Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Sporto įvykių lažybos sistemos ingridientai

Atsakyti Sekti temą
Sporto įvykių lažybos sistemos ingridientai... dauguma čia esančių žmonių žino kas yra lažybos, bet kas žino kokie tie pagrindiniai elementai? kaip sukurti sistemą kuri iš esmės bus sėkminga? aš turiu savo nuomonę ir ją išsakysiu vėliau, o dabar butu įdomu padiskutuoti kas yra svarbu, ir iš kokių smulkmenų susideda gera lažinimosi sistema? Pradžiai pasakysiu lažybos susideda iš banko valdymo sistemos ir įvykių analizavimo sistemos.

Tikiu, kad puslapyje yra nemažai patyrusių žmonių, kurie galėtų pasidalinti savo patirtimi šiais klausimais, laukiu Jūsų postų ir įdomių diskusijų.
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1785 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
nesvarios lazybos nuodija sporta kokios cia dar gali buti sistemos,kai viskas nupirkta ir sutarta..
Registravosi: 2011/02/23 Žinučių: 323
Cituoti
0
Jus paziurekit , kas darosi teniso kortuose. Haase pardave matcha su 15 kofu , ta pacia diena Stosur su 9 kofu , ir siaip i diena daugiau laimi pastaruoju metu didesni kofai negu tie kurie turetu laimet
Registravosi: 2012/06/20 Žinučių: 26
Cituoti
0
Mano manymu vienas geriausiu keliu i pliusa, tai yra losimas su pertraukom, pats pastebejau, kad nustojus lazintis poto grizti su gera banga..., geriausia grizti per svarbisu ivykius: EC, WC, siaip ivairiu lygu playoffus ar siaip jums patrauklios sakos ar komondos rungtynes, kurias planuojate stebeti..., dar vienas geras dalykas, tai tiesiog stebejimas. Asmeniskai seku krepsinio, futbolo, ledo ritulio varzybu rezulatatus daugeli pasaulio lygu, nors ir nesilazinu, bet vistiek smalsumo delei mane tai traukia ir visada islenda varzybos kur mano nuomone turetu but netiketumas ar bent jau didele kova is autsaideriu, tada ir grizti su gerom ir svieziom mintim. Aisku jei laimejimu serija gera, tai nestoji, bet tik pradedi pralosinet, tai iskart stabdai. Kaip tai padaryt? Geriausias variantas - tai financu valdymas, asmeniskai as nelaikau pinigu lazybu kontoru saskaitose, aisku kai statau ju ten kazkiek buna.
Persivedi tam tikra suma pirmam betui po grizimo ( as asmeniskai persivedu apie 400 litu ), statai 100 arba 80 procentu sumos, koficientas maziausia buna 1.7, laimejimo atveju vediesi atgal i saskaita 600 litu ir turi nebloga pliusa, o losi is to ka jau laimejes, sekmingu atkarpu metu vis persivedi po koki 100 litu pasilikdamas ne maziau nei turejai po pirmo issigrininimo ir losi kol pralosi, tada vel darai pertrauka ir lauki varzybu kol vel busi isitikines, kad jos baigsis taip kaip tu manai ( bet tos varzybos negali but rytoj, geriau reikia palaukt pora savaiciu )
Kadangi as turiu anglu banko debetine ir kreditine kortele, pinigu pervedimas uztrunka akimirka ir svarbiausia tai man nieko nekainuoja.
Na kas suprato kaip mazdaug viskas veikia, tai siulau isbandyt, o ne kasdien statinet tam tikras sumas ir list i minusa arba suktis ties 0.
Registravosi: 2012/05/10 Žinučių: 35
Cituoti
1
Va sitas zmogus suprato apie ka kalba eina ir paminejo savo gera ir idomu banko valdyma apsaugant pinigus juos pervedant, "sekmei" issekus neturi ka prlosti 😁 matos kad tinkamai naudoja psichologija.
noretusi isgirst daugiau tokiu geru pavyzdziu
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1785 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
0
Matosi blackbull jau perėjęs nemažai ugnies ir pradeda mąstyti į teigiamą pusę. Pritariu 100% jog statymai kasdieną galiausiai sudegins banką, nebent turi griežtą statymo sumą arba kaip minėjo nusiimi dalį laimėjimo juodai dienai. Pats išbandžiau įvairių budų, statydamas kasdien (dar plius per dieną po daug kartų) padidindavau banką 10-20 kartų ir pagaudavo toks stiprus azartas, kad pradedi arba didinti sumas, arba tapetuoti ar dar kokią nesamonę per kurią sudegini banką ir tik tada susivoki jog buvai užkėlęs daug ir jau nusiėmęs dalį banko galėjai kažką rimto nusipirkti, bet deja sudeginai viską užėjus nelaimingai serijai. Aišku žmogus gyveni ir mokaisi ir dažniausiai kol nepatiri savu kailiu tol neįsitikini, arba net kelis kartus pasikartojus situacijai vistiek jos neanalizuoji ir kartoji klaidas... Neatsiejamas dalykas yra savikontrolė, kuo labiau ją ištobulinsit tuo bus tik geriau.
Pritariu blackbull jog visada reikia nusiiminėti dalį jei žaidi iki pralaimėjimų pradžios. Taip pat labai svarbu analizuoti savo klaidas/minusą, kodėl taip įvyko, ką ateity reikia keist kad tai nepasikartotų arba ne taip skaudžiai būtų. Taip pat didelė daroma klaida būna kai iš mažai nori pasidaryti daug per greitą laiką, bet kokiu atveju bankas sudegs. Taip pat matau nemažai vartotojų vis dar gyvena vedami bandos jausmo, dažniausiai tai daro neigiamą įtaką, net jei dauguma galvoja jog tas įvykis geras ir turi labai didelę tikimybę praeiti tai dar nereikškia kad jis tikrai praeis, todėl neverta tokiam " 100% " įvykiui atriekti didesnę pinigų sumą nei įprastai. Taip pat statant nepasitikėti bukų nustatytais kofais, nes jie ypač naujokams gaudantiems nedidelius kofus dažnai pakiša koją. Padirbėjus su tuo ilgiau, jau gali daryti išvadas: ar apsimoka imti tokį koe, ar jis atitinka esamą riziką ir pan. Ne visada yra gerai imti didelį kofą su didesne rizika, ypač jei nesate tikras įvykio patikimumu, kartais norint sėkmingai viską vystyti reikia įjungti saugumo saugiklį, kuris verčia imti saugesnius variantus.
Norint sėkmingai lažintis neužteks susidaryti gerą sistemą, turi ilgą laiką stebėti įvykius, stebėti rezultatus, dėsningumus ir t.t. tokiu būdu ir pati sistema kis, tobulės.
Paliekam vietos ir kitiems pasireikšti 😁
Registravosi: 2009/11/19 Žinučių: 906
Cituoti
1
Man su dagonu neblogai ejos,nors visi cia keikia. NHL sezono pabaigoj gaudziau lygiasias,kofai 3.5-4.5,staciau uz visas komandas be isimties,vis 1.5karto keldamas stavke,kol pagauni ir vel pradedi nuo pradines stavkes.tik reik pradet nuo nedideliu sumu,turet nemaza pradini banka,kad nepritruktu ir laiku pradet stabdyt,tarkim likus 15rungtyniu iki sezono pabaigos pagavai ir nebestatai uz ta komanda.aisku banko man pritruko kai uzsiroviau ant seriju po 10-12 rungtyniu,buvau visiems smskreditams prasiskolines,bet tfu tfu tfu viskas laimingai baigesi,visas sugaudziau ir apturejau grazaus pliuso i pabaiga sezono 😁
Registravosi: 2011/02/23 Žinučių: 323
Cituoti
0
Turekit normalu banka ir zaiskit pagal martingale (S = P / (k–1) = P – pralaimeta suma; k – siulomas koeficientas; S – suma, kuria reikia statyti antraji karta). Aisku pradine suma pasirinkit tokia, kad nesekmiu serijoje galetume atlikti bent jau 5 statymus didindami suma, idealiausia butu 10 (kad neissektu bankas). O kad 10 statymu is eiles bus nesekmingi sutikit tikimybe tikrai maza. Jei grieztai laikysites tokios sistemos, tuomet tikrai eisit i pliusa, stabiliai. Pliusas zinoma priklausys nuo jusu banko. Jei azarto paimti nesulauzysit taisykliu, tuomet viskas bus ok.
Registravosi: 2011/02/01 Žinučių: 40
Cituoti
0
salaz Rašė:

Turekit normalu banka ir zaiskit pagal martingale (S = P / (k–1) = P – pralaimeta suma; k – siulomas koeficientas; S – suma, kuria reikia statyti antraji karta). Aisku pradine suma pasirinkit tokia, kad nesekmiu serijoje galetume atlikti bent jau 5 statymus didindami suma, idealiausia butu 10 (kad neissektu bankas). O kad 10 statymu is eiles bus nesekmingi sutikit tikimybe tikrai maza. Jei grieztai laikysites tokios sistemos, tuomet tikrai eisit i pliusa, stabiliai. Pliusas zinoma priklausys nuo jusu banko. Jei azarto paimti nesulauzysit taisykliu, tuomet viskas bus ok.

kazkas netaip su ta formule,tarkim pralosiau 10lt,statau uz kita ivyki su 1.7kof(10/(1.7-1)=14.28ltx1.7 laimejimas 24.28.o kur pliusas?😁
Registravosi: 2011/02/23 Žinučių: 323
Cituoti
0
Viskas taip su ta formule, cia tam kad sekanciu kartu bent jau atsilostum savo pralostus pinigus, nenorek niekad greitai islosti, nes greit ir prasilosi. O kas bus jei ir antra ir trecia ir dar ketvirta ar penkta karta is eiles pralosi, susumuok pralostas didinamas sumas ir paskaiciuok kokia suma turetum statyti sesta karta, kad atsilostum uz visus praitus 5 statymus ? ? o i pliusa eisi is kitu laimetu statymu.
Registravosi: 2011/02/01 Žinučių: 40
Cituoti
0
http://www.statymai.com/p/91073/
stai jum pavyzdys, kaip nereiktu statyt.
Sis vartotojas aiskiai vardina minusus i zalgirio puse ( gera namu komanda, didelis ziurovu kiekis, joniniu akcijos, zalgirio best striker nebuvimas ), taciau vistiek renkasi zalgirio pergale ir net su minusine fora isvykoje su @2 kofu. Plius nezinau ka jis raukia apie futbola, bet, kad A. Buinickij zaidzia uz Dainava, o ne Zalgiri manau turetu zinot.
ir siaip manau cia yra didelis minusas, nes jis pirma pamate varzybas ir pastate uz jas tada pradejo rasyt prognoze, ieskojo info, o ta info nukelia prognoze i 50/50, bet jis vistiek ikyriai itikineja save ir kitus, kad Zalgiris laimes.
P.S. nesakau, kad sian Zalgiris nelaimes, bet minusai toki, kad mano patarimas laikytis nuo siu ir panasiu varzybu atokiau, nes cia monetos metimas, o ne argumentuotas statymas.
Registravosi: 2012/05/10 Žinučių: 35
Cituoti
0
Labai svarbu suprasti, priimti realybę tokią kokia ji yra, o ne stengtis kovoti su ja tai yra nebandyti viską pataisyti, atsilošti greit. Šis klausims manau yra viena didžiausių probemų, kodėl milijonai statytojų pralošia milijardus.. Išvenkti šios problemos galima tik reik turet sistemą ir ja naudotis nenukrypti, nenutrūkt nuo vadžių, valdyti emocinę būseną. Kaip tai padaryti? Aš manau reikia atskirti Įvykio analizės sistema ir banko valdymo sistemą, patikint kontrolę banko valdymui. Jei nesupratote suprasit perskaitę likusį tekstą.
Proceso kontrolė yra svarbi, nes tai padeda racionaliai sekti procesą. Vienas iš ingridientų kontrolei palaikyti ir veiksmus analizuoti yra statistikos vedimas. Kitas pagal mane galintis padėti labai daug statytojų banko valdymo ir įvykių atrinkimo padalinių atskyrimas.
Emocinė būsena yra vienas svarbiausių dalykų statymuose. Nuo emocinės būsenos priklauso ar gerus įvykius pasirinks statytojas, ar gera pinigų sumą statyt nuspręs, pastebėta, kad ji niekad nebūna pastovi tai gerėja tai blogėja. Emocinę būseną būtina kontroliuoti. Tai tinkamai daryti galima atskirti įvykių parinkimo ir banko valdymo padalinius tarp kurių būtinas bendravimas ir supratimas.
Pertraukos, svyravimai. Dauguma turbūt pastebėjo, kad statymuose kaip ir ekonomikoj vyksta labai panašūs svyravimai: banko kėlimas, jį keičia lošimas ant nulio, kurį keičia pinigų pralošimo etapas. Kiek ilgai truks vienas ar kitas etapas priklauso nuo žmogaus pasirinktos strategijos, tvirtybės, emocinės būsenos. Aš paimsiu labai įdomų pavyzdį iš prekių pardavimų. Prekės taip pat turi savo populiarumo didėjmo, nesikeitimo ir mažeimo grafiką. Marketingas tokiu atveju siūlo pristojus prekės populiarumui kilti įvesti kažkokį papildymą ir toje vietoje kur kilimas turi pradėt nebekist (o statymuose turėtų prasidėt fazė lošimas ant nulio) prekės populiarumas vėl šoka aukštyn kaip prekės atsiradimo laikotarpiu. Lošimuose papildymu neišeis išlaužti naujo kilimo, bet išeis pertraukomis kai emocinė būklė suprastėja, griežtu kontrolės mechanizmu.
Komandinis darbas. Mano idėja kaip pagerinti statytojų dalią. Taigi, manau reikia dirbti pagal modelį, kur veiktų ne vienas žmogus. Žmogus nori statyt jis tikrai gerai speja turi gera strategija, bet nesugeba jos laikytis. Išeitis yra atskirti įvykių atrinkimo ir banko valdymo padalinius. Manau geriausia jeigu pinigai būtų įvykių analizduotojo, jis savo pinigus patiki atsakingam žmogui, taip pat išdėsto jamsavo sistemą taisykles kaip jis nori lažintis. Tada pagal sutartą sistemą įvykių analizuotojas sako už ka statyti banko valdytojui, kuris prižiūri ar įvykių analizuotojo psichologinė būsna yra adekvati, klausinėja apie emocinę būseną, prižiūri, kad būtų laikomasi sitemos, kuri buvo sutarta prieš veiklą. Įvykių analizuotojas savo ruoštu turi suprasti, kad kuo tiksliau, nieko neslėpdamas išaiškins savo psichologinę būseną tuo lengviau banko valdytojui bus nuspręsti ar įvykiai atrinkti puikioje būklėje ar buvo patirtas kažkos stresas ir reik daryt pertrauką. Banko valdytojas manau turėtų gaut kažkokį savaitinį pelno procentą ar pan.. Manau labai daug pinigų statytojam sutaupytų ir šitokios įmonės (mano pasiūlytame modelyje tinka ir du draugai). O berašydamas įsivaizduoju ir tokią galimybę kaip statytojų susivienijimas, kur vieni siūlo statymus kiti atlieka banko valdymo funkcijas atsirastų ir dar kitų pareigų ir šitoks susivienijimas manau daug pasiektų (bet čia labai labai toli tokie dalykai)
Nustatytos sumos vienas svarbiausių geros sistemos ingridientų yra pinigų paskirstymas. Geras bankas yra toks, kuris neverčia jaudintis, manevruot ant banko pralošimo ribos, bankas turi būti bent 10kartų didesnis už didžiausią statomą sumą. Žinoma viskas priklauso ir nuo statomų sumų taktikos ar tai bus tokių pat statomų sumų flat ar vis keliant sumą dagonas. Aš pvz naudoju 2 statymų dagoną. Mano pirmas statymas yra 3,3% banko antras 6,6%.
Viena sporto šaka mano manymu yra tikrai geras sprendimas, nes geriau suprasti situaciją, žinoti niuansus sekti situaciją vienoje sporto šakoje negu nieko iš esmės nežinant blaškytis po visą sporto areną. (žinoma būna value statymų ir iš kitų sporto šakų, bet reik nuo jų atsiriboti, nereik niekur skubėt bus statymų ir jūsų pasirinktam sporte. Statymų strategijoje geriausia užsibrėžt vieną sporto šaką.
Įvykio parinkimo strategija yra tai, kaip jūs sugebat išsirinkti puikų įvykį iš gausios pasiūlos. Kiekvienas turi savo strategiją, visgi svarbiausia sisteminti bruožus pagal ką parenkami geri įvykiai. Pagal kuo daugiau kriterijų išnagrinėjamas ir priimtinas įvykis tuo jis patikimesnis.
Koeficientas, negalima pasirinkt vien tik įvikio, reikia atsižvelgti į koeficiento ir įvykio vertę. Kartais būna, kad geriau imti ne toki gerą įvykį, bet su labai geru koeficientu. Kartais būna, kad geras įvykis būna su geru koficientu, bet dažniausiai būna taip, kad ypač populiarių įvykių koeficientai būna numušti ir jų neverta imti.
Registravosi: 2008/12/25 Žinučių: 1785 Padėkų: 7 Tel.: LT
Cituoti
1
Ačiū. Daug įdomios informacijos radau šitoj temoj 😁
Registravosi: 2012/07/02 Žinučių: 73
Cituoti
0
ttiitt Rašė:

man su dagonu neblogai ejos,nors visi cia keikia. NHL sezono pabaigoj gaudziau lygiasias,kofai 3.5-4.5,staciau uz visas komandas be isimties,vis 1.5karto keldamas stavke,kol pagauni ir vel pradedi nuo pradines stavkes.tik reik pradet nuo nedideliu sumu,turet nemaza pradini banka,kad nepritruktu ir laiku pradet stabdyt,tarkim likus 15rungtyniu iki sezono pabaigos pagavai ir nebestatai uz ta komanda.aisku banko man pritruko kai uzsiroviau ant seriju po 10-12 rungtyniu,buvau visiems smskreditams prasiskolines,bet tfu tfu tfu viskas laimingai baigesi,visas sugaudziau ir apturejau grazaus pliuso i pabaiga sezono 😁



Siūlyčiau pačiam perskaityt ir pagalvot dar 100 kartų apie viską ką patyrei ir pasakyt, ar čia protinga buvo taip elgtis? Pasisekė tiesiog, kad pabaigoj suėjo, o būtum vienas iš smscredit sponsorių jau
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
wabalas Rašė:

man su dagonu neblogai ejos,nors visi cia keikia. NHL sezono pabaigoj gaudziau lygiasias,kofai 3.5-4.5,staciau uz visas komandas be isimties,vis 1.5karto keldamas stavke,kol pagauni ir vel pradedi nuo pradines stavkes.tik reik pradet nuo nedideliu sumu,turet nemaza pradini banka,kad nepritruktu ir laiku pradet stabdyt,tarkim likus 15rungtyniu iki sezono pabaigos pagavai ir nebestatai uz ta komanda.aisku banko man pritruko kai uzsiroviau ant seriju po 10-12 rungtyniu,buvau visiems smskreditams prasiskolines,bet tfu tfu tfu viskas laimingai baigesi,visas sugaudziau ir apturejau grazaus pliuso i pabaiga sezono 😁



Siūlyčiau pačiam perskaityt ir pagalvot dar 100 kartų apie viską ką patyrei ir pasakyt, ar čia protinga buvo taip elgtis? Pasisekė tiesiog, kad pabaigoj suėjo, o būtum vienas iš smscredit sponsorių jau
"tik reik pradet nuo nedideliu sumu,turet nemaza pradini banka,kad nepritruktu ir laiku pradet stabdyt"
dar karta perskaityk sitas tris salygas ir pasakyk kodel tai turetu nepraeti,jei n-metu is eiles visos komandos sulosia po 15-25 kartu lygiom per rs.cia buvo eksperimentas kuris man pasiteisino,bandysiu ir ateinanti sezona.aisku,cia per diena nepralobsi,menesi,gal du krisi i minusa,bet paskui savo atsiimsi su kaupu
Registravosi: 2011/02/23 Žinučių: 323
Cituoti
0
ttiitt Rašė:


"tik reik pradet nuo nedideliu sumu,turet nemaza pradini banka,kad nepritruktu ir laiku pradet stabdyt"
dar karta perskaityk sitas tris salygas ir pasakyk kodel tai turetu nepraeti,jei n-metu is eiles visos komandos sulosia po 15-25 kartu lygiom per rs.cia buvo eksperimentas kuris man pasiteisino,bandysiu ir ateinanti sezona.aisku,cia per diena nepralobsi,menesi,gal du krisi i minusa,bet paskui savo atsiimsi su kaupu



Tai kodėl paskolų greitųjų prireikė? Kokia naudą tu gauni čia iš tos sistemos, jei pradedi nuo mažos sumos tai realiai nieko neišloši, o kai tik ateina ilgas gaudymas, tai prasideda ir problemos, kai jau nebemažos ir tos sumos būna. Ir esmė šitos strategijos prastume, yra ta, kad tavo tikimybė laimėti visada lieka ta pati, tai jei 20% tikimybė kad bus lygiosios, tai tokia ji išliks, kad ir komanda jau 50 mačų be lygiųjų sužaidė.
Kaip jau aiškinau, vienam žmogui, kuris asmeniškai dėl šios temos apie tokį lošimo būda klausė, čia tas pats kaip statyti monetos metimą. Gali statyti taip kad kris herbas ir turėti labai daug pinigų, bet ilgajam laikotarpy atsitiks tokių dalykų, kai skaičius iškris 10 ir daugiau kartų iš eilės, ir tada ta nesėkmė tikrai atims visus pinigus, o tos pergalės buvusios toli gražu neatstos minuso.
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Todel kad mazas pradinis buvo.nu ziuresim kaip seksis ateinanciam sezone,informuosiu asmeniskai 😁
Registravosi: 2011/02/23 Žinučių: 323
Cituoti
0
ttiitt Rašė:

todel kad mazas pradinis buvo.nu ziuresim kaip seksis ateinanciam sezone,informuosiu asmeniskai 😁



nereikia asmeniškai, aš pasakiau argumentus, kodėl ši strategija pražūtinga ilgajam laikotarpy, o toliau jau pačiam spręsti ką daryt 😁
Registravosi: 2007/06/26 Žinučių: 4150 Padėkų: 335
Cituoti
0
Mano pirmas statymas yra 3,3% banko antras 6,6%.
o toliau,jei nepagavai?
Registravosi: 2011/02/23 Žinučių: 323
Cituoti
0
As statau disciplinuotai, bet sezono pradzioj ir per tauriu varzybas paisdykauju ir tas isdykavimas dazniausiai buna pliusinis. Per pirmus 3-4 turus labai daznai zaidzia auksti kofai juos ir gaudau( Jei kofas virs 6 metu ant keliniu ant pergales ir ant lygiuju. Ir tik nuo 5 turo pradedu sistemingai statyt kada jau yra matomas komandos zaidimo braizas tada lengviau nuspet baigti 😉
Registravosi: 2013/03/07 Žinučių: 924 Padėkų: 60
Cituoti
0