Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lietuva: LKL

Atsakyti Sekti temą
Registravosi: 2009/08/26 Žinučių: 322 Padėkų: 817
Cituoti
-1
Tai gal ir Vyatuto finansus išspręstų 😄
Registravosi: 2013/02/14 Žinučių: 304 Padėkų: 444 Tel.: LT
Cituoti
0
Va čia tai topas 😂 Reikės būtinai apsilankyti rungtynėse jeigu šita Kardashian'ų parodija pasirašys su Vytautu 😄
twitter.com/wojespn/status/940326145337315331
Registravosi: 2017/06/23 Žinučių: 334 Padėkų: 25
Cituoti
1
Registravosi: 2014/11/24 Žinučių: 37 Padėkų: 33 Tel.: IE
Cituoti
1
edvinasmart rašė:

😄 classic Virginijus
Registravosi: 2009/08/26 Žinučių: 322 Padėkų: 817
Cituoti
0
Skelbiama, kad LiAngelo ir LaMelo Ballai su Prienų–Birštono „Vytauto“ komanda pasirašė 1 metų kontraktus ir prie komandos turėtų prisijungti sausio mėnesį.

Dabar laukiam realybes sou apie Ballus Prienuose su angliskai nesnekanciu treneriu 😄
Registravosi: 2009/08/26 Žinučių: 322 Padėkų: 817
Cituoti
2
Visos prienu panos bus balu 😄 Gales kokia komedija pastatyti , su angliskai nekalbanciu treneriu balai zais , dar kur kulturinis sokas is L.A i prienus atvykti ir dar tevukas pr bazaro normaliai 😄 Prienu varzyvos internete mus visus ziurimumo rekordus LKL. Komedija nekitaip 😄
Registravosi: 2013/10/28 Žinučių: 497 Padėkų: 1397
Cituoti
0
Bomb has been planted ! 😄 Pirkit kas nors - DEFUSE KEY nes as apakes 😄DD
Registravosi: 2017/03/30 Žinučių: 1026 Padėkų: 67
Cituoti
1
R. Brazauskas įvertino brolių Ballų atvykimą į Lietuvą: „Kiek esu gyvas, nepamenu tokio ažiotažo dėl krepšininkų“

embeded-image

Lietuva pamišo dėl į šalį atvyksiančių JAV krepšinio žvaigždžių LaMelo ir LiAngelo Ballų. Žiniasklaida ir socialiniai tinklai lūžta nuo komentarų apie šiuos jaunuosius sportininkus ir jų tėvą LaVarą, krepšinio komentatoriai pradeda transliacijas nuo angliškų linkėjimų Ballų šeimynai, o Prienų rajono savivaldybė jau kuria pristatomuosius vaizdo įrašus apie miestą.

Visą krepšinio pasaulį broliai Ballai sudrebino pirmuosius savo karjeroje profesionalius kontraktus pasirašę su LKL ir BBL rungtyniaujančia Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipa. Jau daugiau nei 30 metų krepšinyje besisukantis dabartinis LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas sako nepamenantis, kad kokie nors į Lietuvą atvykstantys krepšininkai būtų sukėlę tokį ažiotažą.

„Vienareikšmiškai, tai yra didžiulis įvykis. Daug ką pasako vien tai, kad socialiniuose tinkluose Ballų šeimyną stebi du kartus daugiau žmonių nei gyvena Lietuvoje. Dar didesnė auditorija apie LKL, Prienų miestą ir komandą per vieną dieną sužinojo ir per kitas informacines priemones. Kiek aš esu gyvas, tikrai nepamenu, kad Lietuvoje dėl kokių nors krepšininkų būtų kilęs toks ažiotažas“, - sakė R. Brazauskas.

Kol jaunosios JAV žvaigždės dar neatvyko, sirgaliai ėmė abejoti, ar amerikiečiai tikrai pasirodys Prienuose. Klubo atstovai sako, kad šiuo metu yra kontaktuojama su krepšininkų agentais, derinamos atvykimo detalės, todėl bent jau kol kas pagrindo manyti, kad Ballai sausio pradžioje Lietuvoje nepasirodys, nėra. Šios diskusijos persikėlė į internetą, o „Betsafe“ lažybų bendrovė siūlo spėti, ar broliai Ballai pasirodys Lietuvoje iki sausio 9 dienos – tokia tikimybė įvertinta 50 proc.

Krepšinio agentas Tadas Bulotas sako manantis, kad LaMelo ir LiAngelo tikrai išvysime Lietuvoje, tačiau neaišku, ar jie čia ilgai užsibus. T. Bulotą nustebino tai, kad, kaip skelbiama viešai, klubo atstovai nė nebuvo susitikę su broliais Ballais, o visos derybos vyko elektroniniu paštu. „Derybos elektroniniu paštu yra normali praktika, bet ji dažniausiai taikoma su ne tokiais jaunais krepšininkais, o jau turinčiais patirties. Gal tai tik gandai, bet keista, kad dėl Ballų nebuvo paties pokalbio. Dažniausiai su jaunais krepšininkai yra net susitinkama“, - sakė krepšinio agentas.

Abejonių kelia ir tai, ar amerikiečiai sugebės duoti naudos profesionalų krepšinyje, mat iki šiol rungtyniavo tik tarp jaunimo. „Vytauto“ ekipos atstovai tvirtino, kad daugiausiai progų pasireikšti LiAngelo ir LaMelo turės BBL turnyre. „Betsafe“ prognozuoja, kad viltys, jog bent vienas iš brolių išbėgs į aikštelę ir LKL rungtynėse, menkos – tokia tikimybė vertinama 30 proc.

Ballų šeima JAV didžiulio dėmesio sulaukia ne tik dėl krepšinio, bet ir skandalingo krepšininkų tėvo LaVaro pasisakymų. Šeimos galva nevengia kritikuoti trenerių ar komandų, kuriose rungtyniauja jo sūnūs. Neseniai amerikietis pareiškė, kad jis turėtų treniruoti „Lakers“ ekipą, kurioje rungtyniauja jo vyriausiasis sūnus Lonzo Ballas. Nors trenerio patirties krepšininkų tėvas turi, tačiau NBA ekipos treniruoti jam niekas nepatikėjo, o greičiausiai trenerio posto jis neatims ir iš Virginijaus Šeškaus. „Betsafe“ ekspertai mano, kad tikimybė, jog LaVaras taps „Vytauto“ komandos treneriu yra vos 3 proc. Visgi neabejojama, kad aštrų liežuvį turintis krepšininkų tėvas turės, ką pasakyti apie Lietuvą.

„LaVaras tikrai vertins ir komentuos tai, kas vyks „Vytauto“ komandoje. Per spaudą jis duos spaudimo, bus įdomu pažiūrėti, kaip į tai reaguos komanda“, - tvirtino krepšinio agentas T. Bulotas.

Nuo skandalisto etiketę užsidirbusio LaVaro kliūti gali ir visai LKL, tačiau R. Brazauskas sako, kad lyga dėl to galvos per daug nesuka. „Sveiką kritiką mes vertiname, ne vien tik LaVaro, bet ir bet kurio kito asmens, jeigu ta kritika yra pagrįsta. To tikrai nebijome. Tikrai bandysime išnaudoti, kad tokios žvaigždės atvyksta į Lietuvą ir toliau vystysime LKL žinomumą“, - kalbėjo R. Brazauskas.

Planuojama, kad LiAngelo ir LaMelo Ballai į aikštelę su „Vytauto“ apranga gali išbėgti jau sausio 9 dieną BBL mače su Minsko „Cmoki“ ekipa.

sport24.lt/sportas/kreps...ziotazo-del-krepsininku/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
3
SKELBIAMI SIL–KARALIAUS MINDAUGO TAURĖS TURNYRO SNAIPERIO KONKURSO DALYVIAI

embeded-image

Likus kiek daugiau nei mėnesiui iki SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro aiškūs krepšininkai, kurie varžysis dėl geriausio snaiperio vardo.

Visos 10 komandų, dalyvaujančių „Betsafe–LKL“ čempionate, delegavo po vieną atstovą į snaiperio konkursą, jame taip pat varžysis du vardinius kvietimus gavę krepšininkai.

Du atstovus Klaipėdoje vyksiančiame renginyje turės „Neptūnas“. Šiuo metu taikliausių tritaškininkų sąraše pirmauja Jerry Johnsonas: jis šį sezoną per 9 rungtynes pataikė 13 iš 26 tritaškių (50 proc.) ir iškovojo antrą kelialapį į konkursą „Neptūno“ komandai.

Be J. Johnsono, „Neptūno“ garbę taip pat gins Laurynas Beliauskas – jis snaiperių konkurse dalyvavo ir pernai, tačiau neįveikė pirmojo barjero.

Vardinis kvietimas į turnyrą įteiktas ir jauniausiam „Betsafe–LKL“ čempionato dalyviui – Prienų–Birštono „Vytauto“ naujokui 16-mečiui LaMelo Ballui.

„Snaiperių konkursas yra viena didžiausių renginio pramogų, – pabrėžė LKL prezidentas Remigijus Milašius. – Pagal pastarųjų savaičių įvykius matome, ko reikia žiūrovams, todėl suteikėme vardinį kvietimą vienam iš brolių Ballų. Galbūt po kelerių metų džiaugsimės, kad mūsų tritaškių konkurse dalyvavo būsima NBA žvaigždė.“

„Vytauto“ garbę turnyre taip pat gins Edvinas Šeškus, laimėjęs Prienų–Birštono komandoje surengtą vidinį snaiperių konkursą.

Antrus metus iš eilės LKL snaiperio konkurse, be L. Beliausko, taip pat varžysis Paulius Valinskas (Kauno „Žalgiris“) ir Gediminas Navickas (Alytaus „Dzūkija“).

Visi 12 krepšininkų, per SIL–Karaliaus Mindaugo taurę kovosiančių dėl LKL snaiperio titulo:

embeded-image

Snaiperio konkursas vyks vasario 18 d. prieš pat SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalą. Šiemet finalo ketvertas organizuojamas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, bilietus į renginį įsigyti galima bilietai.lt, o varžybas tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Pernai snaiperio konkursą laimėjo „Šiaulių“ atstovas Arvydas Čepulis (finale – 22 taškai), 2016-aisiais – „Pieno žvaigždžių“ žaidėjas Derrickas Low (finale – 24 taškai).

Snaiperio konkursas rengiamas 24-tą kartą, daugiausia – aštuonis – jame triumfavo „Neptūno“ atstovai. Visus LKL snaiperio nugalėtojus galite rasti čia.

lkl.lt/straipsniai/1278/...iperio-konkurso-dalyviai
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Idomi akistata siandien 15:00 ballai pries siaulius. Jei gerai pamenu broliai buvo siulyti ir Siauliams ,bet jie issityciojo daugiausiai uz kitus, bus juokinga jei sumes 50tasku ballai ir pades iskovot pergale Vytautui.
Registravosi: 2017/12/10 Žinučių: 82
Cituoti
4
Šiandien šviečia Mavro totalas į viršų prieš Žalgirį. Galima betsafe gal ir bendrą su Jankiu 25 paimt. Svarstau rimtai ir apie Magden - Micic. Šiaip sunkiai nuspėjami ir dažniausiai nerezultatyvūs LR - Žalgirio mačai, bet šiandien Žalgiris turėtų atidirbinėt ir paimt pergalę. Tik aišku nėra vertės koef. Nuomonių ?
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Basket19z44 rašė:

Šiandien šviečia Mavro totalas į viršų prieš Žalgirį. Galima betsafe gal ir bendrą su Jankiu 25 paimt. Svarstau rimtai ir apie Magden - Micic. Šiaip sunkiai nuspėjami ir dažniausiai nerezultatyvūs LR - Žalgirio mačai, bet šiandien Žalgiris turėtų atidirbinėt ir paimt pergalę. Tik aišku nėra vertės koef. Nuomonių ?

Mano irgi pirma mintis ryte buvo Mavro totalas daugiau, bet biški neramina, kad gali Žalgiris nemažai dvigubint jį, o žinant, jei bus nerezultatyvus mačas, 12,5 yra gan daug. Man Petersono 9,5 labai simpatiškai atrodo, vienas pavojus, kad gali anksti baudų prisirinkt prieš kokį Jankūną ar tą patį White'ą, bet jei neprisirinks, tai dabar formoj esantis žaidėjas, metikas, turėtų susirinkt 10 taškelių.
Registravosi: 2012/10/04 Žinučių: 492 Padėkų: 4 Tel.: LT
Cituoti
0
Vichy69 rašė:

Mano irgi pirma mintis ryte buvo Mavro totalas daugiau, bet biški neramina, kad gali Žalgiris nemažai dvigubint jį, o žinant, jei bus nerezultatyvus mačas, 12,5 yra gan daug. Man Petersono 9,5 labai simpatiškai atrodo, vienas pavojus, kad gali anksti baudų prisirinkt prieš kokį Jankūną ar tą patį White'ą, bet jei neprisirinks, tai dabar formoj esantis žaidėjas, metikas, turėtų susirinkt 10 taškelių.

Na taip. Bet iš kitos pusės Mavro žiūrisi, nes gali ir trajakus pataikyt aukštu procentu pakankamai. Plius Davies labai mėgsta pražangas pasirinkt ir patirtim Mavro čia turi didelį pranašumą. Dvigubinimai minusas, bet jei jų nebus kiekvieną kart jam gavus kamuolį, tai turėtų eit. Šiaip sakyčiau, kad vienas imamiausių iš Player performance. Peterson sutikčiau taip pat. Tuo labiau, kad vis daugiau ir daugiau tritaškių meta ir visai neblogu grafiku. Šiaip kažką stambiau imt iš šio mačo aplamai neapsimoka, nes tokių mačų eigą nuspėt gan sunku, o tuo labiau žaidėjus. Bet dėl sportinės sėkmės pora statymukų reikia, tai vis tik pasiėmiau Mavro ir Pangos. Pangos pasirinkimo net nežinau kaip pakomentuot, tiesiog.. 😄
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Leo Kopper rašė:

Idomi akistata siandien 15:00 ballai pries siaulius. Jei gerai pamenu broliai buvo siulyti ir Siauliams ,bet jie issityciojo daugiausiai uz kitus, bus juokinga jei sumes 50tasku ballai ir pades iskovot pergale Vytautui.

Puikiai suėjo 😁 ir Liangelas pasirodė neprastai 😁 apie kitą nekalbu 😁)
Registravosi: 2012/11/10 Žinučių: 283 Padėkų: 10 Tel.: LT
Cituoti
0
Čia toks įdomesnis i.talpix.lt/zMCSD.jpg
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
2
Basket19z44 rašė:

Čia toks įdomesnis i.talpix.lt/zMCSD.jpg

Koks cia acc kad tokias sumas duoda padet 😁)) auksinis konkreciai
Registravosi: 2008/10/27 Žinučių: 387
Cituoti
0
HardAxe rašė:

Koks cia acc kad tokias sumas duoda padet 😁)) auksinis konkreciai

Nežinau 😄 Draugo draugas užsimetė. Jei buvo auksinis, tai dabar platininis 😄
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
1
Basket19z44 rašė:

Nežinau 😄 Draugo draugas užsimetė. Jei buvo auksinis, tai dabar platininis 😄

Nedaug zino apie lazybas zmogus, mato zalgiris ir deda. As ir norejau det bet koks koef varganas, tie zaidejai ir turbut nuvarge per sezona iskovojo tiek pergaliu kiek per 3 preitus sez bendrai
ps bent isskaitant pratesima uzdejo, tokie dalykai svarbus istikro
Registravosi: 2017/12/10 Žinučių: 82
Cituoti
0
Leo Kopper rašė:

Nedaug zino apie lazybas zmogus, mato zalgiris ir deda. As ir norejau det bet koks koef varganas, tie zaidejai ir turbut nuvarge per sezona iskovojo tiek pergaliu kiek per 3 preitus sez bendrai
ps bent isskaitant pratesima uzdejo, tokie dalykai svarbus istikro

Tai beabejo. Prie lygių koef. aš būčiau rėmęs čia Žalgirį, bet prie 1.50, tai.... Plius penktadienį grajus, visokios ligos ir dar mačas nieko nelemia realiai. Nu visiškas vėjas 😄
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0