Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

M. Tysonas antroje spaudos konferencijoje apie J. Paulą: „Jis turėtų būti liesas ir piktas, bet jis yra storas ir linksmas“

Šiais metais, liepos 20-ąją dieną, pasaulis išvys vieną įspūdingiausių renginių kovų sporto istorijoje – į ringą po daugybės metų grįš 58-erių kovos dieną būsiantis Mike'as Tysonas, kuris kovos prieš Jake'ą Paulą. Bokso kova vyks Teksase, AT&T stadione. 

Kova bus skaičiuojama kaip profesionali ir skaitysis boksininkų rekorduose, tačiau bus kelios nežymiai modifikuotos profesionalų bokso taisyklės – trumpesni raundai ir sunkesnės pirštinės.

Ketvirtadienį įvyko jau antroji kovos spaudos koferencija, kuri šįkart buvo žymiai priešiškesnė sportininkų atžvilgiu nei pirmoji. Legenda M. Tysonas negailėjo įžeidimų savo priešininkui.

„Nežinau, ar jis čia yra pačiame jėgų žydėjime. Jis storas. Jis turėtų būti liesas ir piktas, bet jis yra storas ir linksmas. Anądien mačiau ji nusivelkant marškinėlius, jis storas. Ar jau pradėjai treniruotis?“, – audringai minios palaikomas kalbėjo M. Tysonas.

Sirgalių įžeidinėjamas J. Paulas nepasimetė ir M. Tysonui priminė pirmąjį legendos pralaimėjimą jo karjeroje, kuri dar iki dabar yra laikoma viena didžiausių nesėkmių bokso istorijoje.

„Busteris Douglasas buvo storas, ar aš teisus?“, – sakė J.Paulas. „Baigsiu su tavimi greičiau nei jis“.

M. Tysoną šis atsakymas prajuokino.

„Žinau, bet tu nesi Busteris Daglasas“, – sakė 57-erių boksininkas.

Konferencijai įsibėgėjant M. Tysonas pradėjo abejoti J. Paulo jėga, atsižvelgiant į jo praeities rezultatus ringe.

„Jis net nesugebėjo nokautuoti Nate‘o Diazo. Nate‘as sveria 40 svarų, o jis ketina mane nokautuoti? Andersonas Silva.. Jis net negalėjo nokautuoti mažų vyrukų, kaip jis ketina nokautuoti mane?“, – kalbėjo M. Tysonas. „Ką jis nokautavo? Mažylius. Jis niekada nėra nokautavęs tikro vyro. Jis nenokautavo Tommy Fury. Kaip aš galiu pralaimėti, jeigu jis nesugebėjo nugalėti Tommy Fury?“.

Visgi J. Paulas savo fanams teigė, kad šį kartą su M. Tysonu taip nebus.

„Žiūrėkite, jis teisus. Negaliu čia stovėti ir sakyti, kad dariau tuos dalykus, bet pažadu žmonėms, kad liepos 20-ą Mike‘as bus užmigdytas ir jis pajus mano galią. Aš įeisiu į istoriją kaip žmogus, paskutinį kartą užmigdęs M.Tysoną.“, – sakė J. Paulas. „Gerbiu Mike‘ą, jis yra legenda. Bet atėjo mano laikas. Ne veltui mano gimtadienis sutampa su Kuso D‘Amato (buvęs M.Tysono treneris) gimtadieniu, nes aš išmokysiu boksuotis tave, Mike‘ai“.

Šie žodžiai ne tik neįžeidė M. Tysono, bet jį ir prajuokino.

„Aš net negaliu pykti ant šio vyruko. Visi žino, kad jis kalba iš savo užpakalio“, – sakė M.Tysonas.