Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

FIBA Čempionų Lyga 2020/21

Atsakyti Sekti temą
FIBA Čempionų lygos 2020/21 metų sezono diskusijos, statymai ir visi kiti reikalai susiję su šiuo turnyru.

Oficialus puslapis - championsleague.basketball/
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
0
Vilniaus „Ryto“ kovas Čempionų lygoje transliuos TV6 kanalas

embeded-image

Visos Vilniaus „Ryto“ FIBA Čempionų lygos šio sezono rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos per TV6 ir Go3. O per ilgąsias dvikovų pertraukas žiūrovų lauks ir specialios laidos.

Nuo spalio iki sausio mėnesio „Ryto“ sirgaliai galės mėgautis mažiausiai 6 tiesioginėmis rungtynių transliacijomis. Grupių etape trenerio Donaldo Kairio auklėtiniai susitiks su Atėnų „Peristeri“, Strasbūro SIG bei Rygos VEF ekipomis.

„Tikrai vertiname mūsų ir šio kanalo ilgametį bendradarbiavimą. Tikimės, kad „Ryto“ sirgaliams Čempionų lygos transliacijos suteiks daug gerų emocijų, o specialios laidos ilgosios pertraukos metu sudomins ir pritrauks fanų dėmėsį“, – teigė „Ryto“ direktorius Justas Jankauskas.

„Ryto“ dvikovas Čempionų lygoje televizijos žiūrovams padės stebėti sporto komentatorius Rytis Vyšniauskas, o jam talkins kolega Tautvydas Kubilius.

„Mes puikiai suprantame krepšinio reikšmę Lietuvos žmonėms, todėl savo žiūrovams nuolat siūlome įdomiausias rungtynes. FIBA – ilgalaikis mūsų partneris. Daug metų bendradarbiaujame transliuodami Pasaulio ir Europos vyrų krepšinio čempionatus. Tikime, kad atsinaujinusio Vilniaus „Ryto“ dinamiškos kovos su pajėgiomis graikų, prancūzų bei niekada nepasiduodančių kaimynų latvių komandomis tikrai prikaustys ištikimiausių fanų dėmesį ir taps įdomiu reginiu sporto mėgėjams“, – sakė Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

Pirmosios „Ryto“ Čempionų lygos rungtynės vyks spalio 27 d. „Siemens“ arenoje su graikų „Peristeri“ komanda. Tiesioginę transliaciją 19.30 val. stebėkite per TV6 kanalą ir naujos kartos televiziją Go3.
Telegram grupė >>> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/11/24 Žinučių: 6258 Tel.: LT
Cituoti
1
Kita nuomone:
Peristeri komandos naujienos
Peristeri paskutiniame Graikijos čempionato ture namuose patyrė pralaimėjimą prieš „Panathinaikos“ -nutraukė jų keturių pergalių seriją. FIBA Čempionų lygoje Graikijos komanda namuose patyrė tik vieną pralaimėjimą ir tai buvo prieš Le Maną.

Peristeri Lietuvoje atliko puikų puolimą ir serijoje pirmavo 1:0. Vassilio Spanoulio auklėtiniai demonstravo įspūdingą tritaškių metimų parodą – iš 25 bandymų pataikė 17 metimų, efektyviai išnaudodami prieš save pačių lietuvių ginklą. Peristeri gretose išsiskyrė patyręs Joe Raglandas, kuris ne tik pelnė 25 taškus, bet ir paskirstė 15 rezultatyvių perdavimų. Reglandas, palaikomas Trevoro Thompsono ir su dideliu Nemanja Dangubic indėliu, pademonstravo komandos kokybę. Peristeri yra žinomas kaip sudėtingas šeimininkas, o po Jaylen Hands traumos jie įsigijo Jermaine'ą Love, kad išspręstų situaciją.
Peristeri turi pranašumą ir siekia užbaigti seriją antrose rungtynėse. Nors Vassilis Spanoulis laimėjo pirmąsias rungtynes puolime, greičiausiai akcentuos stipresnį savo komandos pasirodymą gynyboje. Raktas į pergalę taip pat priklausys nuo Joe Raglando pasirodymo, nes jis sugeba diktuoti norimą ritmą ir sukurti problemų varžovui, kartu išlaikyti gynybos atkovotų kamuolių kontrolę.
„Ryto“ komandos žinios
Pralaimėjimas pirmose rungtynėse prieš „Peristeri“ sustabdė įspūdingą „Ryto“ aštuonių pergalių seriją. Prieš pralaimėdama rungtynes savo aikštėje, komanda buvo ant bangos. FIBA Čempionų lygoje Lietuvos komandai pavyko tik vieną pergalę išvykoje prieš „Opavą“, o kitose dvejose rungtynėse išvykoje patyrė pralaimėjimus.

„Rytas“ įkūnija tipišką Lietuvos krepšinio mokyklą, kurios branduolį sudaro vietiniai žaidėjai, kuriuos papildo amerikiečiai. Jie teikia pirmenybę greitam žaidimui, daugiausia dėmesio skiriant tritaškių metimui. Grupės etape jie pasižymėjo kaip geriausia komanda atkovojusi kamuolius puolime, o tai yra pagrindinė jų stiprybė. Komandai vadovauja Gytis Radzevičius, prisidedantis visais aspektais, o palaikymo tikimasi iš Marcus Foster. Fosteris prisijungė prie „Ryto“ prieš pirmąsias rungtynes ir akivaizdu, kad jis gali būti ne visiškai pasiruošęs parodyti savo aukščiausią pasirodymą. Taip pat tikimasi geresnio Justino Gorhamo indėlio. Margiris Normantas per pastarąsias dvejas rungtynes pelnė po 20 taškų.

„Rytas“ turi ženkliai sustiprinti savo gynyba ir neleisti Peristeri atvirai ieškoti tritaškių. Pagrindinė jų užduotis yra sustabdyti puikų sezoną žaidžiantį Joe Raglandą, visų pirma sutrikdant jo žaidimo organizavimą likusiai komandos daliai. Be to, lietuviai turi pagerinti atkovotus kamuolius, ypač puolime.
Peristeri vs Rytas Prognozė
Peristeri jau pirmose rungtynėse įgijo reikšmingą pranašumą, kurį jie siekia patvirtinti savo aikštėje. Sunku atkartoti išskirtinius pataikymo procentus, tačiau nepaisant to, jie turi kokybiškesnę komandą, namų publikos palaikymą ir norą užbaigti seriją antrajame žaidime. Be to, „Rytas“ nebuvo itin stiprus išvykose. Todėl pranašumas suteikiamas šeimininkams, kad jie užsitikrintų pergalę:
Trečiadienis, 2024 01 10, 18:30 CET
Prognozė: Peristeri -3,5
Koeficientas: 1,90
Registravosi: 2011/09/21 Žinučių: 73
Cituoti
3