Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Anglija: Premier League

Atsakyti Sekti temą
Aš už, liuks idėja 😁 prisijunkit ir prie manosios 2586531-607309
H2H lyga 2586531-607358
Registravosi: 2014/09/20 Žinučių: 251 Padėkų: 13
Cituoti
-1
Na futbolo ekspertai ir myletojai, kaip jums pirmas turas? Man asmeniskai dabar perziurejus pirma kelini Manchesterio Unt atrodo , kad jie turetu but vieni favoritu i titula , aisku sezonas ilgas , bet tas puolimo duetas tarp Rashfordo ir Lukaku atrodo puikiai..
Apskritai Lukaku tai nuostabus pirkinys siais metais. Kalbant apie ginyba puikiai ja sustiprina Maticius, kuriuo Mourinho yra labai patenkintas..
Na nezinau , jei dar Pogba prades rodyti kazka daugiau aiksteleje o juolab jos viduryje gali but nuostabi siu metu komanda.
Pernai buvo labai daug kalbu ar jie gali tapti cempionais , kai susirinko Ibra , Pogba , Mihtaryanas , pamenu kalbeta buvo jog gal ne siais metais bet kitais jau kodel gi ne.. Sie metai atejo , taigi noriu pasakyt , si sezona Manchesteris bus mano nuomone nuostabus.
Registravosi: 2017/05/19 Žinučių: 122 Padėkų: 28
Cituoti
2
Maticius Pogba +Mata/Herrera/Mihktaryan labai stiprus vidurys. Matic zymiai labiau sustiprina gynybines funkcijas, to pasekoje duodama daugiau laisves Pogba, todel jis turetu siame sezone pasireiksti zymiai efektyviau.
Lukaku, Drogba klonas, kuris ir greitas ir techniskas ir smugi turi, antrame aukste taip pat kovoja puikiai.
Citis irgi labai galinga komanda, pavardes ryskiausios, beliko tik sustyguot chemistry, o Guardiola ta tikrai sugebes.
Asmeniskai palaikau Chelsea, taciau startas tikrai nekoks, truksta Hazardo, bei puolejo. Morata isejes po keitimo pasirode tikrai labai gerai, panasus jis man i Torresa. Reik tiketis, kad Bakayoko sugebes pakeisti Maticiu, ir sudarys gera dueta su Kante.
Liverpoolis kovos manau del top-4 o jei isvyks Philipas tai si kova bus dar sunkesne.
Tote manau duos kovos visiems top klubams, komanda isliko tokia pat agresyvi, Kane, Alli, Eriksen, pagrindiniai pergaliu kalviai.
Arsenala papilde Lacazete, taciau netikiu, kad pavyks nuversti kalnus, Ozilas kazkur dinges, vienintelis Alexis gali sukurti stebukla.
Prognoze:
1.City
2.United
3.Totenham
4.Chelsea( po blatu)
5.Liverpool
6.Arsenal
Registravosi: 2010/05/06 Žinučių: 558 Padėkų: 31
Cituoti
0
Watford - Leicester
Leicester WIN
2.70 PINNACLE
Unit 7/10
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
-1
Labas draugai, gal kas žiūrite Chelsea - Leicester, kaip ten ar tikrai svečiai geriau atrodo?
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
1
Bandau paruošt statymą rytojui, jei matysiu kad koeficientas per naktį pakils galimai pasidalinsiu iki 15:00h, kalbu apie Liverpool - Man City įvykį. Tikiu, kad gali būt pelningas savaitgalis su Arsenal bei statymu kuris dar ant klaustuko.
Registravosi: 2017/12/11 Žinučių: 204 Padėkų: 38
Cituoti
0
Nežinau kiek kas iš čia esančių domitės EPL, bet tai viena mėgstamiausių lygų man futbole. Sunkiai prognozuojama, bet įdomi. Šiandien 28 ratas. Nusprendžiau šios dienos mačus trumpai apžvelgti čia, forume, nes visų pasirinkimų sukelti paprasčiausiai neturiu galimybės dėl limito.

Leicester - Stoke. Statymas būtų beabejo over 2.5. Imčiau ir over 2.5 & BTTS (Bet365), kur koef. siekia apie 2. Visų pirma, tai abu klubai turi nemažus vidurkius. Leicester namie 2.6, Stoke išvykose 3.3. Lesterio klubas saugiai tupi turnyrinės lentelės viduryje ir dėl vietų europoje nekovoja, todėl kiekvienas mačas gali būti skirtas naujoms strategijoms, idėjoms ar šiaip pasimėgavimui. Tačiau Lesteris įrodinėja, kad visai nesvarbu ar jie turi šansų kilti iki europos zonos ar ne. Komanda tikrai demonstruoja gero lygio futbolą ir žaidžia dėl pergalių net jei jos nieko nelemia. Puikios formos Vardy, kuris šiandien taip pat turėtų pasižymėti, tai jei kas dedat ant žaidėjų futbole, tai turėtų būti vienas variantų. Prieš lapes Vardy muša vos ne visada, tad šiandien turėtų būti ne išimtis. Tuo tarpu Stoke ekipa kovoja dėl išlikimo ir dabar yra raudonojoje zonoje. Pergalės atveju galima kilti keliomis pozicijomis į viršų ir kai konkurencija dėl išlikimo lygoje tokia, tai kiekvienas mačas tampa gyvybiškais varbus. Potencialo puolime yra, tačiau gynyboje visiškas nulis. Komanda praleidžia daugiausia įvarčių visoje lygoje. Išvykose praleidžiama po 2.5 įvarčio per mačą beveik. Žinant Leicester futbolą ir žaidimą namuose, tai dėl poros jų įvarčių abejonių neturėtų kilti. Žinant Stoke padėtį vargu ar jie bandys čia tik gintis, bet kokiu atveju jiems reikia taškų, o be įvarčių jų prieš Leicester vargu ar gausi žaisdamas išvykose. Šviečiasi čia gan rezultatyvus mačas mano nuomone, todėl su tokiu koef. over tikrai galima pasiimti.

Bournemouth - Newcastle. Vienas iš tų mačų, apie kurį pasakyti daug tikrai negaliu, nes komandos tokios, kuriomis mažiausiai domiuosi . Tačiau situacija vėl lyg verstų rinktis over arba btts. Bournemouth įrodžiusi ne kartą, kad namuose žaidžia užtikrintą ir gerą futbolą. Trys paskutinės rungtynės namuose baigėsi pergalingai. Visi rezultatai 2-1 vs Everton Arsenal ir Stoke klubus. Dabar atvažiuoja Newcastle, kuris žaidžia priklausomai nuo vėjo krypties. Gali sužaisti labai gerą mačą, o gali tiesiog būti visiškai daužomas aikštėje. Svečius nuo iškritimo zonos skiria vos 2 taškai, todėl ar verta kalbėti, kad komanda žais dėl taško nežinau. Tuo labiau, kad Bournemouth tikrai demonstruoja padorią formą. No bet man šitam mače, bet mintys, kaip jau minėjau, apie over arba BTTS. Gal būt ir namų pergalę, bet pasiliksiu tiesiog žiūrovu.

Brighton - Swansea. Dar vienas no bet mačas man. Pažiūrėjus į komandas iškart šauna mintis apie under, bet su 1.50 koef. visos mintys ir dingsta. Liksiu žiūrovu. Kova taip pat turi būti labai arši. Abu klubai šalia iškritimo zonos. Brighton nuo jos skiria 2 taškai, kai tuo tarpu Swansea 1. Abu klubai gerai ginasi. Abi turi vienus mažiausių įvarčių vidurkių lygoje, tačiau negali žinoti, kaip klostysis mačas tarpusavyje. Pirmą mačą Brighton laimėjo išvykoje 0-1, tačiau dabar Swansea kiek kitoks klubas. Pakeistas treneris, šiek tiek rotacijos ir komanda atrodo tikrai daug geriau. Sunku dar kažką čia pasakyti. Kova dėl išlikimo tarp šių klubų ir turėtų būti kietas mačas. Gal būt kortelės būtų kaip variantas, tačiau čia jau ne mano stichija.

Burnley - Southampton. Burnley pirmoje turnyrinės lentelės dalyje, kai tuo tarpu Soton iškritimo zonoje. Vėl gi turėtų būti under. Žinom, kaip gerai ginasi Burnley klubas. Namuose turi 1.5 įvarčio vidurkį. Įmušę vos 9 ir praleidę vos 10 įvarčių. Tikrai įdomūs skaičiai. Soton kiek rezultatyvesnius mačus žaidžia išvykose, tačiau tai dažniausiai priklauso nuo varžovo, nes Soton retai kam gali primesti savo žaidimą. Įdomu ir tai, kad Burnley dar pirmoje sezono dalyje kovojo dėl vietos europoje. Dabar jau tai tik miglota svajonė. Komanda nelaimi jau 10 mačų iš eilės ir paklauskim ar dar neatėjo laikas ? Varžovas lyg ir tinkamas, nors kiek pagerinęs žaidimą pastaruoju metu. No bet man, bet jei reikėtų rinktis, tai rinkčiausi Burnley pergalę, nes laikyti Soton favoritais neatrodo logiška šiame mače. Faktas tik tas, kad Burnley žaidžia dėl nieko, Soton dėl išlikimo, todėl motyvacija svečių pusėje, bet...

Liverpool - West Ham. Liverpool over 2.5 mano pasirinkimas šiam mačui. Poolis ČL nušlavė Porto išvykoje 5-0 ir su tokia banga čia WH neturi jokių, net pačių menkiausių šansų. Poolis supranta ar bent jau privalo suprasti, kad kova turnyrinės lentelės viršuje yra itin atkakli ir šiandien jiems sąlygos labai palankios. Pergalė ir 3 taškai, tuo labiau žinant, kad konkurentai žais tarpusavyje (MU - Chelsea). Komandos puolimas žvėriškas ir nors buvo kiek pristabdytas, tačiau panašu, kad vėl atgimė ir svečiai būtent ant to atgimimo papuolė. West Ham patys išvykose praleidžia daugiau nei po 2 įvarčius po mačą. Taip, jiems reikia taškų, kad stiprinti savo pozicijas turnyrinės lentelės viduryje, tačiau šiuos planus greičiausiai reiks atidėti ateičiai.

West Brom - Huddersfield. Nelabai turiu ką pasakyti apie šį mačą. WBA paskutiniai lygoje ir jų šansai išlikti joje atrodo labai migloti, bet šiandien pergalę privaloma pasiimti. Svečiai vienu laipteliu aukščiau relegation zonos, tačiau tai nieko nereiškia, nes net ir 12-13 vietos, kaip pvz, dar nieko negarantuoja. Labai arši kova antroje turnyrinės lentelės pusėje. Bet WBA čia šansas. Komanda rodo gyvybės ženklus ir kai atvyksta toks varžovas, kuris išvykose beveik nemuša ir praleidžia 2+ įvarčio per mačą vidutiniškai, tu paprasčiausiai negali nelaimėti, jei svajoji apie išlikimą EPL.

Watford - Everton. Over 2.5 ir BTTS. Ne kitaip ir čia pasidėjau būtent tokius variantus. Watford namuose turi 3.5 įvarčių vidurkį, Everton išvykose 2.8. Tačiau Everton rodiklis turėtų kilti, kai komanda pasistiprino žiemą. Abu klubai žaidžia rezultatyviai, tačiau gynybos abiejų yra vienos blogiausių lygoje, kur pagal šią statistikos kategoriją užimamos praktiškai paskutinės vietos. Pirmasis susitikimas Goodison Park baigėsi 3-2 aikštės šeimininkų naudai. Dabar viskas keliasi į Watfordą ir nežinau kodėl negalime tikėtis kažko panašaus.

Gero šeštadienio su EPL.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
9
Nu bet ir nepatingejai tu cia, saunuolis! Del kitu varzybu nuomones neturiu bet Liverpool - West Ham, Watford - Everon ir Leicester - Stoke City varzybose musu mintys sutampa. Tik as Leicester - Stoke City varzybose vietoje 2.5 Daugiau pastaciau Leicester 1.5 Daugiau nes kof beveik tokie patys o kad butu laimeta 2.5 Daugiau reikes kad Leicester imustu 2 ivarcius vistiek.
Registravosi: 2017/10/04 Žinučių: 39 Padėkų: 342
Cituoti
2
Golazooo rašė:

Nu bet ir nepatingejai tu cia, saunuolis! Del kitu varzybu nuomones neturiu bet Liverpool - West Ham, Watford - Everon ir Leicester - Stoke City varzybose musu mintys sutampa. Tik as Leicester - Stoke City varzybose vietoje 2.5 Daugiau pastaciau Leicester 1.5 Daugiau nes kof beveik tokie patys o kad butu laimeta 2.5 Daugiau reikes kad Leicester imustu 2 ivarcius vistiek.

Na taip, logiška šitoje vietoje. Sunkiai įsivaizduoju čia namus be 2 įvarčių.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Golazooo rašė:

Nu bet ir nepatingejai tu cia, saunuolis! Del kitu varzybu nuomones neturiu bet Liverpool - West Ham, Watford - Everon ir Leicester - Stoke City varzybose musu mintys sutampa. Tik as Leicester - Stoke City varzybose vietoje 2.5 Daugiau pastaciau Leicester 1.5 Daugiau nes kof beveik tokie patys o kad butu laimeta 2.5 Daugiau reikes kad Leicester imustu 2 ivarcius vistiek.

Beje, tu už įvarčius visad statai. Gal žinai kur galima rast pasiūlą, kad būtų siūloma visų šios dienos EPL mačų bendras totalas ? Kažkada kažkur matydavau.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Nezinau, nestatau ant tokiu tai ir neieskojau niekada bet Pinnacle esu mates o Nhl ir dabar daznai buna ikelta.
Registravosi: 2017/10/04 Žinučių: 39 Padėkų: 342
Cituoti
0
Golazooo rašė:

Nezinau, nestatau ant tokiu tai ir neieskojau niekada bet Pinnacle esu mates o Nhl ir dabar daznai buna ikelta.

Ačiū. Bandysim ieškot. Kažkaip pagalvojau, kad įdomu būtų pamatyt tą bendrą totalą 😄
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
WilliamHill toks įdomus. 7 koef. 17:00 prasideda 5 šios dienos susitikimai. Statymas, kad kiekvieno mačo pirmame kėlinyje bus pelnyta bent po 1 įvartį.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Del Lei-Sto sutikciau, bet dabar kai visi uz ta pati stato, tai as susilaukau. Geriau eisiu su Vardy to score.
Bou-New namu win. Namu komanda pries kiekviena tura banguojanti New.
Bri-Swa Vel kieta namu komanda pries atrodo ant popieriaus gera komanda, kuriai zutbut reik tasku. Swa rodo atsigavimo zenklus, o kai uz over 2.5 duoda 2.65 kof, tai visad su tokiu ir einu.
Bur-Sot Bur dabar duobej, todel sveciu win. Tai solidi komanda, kuri turi but tikrai auksciau.
Liv-WHU cia turi but ivarciu balius. Nei vieni nei kiti neturi gyybonos. Dar domina Salah to score, jei kof bus bent 2
WBA-Hud tik namu win
Wat-Eve visiskai su Tavim sutinku ties situo
Registravosi: 2008/04/24 Žinučių: 74 Padėkų: 1
Cituoti
1
Gražuolis Shaqiri.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Basket19z44 rašė:

Gražuolis Shaqiri.

Tikiuosi, jog Leicesteris antroj pusėj atsigaus po šito lavoninio pirmo kėlinio 😁
Registravosi: 2018/02/15 Žinučių: 271 Padėkų: 37
Cituoti
0
werave rašė:

Tikiuosi, jog Leicesteris antroj pusėj atsigaus po šito lavoninio pirmo kėlinio 😁

Manau, kad turėtų. Ryškiai buvo nuvertintas Stoke ir žaista viena koja. Dabar, kai jau reikia bent 2 įvarčių pergalei, tai žaidimas bus visai kitoks. Stoke dar irgi žaidė, o dabar turėtų bandyt tik gintis ir kažką organizuot kontrose, bet žinant, kad jų gynyba pati blogiausia lygoje, tai būtų klaidingas ėjimas. Vargu ar gali 45min vien gindamiesi išlaikyt nepraleidę. Spaudimas Lesterio bus tikrai didelis.
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
1
Leic graudu 😄 taskus prapiso graziai jie cia
Registravosi: 2017/03/30 Žinučių: 1030 Padėkų: 67
Cituoti
0
Stoke nemėgsta nepraleist. Jei varžovai nemuša, patys prisikuria golų 😄
Registravosi: 2017/02/26 Žinučių: 450 Padėkų: 159
Cituoti
0
Ir pabaigs 1-1 dabar , nors 1,5 Leic over turiu 😄
Registravosi: 2017/03/30 Žinučių: 1030 Padėkų: 67
Cituoti
1