Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Ko reikia, kad dalyvautų nemažai žmonių?

Atsakyti Sekti temą
unik Rašė:

jei inasas nedaugiau 100 tj registruojuosi i si principini sarasa;D


jau yra tam tema ir gali registruotis dalyvaut viewtopic.php?t=1730&view=unread#unread

kur cia tokia tema registravimuisi ? nes si nuoroda neveikia
Registravosi: 2011/03/01 Žinučių: 393 Tel.: LT
Cituoti
0
Atsirado ir greitai dingo, taip ir nesurengęs nieko. Kai kas už konkurso organizavimą dar ir pokerio knygą neįteikęs tai su tokiais rėmėjais labai jau rizikinga.
O toks prizinis fondas labai labai jau sunku būtų gauti, nes net per tv per svarbiausias varžybas vos įsteigia ten kelis šimtus ar kokius nors kamuolius ar maikutes su parašais, kuriuos už dyką dalina jei tik atsirandi vietoje ir laiku.. Pažiūrėkite aplinkui kiek Lietuvoje rėmėjų kurie šiaip sau tiek duos? Facebook'e tik triusikus ar kokią uodų juostelę gali laimėt ir viskas...
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7335 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Tai su juo jau senai viskas aisku , pinigu auka , daugiau niekas
Registravosi: 2009/07/14 Žinučių: 669 Padėkų: 10
Cituoti
0
As galvoju, jog daugeliui cia truksta laiko ir pasitikejimo is organizatoriu puses. Ne visi, turbut ir nori svaistytis ipirkomis, kurios siekia 100 litu. As ir pats nesu senas vilkas sio forumo, po kol kas tik zvalgausi. Tad skubet ir svaidyt pinigus bet kur nesiruosiu. O turnyra rengti reiketu ne uz kalnu, juk krepsinio ir futbolo sezonai eina i pabaiga?
Kita vertus, tikiu, kad atsirastu futbolo gerbeju, kurie noretu suorganizuoti 2012 Euro cempo turnyra. Rungtyniu nemazai, kalbant apie abiturientus, egzaminai eis i pabaiga, o ir futbolo rungtynes, tikiuos bus transliuojamos visos per tv., tad besirungianciu butu nemazai. Be to, Idomus variantas butu padaryti komandini turnyra. Du forumo lankytojai sumeta ipirka ir pasitare, raso bendra prognoze. Is futbolo, teniso, krepsinios, ledo rutulio. Ten kur nusimano geriausiai. Tarp kitko, kai kurie turnyru raglamentai, man visai patiko. ( Jau vyke turnyra) Auksciau zmones minejo, kad gali buti steigiami prizai. Kazkam patinka taures ir kiti suvenyrai, o kitas gal nores tarkime bwine saskaitos su laimeta suma, treciam ispirkti kelione i SPA. Zinoma, prifantazuoti galima iki "zemes graibymo". Tiesiog, paminesiu dar karta, viskas turi vykti palaipsniui, kad po kiekvieno turnyro galetume mokytis is klaidu ir suroganizuoti kita - kokybiskesni. O pradziai reiketu - igyti pasitikejima, bet kokiu budu sunku pasakyti.
Registravosi: 2011/12/01 Žinučių: 53 Padėkų: 20 Tel.: LT
Cituoti
0
Ne i tema tu cia su tuo pasitikejimu, kiek vyko turnyru tai jokiu didesniu nesklandumu is organizatoriu puses lyg ir nebuvo, kalbu apie gorre ir mato organizuotus turnyrus. Aplamai del turnyro, juk vasara, daug kur sezonai baigiasi, pasiulos bus maziau, beto geras oras todel zmones maziau sedes prie pc
Registravosi: 2009/11/19 Žinučių: 906
Cituoti
0
Su Matu surengeme 8 turnyrus, kurie man asmeniskai tikrai dave daug malonumo ir intrigos. Vedama bendra turnyru statistika, stengiamasi graziai apipavidalinti, ipinant orginalias tradicijas. Reikia tik nuosirdziai uzsiimti aukojant laika rezultatu suvedimui ir raminant piktus dalyvius. Buvo pradeta nuo nemokamu turnyru, tesiant remeju isteigtu priziniu fondu, baigiant ipirkomis. Manau suformavome patikimu organizatoriu statusa, laimejimai sumoketi iskart po turnyru, rezultatu vedimas palyginus savalaikis. Visada dalyviu buvo pakankamai. Tad as jokiu rimtu problemu nematau, pagrindine - siltas oras, kuris mane pati traukia nuo kompo.

P.s. Siaip labai norisi pabandyti komandiniame turnyre. Ipirkos suma esmes nesudaro.
Registravosi: 2008/08/14 Žinučių: 1330 Padėkų: 3
Cituoti
0
Tai kada konkursiukas?
Registravosi: 2012/05/03 Žinučių: 12 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
0
Nematau jog siltuoju sezonu yra tikslinga rengti turnyra, vistik dalyvaujant esi priverstas praktiskai kas diena (maziausiai kas antra) buti prie pc ir viska sekti + besibaigiantys sezonai.
Registravosi: 2009/11/19 Žinučių: 906
Cituoti
0