Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti
118-110 tai kosmosas turėtų uždrausti tokiems teisėjauti. Kova tikrai nebuvo į vienus vartus bet GGG tikrai laimėjo, na ką bus pakartojimas 100%
Registravosi: 2012/04/13 Žinučių: 158 Tel.: LT
Cituoti
0
Gaila, pastaruoju metu tikrai daug tokiu "idomiu" teiseju sprendimu matosi, o dar ir visokios pinigu kovos su tokiu McGregoru... visiskai nebeidomus boksas darosi del tokiu dalyku :/
Registravosi: 2017/09/16 Žinučių: 116 Padėkų: 1 Tel.: LT
Cituoti
0
Ten moteriske dave tuos 118-110 tai cia reikia kaltint ta kas ja is virtuves isleido 😄
Registravosi: 2012/04/12 Žinučių: 231
Cituoti
0
E. Kavaliauskas nokautavo dar vieną varžovą ir iškovojo čempiono diržą

embeded-image

Praėjusią naktį JAV dar vieną kartą į ringą žengė Lietuvos boksininkas Egidijus Kavaliauskas. Dvikovoje dėl NABF pusvidutinio svorio kategorijos čempionų diržo jis techniniu nokautu įveikė meksikietį Mahonry Montesą ir tapo nauju šio diržo savininku.

Kovoje dėl titulo buvo numatyta 10 raundų, o 29-erių metų lietuviui tai buvo pirmoji tokio ilgumo kova. Visgi, varžovui atsilaikyti iki dvikovos pabaigos nepavyko - septintame raunde po galingo lietuvio smūgio teisėjas sustabdė kovą.

Per savo karjerą E. Kavaliauskas laimėjo visas 18 kovų, o iš jų 15 - nokautais.

Po vakarykštės dvikovos lietuvis atskleidė, jog planuoja vykti į Australiją, kur bandys įkalbėti Jeffą Horną kovoti dėl WBO čempiono diržo. Australas šį titulą iškovojo šią vasarą teisėjų sprendimu įveikęs Manny Pacquiao.

sport24.lt/sportas/kitas...iskovojo-cempiono-dirza/

Kovos video:
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
4
E. Stanionis varžovą nokautavo jau pirmąjame raunde

embeded-image

Praėjusią naktį pergalę bokso ringe šventė 23-erių metų lietuvis Eimantas Stanionis.

Pusvidutinio svorio kategorijoje kovojantis E. Stanionis lengvai susitvarkė su 26-erių metų varžovu iš Meksikos. Nors kovoje su Oscaru Valenzuela buvo numatyti šeši raundai, jų neprireikė, nes jau pirmąjame raunde lietuvis stipriu smūgiu į korpusą sugebėjo nokautuoti savo varžovą.

Iki šios akistatos meksikietis buvo iškovojęs 9 pergales (5 nokautais), 1 lygiąsias ir patyręs dvi nesėkmes.

Tuo tarpu šiemet profesionalų ringe debiutavęs E. Stanionis iškovojo jau trečiąją pergalę iš eilės, o visos jos nokautais. Balandį jis taip pat pirmąjame raunde nokautavo Nigerijos atstovą Rasheedą Lawalį, o liepą amerikietį Isaacą Freemaną į nokautą pasiuntė trečiąjame raunde.

Lengvą pergalę iškovojęs lietuvis į ringą gali sugrįžti jau spalio mėnesį.

sport24.lt/sportas/kitas...-pirmajame-raunde-video/

Nokauto video:

Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
5


Kovos data ir laikas: 2018 m. kovo 31 d. 23:30

Britų neabejotinas pasaulio sunkiojo svorio čempionas Anthony Joshua šeštadienį vakare ringe kovos su Kiwi WBO sunkiojo svorio čempionu Josephu Parkeriu, kuris bus jau 21-asis Joshua priešininkas.



Bet365 koeficientai įdėti 19:00 Kovo 30 dieną. Koeficientai gali keistis.

Joshua laimėjo visas 20 kovų nokautais, o jo varžovas Parkeris gali pasigirti net 24 nepralaimėtomis kovomis, iš kurių net 18 baigėsi nokautais. Teisinga paminėti, jog Parkeris yra gerai žinomas dėl tvirto smakro ir turi puikias galimybes mesti Joshua iki šiol sunkiausią iššūkį, nes niekada nebuvo nokautuotas profesionaliame ar mėgėjų bokse. Joshua turi aukščio ir ištiestų rankų ilgio pranašumą prieš savo priešininką ir tai sustiprina jo pozicijas tapti pirmuoju, kuris pamatys Parkerį ant grindų.


Puiki kova vyko tarp Joshua ir Kličko bei Takamo. Paskutinis varžovas buvo Takamas, kuris pakeitė susižeidusį Pulevą likus dvylikai dienų iki dvikovos pradžios, bet jis krito dešimtajame raunde dėka Joshua smūgio iš apačios ir vėliau sekusios smūgių krušos. Bet tai buvo Kličko, kuris pasiūlė tikrą iššūkį ankstesnėje kovoje. Ši kova vyko vienuolika raundų, kurioje buvo galima išvyst intensyvią kovą. Ji buvo viena iš įdomiausių, kurią sirgaliai išvydo, per daugelį metų – pokario rekordas buvo 90 000 fanų, o šį mūšį stebėjo net daugiau nei dešimt milijonų žiūrovų visame pasaulyje, tai rodo didžiulę galimybę skatinti būsimas kovas!



Bet365 koeficientai įdėti 19:00 Kovo 30 dieną. Koeficientai gali keistis.

Parkeris yra šiek tiek mažiau žinomas, bet jis paskutines tris pergales iškovojo po priimtų sprendimų pasibaigus 12 raundų bei buvo ryškus underdogas Bet365 pasiūloje. Nors šie koeficientai buvo sumažinti, tačiau kažkokiais būdais jau buvo atsiradusios užuominos apie dideles pinigų sumas pastatytas už „Kiwi“ pergalę. Bet365 lažybų pasiūloje galima rasti įvairių pasirinkimų, skirtų šiai sunkiojo svorio kovai. Šiuo metu bet365 lažybų bendrovėje Anthony Joshua yra ryškus šios kovos favoritas įvertintas vos 1.16 koeficientu, tuo tarpu už Joseph Parker šiuo metu koeficientas nustatytas 5.50 tarifu.


Atidaryti BET365


statymai.com/apzvalgos/b...a-joseph-parker-lazybos/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
4
Gal kas streama turit Joshua pries Parkeri?
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 276 Padėkų: 28 Tel.: LT
Cituoti
0
Mix3l rašė:

Gal kas streama turit Joshua pries Parkeri?

Ne 2 valandas prieš įvykį reikia ieškoti transliacijos, jeigu rasiu pasidalinsiu, bet čia 30min prieš kovą maždaug
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
O neturetu jau buti? Apsildomosios kovos taigi jau vyksta, nebent ju neatransliuos, o tik pagrindine kova, taciau abejoju
Registravosi: 2011/08/21 Žinučių: 276 Padėkų: 28 Tel.: LT
Cituoti
0
JAV „plaukia“ statymai už E.Kavaliauską, prisimintos 4 sensacingos kovos, galinčios įkvėpti lietuvį

embeded-image

Lietuvos bokso gerbėjai su nekantrumu laukia gruodžio 14 d. Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje įvyksiančios kovos tarp 32-ejų metų amerikiečio Terence‘o Crawfordo ir 31-erių metų lietuvio Egidijaus Kavaliausko. Vienu geriausių planetos boksininkų vadinamas T.Crawfordas šioje kovoje gins WBO pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempiono diržą.

Lažybininkai ir toliau aiškiu kovos favoritu vadina amerikietį. Jo galimybės laimėti svyruoja nuo 84 iki 86 proc., o E.Kavaliausko – nuo 10 iki 12 proc. Lygiųjų tikimybė siekia 4 proc. Tiesa, kur kas daugiau amerikiečių yra linkę statyti už lietuvio pergalę. Skaičiuojama, kad 60 proc. visų statymų buvo atlikta už tai, kad E.Kavaliauskas laimės. 37 proc. statė už T.Crawfordo pergalę, o dar 3 proc. rinkosi lygiąsias.

Kai kurie ekspertai pažymi, kad ši kova – ideali proga sensacijai. E.Kavaliauskas turi užtektinai jėgos, kad galėtų sužeisti T.Crawfordą ir anksčiau laiko užbaigti kovą. Lietuvis yra „alkanas“ ir plačiajai bokso visuomenei beveik nežinomas sportininkas. T.Crawfordas prieš kovą įtikinėja visus, kad rimtai ruošiasi treniruotėse, bet panašiai kalbėjo ir Anthony Joshua prieš kovą su Andy Ruizu.

Užsienio žiniasklaida jau prisiminė keletą sensacingų pusvidutinio svorio kategorijos kovų, kurios galėtų įkvėpti ir E.Kavaliauską. 1994 m.

Frankie Randallo pergalė prieš Julio Cesarį Chavezą

Pasaulio čempionas J.C.Chavezas į šią kovą atėjo turėdamas 89 pergales, 1 lygiąsias ir 0 pralaimėjimų! F.Randallo šansai laimėti buvo vertinami 5 proc., bet jis sugebėjo sukurti vieną didžiausių sensacijų bokso istorijoje. Po 10 raundų F.Randallo persvara buvo minimali, bet J.C.Chavezas svarbiausiu momentu prarado tašką už smūgį žemiau juostos, o 11-ajame raunde dar krito į nokdauną. Būtent prarasti taškai ir tapo J.C.Chavezo nesėkmės priežastimi. Jam pergalę skyrė vienas teisėjas (114:113), o kiti du įžvelgė F.Randallo pranašumą (116:111, 114:113). Taigi, jei J.C.Chavezas nebūtų praradęs taško, vienas iš teisėjų būtų paskelbęs lygiąsias, o ir galutinis sprendimas tada būtų pakeistas į lygiąsias.



1997 m. Kostya Tszyu pralaimėjimas prieš Vince‘ą Phillipsą

Prieš šią kovą K.Tszyu turėjo 18 pergalių, nė vieno pralaimėjimo ir gynė IBF diržą. V.Phillipsas iki tos kovos nebuvo tapęs pasaulio čempionu, turėjo 3 pralaimėjimus ir buvo pralaimėjęs paskutinę savo kovą. Nepaisant to, 10-ajame raunde V.Phillipsas sensacingai techniniu nokautu nugalėjo varžovą ir atėmė iš jo čempiono diržą.



Pernellio Whitakerio vargai: 1996 m. prieš Wilfredo Riverą ir 1997 m. prieš Diosbelysą Hurtado

Bokso legenda P.Whitakeris šių dviejų kovų prieš menkai žinomus varžovus nepralaimėjo, bet turėjo tiek daug vargo, kad viskas galėjo pakrypti kita linkme. 1996 m. kovoje su W.Rivera jis vargo visus 12 raundų, po kurių teisėjai nepriėmė vieningo sprendimo. Vienas skyrė pergalę W.Riverai (115:112), o kiti du – P.Whitakeriui (116:111, 115:113). Šis sprendimas buvo labai kontroveriškas, mat nepriklausomas HBO teisėjas matė W.Riveros pranašumą (115:113). P.Whittakeriui iš karto teko suteikti revanšą W.Riverai ir antroje kovoje jis jau buvo neabejotinai pranašesnis.



Daug problemų P.Whitakeris turėjo ir 1997 m. prieš D.Hurtado. Nedaug kam žinomas, bet gerus bokso pagrindus turėjęs kubietis buvo vadinamas neabejotinu kovos autsaideriu, jo šansai laimėti siekė 9 proc. P.Whitakeris du kartus krito į nokdauną ir prieš 11-ą raundą visų trijų teisėjų vertinimuose buvo atsilikęs nuo kubiečio. Atrodė, kad sensacija neišvengiama, bet 11-ajame raunde amerikietis sugebėjo išplėšti pergalę techniniu nokautu.

Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
Dar pries savaite betcity uz Crawforda buvo 1.14!...dbr 1.06...marathonbet 1.05....
Registravosi: 1970/01/01 Žinučių: 247 Padėkų: 1993 Tel.: LT
Cituoti
2
Terence Crawford vs. Egidijus Kavaliauskas predictions: Who will win?

espn.com/boxing/story/_/...liauskas-predictions-win
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
1
Sveiki. Ir kokios prognozes Lietuvos fronte ? Nesidomiu, bet, kad lietuvis tai idomu paliko
Registravosi: 2008/12/17 Žinučių: 205
Cituoti
0
Gal kas streama turi kovos? Nesvarbu kokios kokybes.
Registravosi: 2009/08/04 Žinučių: 372 Padėkų: 108
Cituoti
0
Gera kova, saunuolis!
Registravosi: 2009/08/04 Žinučių: 372 Padėkų: 108
Cituoti
1
E.Kavaliauskas prieš T.Crawfordą kovojo iki 9-ojo raundo

sport24.lt/sportas/kitas...kovojo-iki-9-ojo-raundo/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Registravosi: 2011/08/12 Žinučių: 875 Padėkų: 953 Tel.: LT
Cituoti
0
Yra tokie pavyzdziai kaip tapt cempionais ir yra jon jones 😄
Registravosi: 2019/11/05 Žinučių: 133 Padėkų: 8 Tel.: LT
Cituoti
0
Nokautu į pergalių kelią grįžęs E.Kavaliauskas: „Kovą galėjau baigti ir anksčiau“

embeded-image

„Žinojau, kad nebus lengva – jis turi daug patirties, jis moka nokautuoti, žino, kaip laimėti. Su treneriais net neplanavome, kad viskas greitai baigsis“, – po pergalės nokautu prieš kanadietį Mikaelį Zewskį (34-2-0) sportas.lt sakė boksininkas Egidijus Kavaliauskas (22-1-1).

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Las Vegase lietuvis aštuntame raunde nokautavo vos vieną pralaimėjimą profesionalų bokse iki tol patyrusį kanadietį. Aštuonioliktas nokautas – 32-ų E.Kavaliausko sugrįžimas į pergalių kelią po pralaimėjimo Terence’ui Crawfordui dėl čempiono diržo praeitų metų gruodį.

„Pirmi raundai buvo skirti apsižiūrėjimui, o vėliau pradėjau spausti, – apie kovą su 31-ų M.Zewskiu kalbėjo lietuvis. – Žinojau, kad jis turės bėdų su kvėpavimu. Raundas po raundo mano užduotis buvo jį varginti. Vėliau jau pamačiau, kad jo smūgiuose neliko jėgos, dingo greitis. Viskas pasibaigė gerai“.



Septintojo raundo pabaigoje E.Kavaliauskas atliko įspūdingą smūgį iš apačios dešine ranka, kuris tapo lemtingas – aštuntajame teko tik užbaigti pradėtą darbą ir sulaukti teisėjo signalo, kad kova yra baigta.

„Nuo pirmo raundo laukiau galimybės atlikti šį smūgį, – sportas.lt prisipažino E.Kavaliauskas. – Pirmuose raunduose nenorėjau jam leisti suprasti, ką noriu padaryti, nes žinojau, kad supratęs jis pradės stipriai gintis. Jaučiau ir žinojau, kad tasai smūgis „ateis“. Mačiau, kad smūgiuodamas jis labai atsidengia, žinojau, kad galiu pataikyti iš apačios“.

Paklaustas, koks buvo kovos planas – ar visi dešimt raundų, ar nokautas – E.Kavaliauskas teigė, kad pasirengimas buvo sustyguotas visiems raundams.

embeded-image

„Planavome visus dešimt raundų. Tiesą pasakius, niekada neplanuojame, kad bus viskas greičiau. Visada norime, kad būčiau ištvermingas ringe, kad visus dešimt raundų būčiau „šviežias“, – sakė E.Kavaliauskas. – Bet prieš kelias dienas su treneriais pakalbėjome ir nusprendėme, kad viską reikia baigti gražiai. Nusprendėme, kad reikia varžovą nokautuoti“.

Į klausimą, ar yra patenkintas sugrįžimu į pergalių kelią, boksininkas atsakė atvirai.

„Taip, šįkart padariau klaidų ringe... Neišnaudojau progų. Treneris po kiekvieno raundo reikalavo, kad būčiau aktyvesnis, kad dažniau „jungčiau“ dešinę ranką. Buvo momentų gerų, tikiu, kad galėjau šią kovą baigti ir anksčiau, bet vis pristabdydavau, suabejodavau, ar pataikysiu. Tokios tos ir klaidelės, bet esu patenkintas kova. Esu labai patenkintas pabaiga, džiaugiuosi, kad pavyko varžovą nokautuoti, kad laimėjau, kad sugrįžau į pergalių kelią, tikiuosi“.

embeded-image

Po pergalės prieš M.Zewskį ringą su dviem čempiono diržais (WBC Kontinentinės Amerikos ir WBO NABO svorio kategorijoje iki 67 kg) palikęs E.Kavaliauskas kol kas dar nežino, kada vėl teks grįžti į ringą. Artimiausi planai – trumpos atostogos po įtempto ir alinančio septynias savaites trukusio pasirengimo kovai.

„Žvejyba? O, taip, gerai būtų kažkur išlėkti pažvejoti, atsipalaiduoti, pabūti gamtoje. Matysime, ar pavyks“, – šypsojosi E.Kavaliauskas.

Paklaustas, ar žvejoti netrukdys kiek pamušta dešinė akis, boksininkas tik nusijuokė: „Nė kiek!“ „Iš pradžių jis man pataikė su nykščiu – dūrė ir akis pradėjo tinti. Neskaudėjo, ir dabar neskauda, bet jau ringe pajaučiau, kad tinsta, niaukiasi, – apie žaizdas kalbėjo E.Kavaliauskas. – truputį buvau sunerimęs, bet ringo kampe mane gerai „tvarkė“ per pertraukėles tarp raundų. O dabar? Po kovos? Nepergyvenkite, vis dar esu gražus“.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
11-0: Pirmą kartą daugiau nei 8 raundus kovojęs E.Stanionis du kartus pasiuntė J.DeLoachą į nokdaunus ir privertė teisėją stabdyti kovą

embeded-image

Los Andželo „Microsoft Theater“ patalpose vykusiame profesionalių bokso kovų vakare pagrindinėje dvikovoje pusvidutinio svorio kategorijoje 26-erių metų lietuvis Eimantas Stanionis (11-0, 8 nokautai) pirmą kartą profesionalo karjeroje kovojo daugiau nei 8 raundus, bet devintame sugebėjo du kartus pasiųsti bendraamžį amerikietį Justiną DeLoachą (19-5) į nokdaunus ir galiausiai, likus vos 10 sekundžių iki raundo pabaigos, privertė teisėją stabdyti kovą.

Didžiulį ūgio pranašumą turėjęs J.DeLoachas (185 cm prieš 173 cm) nuo pat pirmos kovos sekundės dirbo ringo kraštu ir daug judėjo, tuo tarpu savo kampe žymų bokso trenerį Freddie Roachą turėjęs ir jo patarimų klausęs E.Stanionis nuolatos ėjo į priekį ir spaudė varžovą. Lietuvis dažnai naudojo „jabus“ ir „kablius“, tuo tarpu J.DeLoachas buvo tikslesnis ir pataikydavo daugiau smūgių.

Trečiame raunde, likus kovoti šiek tiek daugiau nei minutę, E.Stanionis pataikė pirmuosius rimtesnį poveikė padariusius kairiuosius „kablius“.

Lietuvis sėkmingai naudojo „jabus“, smūgius į kūną ir kairius „kablius“. Nors J.DeLoachas lenkė lietuvį pagal smūgių statistiką, tačiau E.Stanionio smūgiai buvo stipresni ir darantys didesnį poveikį.

Septintame raunde, likus apie pusę minutės, E.Stanionis užklupo J.DeLoachą puikiomis smūgių kombinacijomis ir privertė atsiremti į virves bei susvyruoti. Lietuvis pataikė ne tik kablius, tačiau sėkmingai prijungė ir atliko smūgius iš apačios.

Aštuntame raunde J.DeLoachas daugiausiai judėjo po ringą ir nebesmūgiavo tiek, kiek buvo įprasta, tuo tarpu E.Stanionio smūgiai darė vis didesnį poveikį varžovo sveikatai.


Nokdaunai ir sustabdyta kova:



Pilna kova:



Prieš pat nokdaunus J.DeLoachas buvo atlikęs 565 smūgius, iš kurių pataikęs 116, tuo tarpu E.Stanionis – iš 381 smūgių buvo pataikęs 107.

E.Stanionis su J.DeLoachu prieš šią kovą nepateko į keturių pagrindinių organizacijų (WBA, WBC, WBO ir IBF) reitingų pirmuosius 15-ukus, tačiau tikimąsi, kad ši pergalė E.Stanionį gerokai kilstels reitinguose. „Box rec“ reitinge J.DeLoachas prieš šią kovą buvo pakilęs iki 37-os vietos, o E.Stanionis rikiavosi 62-as.

Šie kovotojai turėjo susikauti dar kovo 14-ą dieną, tačiau po 10 savaičių pasiruošimo, numestų 12 kilogramų ir 5 valandų skrydžio, išlipęs iš lėktuvo sužinojo, kad kova atšaukta dėl COVID-19 pandemijos.

Prieš šią kovą E.Stanionis paskutinį kartą kovėsi 2019 m. gruodžio 22 d., kai Kalifornijos valstijoje nokautavo 26-erių metų Dominikos Respublikos boksininką Julio Cesarą Sanchezą.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
7