Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Per 15 minučių nuo istorijos pakartojimo: vaizdeliai po „Real“ ir „Bayern“ finalo

Birželio 1 dieną legendiniame „Wembley“ stadione įvyks Čempionų lygos finalas. Antradienį į jį kiek netikėtai pateko Dortmundo „Borussia“ ekipa, o trečiadienį į jį žengė Madrido „Real“ ekipa, kuri neleido istorijai pasikartoti.


Karališkasis klubas per paskutines 15 pusfinalio minučių dramatiškai su atsarginiu Joselu įveikė Miuncheno „Bayern“ ekipą. 2013 metais „Wembley“ stadione Čempionų lygos finalas vyko tarp „Bayern“ ir „Borussia“, iki istorijos pasikartojimo trūko labai nedaug.


„Dublį“ pelnęs Joselu tapo „Real“ herojumi, o po finalinio teisėjo švilpuko nesulaikė ašarų.


Joselu after he sent Real Madrid to the Champions League final.
byu/Chelseatilidie insoccer




„Real“ karvedys Carlo Ancelotti dainavo „Real“ himną su žiūrovais, kurie susirinko „Santiago Bernabeu“ stadione.






Kalbant apie liūdnesnius dalykus, „Bayern“ ekipai tai buvo pirmas sezonas nuo 2011-12 metų, kuomet nepavyko iškovoti nei vieno trofėjaus. 2012 metais jie Čempionų lygoje krito tik finale, kai dramatiškai po 11 metrų baudinių serijos nusileido „Chelsea“ ekipai.


H. Kane'as dar vieną savo profesionalo sezoną užbaigė be trofėjaus. 


Įdomių istorijų yra ir daugiau. Alphonso Daviesas pelnė pirmą savo įvartį Čempionų lygoje, bet galų gale tai nieko nereiškia.


Žvelgiant, tuo tarpu, į ateinantį Čempionų lygos finalą. Ten pirmąsyk šio prestižinio turnyro „ausis“ galės pakelti vienas iš Turkijos futbolininkų. „Real“ gretose žaidžia Arda Guleras, o „Borussia“ ekipoje – Salihas Ozcanas.