Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Antanas Guoga - TonyG

Atsakyti Sekti temą
Manau butu gera pradzia tureti temas skirtas zinomiems su sportu susijusiems asmenims, kaip Antanas Guoga, zinomas kaip TonyG (pokerio pasaulyje).
Kaip zinome sis asmuo buvo ir pokerio zaidejas, ir lietuvos rinktine labai pareme ir aplose, ir Kurtinaiti australijoje idarbines, ir lazybu bendrove tonybet turejo, ir jau turi 85mln turto sukaupes, ir seime pabut pabande, ir dar daug daug gandu bei istoriju apie ji girdejome 😁
O apie tai placiau lnk laidoje pirmoje dalyje, kur bando ir pajuokaut ir paneigt kai kuriuos gandus (puses dalyku nebuvau girdejes).

lnk.lt/video/kk2-47/113413
Registravosi: 2017/07/25 Žinučių: 221 Tel.: LT
Cituoti
3
Jo, turto prikaupęs turi... śaunuolis, nieko nepridursi. Bet niekaip nesugeba protingai pašnekėt, bando bando, nesigauna kažkaip. Bent jau aš jo žiūrėt negaliu ?
Registravosi: 2015/07/14 Žinučių: 183 Tel.: LT
Cituoti
0
Na jis tiesiog laimejo kelis milijonus ir turbut gavo vidines informacijos apie akcijas taip ir uzsikele ta turta
Registravosi: 2021/04/01 Žinučių: 1
Cituoti
3
Nu i tema tiks ir knyga "Gero nesiojimo" kas neskaitet,arba neklauset vertetu
Registravosi: 2015/06/21 Žinučių: 329 Tel.: LT
Cituoti
1
onezer rašė:

Nu i tema tiks ir knyga "Gero nesiojimo" kas neskaitet,arba neklauset vertetu

Jei gerai įsivaizduoju, tai to vyruko, kur turėjo sporto prekių verslą, kurį finansavo Antanas. Labai tingiu gaišt jam laiką, bet iš nuotrupų ir spaudos straipsnių, matėsi, kad jis tikėjosi, kad ateis investuotojas sukiš pinigus ir pasiims tik mažą dalį procentų. Realiai (praktiškai) VISI STARTUPAI yra išnaudojimas, o ne investicijų gavimas. Gaudamas pinigus, nieko realiai negauni, o tik pasirašai sutartis, kad N metų dirbsi už tokį ir tokį atlyginimą (tikrai ne kosminį). Ir bet koks susijęs gretutinis verslas ar kitos šalys (išskyrus Lietuvą) yra didžioji dalis investuotojo galimo pelno, nes niekas prieš tai nebūna padarę nieko apart Lietuvoje ir įsivaizduoja, kad su šia rinka, jiems priklauso ir pusė pasaulio jei jį užkovos.
Investuotojams pasiseka tik kas kelintas verslas, tai negali būti kalbos apie tai, kad daug rizikuoja ir mažai gauna pačiam gale (jei toks išvis yra, o ne bankrotas po metų kitų). Aišku kaip žiūrint į video aukščiau, tai gudras ir šis žmogelis, bet matyt nebūtų gudras, nebūtų ir pasiekęs.
Viskas bus gerai!
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7327 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
1