Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Trojos arklys

Atsakyti Sekti temą
sport advisor rašė:

Perskaityk vamos teksta nuotraukoje tai ko jis dar is manes nori?
Gi parase neimsiu nei cento, nereikia man tu 5k..
Tai kokios dar problemos tada?

Tai gal reik jo seimai,verslo partneriams,jiems pervesk.
Ir jis bus neemes,ir tu grazines pinigus.
Registravosi: 2007/06/27 Žinučių: 103 Tel.: LT
Cituoti
5
Vamos!! rašė:

Pagal tai, kad pirmu numeriu tu rasai "ar buvo grasinimai" iskart parodo, kuria puse palaikai arba bent jau esi linkes palaikyti. Vienas dalykas, tai jus pamirstat, kad cia situacija nebuvo "as grasinu ir uz tai sumoku 5000 svaru sterlingu". Cia situacija buvo "jis pavogia pinigus, mane provokuoja, isprovokuoja kelis blogus palinkejimus i savo puse ir nuo tada skaito, kad tie pinigai, kuriuos jis pirmoj vietoj pavoge padengs jo moraline zala". Zmones zandikaulius sulauzo ir po visko susimoka gydymo islaidas +500eur uz patirtas moralines kancias. O cia zmogus pats pavoge kruva pinigu ir vaidina kazkokia auka. Man kosmosas, kiek daug zmoniu pasimauna ant sito jo kabliuko. As pasikartosiu, bet manau, kad taip yra tik del to, kad jis nesislepia, taip imituodamas nekalto zmogaus personaza, nes kaltieji viesumoje nesirodo. Pripazinsiu, as ir pats nesu to niekada gyvenime mates ir man ir paciam yra keista, bet kvestionuoti kas cia kaltas, o kas ne nera jokios prasmes, nes ne as jam pakenkiau, o jis is manes naglai pavoge 5000 svaru, nes tuo metu neturejo is kur paimti pinigu savo padarytu sukciavimu padengimam (apie kuriuos as nieko nezinau, bet manes tai ir nedomina).

Klausimas del pinigu vagystes yra nediskutuotinas, nes jis pats to nei karto neneige. Yra tik mano pasakymas, kad pinigus jis pavoge ir jo issigalvojimas, kad tuos pinigus jis uzsidirbo. Paties pinigu paemimo fakto jis neneigia. Mes nebuvom visiskai nieko sutare apie tai, kad jis uz tas saskaitas ims pinigus, jis niekada ir cia net kalbos negali but apie jokius 5000 uz saskaitas, cia yra visiskas vartymasis is gaidzio.

3. Punktas yra visiskai neteisingas, nes:

1. As niekur nesakiau, kad del 30k nieko nera imtasi. Tiesiog toje situacijoje zmogus buvo nuosirdus, atsiprase, sutiko grazinti pinigus dalimis, o as sutikau sumazinti suma, nes didele dalis tos skolos nebuvo jo sukurtos problemos. To zmogaus duomenu viesinti ar kurti istorijas apie ji as nesiruosiu, nes net ir pridares man daug zalos, jis stengesi tiesiog istaisyti tai, ka padare kiti.

2. "Antru atveju zmogus maisomas su sudais". Kieme dabar vagia tavo masina. Tu isbegi i kiema ir ka darai, kaip reaguoji? Negi taip sunku save pastatyt i mano vieta ir tada sest prie klaviaturos kazka rasyt? Zmogus pavoge 5k svaru, bet ne tai buvo didziausias trigeris, o tai, kaip jis po to ir iki siol elgesi. Jis nustatinejo savo taisykles, issikalinejo, viesai saipesi. Zinodamas kokia yra mano busena ir kaip jis su manim pasielge, tai yra auksciausia cinizmo rusis. Su sudais maisomas cia esu tik as, nes dauguma komentatoriu cia ateina tik parasyt "As irgi vamoso nemegstu, jis man kazkada ten kazka buvo pasakes". Niekas neisigilina i problema, visi randa laiko dar nusivalyt i mane kojas, bet man tai per daug netruko, nes as buvau tam pasiruoses ir ta pasakiau pirmame savo komentare.


"Aš šiaip turiu paprastą klausimą sportadvisor. Ar tu manai, jog tau tie 5k tikrai priklauso, nes tu juos uždirbai? Jeigu taip, tai gal gali pagrįsti kaip tu paskaičiavai šią sumą?"

Koks skirtumas ka jis sako ir ka skaiciuoja? Tarp musu buvo susitarimas. As jam siuliau du skirtingus bendradarbiavimo variantus - arba gauni % nuo bendro pelno, arba mokam tau uz saskaitas ir duodi mum loginus. Jis sutiko su pirmu variantu. Kokie dar pakeitimai salygu eigoj? Jus kai apsikerpat plikai irgi prasot is naujo apkirpt jus bliuduku? Nera cia jokiu papildomu susitarimu - tu rizikavai, rizika nepasiteisino. Cia yra lazybos, o apie pralosimus ir rizika tas zmogus geriau nei bet kuris is musu turetu zinot.


"Dar papildysiu, Vamos teiginiai apie tai, kad pinigai nuėjo į kažkokią minusinę sąskaitą, buvo kažkokie „bobos“ pavedimai ir t.t., taip pat nėra esminiai, čia jau yra tiesiog visos šitos sitiuacijos pasekmės. O galbūt tai net nėra tiesa."

Pasakyk man kokia lakia zmogus vaizduote turi turet, kad tokia istorija sukurtu savo galvoj? Esme tame, kad as nieko nemeluoju. Savo tekstuose buvau ir savikritiskas, kas veliau buvo dar karta panaudota pries mane, nors is tiesu bet kurio mano kario paklaustumet, tai santykiai musu visada yra geri. Tik po kaseku as bunu piktas ir pasakau kazka pikciau, bet nereikia hiperbolizuot ir perdetai paverst manes velniu, nes bet kuris is jusu darbe turbut labiau aprekiamas esat. Visais kitais momentais as bunu normalus, bendraujantis ir besirupinantis kitais zmogus. Net jeigu zmogus ir turi priklausomybiu, as jo niekada nenurasau ir suteikiu jam galimybiu, skirtingai nei dauguma komentuojanciu cia apie "nepagydomus losejus". Jus nieko nedarydami komentuojat, o as bent jau pabandziau. Sumokejau savo pinigais, bet tai yra mano reikalas ir as zinau, kad tas zmogus iki gyvenimo galo mines mane geru zodziu, nes kai niekas kitas netikejo - as juo patikejau ir suteikiau proga susigrazinti gyvenima i savo rankas.


Kas del sito tvariau ir ubliudko. Su juo tema jau beveik baigta. As jau turejau bent kelis pasiulymus is zmoniu, kurie Uk arba paciam Birmingeme turi savo bahuru, parduot skola uz puse kainos. Tiem zmonem galesit papasakot, kaip jiem elgtis kritinese situacijose, kai gaidys naglai pavogia pinigus ir po to internete saiposi ir tyciojasi. As galiu pateisint beveik kiekviena zmogu, kuris kazkada yra is manes pavoges pinigus. Dazniausiai tuos pinigus jie panaudoja pragyvenimui, nes tiesiog yra neturtingi ir nemoka saziningai uzsidirbti. Bet sitas vagis yra auksciausio lygio padugne, nes jis ne tik pavoge pinigus, bet dar ir prisirinko informacijos, pasidare screenshotu, kad jei jam iskiltu kazkokia gresme buti paviestintam, jis turetu, kaip pats sake "svertu". Tokie zmones yra vadinami oziais. Beveik zemiausia kasta.

Zmogui vakar per tarpininka buvo dar karta pasiulyta graziuoju viska uzbaigt ir issimoket pinigus dalimis (ka jis originaliai ir zadejo, bet buvo akivaizdu, kad neteses, nes nepasirase popieriu). Jis ijunge durniu ir apsimete, kad nesuprato kas jam sakoma. Na tai ties tuo ir uzbaikim sita tema. Tik siam kartui 😁

Dabar visiem kam idomu, pasidalinsiu istraukom is musu susirasinejimu. Jeigu netikit mano garbes zodziu (nors as nieko siame puslapyje niekada nesu apgaves ir blogu atsiliepimu apie mane, kai kalbama apie pinigus tiesiog nera, nes as su visais esu vienodai saziningas), tai gal patikesit paties trojos arklio. Pasidalinsiu istraukom musu susirasinejimu. Kaip ir sakiau - jis yra provokatorius, jis su manim pasielge negarbingai, as apimtas isiucio ji seriau bybiais, bet jus turit suprast, kad tai yra smulkmena palyginus su tuo ka jis su manim padare.

Aš suprantu Tavo kylančias emocijas, bet Tavo keliamos prielaidos tai absoliučiai neteisingos ir apskritai nueinančios į dausas. Nepaisant to, kad tai bus ne apie esmę, tačiau negaliu nesureaguoti.
Aš labai mėgstu nuoseklumą, todėl pirmu punktu ir paminėjau grasinimus. Kodėl? Todėl, kad platesnis isotorijos kontekstas ir prasidėjo nuo to, jog pats sportadvisor prisidavė ir savo žinutėje minėjo emocinius dalykus ir po to dar pridėjo susirašinėjimo screenshot'ą.
Dėl trečio punkto, tai aš tik perteikiau tai, į ką žmonės atkreipė dėmesį ir pateikė kaip argumentą, tarsi bandydami sakyti "nieko baisaus, kad buvo pavogti 5k., juk pavogė dar 30k." Mano supratimu, tai yra lygiavertės situacijos, nes jų abiejų outcome yra toks pats - nėra pinigų. TAČIAU lyginti vieną situaciją kitos kontekste yra visiškai neteisinga, nes ir jų aplinkybės skiriasi, o ir tai tarpusavyje nėra tiesiogiai susiję.
Koks skirtumas ką jis sako ir ką jis skaičiuoja? Jeigu Tu nori linčo teismo, tai tikrai niekas nesvarbu, visiškai dzin ką žmogus sako, kaip teisinasi ir t.t. Man jo pasiteisinimai yra neįdomus, nes jeigu yra vagystė, tai yra vagystė - taškas. Kodėl, už ką, kaip - nesvarbu. TAČIAU svarbu yra ir kitos pusės situacijos aiškinimas.
Kas liečia paskutinį mano punktą dėl kažkokios bobos, tai kaip suprantu Tave sutrigerino paskutinis sakinys, kad galbūt tai net nėra tiesa. Vėlgi, suprantu tavo emocijas, tačiau šitas punktas buvo ne apie tai... Tačiau nukrypstant į šoną, taip, tokią istoriją sugalvoti reikia vaizduotės, o ir pats sportadvisor to niekur nepaneigė.
Kalbant bendrai apie Tavo reakciją į mano žinutę, tai man susidaro įspūdis, kad tu laikaisi principo "tu su manim arba prieš mane". Tai reiškia, kad bet koks Tavo pateikiamos istorijos kvestionavimas yra lygu - "tu manimi netiki, tu palaikai priešingą pusę". Taip pat dar atkreipiau dėmesį , jog Tu iš pradžių tu "pastumi" ant žmogaus, po to teisiniesi, jog "aš toks esu, žmonės žino apie tai, bet atsiprašau". Tai, kad tu esi savikritiškas bei pripažįsti savo ydas yra puiku, tačiau klausimas ar tu bandai su jomis tvarkytis? Ir šioje vietoje turiu omenyje visą tavo emocinę aplinką ir emocijas apskritai.
Registravosi: 2014/07/13 Žinučių: 188 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
6
sport advisor rašė:

Sunku pasakyt kiek vertos kiek nevertos, as jam ir siuliau moket kazkokia pinigu suma, bet jis iskart akis draskyt pradejo ir grasint tai man jis net neberaso tik cia ir per draugus..

Ką reiškia kažkokią? Sutarimas tarp tavęs ir vamos buvo, jog tu gauni % nuo pelno, taip? Tuo tarpu dėl sudegintų sąskaitų apmokėjimo sutarę nebuvot? Jeigu nebuvot (o atrodo taip ir yra), tai dabar atrodo, kad tu tas sąskaitas įvertinai 5k ir, tavo nuomone, tai yra teisinga suma.
Galiausiai prasidėjus, visam ginčui ir Vamos (tebūnie emocijų lydimam), pasakius, jog jam nereikia tų pinigų, tu tai priėmei tiesiogiai ir traktuoji tai kaip "mes atsiskaitę"?
Registravosi: 2014/07/13 Žinučių: 188 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
0
wim rašė:

Ką reiškia kažkokią? Sutarimas tarp tavęs ir vamos buvo, jog tu gauni % nuo pelno, taip? Tuo tarpu dėl sudegintų sąskaitų apmokėjimo sutarę nebuvot? Jeigu nebuvot (o atrodo taip ir yra), tai dabar atrodo, kad tu tas sąskaitas įvertinai 5k ir, tavo nuomone, tai yra teisinga suma.
Galiausiai prasidėjus, visam ginčui ir Vamos (tebūnie emocijų lydimam), pasakius, jog jam nereikia tų pinigų, tu tai priėmei tiesiogiai ir traktuoji tai kaip "mes atsiskaitę"?

Kaip jis kitaip traktuos, matai, kad slanga apsimeta neatsakineja i uzduotus klausimus, savo screena rodo, vyksta neadevatus vartymasis. Jei per skyrybas su zmona, jam pasakys perpykus boba, kad pashol tu is cia ligoni, gali pasiimt viska, jis ir pasiims, nes tai laikys galutiniu susitarimu, jau vien tas faktas, kad uzlaike 5k pervedima, rodo, kad jis juos pasisavint ruosesi jau seniai, jis pats net nesugeba ivertinti ir parasyti kiek realiai saskaitu turejo ir kiek jos vertos, viskas akivaizdu kaip diena, pavoge, pasidenge skolas, pinigu nebera, grazinti nenori, nes neturi is ko, vartosi visais imanomais budais is gaidzio.
Registravosi: 2008/05/12 Žinučių: 227 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
12
Rockyy rašė:

Labai idomi tema. Situacija kaip ir aiski.

Vamos,manau, kad tavo vienintele klaida yra ta, kad nori padeti priklausomiems losejams, kurie yra labai giliai iklimpe. Jie pades sau tik tada, kai supras, jog turi gyventi kitaip. Yra daug geresniu budu padeti zmonems ir jausmas bus panasus. Bandydamas padeti jiems, daznai turbut tik dar labiau pakenki ir itrauki i liuna, is kurio jie turetu bandyti issikapstyti. Aisku, turbut yra ir geru pavydziu, kai istraukei zmones is duobiu, bet toks altruizmas yra labai pavojingas ir viena diena ant sazines gali gulti net kazkieno gyvybe.

Tema skaitys daug jaunu zmoniu, tai noreciau, kad isigilintumete i istorijas ir suprastumete, kur losimas gali jus nuvesti. Tai yra labai rizikingas dalykas, kuriame galite prarasti ne tik pinigus, bet ir pati save. Tai nera geras gyvenimo kelias. Ypac, jei esate kompulsyvus losejas ir nevaldote saves. Losimas gali privesti prie savidestrukcijos, neisnaudotu galimybiu ir, svarbiausia, isvaistytu laiko bei sveikatos. Siuolaikiniame pasaulyje yra aibe geresniu budu uzdirbti pinigus. Losimai turetu buti tik hobis, kuris nedaro itakos gyvenimo kokybei. Kuo greiciau tai suprasite, tuo lengviau bus gyventi.
Tik vienetams taip pasiseka, kaip Vamos ar Vicentei. Bet ir jiems ateityje atsilieps tokie brakedownai, kaip sis, kuri matom.

Visiems linkiu sekmes. Tiems, kas kovoja su losimu, stiprybes. Viskas yra imanoma, bet reikia susitaikyti ir neapgaudineti saves.

Puikiai. Is esmes visa sita tema turetu buti edukacija visiems. Kazkas gerai pastebejo, kad Vamos yra itin kategoriskas, vertina tik kaip palaikyma ar kritika. Nepaisant tariamos atgailos jis isvadu nedaro. Aiskintis sios situacijos aplinkybes viesai irgi beprasmiska. Tarp konfliko saliu labai daug emociju. Susitarimo aplinkybes kiekvienas piesia atskirai. Labiausiai man vis tiek uzkliuna tai, kad Vamos veiksmuose maciau, o ir vel matau pasireiskiancius grasinamus. Nesvarbu ar tu teisini tai emocijomis, ae pykciu, tai zemas lygis. Yra tam institucijos. Be to, pasiteisinimai grasinimais dabar tapo kitos puses koziriu. Daugimai situacija daugmaz aiski. Gerai pravalov parase, jei problema tik del saskaitu, tai cia tau tuoj daug kas parasys ju verte, tu visiems parasai, kad sudeginta buvo tiek ir tiek. Grazini kas lieka ir baigiate. Griztant prie bandymo padeti priklausomiems, tai labai idomu, apie koki padejima galime kalbeti, kai zmogus su priklausomybe dabar yra skoloje, kitas nusigeres, pinigai istaskyti. Ar toks padejimas padejo? Ne! Nesigailekite priklausomu, nepadekite jiems taip, kaip jums atrodo. Pagalba jiems yra visiskai kitokia ir daugelis cia to nezino, nes nesusidure. Bet tai normalu, nes tai labai trapi linija. Padedami galime taip pridirbti, kad visa gyvenima teks gailetis. Ir cia pagrisdamas sita teigini primenu, kad 30k skola gavosi is 1 neteisingai punkte uzdeto statymo. Protingas butu pasakes, kad suklydau, na ir tai momentine zmogiska klaida. Net geriausi losejai skubedami priesinga baigti uzdeda. O va kas gavosi, kai tai nutiko su priklausomu. Kam is to geriau.
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 248 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
11
Stabdys rašė:

Puikiai. Is esmes visa sita tema turetu buti edukacija visiems. Kazkas gerai pastebejo, kad Vamos yra itin kategoriskas, vertina tik kaip palaikyma ar kritika. Nepaisant tariamos atgailos jis isvadu nedaro. Aiskintis sios situacijos aplinkybes viesai irgi beprasmiska. Tarp konfliko saliu labai daug emociju. Susitarimo aplinkybes kiekvienas piesia atskirai. Labiausiai man vis tiek uzkliuna tai, kad Vamos veiksmuose maciau, o ir vel matau pasireiskiancius grasinamus. Nesvarbu ar tu teisini tai emocijomis, ae pykciu, tai zemas lygis. Yra tam institucijos. Be to, pasiteisinimai grasinimais dabar tapo kitos puses koziriu. Daugimai situacija daugmaz aiski. Gerai pravalov parase, jei problema tik del saskaitu, tai cia tau tuoj daug kas parasys ju verte, tu visiems parasai, kad sudeginta buvo tiek ir tiek. Grazini kas lieka ir baigiate. Griztant prie bandymo padeti priklausomiems, tai labai idomu, apie koki padejima galime kalbeti, kai zmogus su priklausomybe dabar yra skoloje, kitas nusigeres, pinigai istaskyti. Ar toks padejimas padejo? Ne! Nesigailekite priklausomu, nepadekite jiems taip, kaip jums atrodo. Pagalba jiems yra visiskai kitokia ir daugelis cia to nezino, nes nesusidure. Bet tai normalu, nes tai labai trapi linija. Padedami galime taip pridirbti, kad visa gyvenima teks gailetis. Ir cia pagrisdamas sita teigini primenu, kad 30k skola gavosi is 1 neteisingai punkte uzdeto statymo. Protingas butu pasakes, kad suklydau, na ir tai momentine zmogiska klaida. Net geriausi losejai skubedami priesinga baigti uzdeda. O va kas gavosi, kai tai nutiko su priklausomu. Kam is to geriau.

Wim - as tau neatrasinesiu nieko, nes nors tau ir atrodo, kad esi objektyvus, bet tu jau nuklydai i lankas. Nereikia cia sneket apie jokias mano budo savybes. As esu geresnis zmogus uz 90% sio puslapio lankytoju. Kad esu savikritiskas ir kartais issilieja emocijos, tai nepadaro manes blogu zmogumi. Gyvenime esu padejes labai daug zmoniu. Nekvestionuokit dalyku, apie kuriuos nieko neismanot. Paziurekit i veidrodi ir tada teiskit kitus.

Bet sakau, as apie taicnet nesiruosiu sneket, nes norit to ar nenorit, bet jus keiciat tema oziui palankia tema.

O cia dar vienas, kuris komentuoja kazka apie grasinimus. Imetu tiesiog screena. As sito zmogaus nepavogiau 5000 svaru. Mes apsizodziavom ir prasidejo grasinimai. Tai pagalvokit kaip toks reaguotu, jei is jo dingtu tokia pinigu suma. As ta kartoju nuo pat pradziu - PASTATYKIT SAVE I MANO VIETA IR TIK TADA SESKIT PRIE KLAVIATUROS.

Geros dienos visiem. Sita tema aiski ir nera cia jokiu dvieju poliu.

P.S. Pamirsau paminet svarbia detale. Jis sutiko per 2 savaites grazint 400 svaru. Bet nesutiko pasirasyt jokio popieriaus, kuris bent dalinai man butu suteikes ramybes. 400 svarai + triohalos garbes zodis be jokio popieriaus is 5000, kuriuos jis pavoge. Narys Absoliutus buvo teisus - as tuos pinigus pasiuliau susikist i sikna, nes ir durnam aisku, kad padaves 400 jis dingtu is eterio ir gal bet tu nebutu padaves, nes kaip jau sakiau jis bankui vis dar skolingas 1000 svaru ir neturi jokio darbo.

P.P.S. Uz popieriu as jam pasiuliau netgi paskolint ta 1000 PO TO, KAI JIS JAU BUVO PAVOGES 5000. Bet jis nesutiko. Pzdc koks Vamosas blogas, siulo padet zmogui, kuris is jo ka tik pavoge.

embeded-image
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
6
Vamos!! rašė:

Wim - as tau neatrasinesiu nieko, nes nors tau ir atrodo, kad esi objektyvus, bet tu jau nuklydai i lankas. Nereikia cia sneket apie jokias mano budo savybes. As esu geresnis zmogus uz 90% sio puslapio lankytoju. Kad esu savikritiskas ir kartais issilieja emocijos, tai nepadaro manes blogu zmogumi. Gyvenime esu padejes labai daug zmoniu. Nekvestionuokit dalyku, apie kuriuos nieko neismanot. Paziurekit i veidrodi ir tada teiskit kitus.

Bet sakau, as apie taicnet nesiruosiu sneket, nes norit to ar nenorit, bet jus keiciat tema oziui palankia tema.

O cia dar vienas, kuris komentuoja kazka apie grasinimus. Imetu tiesiog screena. As sito zmogaus nepavogiau 5000 svaru. Mes apsizodziavom ir prasidejo grasinimai. Tai pagalvokit kaip toks reaguotu, jei is jo dingtu tokia pinigu suma. As ta kartoju nuo pat pradziu - PASTATYKIT SAVE I MANO VIETA IR TIK TADA SESKIT PRIE KLAVIATUROS.

Geros dienos visiem. Sita tema aiski ir nera cia jokiu dvieju poliu.

P.S. Pamirsau paminet svarbia detale. Jis sutiko per 2 savaites grazint 400 svaru. Bet nesutiko pasirasyt jokio popieriaus, kuris bent dalinai man butu suteikes ramybes. 400 svarai + triohalos garbes zodis be jokio popieriaus is 5000, kuriuos jis pavoge. Narys Absoliutus buvo teisus - as tuos pinigus pasiuliau susikist i sikna, nes ir durnam aisku, kad padaves 400 jis dingtu is eterio ir gal bet tu nebutu padaves, nes kaip jau sakiau jis bankui vis dar skolingas 1000 svaru ir neturi jokio darbo.

P.P.S. Uz popieriu as jam pasiuliau netgi paskolint ta 1000 PO TO, KAI JIS JAU BUVO PAVOGES 5000. Bet jis nesutiko. Pzdc koks Vamosas blogas, siulo padet zmogui, kuris is jo ka tik pavoge.

embeded-image

Kad tau butu ramiau, tai gal tu galetum imesti visus savo postus, komentarus mano atzvilgiu, susirasinejima? Kaip tu viska pradejai del kazkokio visiskai eilinio komentaro. Aosijuoktum ir tiek pries visus. Butum kaip tie kur pirmi puola, puola, o kai gauna atgal, tai bega skustis. Pasikartosiu, tu sau leidi tiek, kiek niekas cia sau neleidzia. Tai buvo normalus mano atsakas tau i visus tavo izeidimus, kai galeciau uzgarantuoti, as tavo atzvilgiu niekur nepanaudojau jokio keiksmazodzio ar pan. Pats tai zinai. Matau, kad esi megejas kazkoki konteksta iskirpti ir naudoti. Tai gal ir tavo pinigu konflikte tas pats? Tai buvo labai normali atgaline reakcija tiek lojanciam kaip tu. Tai nebuvo nei grasinimas, nei pasiulymas, tai buvo tiesiog faktas, kad uz toki elgesi tu esi vertas gauti nuo manes i snuki. Faktas, o ne grasinimas! Manau, kad skaityti moki. O gal tu skaitai kitaip nei visi. Tu gali rasyti ka nori. Man atrodo tu tikrai cia sieki palakymo. Kazkas nepatiko, tada tu jau parodysi savo talenta. Tu nesuvoki, kad tavo amzinai besitesiantis neadekvatus elgesys kaip tesesi, taip tesiasi. Ir galiu uzgarantuoti, kad jei visi butu tokie kaip tu, tai su tokiu savo elgesiu tu prie kiekvieno kampo ir gautum i snuki uz ta savo amzina ir visiems nusibodusi lojima. Rasyk apie statymus, bet visas savo emocijas liek gal dienorastyje, kur nori, bet ne viesai. Ir gali man nerasyti atgal jokiu grasinimu, izeidinejimu, nes as priprates. Sakiau, dirbau su priklausomais, tai patikek, as moku su ligoniais bendrauti.
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 248 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
24
Stabdys rašė:

Kad tau butu ramiau, tai gal tu galetum imesti visus savo postus, komentarus mano atzvilgiu, susirasinejima? Kaip tu viska pradejai del kazkokio visiskai eilinio komentaro. Aosijuoktum ir tiek pries visus. Butum kaip tie kur pirmi puola, puola, o kai gauna atgal, tai bega skustis. Pasikartosiu, tu sau leidi tiek, kiek niekas cia sau neleidzia. Tai buvo normalus mano atsakas tau i visus tavo izeidimus, kai galeciau uzgarantuoti, as tavo atzvilgiu niekur nepanaudojau jokio keiksmazodzio ar pan. Pats tai zinai. Matau, kad esi megejas kazkoki konteksta iskirpti ir naudoti. Tai gal ir tavo pinigu konflikte tas pats? Tai buvo labai normali atgaline reakcija tiek lojanciam kaip tu. Tai nebuvo nei grasinimas, nei pasiulymas, tai buvo tiesiog faktas, kad uz toki elgesi tu esi vertas gauti nuo manes i snuki. Faktas, o ne grasinimas! Manau, kad skaityti moki. O gal tu skaitai kitaip nei visi. Tu gali rasyti ka nori. Man atrodo tu tikrai cia sieki palakymo. Kazkas nepatiko, tada tu jau parodysi savo talenta. Tu nesuvoki, kad tavo amzinai besitesiantis neadekvatus elgesys kaip tesesi, taip tesiasi. Ir galiu uzgarantuoti, kad jei visi butu tokie kaip tu, tai su tokiu savo elgesiu tu prie kiekvieno kampo ir gautum i snuki uz ta savo amzina ir visiems nusibodusi lojima. Rasyk apie statymus, bet visas savo emocijas liek gal dienorastyje, kur nori, bet ne viesai. Ir gali man nerasyti atgal jokiu grasinimu, izeidinejimu, nes as priprates. Sakiau, dirbau su priklausomais, tai patikek, as moku su ligoniais bendrauti.

O ko pats neidedi? ?
Registravosi: 2017/09/19 Žinučių: 3 Tel.: LT
Cituoti
3
Stabdys rašė:

Kad tau butu ramiau, tai gal tu galetum imesti visus savo postus, komentarus mano atzvilgiu, susirasinejima? Kaip tu viska pradejai del kazkokio visiskai eilinio komentaro. Aosijuoktum ir tiek pries visus. Butum kaip tie kur pirmi puola, puola, o kai gauna atgal, tai bega skustis. Pasikartosiu, tu sau leidi tiek, kiek niekas cia sau neleidzia. Tai buvo normalus mano atsakas tau i visus tavo izeidimus, kai galeciau uzgarantuoti, as tavo atzvilgiu niekur nepanaudojau jokio keiksmazodzio ar pan. Pats tai zinai. Matau, kad esi megejas kazkoki konteksta iskirpti ir naudoti. Tai gal ir tavo pinigu konflikte tas pats? Tai buvo labai normali atgaline reakcija tiek lojanciam kaip tu. Tai nebuvo nei grasinimas, nei pasiulymas, tai buvo tiesiog faktas, kad uz toki elgesi tu esi vertas gauti nuo manes i snuki. Faktas, o ne grasinimas! Manau, kad skaityti moki. O gal tu skaitai kitaip nei visi. Tu gali rasyti ka nori. Man atrodo tu tikrai cia sieki palakymo. Kazkas nepatiko, tada tu jau parodysi savo talenta. Tu nesuvoki, kad tavo amzinai besitesiantis neadekvatus elgesys kaip tesesi, taip tesiasi. Ir galiu uzgarantuoti, kad jei visi butu tokie kaip tu, tai su tokiu savo elgesiu tu prie kiekvieno kampo ir gautum i snuki uz ta savo amzina ir visiems nusibodusi lojima. Rasyk apie statymus, bet visas savo emocijas liek gal dienorastyje, kur nori, bet ne viesai. Ir gali man nerasyti atgal jokiu grasinimu, izeidinejimu, nes as priprates. Sakiau, dirbau su priklausomais, tai patikek, as moku su ligoniais bendrauti.

Neptune:
"Kad tau butu ramiau, tai gal tu galetum imesti visus savo postus, komentarus mano atzvilgiu, susirasinejima? Kaip tu viska pradejai del kazkokio visiskai eilinio komentaro. Aosijuoktum ir tiek pries visus. "

Also neptune:
embeded-image
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
2
Vamos!! rašė:

Neptune:
"Kad tau butu ramiau, tai gal tu galetum imesti visus savo postus, komentarus mano atzvilgiu, susirasinejima? Kaip tu viska pradejai del kazkokio visiskai eilinio komentaro. Aosijuoktum ir tiek pries visus. "

Also neptune:
embeded-image

Tai pala, Vamos, kaip cia gaunasi? Tu mane forume isvadini viesai padugne uz nieka. Manau tas komentaras dar tebera kazkur. As taves viesai prie visu nezemindamas parasau asmeniskai, kad taikyk tai sau, ir tu laikai tai izeidimu? Ar tu rimtai? Cia tau izeidimas? Tai gal dar kazka gali rasti? O kadangi tu pats cia nuolat prisipazisti, kad visus gali bet kaip isvadinti, tai kokia prasme. Aisku cia atsiras tokiu, kurie sakys, idek ir tu, bet kam. Nes tu pats zinai, ka prisirases. Ar tu savo neskaitai?
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 248 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
16
Stabdys rašė:

Tai pala, Vamos, kaip cia gaunasi? Tu mane forume isvadini viesai padugne uz nieka. Manau tas komentaras dar tebera kazkur. As taves viesai prie visu nezemindamas parasau asmeniskai, kad taikyk tai sau, ir tu laikai tai izeidimu? Ar tu rimtai? Cia tau izeidimas? Tai gal dar kazka gali rasti? O kadangi tu pats cia nuolat prisipazisti, kad visus gali bet kaip isvadinti, tai kokia prasme. Aisku cia atsiras tokiu, kurie sakys, idek ir tu, bet kam. Nes tu pats zinai, ka prisirases. Ar tu savo neskaitai?

Ne tai *** tu vaiku darzelis. Siulai zmogui i snuki pries visus, o uz ka nesakai.
Registravosi: 2017/09/19 Žinučių: 3 Tel.: LT
Cituoti
1
Tada ir aiskinkis tarpusavy
Registravosi: 2017/09/19 Žinučių: 3 Tel.: LT
Cituoti
0
"Wim - as tau neatrasinesiu nieko..." Ir vistiek sureagavai, nes jeigu tai būtų tik šis pacituotas sakinys, tai all good, bet Tu toliau užsiimi vertinimais ir interpretacijomis. Sutinku su vienu esminiu momentu - kad nuklydau į lankas, BET, cituoju savo paties žinutę, "Nepaisant to, kad tai bus ne apie esmę, tačiau negaliu nesureaguoti". Aš pačioje savo žinutės pradžioje iš karto aiškiai daviau suprasti, jog bus nueita nuo esmės, į kurią, beje, aš ir banždiau susikoncetruoti pačia pirma savo žinute, atsiribojant nuo visų emocijų ir pan., tačiau Tu pats atskirus momentus išėmei iš bendro konteksto ir į juos reagavai.
"As esu geresnis zmogus uz 90% sio puslapio lankytoju. Kad esu savikritiskas ir kartais issilieja emocijos, tai nepadaro manes blogu zmogumi. Gyvenime esu padejes labai daug zmoniu. Nekvestionuokit dalyku, apie kuriuos nieko neismanot. Paziurekit i veidrodi ir tada teiskit kitus."
Tu ne kartą pabrėžei, jog "pastatykit save į mano vietą", tačiau įsiskaityk į šiuos savo parašytus žodžius. Ir aš Tau turiu kitą patarimą - pažiūrėk į save iš šalies ir ypač tų žmonių kontekste, kurie bent bando į emocinę visos šios istorijos pusę žiūrėti objektyviai. Tau tai, žinoma, atrodo neobjektyvu, tačiau puikiai supranau, jog mano užsiimta, taip vadinama,"velnio advokato" pozicija išauks tokią Tavo reakciją.
Grįžtant prie esmės ir matant visas surašytas aplinkybes, kaip parazitas (kitaip jo nepavadinsi) bando teisintis bei kitaip vartytis, man akivaizdu, jog pinigai yra pasisavinti. Labai tikiuosi, kad pavyks šią situaciją išspręsti ir parazitas anksčiau ar vėliau bent kažkokia forma už visą šią situaciją atsakys.
Registravosi: 2014/07/13 Žinučių: 188 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
7
E advisoriau nuosirdziai prasau pervesk tu vamosui tuos 5k, kuriuos zmogus galetu panaudoti psichologo o galbut jau net ir psichiatro paslaugoms.. nesu kompetetingas sioje srityje bet mano nuomone akivaidziai matosi kad zmogus turi rimtu problemu ir tokiu dalyku negalima uzleisti, ligas reikia gydyti
Registravosi: 2021/01/07 Žinučių: 1
Cituoti
22
Padariau viena didele klaida, kurios buvau pazadejes nedaryt - bandau kariaut visus mazus musius, kas mane atitolina nuo karo esmes. Sakiau, kad parasysiu viena posta ir neskaitysiu komentaru. Tada parasiau papildyma, kuris buvo reikalingas. Ir isiveliau. Dabar yra du variantai - aiskintis su kiekvienu, ieskot kokiu logikos klaidu kiekvienas skaitytojas rado mano tekste (kuriuos ir taip sunku rasyt, del dabartines busenos, bet o kam idomu, kai galima prisipist internete prie zmogaus) ir aiskint kiekvienam kur kas buvo noreta pasakyti. Arba nebekomentuoti cia daugiau nieko ir updeitinti tik tada, kai bus ka pasakyti i tema.

As renkuosi antra varianta. Beveik visiem geros dienos. O tai mazai, piktai, pagiezingai, kerstingai mazumai linkiu, kad kazkas panasaus atsitiktu jusu gyvenimuose ir kad atsikvosetumet, kad net didziausiam priesui kartais reikia duoti pailseti.
Registravosi: 2011/04/19 Žinučių: 5831 Padėkų: 2781 Tel.: LT
Cituoti
8
Tarp kitko, kadangi cia yra zmoniu, kurie zino mano ir Vamos susirsinejimo detales, tai galiu pasakyti, kad po vieno mano viesai parasyto komentaro apie Vamos elgesi, as gavau jo zinute - is kokio tu miesto? Kaip tai tureciau ivertinti? Taip, as parasiau, kad uz toki savo viesa lojima jis vertas gauti i snuki, arba turetu atsiprasyti. Ir tikrai vertas. Bet padariau tai ne viesai. O jis iskarpo detales ir vel matyt demesio stokojamas viesina iskarpas, kazkaip pamirsdamas, kad pats viska isprovokavo, kas net is jo paties paviesinto teksto matosi. Visa kita, net ir PM is mano puses buvo normalus korektiskas tekstas, atkreipiant demesi i jo neadekvatu elgesi. Jis yra didziausias provokatorius, viska priimantis kaip baisiausia izeidima, kariaujantis kazkokius karus, matantis visur priesus, todel net ir ta galima vagyste aisku turi daug niuansu, nes jei galima uz nieka taip elgtis, tai kaip elgiamasi del pinigu. Tapti ligoniu/priklausomu galima ne vien prasilosiant, bet, ir laimint labai daug.
Registravosi: 2018/08/16 Žinučių: 248 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
14
Puiki tema paskaityti naujokams kurie turi šansą suprasti kaip veikia "lažybų" verslas ir kaip verkia žmonės, kurie aiškina, kad kažkas kažkam "skolingas" sudarę žodines sutartis, turėjo kažkokias sąskaitas ir t.t. Puikus pavyzdys kaip padaryti kreivą verslą nuo nulio. Ir tokiame "versle" nei viena pusė neturi kitų variantų kaip tik susitaikyti su pasekmėmis ir gyventi toliau. Kaip sakoma durnių ir bažnyčioje muša.
Registravosi: 2015/06/30 Žinučių: 41 Padėkų: 1
Cituoti
14
Galbūt po kažkiek laiko pats vamos į šitą situacija pažiūrės kitaip , nurims emocijos , atsigaus bankas ir t.t. Atrodo juk viskas čia dėl pinigų - nebūtų nutikęs toks nuosmukis , tada ir reakcijos būtų atitinkamos , o downswing pastaraisiais mėnesiais buvo didžiulis ne vienam su lažybom užsiimančiam ir ne tik , o neaiškumas dėl viruso sukelto ekonominio sąstingio
natūraliai žmones priverčia išsigąsti. Juk išlikimas svarbiausia .Čia jau taip primityviai šnekant , plius apsaugoti šeima , merginą ir savo gerbuvį.Bet pinigai juk uždirbami .Bet viska skaitant iš šono ir bandant įsijausti į žmonių situacijas susidaro įspūdis , kad čia ne viskas apie pinigus , dar daugiau čia tiesiog sprogo susikaupes pulinys kuris jau buvo pribrendes ir sprogo pačiu skaudžiausiu būdu , tai yra viešai. Jeigu tiki karma vamosai , tai tada galbūt kad visi šitie epizodai tavo gyvenime nebe reikalo . Tas pats taikoma ir tiems kitiems žmonėms anoj barikadų pusėje . Kažko visiems reiktų pasimokinti iš viso šito.
Registravosi: 2017/03/18 Žinučių: 139 Padėkų: 2
Cituoti
9
Kiek cia daug situacijos expertu atsirado tai net juokinga skaityt.juokingiausia yra tai jog didzioji dauguma kurie cia raso visiskus vejus,gyvenime nera pirke svetimos saskaitos o tie kas yra pirke tai daug aiskiau ir supranta situacija,nes turbut kiekvienas kas yra pirkes yra ir susidures su situacija i kuria pateko vamosas.O paviesino viska turbut tik todel kad sport advisor cia turejo visai nebloga reputacija.Kodel jis pradejo cia ta visa vartymasi kas ir issauke kruva rasytoju? todel kad jis ta reputacija bando issaugot,nors is pradziu kai nunuse tuos pinigus jokiu net panasiu kalbu nebuvo,buvo tik kalbos as viska sutvarkysiu viska grazinsiu,man reikia truputi laiko,pas mane buvo tokia padetis kad buciau turejes pries teisesauga aiskintis ir t,t...Ir visi sitie dalykai as nieko neuzdirbau,as sudeginau saskaitas atsirado tik kai pokalbis persikele cia.Kiekvienas losejas zino kad saskaita gali sudegt ne tik nieko nelaimejusi,bet ir esant minuse.Kiekvienas perkantis ta zino ir cia net nera jokios diskusijos.Situacija labai paprasta ir aiski,zmogus tiesiog susigunde svetimais pinigais kuriu pats neturejo ir neturi ir tik noredamas save pateisinti cia pradejo visokius vejus rasyt,jau net tarsi ir pamirses ka kalbejo pradzioj pats..As ir pats ne karta esu girdejes "neturejau kitos iseities,man labai reikejo" skirtumas tik tas,kaip minejau tik toks jog sito ziurkeno buvo geresne reputacija nei kitu ir tiek.Jis pats neturejo pinigu pasidengti savo skolom,todel jas pasidenge vamoso pinigais.Dar labai juokingas atrode vartymasis kad va as 2men dirbau ir nieko negavau.tai eik i fabrika padirbk 2men ir garantuotai kazka gausi,bet lazybose tu ir puse metu gali nieko neuzdirbt ir ta puikiai supranta kiekvienas losiantis iskaitant ir sport advisor...Zodziu cia yra situacija su kuria susduria ir ateityje dar susidurs visi kas perka saskaitas tik kiekvieno reikalas kaip daryt toliau,ar nusirasyt tuos eu i minusa arbandyt kazkaip issimust
Registravosi: 2013/08/30 Žinučių: 1584 Padėkų: 699 Tel.: LT
Cituoti
25
Pamokanti istorija 😁 Labai panasia situacija as esu turejes, tik ne su lazybom susije, o su kitais verslais. Galiausiai teko priimti sprendima, kad ,,maziau yra is tikro daugiau"😁 kartais neivertinam kiek nervu kainuoja pinigu vaikymasis ir maksimalizmas, bet kaip sakoma kiekvienas pasirenka pagal save 😁
Registravosi: 2008/11/09 Žinučių: 1166 Padėkų: 5 Tel.: LT
Cituoti
8