si laika praradau ir nebesusigrazinsiu.

O kad butu bent siokia tokia intriga, tai pridedu savo "trojos arklio" viena is zinuciu, kuria jis man rase dvieju metu begyje. Kaip ironiskai dabar visa tai skamba.

embeded-image

Iš žinutės turinio ateina į galvą tik vienas žmogus.
Registravosi: 2009/05/29 Žinučių: 13
Cituoti
5
O man tai labiau smalsu ar bus paviešinta istorija ar palikta intriga 😐
Registravosi: 2014/07/28 Žinučių: 95 Padėkų: 10
Cituoti
0