Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Anglija: Premier League

Atsakyti Sekti temą
Ghost! rašė:

Chelsea turi stipresne sudeti uz Manchester City "ant popieriaus" are you kidding me ? 😕

Čia yra mano asmeninė nuomonė. Su nedaug pasikeitusia sudėtimi pernai jie laimėjo PL. Abi komandos yra apylygės ir sezono pradžioje, maniau kad Chelsea ims 1, o MC antrą vietą su labai mažu taškų skirtumu. Taip pat man ant popieriaus Ispanijoj atrodo stipriausi RM ir Italijoj Milan, bet kažkas komandose ne taip, trūksta susižaidimo, chemijos ar trenerio reikia kito.

Šiandien tikrai neimsiu MC Win, nes mano galva, rungtynės yra neprognozuojamos, gali pasibaigti ir 3:0 ir 2:2 ir 1:2, aš manau, kad saugiausias variantas čia - over 2,5.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
-1
Kas kokių minčių turi rytojaus rungtynėms tarp CP ir United? Mourinho patvirtino, kad Jones, Rojo ir Blindas praleis rungtynes, tačiau tai nėra esminiai žaidėjai, dėl kurių raudonieji velniai negalėtų sutriuškinti lygos autsaiderių. Liverpool laimėjo paskutines rungtynes ir išstūmė United į trečią vietą, manau, kad tai suteiks motyvacijos ir noro susigrąžinti antrą poziciją. Manau, kad galima bandyti Man United minusinį pranašumą
Registravosi: 2011/12/15 Žinučių: 7
Cituoti
0
Pas CP labai daug traumuotų žaidėjų 😁
Registravosi: 2014/09/20 Žinučių: 251 Padėkų: 13
Cituoti
0
bungalas rašė:

Kas kokių minčių turi rytojaus rungtynėms tarp CP ir United? Mourinho patvirtino, kad Jones, Rojo ir Blindas praleis rungtynes, tačiau tai nėra esminiai žaidėjai, dėl kurių raudonieji velniai negalėtų sutriuškinti lygos autsaiderių. Liverpool laimėjo paskutines rungtynes ir išstūmė United į trečią vietą, manau, kad tai suteiks motyvacijos ir noro susigrąžinti antrą poziciją. Manau, kad galima bandyti Man United minusinį pranašumą

MU favoritas, bet gali būti ir 0:0 lygiosios, nes MU paskutiniu metu sunkiai sekasi mušti, bet jei žiūrėt kažką gero iš šitų varžybų, tai MU win to nil. Po Chelsea pralošimo, taškų jiems mirtinai nereikia dėl top 4, pirma vieta irgi nešviečia. Tai bus ramus futbolas, žinant Mourinho taktiką, tai CP turėtų neprieit prie vartų.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Ką šiandien dėl MUTD -1 galvojat?
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
Šeštadienis prasidės ankstyvu, tačiau puikiu desertu – Manchester United ir Liverpool dvikova. Daug galima kalbėti apie statistiką, United yra antroje vietoje ir turi vos 2 taškais už savo varžovus, tačiau turbūt visi žinome, kokia priešprieša yra tarp šių komandų, kokios būna rungtynės ir dažniausiai nei turnyrinė lentelės vieta, nei demonstruojama forma nieko nereiškia. Manau, kad čia realiausia BTTS, spėčiau, kad rungtynės baigsis 1-1 arba 2-1. Ką jūs manot? Kokie pasirinkimai iš Anglijos lygos?
Registravosi: 2016/04/30 Žinučių: 11 Padėkų: 1702
Cituoti
0
Pakolkas tvirčiausias statymas atrodo Chelsea -1,5, o viskas kitkas neaišku, bet jei neužmatysiu ką nors gero rytoj, tai išvis pass PL, nes matau geresnių statymų League one ir League two.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Tradiciškai trumpai apie šios dienos EPL.

Manchester United - Liverpool. Mačas, kuriame nieko nemetu, nes palaikau MU ir objektyviai sunku pažiūrėt į šį mačą. Tačiau jeigu reikėtų rinktis, tai manau, kad pamatysim įvarčių. MU nors ir nepraleidžia daug, tačiau dažnai to priežastimi tampa De Gea. Matėme mače su CP, kad ir jis ne visagalis, o gynyboje spragų tikrai nemažai, todėl Liverpool puolimo banga čia gali pridaryti žalos. Kita vertus MU puolime turi labai daug potencialo, o Liverpool gynyba tikrai nėra labai stipri. Spėčiau, kad MU laimės 2-1, tačiau kaip jau minėjau, objektyviai į šį mačą pažiūrėti man sunku dėl palaikomo klubo, tai tiesiog kelios mintys.

Everton - Brighton. Kad ir kaip Everton tragiškai atrodo išvykose, namuose tai visai kitas klubas. Komandos papildymai veikia taip pat tik namuose ir atrodo, kad Liverpulyje mes matome visai kitą Everton nei žaidžiantį svečiuose. Šiandien tikiuosi kažko panašaus ir manau, kad Brighton bus labai sunku išsivežti iš čia bent jau tašką. Žiūrint iš svečių pusės, tai komanda ant tikrai geros bangos. Pergalė prieš Arsenal. Mačiau to mačo ~70min. Antroje pusėje Brighton sėkmė tikrai labai plačiai šypsojosi ir manau, kad komandai pasisekė jog jie ten antrąjame kėlinyje nepraleido. Aišku, psichologinė būsena po tokių pergalių tikrai aukštumoje ir jei komanda ateis čia su ta pačia banga, tai Everton braškančiai gynybai lengva taip pat nebus. Tuo labiau, kad Brighton įrodė jog gali žaisti, gali kurti, plius yra tikrai pavojingi kontraatakose. Čia turiu over 2.5 vienas iš variantų, kaip ir BTTS. Taip pat manau, kad Everton namie vėl pasiims pergalę.

Huddersfield - Swansea. Pradėsiu nuo Swansea. Gulbės irgi blaškosi tarp žemės ir dangaus ( namai ir išvykos ). Jei namuose klubas prie Portugalų trenerio atrodo tikrai gerai, kuria žaidimą ir kuria labai protingai, tai toks jausmas, kad svečiuose atvažiuoja tiesiog bandydami gerai susigint, o tas nepavyksta visiškai. Jei klubas vėl su ta pačia idėja žais čia, tai galime tikėtis iš Huddersfield klubo net kelių įvarčių. Swansea žaisdami antru numeriu visiškai neturi jokių variantų ir jei kontrose broliai Ayew gali žibėti, tai daugiau gerų ženklų nesimato. Plius gan retai mes juos kartu matome aikštėje. Kita vertus, jei komanda pagaliau susipras, kad gali žaisti su kamuoliu ir kurti, taip palengvindami darba gynybos linijai, tai ir patys čia gali mušti. Manau, kad abu klubai pasižymės, abu turi potencialo puolant. Apie pergales kalbėti sunku, todėl čia turbūt geriausias variantas remtis įvarčiais, ką ir darau šiandien.

Newcastle - Southampton. Dar vienas mačas dėl 6 taškų. Komandos šalia iškritimo zonos. Nelabai seku šiuos klubus, todėl pasakyti kažką sunku ir neklaidinsiu žmonių. Šį mačą paliksiu ramybėje dėl minčių išdėstymo. Turiu over 2.

WBA - Leicester. Čia nelendu. WBA turbut viena paskutinių progų dar priartėti prie išlikimo lygoje. Jei šiandien vėl pralaimėjimas, komandą palaidos turbūt visi ir galėsime manyti, kai tai pirmieji nelaimėliai šiame sezone, kurie apleis EPL batalijas. Tačiau šansų yra. Leicester forma ne pati geriau, plius komanda išvykose žaidžia ne geriausią futbolą. No bet asmeniškai, tačiau bus įdomu pasekti mačą ir pažiūrėti ar WBA sugebės atrasti savyje jėgu kovojant dėl išlikimo lygoje.

West Ham - Burnley. Vėl sukasi mintys apie over. Burnley pirmoje sezono stadijoje atrodė, kaip labai stipri gynybos komanda, tačiau laikui bėgant bėdos vis lindo ir lindo, o dabar jos matomos lyg ant delno. Komanda praleidžia praktiškai kiekviename mače ir žinant kokį puolime turi WHU, čia tikėtis išlikti su cleen sheet tikrai nelabai realu. Kita vertus, tai komanda gali kontraatakuoti. West Ham gynyba tikrai nėra pati įspūdingiausia lygoje, toli gražu. Jeigu čia WHU žais atvirą futbolą, daug atakuos, tai Burnley savo šansų be jokios abejonės turės. Šiuo metu no bet, žiūrėsim dienos eigoje, gal kils kokių minčių.

Chelsea - CP. Turbūt vienas aiškiausių pasirinkimų šiandien. Chelsea su fora. CP namuose jei ir gali mesti iššūkį bet kam, tačiau išvykose komanda visiškai bedantė puolime. Svečiuose 9/23 įvarčių santykis ir mums tai atsako į daugelį klausimų. Taip, namie jie labai pavojingi, tačiau svečiuose nesusitvarko ir šiandien panašu, kad bus same story. Chelsea jau už top4 ribų ir šiandien privalo nunešti oponentus. Žinant kiek bėdų sudėtyje turi svečiai, čia nusimato lengva aristokratų pergalė. Chelsea su fora.

Lauksim kitų nuomonių ir pagalbos ;] Gero EPL turo.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
1
Šiandien labai neaiškūs visi mačai, jei lįst į PL, tai geriausiai MU BTTS, Newcastle - Southampton over 2,5 ir Chelsea -1,5. Kiti pasirinkimai silpnai man atrodo.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Gal kas zino kodėl už everton taip koef pakilo?
Registravosi: 2007/07/02 Žinučių: 366 Padėkų: 1986 Tel.: LT
Cituoti
0
Tottenham turėtų būti itin motyvuoti po vakarykščio Liverpool pralaimėjimo prieš Manchester United. Spursai nugalėję Bournemouth ir iškovoję tris taškus pakiltų į trečiąją vietą, tai manau faktas, kad kovos tik dėl pergalės, kai tuo tarpu varžovai yra 12 vietoje ir jiems negresia iškritimas iš lygos, o turbūt visi žinome, kaip pavojinga žaisti prieš tas komandas išvykoje sezono pabaigoje, kai jos kovoja dėl išlikimo. Manau, kad čia galima bandyti Tottenham pranašumą -1 arba -1.5.

Arsenalo ir Watfordo rungtynes iš viso praleisiu, nes Arsenalas pastaruoju metu tragiškai žaidžia Premier lygoje, tačiau visi matėme, kaip užtikrintai laimėjo pirmas rungtynes prieš AC Milan Europos lygoje. Manau, kad komanda visą dėmesį sutelks į ten, nes čia patekti į ketvertuką šansai minimalūs. Žinoma, netikiu, kad Arsenalas pralaimėtų ketvirtas rungtynes iš eilės Anglijoje taip pat.
Registravosi: 2016/09/10 Žinučių: 13
Cituoti
1
Vienintelės likusios Premier lygos 30-ojo turo rungtynės tarp Stoke ir City. Manau čia daug argumentų ir nereikia. Nors City galima sakyti yra užsitikrinęs čempionų titulą ir Stoke kovoja dėl išlikimo ir visi žinom, kaip yra pavojinga žaisti prieš šias komandas išvykose, kai kabinasi į kiekvieną tašką, tačiau nemanau, kad ką nors jiems pavyks nuveikti prieš City. Manau City čia net ir nepersistengdamas sutriuškins savo varžovus 3-0 ar net 4-0. Manau galima bandyti City -2.0, -2,5.
Registravosi: 2010/02/27 Žinučių: 45 Padėkų: 157
Cituoti
1
Salah tiesiog neįtikėtinas... 😍

Salah is the first #LFC player to score four goals in a single premierleague game since Suarez versus Norwich in 2013.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Kokius zaidejus pardave Chelsea: Salam, Lukaku, KDB
Registravosi: 2016/01/05 Žinučių: 38 Tel.: GB
Cituoti
2
Velykinis sekmadienis: Chelsea - Tottenham



Šventinį sekmadienį Anglijos „Premier“ lygos gerbėjų laukia dovana: intriguojantis Londono derbis tarp „Chelsea“ ir „Tottenham Hotspur“ ekipų.


Abu šie klubai jau baigė savo pasirodymus Europoje, o tai reiškia, kad norint patekti į Čempionų lygą, šiems klubams teks vietą šiame turnyre iškovoti „Premier“ lygoje. Būtent „Chelsea“ ir „Tottenham“ tarpusavyje kaunasi dėl ketvirtosios vietos lygoje, kurią užėmusi komanda kitais metais žais Čempionų lygoje: „Tottenham“ su 61 tašku žengia ketvirta, o „Chelsea“ su 56 taškais rikiuojasi penktoje pozicijoje.

Penkių taškų deficitas likus vos aštuoniems mačams leidžia manyti, jog norėdami pakovoti dėl vietos kitų metų Čempionų lygoje, „Chelsea“ sekmadienio rungtynėse privalo iškovoti pergalę. Tiesa, paskutiniu metu „mėlynųjų“ forma tikrai neblizga: per paskutinius šešis mačus jie iškovojo vos dvi pergales. Tuo tarpu jų šiandienos varžovai paskutinį kartą „Premier“ lygoje suklupo dar gruodžio viduryje.

Puikią formą demonstruojantys svečiai veikiausiai būtų šio mačo favoritai, jei ne Harry Kane‘o trauma. 35 įvarčius šį sezoną pelnęs puolėjas negalės padėti savo ekipai ir Mauricio Pochettino turės ieškoti naujų lyderių komandos atakose. Iš žaidėjų galinčių pelnyti įvartį pirmiausia akys svečių gretose turėtų krypti į Heung-Min Soną. (Bet365 Heung-Min Son įmuš įvartį 3.10 koeficientas / Koeficiento laikas 04.01 11:28) Pietų Korėjos rinktinės narys paskutinius du mačus „Premier“ lygoje aikštę paliko pelnydamas po du įvarčius, o ir sekmadienio dvikovoje jo komanda tikėsis iš jo sėkmingo žaidimo realizuojant progas.

Nors „Chelsea“ šį sezoną dažnai renkasi gynyba paremta taktiką ir 40% šios komandos mačų šiame sezone baigėsi abiem komandoms nepelnius daugiau nei dviejų įvarčių, reikalinga pergalė gali pakeisti komandos požiūrį ir taip rungtynėse realu išvysti nemažai įvarčių (Bet365 daugiau 2.5 įvarčių koeficientas 1.95 / Koeficiento laikas 04.01 11:28). Juolab, kad „Tottenham“ jau 14 išvykos rungtynių pelnė bent po vieną įvartį, o jei ši serija prasitęstu ir šiandien, tai šeimininkams norint iškovoti norimą rezultatą tektų pasižymėti bent du kartus.

Atsižvelgus į rungtynių svarbą ir tarpusavio priešpriešą , šiame mače galima pamatyti ir nekontroliuojamų emocijų bei nemažai kortelių. Tą patvirtina ir ankstesni komandų susitikimai: per paskutinius penkis „Premier“ lygos mačus tarp šių ekipų buvo parodyta 33 geltonos kortelės (6,6 per susitikimą). (Bet365 daugiau 4.5 kortelių koeficientas 1.83 / Koeficiento laikas 04.01 11:28)


Komandų tarpusavio mačų istorija „Stamford Bridge“ stadione itin palanki šeimininkams: paskutinį kartą „Tottenham“ šioje aikštėje laimėjo dar 1990 metais, o norėdami šiandien sustiprinti savo pozicijas kovoje dėl vietos kitų metų Čempionų lygoje bei tęsti kovą dėl medalių, svečiai turės perrašyti šią nepalankią istoriją.



Atidaryti BET365



statymai.com/apzvalgos/a...elsea-tottenham-lazybos/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
Manau, kad verta rinktis BTTS šiandienos rungtynėse tarp West Ham ir Stoke City. Abiems komandoms rungtynėms yra svarbios, nes Stoke kovoja dėl išlikimo lygoje, o West Ham skiria nuo saugios zonos tik šeši taškai, tačiau manau tiek viena, tiek komanda pasinaudos klaidom ir įmuš bent po įvartį šiandien
Registravosi: 2016/04/30 Žinučių: 11 Padėkų: 1702
Cituoti
3
blonde rašė:

Manau, kad verta rinktis BTTS šiandienos rungtynėse tarp West Ham ir Stoke City. Abiems komandoms rungtynėms yra svarbios, nes Stoke kovoja dėl išlikimo lygoje, o West Ham skiria nuo saugios zonos tik šeši taškai, tačiau manau tiek viena, tiek komanda pasinaudos klaidom ir įmuš bent po įvartį šiandien

Pritariu šitam statymui.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
Nors rasau i EPL tema, bet labiausiai noreciau ipilti zibalo i praeitos savaites topine, skirto 11 metru baudinio, tema. vakar tas pats teisejas, rungtynese tarp West Ham ir Stoke, paskutinese 10 rungtyniu minuciu neskyre dvieju pendeliu uz A.Carrollo laikyma/stumima/griovima. whufc.com/news/articles/...am-united-1-1-stoke-city pirmojo griovimo niekur neradau, bet antraji galite pamatyti nuo 4:50.
tai vis tik, kuris cia atvejis - per silpnai griove/stume/laike ar West Hamas tiesiog nera Realas?
Registravosi: 2015/04/05 Žinučių: 19
Cituoti
-3
chalturscik rašė:

Nors rasau i EPL tema, bet labiausiai noreciau ipilti zibalo i praeitos savaites topine, skirto 11 metru baudinio, tema. vakar tas pats teisejas, rungtynese tarp West Ham ir Stoke, paskutinese 10 rungtyniu minuciu neskyre dvieju pendeliu uz A.Carrollo laikyma/stumima/griovima. whufc.com/news/articles/...am-united-1-1-stoke-city pirmojo griovimo niekur neradau, bet antraji galite pamatyti nuo 4:50.
tai vis tik, kuris cia atvejis - per silpnai griove/stume/laike ar West Hamas tiesiog nera Realas?

Lygini situaciją, kai už nugaros dar 5 gynėjai ir pats Caroll nusisukęs nuo vartų ir RM situaciją, kai žaidėjas lieka 1vs1 su vartininku?
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 398 Padėkų: 52
Cituoti
0
chalturscik rašė:

Nors rasau i EPL tema, bet labiausiai noreciau ipilti zibalo i praeitos savaites topine, skirto 11 metru baudinio, tema. vakar tas pats teisejas, rungtynese tarp West Ham ir Stoke, paskutinese 10 rungtyniu minuciu neskyre dvieju pendeliu uz A.Carrollo laikyma/stumima/griovima. whufc.com/news/articles/...am-united-1-1-stoke-city pirmojo griovimo niekur neradau, bet antraji galite pamatyti nuo 4:50.
tai vis tik, kuris cia atvejis - per silpnai griove/stume/laike ar West Hamas tiesiog nera Realas?

Net neverta pradėt diskusijos. Matyt degė WHU tau. Lygini situaciją, kur žaidėjas vienas prieš vartus iššoką ir kur Carroll tik į baudos aikštelę įžengęs ir dar tarp jo ir vartų 4 Stoke gynėjai.. Plius nugara į vartus.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0