Man rodos gali tą patį įvykį vėl pastatyti, jei įmesi į kombinaciją.
Man vien keistai atrodo įvykis vakar vakare buvo, o dar šiandien diena kabėjo kaip laukiamas baigties. Dabar vakarop tik sugalvojo tokią priežastį
Man vien keistai atrodo įvykis vakar vakare buvo, o dar šiandien diena kabėjo kaip laukiamas baigties. Dabar vakarop tik sugalvojo tokią priežastį
Bet futbole laikas nėra reglamentuotas kiek vyks rungtynės, teisėjas to laiko gali pridėti labai daug dėl įvairių priežasčių traumos ir visokie kiti dalykai. Kaip gali sakyti kad sužaidė 90% laiko kai nežinai kiek to laiko bus pridėta
įvykį sužaidus mažiau negu 90 (devyniasdešimt) procentų minėtose
taisyklėse nustatyto
pradinio įvykiui skirto laiko, Lažybos anuliuojamos dėl Lažybų įvykių,
kurie galėtų pasikeisti. Čia jie man atsiuntė apie jokias minutes futbole kiek turi sužaisti nėra parašyta
Nutraukus Lažybų
įvykį sužaidus mažiau negu 90 (devyniasdešimt) procentų minėtose
taisyklėse nustatyto
pradinio įvykiui skirto laiko, Lažybos anuliuojamos dėl Lažybų įvykių,
kurie galėtų pasikeisti. Čia jie man atsiuntė apie jokias minutes futbole kiek turi sužaisti nėra parašyta
organizatoriai pakeičia Lažybų įvykio reglamentą (pvz. buvo sutrumpintas varžyboms skirtas
laikas, o naujai skirtas laikas sudaro mažiau, negu Taisyklių IX skyriuje („Specialiosios
sąlygos”) nurodytas laikas (ar kitas varžybų trukmės matas). Jeigu minėtoje vietoje nėra
nurodytas minimalus varžybų trukmės laikas (ar kitoks minimalus matas), kurio nesužaidus
lažybos yra anuliuojamos, lažybos anuliuojamos, jeigu varžyboms naujai skirtas laikas sudaro
mažiau, negu 90 (devyniasdešimt) procentų įprastinio varžyboms skirto laiko).
90 procentų įprastinio varžybų laiko, vadinasi be pridėto laiko.
Sveiki , kodel daug kur limitoja stipriai statymus . pvz krepšinį Mindaugo Karaliaus varžybose viena kartą leido 200 eur statyti , šiandien pabandžiau leido max tik 29 , Pastebėjau dažnai dabar keičia limitus , ypač jei ne topai žaidžia. Seniau taip nebuvo . Čia normali praktika dabar ? Gal kitos kontoros daugiau leidžia statyti o ne tokius zaidimus ?
LIVERPOOL + 0
Pranasumas 3
0-1/Liverpool-Newcastle United
Tai liverpool turi laimėti bent ant 2 goal, kad būtų statymas laimėtas?
Sveiki, jei pasirinkimas topsporte
LIVERPOOL + 0
Pranasumas 3
0-1/Liverpool-Newcastle United
Tai liverpool turi laimėti bent ant 2 goal, kad būtų statymas laimėtas?
Pastebejau kad kinu CBA limitai atsirado po nauju