Pasirinkite laiko juostą: Pasirinkti

Dienos statymas

Atsakyti Sekti temą
Sveiki, gavome tokį laišką iš lankytojo.
Kaip manote ar būtų naudinga tokia tema?
kas ją prižiūrėtų?
kam leist tuos kelis variantus įdėt kasdien?
iki kelintos valandos galima būtų dėti pasiūlymus?
kaip balsuotume ir kiek žmonių galėtų balsuoti, kad statymas taptų "dienos"?


Norėjau pasiūlyti jums tokią temą - Kiekvieną dieną rinkti dienos statymą. Žmonės pateikia pasiūlymus i dienos statymą. kokius 4-6 varintus.
Visi kas nori , registruoti varotojai prabalsuoja už labiausiai priimtiną. Taip išrenkamas dienos statymas. Vedam stastitika. Uždirbineėjam litus..

Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Labai reikalinga tema ir butu populiari,bendrom pastangom kazka isrinkti.
Registravosi: 2011/05/27 Žinučių: 71
Cituoti
0
Kai atsimenu buvo trys statymai pagal opa,puiki tema,gerai atrinkti ivykiai,turejo polinki praeiti. reikia vel panasios temos 😁
Registravosi: 2011/05/27 Žinučių: 71
Cituoti
0
fakelas Rašė:

kai atsimenu buvo trys statymai pagal opa,puiki tema,gerai atrinkti ivykiai,turejo polinki praeiti. reikia vel panasios temos 😁


Tai atsakyk į mano užduotus klausimus 😁
kad reikia tai sutinkam, bet daug klaustukų, kad nepadarytumėte eilinį kartą balagano.
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Ivykiai 1.4-1.95 kofais, jokiu ten kosmosu,kad dienos ivykis su 3.5 kofu,nebent pliusine fora ir tiek. pasiula daugiausia is krepsinio,teniso,ritulio ir fules. pirmi penki nariai parase po ivyki (tvarkingai,baigtis,kofas,bendrove ir vienas ar du sakiniai apie tai,nereik tu simto argumentu,bet aisku galima aprasyti). kazkas ir 'ekspertu' isrenka ivyki is tu penkiu, kita diena komisija sudaroma is tu kas pagavo,trys pasiulyti ivykiai praejo ir dienos,reiskia nauja komisija is 4zmoniu isrinks dienos ivyki balsuodami,nes jie pries tai gerai prognozavo. jei komisija vel gerai isrenka dienos ivyki (ji lieka toliau), paskui ja nuvercia kita komisija kai jie blogai pasirenka, o is naujo penketuko sudaroma nauja komisija (kurie gerai prognozavo) nu kazkas tokio, ir kazkas aisku priziuretu tema ten surasytu 5 ivykius i viena posta ir trintu komentarus tokius kaip rytas sian laimes,arba okc sian stobal eis.
Registravosi: 2011/05/27 Žinučių: 71
Cituoti
0
Ir dar itraukti reiketu ivyki is dienos pasiulytu prognoziu, kur labai daug kas paspaudzia kad sutinka,ten kai buna 80% pries 20% ir paspaudzia simtas zmoniu vos ne masine stafke,tai ja reikia irgi itraukti i rinkimus ir komisija pasirinks. o ten kas is salies rekaus neziuret,nes gausis bardakas. jei nori siulyt savo i dienos ivyki turi spet parasyti tvarkinga siulyma tarp 5, ir ji atspeti ir patekt i komisija 😄
Registravosi: 2011/05/27 Žinučių: 71
Cituoti
0
ADO Den Haag - AZ laimes 2 komentarus rasiau pas kazkieno prognoze
Registravosi: 2009/11/11 Žinučių: 179
Cituoti
0
Manau tema butu naudinga.
Reikia koki viena daugiau nusimananti paskirti moderatorium, nu ta prasme kad priziuretu.(mokant uz tai truputi pinigeliu, joke ;D)
Del variantu idejimu irgi taip pat kaip pries tai rasiau.
Iki kelintos valandos tai nezinau kaip cia padarius.. gal kokiai 1-2h iki rungtyniu pradzios? Jug nenustatysi viena laika, pvz:18h. nes jug buna kai ir anksciau prasideda.
O del balsavimu, manau reiktu padaryti taip, daugiausiai balsu gavusi prognoze, tampa dienos statymu.

Cia tik mano nuomone 😁
Registravosi: 2011/08/10 Žinučių: 571
Cituoti
0
Taigi, yra norinčių pradėti pravesti ir sudėlioti laimėjimus / pralaimėjimus? 😁
ir ar reik struktūra sugalvot iki galo, kad daugiausiai balsų surinkusius statymus tai galima papublikuoti, bet kaip atrinkt jei pvz tenisas ryte, o po to vakare futbolas, krepšinis? ;/
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Balaganas garantuotas 😁 Ir naudos praktiskai nebus.O ir entuziazmas del to praeis.Kam reikia deti cia ivykius,kai puslapis jau tam yra puikiausiai pritaikytas?Visi ivykiai kuriu pageidaujate cia,sioje,temoje yra sudeti pagrindiniame - virsuj ir apacioj.Taip pat ten yra galimybe isreiksti nuomone balsuojant.Taip pat tvarkingai kiekviena prognoze turi savus komentarus.Taigi visas reikalas yra surasti entuziasta(us) negailinti savo laiko,kuris perzvelgineja nuolat sudetas prognozes,skaito argumentus,komentarus,ir ivykius su didziausia "zalia kaladele" sukelia jau cia,visu teismui.O tame "teisme" dalyvauja visi kurie beuzeina,turintys blaivu prota,nebijantys issireiksti ir turntys planu laimeti.Taip balaganas ir neprasidetu 😁 gal 😁
Registravosi: 2008/07/17 Žinučių: 1614 Padėkų: 107
Cituoti
0
Labai gera mintis sakyciau 😡!! bet kaip ir minejo auksciau esantis komentatorius,jo tikriausei gautisi balaganas..cia reikia labai aktivaus zmogaus..o gal net ir keliu 😁)
Registravosi: 2012/02/09 Žinučių: 19
Cituoti
0
Mintis gera , bet su sio puslapio lankytojais tai net neverta kurti tokios temos... Jau yra panasi tema , kur deda stafkes visi buozgalviai ,ir prasyk neprases neides aprasymo, cia ir vel bus tas pats ... Dar rasot kad cia tipa ides penkis statymus ir kazkas viena tipa atrinks.... nu cia isvis ziauru ... tipa cia ateis visazinis, milijonierius is statymu ir atrinks geriausia..................... baisu krc.... tikrai .... neverta kurt tokios temos..
Registravosi: 2009/07/14 Žinučių: 669 Padėkų: 10
Cituoti
0
Kadangi matau mintys išreikštos kaip ir galvojome, kad nieko gražaus nesigaus, nes daug niuansų ir bus bardakas.
Tai šiandien šovė gera mintis ir manau prie to reiktų apsistot.
Atrinkt reikės dienos labiausiai žiūrima bei balsuojamą prognozę ir ją čia dėti bei rinkti į bendrą "dienos statymo" statistiką. Prognozė bus įdedama tik sekančią dieną, kad jau žinotume kiek buvo aktyvumo ir kuri buvo populiariausia bei pritariama labiausiai.
Pradinė mintis, kad prognozė turi atitikt tokias sąlygas:
* turėti ne mažiau nei 20 balsų
* būti peržiūrėta ne mažiau nei 100 kartų
* bus atrenkama ta, kuri turės didžiausią visų pritarimo procentą

Ir daugiausiai mėnesio laikotarpyje dienos statymų surinkęs lankytojas gal kažką laimėtų ar šiaip jei statistika gera, galima būtų į ekspertus iškelti.
Yra savanorių prižiūrėti šią temą? pasistengsime padaryti automatišką pagalbą tam, kuris prižiūrės temą.
Viskas bus gerai! Telegram -> t.me/statymaigroup
Registravosi: 2011/03/27 Žinučių: 7341 Padėkų: 24 Tel.: LT
Cituoti
0
Galečiau 😁
Registravosi: 2011/12/16 Žinučių: 1525 Padėkų: 901 Tel.: LT
Cituoti
0
Na kagi ilgau lauktas momentas atėjo. Šiandieną visos šio sporto šakos gerbėjų akys bus nukreiptos į Lodzės mieste vykstantį finalinį Europos Čempionų lygos etapą. Pagal daugelį aspektų galima vertinti čia pakliuvusias komandas , vienos žaidė gerai , kitos pakliuvo daugiau sėkmės dėka , bet nenuginčijama yra tai, jog visos nusipelnė čia žaisti. Norėčiau trumpai aptarti pirmają pusfinalio porą , kurioje favoritu pagal daugelį ekspertų įvardijamas klubas iš Vokietijos , bet juk viskas yra remiamasi vien tik šio sezono statistika o ne žaidimo lygiu. PGE Skra Belchatow turėįo gana nesunkią grupę nes tiek ir Ljubljanos komanda tiek ir Prancūzai didelę dalį sezono turėdavo problemų , vieniem traumos , kiti pakeitė trenerį , spauda mirgėjo antraštėmis jog ši komanda turėjo turbūt lengviausią kelią šiemet. Žinoma galbūt Vokietijos čempionate komanda ir žaidžia gerai , bet juk jame yra vos 2-3 stiprios komandos kurios kiekvienais metais kovoja tarpusavyje, tad nieko ten keisto neįžvelksime. O kas liečia Turkijos Arkas Spor komanda , apie ją negalima pasakyti nei vieno blogo žodžio , žaista stiprioje grupėje kurioje sugebėta užimti pirmają vietą , komanda šį sezoną pasiekė tikrai daug ir šiandieną turi istorinę galimybę pasiekti stipriausio klubinio turnyro Europoje finalą. Į Lodzę atvykęs labai didelis Turkų skaičius , komanda ilgai ir nuosekliai ruošėse šiam mačui , taip kad jos nuvertint taip kaip daro žmonės to nereikėtų daryti. Esu matęs šias komandas daug kartų šiame sezoną ir jeigu reikėtų rinktis aš be jokios sažinės graužaties palaikau Turkus, juolab jog suskirsyti koeficientai yra labai neprotingai.

Arkas Spor (Izmir) , koeficientas 5.50 , lažybų kontora bwin.
Registravosi: 2012/03/03 Žinučių: 21
Cituoti
0
Su tokiu kofu tikrai verta pabandyt. Imam.
Registravosi: 2011/04/26 Žinučių: 39
Cituoti
0
Cia tinklinis?
Registravosi: 2011/08/06 Žinučių: 954
Cituoti
0
Taip tinklinis kofai visur uz lenkus krenta bet kaip toks kof galima pamegint
Registravosi: 2011/04/25 Žinučių: 384
Cituoti
0
Cia jauciu dar vienas Prt statymas 😄
Registravosi: 2011/08/06 Žinučių: 954
Cituoti
0
Darius1977 Rašė:

Na kagi ilgau lauktas momentas atėjo. Šiandieną visos šio sporto šakos gerbėjų akys bus nukreiptos į Lodzės mieste vykstantį finalinį Europos Čempionų lygos etapą. Pagal daugelį aspektų galima vertinti čia pakliuvusias komandas , vienos žaidė gerai , kitos pakliuvo daugiau sėkmės dėka , bet nenuginčijama yra tai, jog visos nusipelnė čia žaisti. Norėčiau trumpai aptarti pirmają pusfinalio porą , kurioje favoritu pagal daugelį ekspertų įvardijamas klubas iš Vokietijos , bet juk viskas yra remiamasi vien tik šio sezono statistika o ne žaidimo lygiu. PGE Skra Belchatow turėįo gana nesunkią grupę nes tiek ir Ljubljanos komanda tiek ir Prancūzai didelę dalį sezono turėdavo problemų , vieniem traumos , kiti pakeitė trenerį , spauda mirgėjo antraštėmis jog ši komanda turėjo turbūt lengviausią kelią šiemet. Žinoma galbūt Vokietijos čempionate komanda ir žaidžia gerai , bet juk jame yra vos 2-3 stiprios komandos kurios kiekvienais metais kovoja tarpusavyje, tad nieko ten keisto neįžvelksime. O kas liečia Turkijos Arkas Spor komanda , apie ją negalima pasakyti nei vieno blogo žodžio , žaista stiprioje grupėje kurioje sugebėta užimti pirmają vietą , komanda šį sezoną pasiekė tikrai daug ir šiandieną turi istorinę galimybę pasiekti stipriausio klubinio turnyro Europoje finalą. Į Lodzę atvykęs labai didelis Turkų skaičius , komanda ilgai ir nuosekliai ruošėse šiam mačui , taip kad jos nuvertint taip kaip daro žmonės to nereikėtų daryti. Esu matęs šias komandas daug kartų šiame sezoną ir jeigu reikėtų rinktis aš be jokios sažinės graužaties palaikau Turkus, juolab jog suskirsyti koeficientai yra labai neprotingai.


Arkas Spor (Izmir) , koeficientas 5.50 , lažybų kontora bwin.


Taigi siulai eiti pries vokiecius?Bet jeigu jiem gerai sekasi Vokietijos cempionate...ir daugelis ekspertu ivardina vokiecius favoritais...ir dar mates daug kartu....o kas bus jei lenkai laimes? 😁
Registravosi: 2008/07/17 Žinučių: 1614 Padėkų: 107
Cituoti
0