Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Lažybų strategija: Flat Betting

Atsakyti Sekti temą
Lažybų strategija: Flat Betting..
www.StatymaiLT.com tinklapyje yra sukurta daug ir įvairių temų – įdomių ir nelabai. Tačiau labiausiai čia, asmeniškai aš, pasigendu temų apie lažybų teoriją ir įvairias lažybų strategijas. Kadangi turėjau truputį laisvo laiko, sutraukiau teorinius duomenis apie viena lažybų strategiją - FLAT BETTING. Gal šis pavyzdys užkrės ir kitus šio tinklapio lankytojus parašyti kažką panašaus, nes tokio pobūdžio informacija, manau yra įdomi visiems „statybininkams“, o ypač pradedantiesiems.

Statymai fiksuota suma [FLAT BETTING]

Viena iš pačių paprasčiausių ir turbūt dažniausiai naudojamų sistemų lažybų pasaulyje yra statymai fiksuota suma nuo lažyboms skirto banko [FLAT BETTING]. Jos esmė –VISADA yra statoma vienoda suma (tam tikras procentas) nuo lažyboms skirtos bendros sumos [paprasčiau – lažybų banko].

Geriausiai šios sistemos esmę galima iliustruoti paprastu pavyzdžiu:

„Statybininkas“ lažyboms skiria 1000 Lt. Tai jo lažybų bankas. Jeigu jis taiko FLAT BETTING strategija, tai jis turi nustatyti sumą [dažniausiai tai tam tikras procentas nuo lažybų banko], kurią statys ant vieno statymo. Tarkim, tai 5 proc. nuo 1000 Lt – 50 Lt. Nustačius nurodytą sumą, „statybininkas“ visada stato 50 Lt ant pasirinktų įvykių, nesvarbu ar prieš tai jis laimėjo ar pralaimėjo. Jeigu atlikus, pavyzdžiui 100 statymų, yra nustatoma, jog banką jau sudaro 1500 Lt, galima statyti po 75 Lt (5 proc. nuo 1500 Lt) arba išsiimti 500 Lt ir toliau daryti statymus po 50 Lt.

Reikia pažymėti, jog norint, kad ši sistema būtų veiksmingą, rekomenduotina daryti statymus tik ant vienetinių įvykių, ir tik ant tokių įvykių, kurių koeficientas yra ne mažesnis kaip 1,85 [foros, totalai, tenise – statymai ant žaidėjų pergalių su kofu aukštesniu nei 2 (tokie variantai praeina gana dažnai) ir t.t.]. Kodėl? Matematika labai paprasta. Jei asmuo gali ilgu laikotarpiu atspėti, tarkim, 60 % - 70 % pasirinktų statymų, tada, žinoma, jis gali imti ir daug mažesnius kofus. Tačiau pasiekti 60 % pataikymų rezultatą nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti pradedantiesiems. Iš esmės 40 % - 50 % pataikymas – jau yra labai geras rezultatas. Su tokiu pataikymu, naudojant tinkamą strategiją, galima pastoviai būti pliuse per ilgą laikotarpį.

FLAT BETTING sistemos vienas iš privalumų yra tai, kad pataikius į nesėkmių duobę, labai sunku iš kart sudeginti visą banką [pagal nurodytą pavyzdį tam reikia nepataikyti net 20 kartų iš eilės], o pataikius ant sėkmingos bangos, galima labai neblogai papildyti kišenę šlamančiai.

Dar vienu šios sistemos privalumu yra laikoma tai, kad ją naudojant, nebūtina atlikinėti labai detalios įvykių analizės – tiesiog darant gana daug statymu ant įvykių, kurių koeficientas ne mažesnis nei 1,85, būtina pataikyti kiek daugiau nei puse spėjimų, kad būtum pliuse – nedideliam, bet pliuse (pavyzdžiui, jeigu pradedantysis „statybininkas“ imtų VISUS, BE IŠIMTIES šios svetainės „ekspertų“ siūlomus variantus ir naudotų FLAT BETTING sistema, neabejoju, kad kiekvieną mėnesį jis būtų nedideliame pliuse, pats neatlikdamas iš esmės jokios analizės.

Toliau šioje temoje aš likusią kovo mėn. dalį ir visą balandžio mėn. atliksiu viešus statymus naudodamas FLAT BETTING strategija, kad besidomintys lažybomis asmenys, galėtų pažiūrėti, kaip ši sistema veikia praktiškai. Žinoma, už rezultatus – negarantuoju.

Pradinis bankas bus 1000 Lt, o kiekvienas statymas bus po 50 Lt. Rezultatus pateiksiu laimėtų/pralaimėtų litų suma kiekvienos savaites sekmadienį. Jokių unitų, ROI ar dar ten kokių nesamonių neskaičiuosiu. Dažniausiai statymus pateiksiu be jokio aprašymo, nebet turėsiu laisvo laiko (o jo turiu LABAI nedaug).

Taigi, nuo šiandien pradėsim.

Sėkmės statantiems.


P.s. tinklapio lankytojų prašyčiau labai „neteršti“ šios temos, nes po to bus čia sunku ką nors atrinkti. 😁.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Statymas Nr. 1.

Legia Warszawa - Ruch Chorzow

Legia Warszawa pranašumas (-1.0). Kofas - 2.25 (TonyBet). Pastatyta - 50 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Nepykit, bet nieko gero nezada, jei atspesi maziau nei 60proc tokiu pvz kaip sakot. Cia paprasti statymai. Ir Jūsų pasakymas: "Iš esmės 40 % - 50 % pataikymas – jau yra labai geras rezultatas." šioje "strategijoje" yra gryna nesamonė. Nes norint tureti pastovu pliusa nedvigubinant banku reikia atspėti bent 51proc ir taj keliant su dideliais procentais banką. Geri lažybininkai pataiko 7-8/10 @1.85. Sita strategija yra paprasta, kuo daugiau atspeji juo daugiau laimi, kaip ir kitose... O tieisog čia paprasti statymai. Statymai nuo Bankroll patartini 2proc banko.
Registravosi: 2010/04/24 Žinučių: 92
Cituoti
0
LAHM, tikrai nepykstu. Konstruktyvi kritika yra labai geras dalykas. Čia parašiau tik teorija. Jeigu turi ūpo, gali paimti ir paskaičiuoti, kaip ši teorija veiktų su "ekspertų" siūlomais statymais. Šioje strategijoje, iš esmės viską lemia teisingas įvykių su teisingais kofais pasirinkimas. Manau, kad būsiu pliuse kiekvienos savaites pabaigoje. Bet kokiu atveju - pagyvensim - pamatysim. :-)
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Taip, lazybose svarbiausia darna ir tvarka, nenukrypimas nuo pasirinko tikslo ar strategijos nei per zingsni, nes klaidos labai skaudziai atsiliepia, ar taj prasovus karta su blogai pasirinktu ivykiu, gali kilti noras atsilosti, psichologiniai faktoriai ir kiti. O va kof taj 1,85 tikrai uztenka. Tarkim jei atspetum dbr kaip matau su @2.25, tai yra pagrindo kita statyma deti su @1.4, tada dvieju statymu average @1.85. GL!
Registravosi: 2010/04/24 Žinučių: 92
Cituoti
0
Ar su kofu 1,4, ar su kofu 1,85, ar su kofu 2,25, ar su kofu 8, tikimybė laimeti visada yra 50 proc. prieš 50 proc. (pagal tikimybių teoriją). Būtent tuo ir paremta FLAT BETTING strategija, pagal kuria kofas visada (ant kiekvieno sekančio statymo) negali būti mažesnis bei 1,85. Statydamas ant tokių kofų, net atspėjęs 51 iš 100 būsi pliuse, tuo tarpu statydamas ant mažų kofų - tokių kaip 1,3 ar 1,4, turi dėti didesnias sumas, todėl "NETIKETAI" pralaimėjus, reiks gerokai pavargti, kol atsiloši ir išeisi į pliusą. Bet kokiu atveju, pagarba LAHM, už korektišką diskusiją.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Nu bandyk zesim kaip cia tau seksis...seip logiskai atrodo ...
Registravosi: 2010/11/27 Žinučių: 15
Cituoti
0
Nežinau kaip tu skaičiuoji, bet statydamas prie 1,85 kofo po 50 lt ir atspėjęs 51 staymą iš 100 tu būsi lygiai 282,5 Lt minuse. Taip kad norint su šia strategija pliusuoti turi atspėti minimum po 6 ar net 7 statymus iš 10. Gal ir įmanoma, bet tikrai ne visada. Įkritęs į duobę skaudžiai minusuosi.
Registravosi: 2010/12/23 Žinučių: 3
Cituoti
0
VAIDRYS: aš gi minėjau, kad kofas MAŽIAUSIAI turi būti 1,85. Bet yra imami įvykiai ir su dideniais kofais. Pažiūrėk aukščiau - aš pirmą statymą paėmiau su 2,25 kofu. Bet nesvarbu - mes čia svarstome tik teoriškai. Sulauksim balanžio mėn. pabaigos ir galėsim daryti praktines išvadas. :-)
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Tuomet bus dar sunkiau manau. Kaip tu tada rinksiesi prognozes? Geros prognozės su 2 ir didesniais kofais nesimėto. Jeigu šaudysi įvykius kur didesnė stafkė duodama, tai vargu ar pataikysi bent 5 iš 10. Bet įdomu bus pažiūrėt, ypač jeigu iš tiesų dėsi litus 😁 Sėkmės.
Registravosi: 2010/12/23 Žinučių: 3
Cituoti
0
Statymas Nr. 2.

ATP Challenger Tour. Rimouski. CAN.

F. Nielsen (DEN) - L. Gregorc (SLO).

F. Nielsen (DEN) pranašumas geimais (-2.5). Kofas - 1.90 (TonyBet). Pastatyta - 50 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Na ka as lazybose apie 3metus buvo ir geru ir blogu laikotarpiu. visalaik analizuoju ir bandau suprast savo vienokius ar kitokius veiksmus ir mano lazybu budas vis tobuleja kinta. zinoma nenukrypstant nuo pagrindiniu taisykliu.
Keli patarimai:
*SVARBIAUSIA laikytis taisykliu nepasiduot jausmam 😁
*kai laimit laimit nepradekit didinti statomu sumu nes kuo toliau tuo gali labiau nesisekt o pralosinesit jau islostus pinigus ir savo kapitala.
*pertrauka=isganymas
taigi mano sistema:

turiu pinigu nemazai nesvarbu kiek bet virs 1000... is ju imu banka jei pralosiu ir i juos dedu laimejma kai padvgubinu banka (iki800)
mano bankas buna 400lt.
statymai dazniausiai buna is 1, 2 ivikiu bet neskubu niekur ivikius isrenku tik geriausius.
koef bendras 1.7-2.2
statoma suma 50lt jei pralosiu 100lt jei vel pralosiu 200lt jei laimiu vel 50lt (cia 2x strategija 3zingsniu) (banka padvigubinu mazdaug per 2 savaites)
jeigu padvigubinu banka savaite atostogu jei pralosiu savaite atostogu.

viskas cia turi gilesni pagrindima kodel taip yra daroma. i klausimus atsakysiu.
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1785 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
Ar su kofu 1,4, ar su kofu 1,85, ar su kofu 2,25, ar su kofu 8, tikimybė laimeti visada yra 50 proc. prieš 50 proc. (pagal tikimybių teoriją).

Zmogau, moki graziai kalbeti, bet buk geras, neklaiding zmoniu su tokiom nesamonem. Pastudijuok ar pasimokink siek tiek ne tik matemtikos, tikimybiu teorijos ir statistikos, bet ir lazybu ir sporto.. Koeficientai yra sudaryti remiantis butent tikimybe, prie kurios dar pridedama ir marza lazybu bendrovems, kas atspejant 50 ivikiu is 100 (su tikimybe 50%) garantuoja visuomet tavo pralaimejima. Zinoma, statytojas stato, nes mano, kad tikimybe praeiti ivykiui yra didesne, nei nustate bukmekeris. Jeigu sekasi tai daryti, tuomet busi pliuse, bet nenusisnekek, kad su 8 koeficientu yra vienoda tikimybe laimeti, kaip su koeficientu tarkim 1.4. Jeigu is 50/50 tikimybes ivykiu neatspeji bent 67% ilgam laikotarpy i lazybas geriau nelysti. Nes vienintelis dalykas, kuris trumpam laikotarpyje gali tave gelbeti yra sekme.
Registravosi: 2007/06/24 Žinučių: 362
Cituoti
0
NieXas, tai ka tu parasiai - viskas yra is esmes teisinga. Net nesigincysiu. Taciau tu turbut mane ne taip supratai. Kalbedamas apie tikimybe 50 pries 50. as turejau omeni ne visai tai, ka tu parasiai. Imam statyma su krepsinio totalu UNDER 165,5 OVER. Kofas tiek uz UNDER, tiek uz OVER bus toks pat - 1,85. Ir cia ziurint tik matematiskai (nevertinant zaidzianciu komandu pajegumo), kad bus OVER - 50 proc., ir kad bus UNDER - 50 proc. Tas pats ir imant ivyki su kofu 1,40 (tarkim MADRID REAL pergale) - tikimybe, kad jis laimes - 50 proc., o kad nelaimes - irgi 50 proc. Butent matematiskai ziurit ir persasi isvada - kad kam zaisti kofa 1,40 su didele pinigu suma, jeigu galima zaisti kofa 1,85 su mazesne suma, nes tikimybe kad vienas ar kitas ivykis prais, ABIEM atvejais lygi 50 proc. Pabreziu - visa tai tik gryna MATEMATIKA ir STATISTIKA. Be to, turbut pats labai gerai zinai, kiek kartu tie superiniai kofai 1,3 - 1,4 - 1,5 nepraina (ypac futbole). Bet kokiu atveju, smagu isgirsti rimta kritika ir kitu zmoniu nuomone. O mano ekspermento rezultatus galesim vertinti balanzio pabaigoj. :-) Sekmes
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Statymas Nr. 3.

ATP Tour. Masters Series. Indian Wells. USA.

M. Cilic (CRO) - S. Wawrinka (SUI).

S. Wawrinka (SUI) pergale. Kofas - 2.05 (TonyBet). Pastatyta - 50 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Statymas Nr. 4.

NBA.

Indiana Pacers - New York Knicks.

New York Knicks pranašumas (-4.5). Kofas - 1.90 (TonyBet). Pastatyta - 50 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Cia ne i tema, bet gal kas galit pasakyti, kaip cia nustatyti teisingo laiko rodyma😟 Statyma Nr. 4 parasiau 23.46 val., o cia raso, kad 21:46 val. Nelabai suprantu kodel. Dekui.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Vakar dienos statistika:

Statymas Nr. 1. Laimeta. + 62,50 Lt.
Statymas Nr. 2. Laimeta. + 45,00 Lt.
Statymas Nr. 3. Laimeta. + 52,50 Lt.
Statymas Nr. 4. Pralaimeta. - 50,00 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Statymas Nr. 5.

ATP Challenger Tour. Rabat. MAR.

S. Vagnozzi (ITA) - I. Minar (CZE).

Geimų suminis 23.5 OVER. Kofas - 2.05 (TonyBet). Pastatyta - 50 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0
Statymas Nr. 6.

ATP Challenger Tour. Rabat. MAR.

E. Korolev (KAZ) - P. Carreno-Busta (ESP).

E. Korolev (KAZ) pranašumas geimais (-2.5). Kofas - 1.85 (TonyBet). Pastatyta - 50 Lt.
Registravosi: 2009/08/27 Žinučių: 307
Cituoti
0