Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

J. Kloppas: „Mums liko vienas turnyras, kuriame atiduosime viską“

„Liverpool“ ekipos sezoną per pastarąjį mėnesį ima tiesiog griūti.


Iš pradžių Jurgeno Kloppo auklėtiniai kiek netikėtai pasitraukė iš FA taurės po pralaimėjimo prieš „Manchester United“, o vėliau komanda susikomplikavo savo situaciją ir kovoje dėl „Premier“ lygos trofėjaus.


Galiausiai ketvirtadienį „Liverpool“ baigė pasirodymą ir UEFA Europos lygoje, kur ketvirtfinalio atsakomosiose rungtynėse išvykoje rezultatu 1:0 iškovojo pergalę prieš „Atalantą“, tačiau Anglijos klubas pirmąjį mačą namuose pralaimėjo net 0:3.


Po iškritimo iš Europos lygos J. Kloppas džiaugėsi dėl žaidėjų kovingumo bei pažadėjo padaryti viską, kovojant dėl „Premier“ lygos trofėjaus.


„Po pirmųjų rungtynių buvo akivaizdu, kad pastatėme save į labai sudėtingą situaciją. Vis tik man patiko pamatyti tokią žaidėjų reakciją ir jų atsidavimą.


Buvo labai sunku ir kartais tiesiog per daug skubėjome. Manau, kad pabaigoje mums pritrūko ir Trento Alexanderio-Arnoldo, tačiau mes ilgą laiką galvojome, kad jis apskritai negalės rungtyniauti.


Laimėjome rungtynes ir parodėme atitinkamą reakciją. Žinojome, kad bus sunku, o varžovai nusipelnė žengti į pusfinalį.


Dabar visą savo dėmesį skirsime „Premier“ lygai. Pergalė šiandien leido mums vėl pajuasti pergalių skonį.


Jaučiuosi ganėtinai keistai. Mes iškritome, tačiau labai džiaugiuosi dėl parodyto žaidimo. Mums liko vienas turnyras, kuriame atiduosime viską“, – bendraudamas su TNT kalbėjo J. Kloppas.